Kas meeste arust peavad naised neile süüa pakkuma?
Aga kui te ootate külla näiteks oma sõbrannasid, siis ju ka pakute midagi lauale? Meie tutvusringkonnas on kokku sattunud sellised naised, kes just tahavadki külalisi parema suupoolisega üllatada. Tuleb sõbranna külla, pakutakse talle mitmekäigulist einet ja näkse peale - eks muidugi süüakse ise ka. Miks siis meessoost sõbra osas peaks väga teisiti olema?
Okei, saan aru, et mõned vana kooli isased on sellised, kes käivadki naiste juures külakorda oma kõhtu täis söömas. On pika elu jooksul selliseidki nähtud. Ega siin mingit ühtset reeglit ei ole - kui naisele see sobib ja leiab, et see mees on seda väärt, siis kokaku terviseks. Ja kui ei sobi, siis pakub teed või kutsub mehe kööki koos tegutsema - lihtne.
Endal on sugulane, vanem mees, kel kukuvad käed küljest ära, kui peab külalistele kohvi keetma. Samas jälle on ta kõva arvutiproff, aitab tervet suguvõsa, kui kellelgi on vaja leida rikkis kõvakettalt andmed üles või ei tule arvutile pilt ette.
Okei, saan aru, et mõned vana kooli isased on sellised, kes käivadki naiste juures külakorda oma kõhtu täis söömas. On pika elu jooksul selliseidki nähtud. Ega siin mingit ühtset reeglit ei ole - kui naisele see sobib ja leiab, et see mees on seda väärt, siis kokaku terviseks. Ja kui ei sobi, siis pakub teed või kutsub mehe kööki koos tegutsema - lihtne.
Endal on sugulane, vanem mees, kel kukuvad käed küljest ära, kui peab külalistele kohvi keetma. Samas jälle on ta kõva arvutiproff, aitab tervet suguvõsa, kui kellelgi on vaja leida rikkis kõvakettalt andmed üles või ei tule arvutile pilt ette.
-
Külaline
Lastele ikka teen süüa, aga päris nõme oleks, kui mees on ka nagu üks lisalaps peres, kes ootab süüa ja kelle pesu peab pesema ja kelle tagant igapäevaselt koristama. Ma vaatan, et paljudel naistel on sellised eksemplarid kodus. Ise ei tahaks. Mul üks visiitsuhte partner muudkui kiitis oma eelmist naist, et tal oli kolm last erinevate meestega ja siis tegi talle ka kaks korda päevas süüa, pesi riideid, koristas, sest võttiski teda nagu lisanduvat last. Kolm või neli, mis seal ikka vahet. Tahtis siis minuga ka sellist kooselu moodustada, aga ma ei võtnud hästi vedu. Ta otsiski väikeste lastega ja oma elamispinnaga naist, et ennast ka sinna lapseks sokutada, kelle eest hoolitsetakse.Kuidas on sul mõtted tulevikku, kui üldse õhtul süüa ei taha ega viitsi teha? Kui peaks lapsed saama. See on päris raske. Mulle ka ei meeldi üldse süüa teha. Aga laste pärast olen teinud 20 aastat. Kõige jubedam asja juures on see, et neile ka ei meeldi süüa teha. Kööki tulevad sunniga ja tüliga. Aga tellida ka ju iga õhtu ei jõua. Kalliks läheb. Mida teha, kui kellelegi ei meeldi süüa teha?
-
Külaline
Mina olen see, kes ise kohvi ei tee. Ma vahel ostan jah mingeid pähkleid või mandariine külalistele. Aga söödipakkumist pean lausa imelikuksKaterin kirjutas: ↑22 Juun 2024 09:58 Aga kui te ootate külla näiteks oma sõbrannasid, siis ju ka pakute midagi lauale? Meie tutvusringkonnas on kokku sattunud sellised naised, kes just tahavadki külalisi parema suupoolisega üllatada. Tuleb sõbranna külla, pakutakse talle mitmekäigulist einet ja näkse peale - eks muidugi süüakse ise ka. Miks siis meessoost sõbra osas peaks väga teisiti olema?
Samas, mul on ainult üks sõbranna ja kui tema tuleb, siis ta hakkab peaaegu alati mu juures kokkama
-
Külaline
Paljud jah, aga kõik on liialdus. Mu ema töötas ühes asutuses, jagas tuba kolme naisega. Üks neist oli lahutatud, kasvatas üksi kahte last. Kui lapsed juba suuremad olid, siis leidis uue mehe. Ma ei tea, kuidas neil uue mehega need nö naist kodutööd täpselt jagatud olid, aga rahul paistis ta olevat. Niipalju tean, et vähemalt poes ta suure toidukottidega jala ei käinud, mees ja auto olid ju. Ja teine neist kolleegidest elas pikalt päris üksi, kuniks veidi enne 40 lapse sai. Rääksiki täitsa avatult, et kui meest ei leia, siis vähemalt lapse saan. Ja kasvatas selle lapse üksi üles. Nii et oli neid naisi küll, kes iga hinna eest mingit meest oma turjal kaasa ei vedanud, saadi ka ilma hakkama.Külaline kirjutas: ↑22 Juun 2024 09:20Nojah, aga nõuka ajal ju olidki kõik mehed sellised ja praegu vanem põlvkond ka. Ja nõuka ajal ei tulnud väga kõne alla, et ei läinudki mehele ja lapsi ei saanudki. Ega siis midagi eriti valida polnudki.Jah, muidugi oli raske, mõistan. Aga see oli ju tema valik, Ise otsustas pere luua sellise mehega, mis seal ikka. Tema valik, tema elu.
Ega ma ei ütle, et ema tingimata oleks pidnaud lahku minema. Aga selline takkajärgi kurtmine on kah mõttetu. Et kui ta valis sellise elu ja sellise mehe, siis nii oli. Isa oli täpselt nii laisk ja kehva iseloomuga, kui tal lasti olla. Et oleks ema ise kangema iseloomuga olnud, oleks ka selle mehega elu teistsuguseks kujunenud. Usun, et tean seda väga kindlalt, sest tema tujukuse ja laste peale karjumise lõpetasin ma ise ära, kui vähe suuremaks sain. St kui teine kange talle vastu astus, sisi tõmbus ikka tagasi küll ja hakkas minuga hoopis teistmoodi suhtlema, kui enne seda tegi. Sest ma lihtsalt ei lasknud endaga nii suhelda. Ju oleks saanud sea kodutööde osa ka muuta, kui oleks tahtnud ja ennast ses osas selgesti väljendanud.
Ja see, et praegu kõik vanema põlvkonna mehed sellised on, on ka liialdus. Mu mees minust jupp maad vanem, ligi 70. Nii et vägagi nõukaaeg. Aga näed nõud peseb tema, köögi koristab tema, tolmu imeb tema... Mina teen süüa, sest ma tahan seda teha, mulle meeldib teha. Kui kummalegi ei meeldiks süüa teha, eks siis leiaksime mingi lahenduse - sööksime rohkem valmistoitu ja/või jagaksime selle kummalegi mittemeeldiva kohustuse ära ni, et kord tegeleb üks, kord teine.
-
Külaline
Ei tahagi iial lapsi. Oma elu kulutada nende teenendamisele, kasimisele ja toitmisele. Nagu endal poleks midagi teha ja pole seda stressi küllalt.Külaline kirjutas: ↑22 Juun 2024 08:54 Kuidas on sul mõtted tulevikku, kui üldse õhtul süüa ei taha ega viitsi teha? Kui peaks lapsed saama. See on päris raske. Mulle ka ei meeldi üldse süüa teha. Aga laste pärast olen teinud 20 aastat. Kõige jubedam asja juures on see, et neile ka ei meeldi süüa teha. Kööki tulevad sunniga ja tüliga. Aga tellida ka ju iga õhtu ei jõua. Kalliks läheb. Mida teha, kui kellelegi ei meeldi süüa teha?
Üks suur kohustus. Viitsi endalegi süüa teha, ei hakka suid juurde tootma kes mu õhtud järgnevaks 18-20 aastaks pliiditaga sisustaks.
-
Külaline
Külaline kirjutas: ↑22 Juun 2024 10:03Kiitis oma eelmist naist, aga miks ta siis EELMINE oli?
Lastele ikka teen süüa, aga päris nõme oleks, kui mees on ka nagu üks lisalaps peres, kes ootab süüa ja kelle pesu peab pesema ja kelle tagant igapäevaselt koristama. Ma vaatan, et paljudel naistel on sellised eksemplarid kodus. Ise ei tahaks. Mul üks visiitsuhte partner muudkui kiitis oma eelmist naist, et tal oli kolm last erinevate meestega ja siis tegi talle ka kaks korda päevas süüa, pesi riideid, koristas, sest võttiski teda nagu lisanduvat last. Kolm või neli, mis seal ikka vahet. Tahtis siis minuga ka sellist kooselu moodustada, aga ma ei võtnud hästi vedu. Ta otsiski väikeste lastega ja oma elamispinnaga naist, et ennast ka sinna lapseks sokutada, kelle eest hoolitsetakse.
-
Külaline
Külaline kirjutas: ↑22 Juun 2024 12:36Kolme erineva mehega lapsisaavad naised on hakkajad naised, pikalt üht meest nad ei peaKülaline kirjutas: ↑22 Juun 2024 10:03Kiitis oma eelmist naist, aga miks ta siis EELMINE oli?
Lastele ikka teen süüa, aga päris nõme oleks, kui mees on ka nagu üks lisalaps peres, kes ootab süüa ja kelle pesu peab pesema ja kelle tagant igapäevaselt koristama. Ma vaatan, et paljudel naistel on sellised eksemplarid kodus. Ise ei tahaks. Mul üks visiitsuhte partner muudkui kiitis oma eelmist naist, et tal oli kolm last erinevate meestega ja siis tegi talle ka kaks korda päevas süüa, pesi riideid, koristas, sest võttiski teda nagu lisanduvat last. Kolm või neli, mis seal ikka vahet. Tahtis siis minuga ka sellist kooselu moodustada, aga ma ei võtnud hästi vedu. Ta otsiski väikeste lastega ja oma elamispinnaga naist, et ennast ka sinna lapseks sokutada, kelle eest hoolitsetakse.
-
Külaline
Jajah, isegi puhanuna ei oska seesugused hädavaresed naist restartida. Mõttetud vennad.Külaline kirjutas: ↑21 Juun 2024 20:23Ja seal voodis ootab puhanud meesterahvas, kes tahab siis seksida, aga väsinud naine keerab selja. Ja siis mees otsib armukese, kellele räägib, et no mis teha, naine ei anna seksi.Külaline kirjutas: ↑21 Juun 2024 20:19 Tean naisi, kes niimoodi on terve elu elanud. Jooksevad töölt suured poekotid käe otsas koju ja veedavad õhtu köögis. Siis pesevad nõusid, vaatavad ehk natuke telkut ja magama.
-
Külaline
Sellepärast oli, et naine leidis uue mehe ja palus vanal välja kolida.Kiitis oma eelmist naist, aga miks ta siis EELMINE oli?
-
Juustup
Mina eeldan, et perekonnas on nö "tööjaotus", st kes tegeleb musta pesuga, kes teeb süüa, kes kantseldab lemmikloomi, kes maksab arveid jne jne.. See kõik kujuneb paarisuhtes välja.
Minu peres on välja kujunenud nii, et mina teen söögi, kuid mees peseb nõud. See muidugi ei tähenda, et ta poleks suuteline ise muna praadima või võileiba tegema.
Laias laastus-kokkulepete küsimus.
/Juustup
Minu peres on välja kujunenud nii, et mina teen söögi, kuid mees peseb nõud. See muidugi ei tähenda, et ta poleks suuteline ise muna praadima või võileiba tegema.
Laias laastus-kokkulepete küsimus.
/Juustup
-
Külaline
Ei olnud nõuka ajal kõik mehed sellised, kaugeltki mitte. Minu isa tegi kõik soolased toidud (mis olid vägagi uhked) ja palju keerulisi magustoite, ema küpsetas lihtsaid pirukaid, kooke ja tegi kiirtorte. Isa ärkas hommikul varakult, ülejäänute äratamise ajaks olid valmis nii kohv kui ka võileivad. Lõunal käis kodus, pani õhtusöögiks mõne liha maitsestuma või kooris kartulid ette. Õhtul siis tegi toidud valmis. Vahel mitmeid korraga - nt külmroogi järgmisteks päevadeks. Mu väimees on ka selline - õppis kõike oma lapsepõlves oma isalt.Külaline kirjutas: ↑22 Juun 2024 09:20Nojah, aga nõuka ajal ju olidki kõik mehed sellised ja praegu vanem põlvkond ka. Ja nõuka ajal ei tulnud väga kõne alla, et ei läinudki mehele ja lapsi ei saanudki. Ega siis midagi eriti valida polnudki.Jah, muidugi oli raske, mõistan. Aga see oli ju tema valik, Ise otsustas pere luua sellise mehega, mis seal ikka. Tema valik, tema elu.
-
Külaline
Mees kes nõuab naiselt iga päev omale söögitegemist ei ole minu arvates mees
-
Külaline
Räägitagu mida räägitakse. Aga naine ilma lasteta on poolik naine. Eriti veel naine kes ise pole lapsi tahtnud. Tõenäoliselt on ka asi nii, et mitte keegi pole tahtnud seda naist oma laste emaks. Miks halbu geene edasi anda. See praaliminem et minu otsus, munu keha jne on tegelikult parasiidi jutt. Selline mugavsupagulase stiil. Ei võta vastu ühtegi suuremat otsust ega kohustust. Vegeteerin lihtsalt elu lõpuni. Nüüd 48 -na ei saa ka enam midagi muuta ja siis praalitakse, et vot mina olen TEGIJA. Selline ja selline. Ei ole sa midagi. Poolik oled.Külaline kirjutas: ↑22 Juun 2024 09:33Ma olen 48.a lapsevaba. Ehk mu tulevik on samasugune, kui olevik.Külaline kirjutas: ↑22 Juun 2024 08:54 Kuidas on sul mõtted tulevikku, kui üldse õhtul süüa ei taha ega viitsi teha? Kui peaks lapsed saama. See on päris raske. Mulle ka ei meeldi üldse süüa teha. Aga laste pärast olen teinud 20 aastat. Kõige jubedam asja juures on see, et neile ka ei meeldi süüa teha. Kööki tulevad sunniga ja tüliga. Aga tellida ka ju iga õhtu ei jõua. Kalliks läheb. Mida teha, kui kellelegi ei meeldi süüa teha?
No lapsed otsustasid sina saada, eks sina ka toidad neid.
-
Külaline
Seda sinu arvates. Minu jaoks laste saamine = oma elu elamata jätmine. Võiksin kohe unistustele potist vee peale tõmmata kui rasedaks peaksin jääma. Laps laps lapsKülaline kirjutas: ↑23 Juun 2024 11:44Räägitagu mida räägitakse. Aga naine ilma lasteta on poolik naine. Eriti veel naine kes ise pole lapsi tahtnud. Tõenäoliselt on ka asi nii, et mitte keegi pole tahtnud seda naist oma laste emaks. Miks halbu geene edasi anda. See praaliminem et minu otsus, munu keha jne on tegelikult parasiidi jutt. Selline mugavsupagulase stiil. Ei võta vastu ühtegi suuremat otsust ega kohustust. Vegeteerin lihtsalt elu lõpuni. Nüüd 48 -na ei saa ka enam midagi muuta ja siis praalitakse, et vot mina olen TEGIJA. Selline ja selline. Ei ole sa midagi. Poolik oled.Külaline kirjutas: ↑22 Juun 2024 09:33Ma olen 48.a lapsevaba. Ehk mu tulevik on samasugune, kui olevik.Külaline kirjutas: ↑22 Juun 2024 08:54 Kuidas on sul mõtted tulevikku, kui üldse õhtul süüa ei taha ega viitsi teha? Kui peaks lapsed saama. See on päris raske. Mulle ka ei meeldi üldse süüa teha. Aga laste pärast olen teinud 20 aastat. Kõige jubedam asja juures on see, et neile ka ei meeldi süüa teha. Kööki tulevad sunniga ja tüliga. Aga tellida ka ju iga õhtu ei jõua. Kalliks läheb. Mida teha, kui kellelegi ei meeldi süüa teha?
No lapsed otsustasid sina saada, eks sina ka toidad neid.
Lapsi ei taha, tüütud, kallid, igavad, rikuvad keha js tervise ära suure tõenäosudega. K*sta eluaeg aevastedes ja naerdes püksi kuna pressisin 4-5 kilose volaski välja, tänan ei.
Ükski mees pole nii hea, et tema tite pärast oma
Elu ja tervist kahjustada
-
Külaline
[/quote]
Ei tahagi iial lapsi. Oma elu kulutada nende teenendamisele, kasimisele ja toitmisele. Nagu endal poleks midagi teha ja pole seda stressi küllalt.
Üks suur kohustus. Viitsi endalegi süüa teha, ei hakka suid juurde tootma kes mu õhtud järgnevaks 18-20 aastaks pliiditaga sisustaks.
[/quote]
Ega sinutaolist poolnaist ei taha ka ükski mees oma laste emaks. Ei ole siia ilma selliseid parasiitlike kaldusvustega poolikuid egoiste juurde rohkem vaja. Sul on DNA-ga midagi väga kõvasti nihkes.Äkki teed teene ja annad ennast mõnele laborile uurimiseks peale surma. Tasuta. Oleks ainkenegi asi mida oled ühiskonnale tagasi andnud.
Ja sulle teadmiseks. Tänapäeval teevad 12-13 aastased tegelased endale juba ise süüa. Mõnikord ka tervele perele toekama toidu. Nad on õppimishimulised ja toidu tegemine on nende jaoks põnev. Aga kui neil peaks kodus olema selline "ema" siis mis eeskuju ta annaks????? See õige otsus, et sa lapsi ei taha. Ainuke õige otsus mille oled elus teinud. Sa ei saa ju endagagi hakkama saati siis lastega.
Ei tahagi iial lapsi. Oma elu kulutada nende teenendamisele, kasimisele ja toitmisele. Nagu endal poleks midagi teha ja pole seda stressi küllalt.
[/quote]
Ega sinutaolist poolnaist ei taha ka ükski mees oma laste emaks. Ei ole siia ilma selliseid parasiitlike kaldusvustega poolikuid egoiste juurde rohkem vaja. Sul on DNA-ga midagi väga kõvasti nihkes.Äkki teed teene ja annad ennast mõnele laborile uurimiseks peale surma. Tasuta. Oleks ainkenegi asi mida oled ühiskonnale tagasi andnud.
Ja sulle teadmiseks. Tänapäeval teevad 12-13 aastased tegelased endale juba ise süüa. Mõnikord ka tervele perele toekama toidu. Nad on õppimishimulised ja toidu tegemine on nende jaoks põnev. Aga kui neil peaks kodus olema selline "ema" siis mis eeskuju ta annaks????? See õige otsus, et sa lapsi ei taha. Ainuke õige otsus mille oled elus teinud. Sa ei saa ju endagagi hakkama saati siis lastega.
-
Külaline
Normaalne mees ongi tunnustav, see on iseenesestmõistetav.Revolver kirjutas: ↑23 Juun 2024 11:43 Ei no need tädikesed siin tahavadki mehele süüa teha, koristada ja nõusid pesta, see on nende maailm. Iga teine postitus on mõne sellise tädi sulest kuidas ta üritab karistada meest, kuidas naine ei pea süüa tegema ja koristama. Nendel tädidel ei olegi meestele muud pakkuda, seksikad nad ka ei ole. Paradoks on lihtsalt selles, et mees ei kiida neid selle eest. Siis nad tunnevad end ära kasutatuna. Probleem on ju tunnustuse vajaduses. Kui mees kiidaks, siis nad kõik õitseks, kui super mees ja armsad lapsed ja tore kodu neil on. Miks mees siis ei kiida? Sest ühepoolselt ei taha kiita, kui see sama tädike seda meest sõimab. Probleem ongi naistes enestes. Nad on oma elu sünergia ise ära lõhkunud.
Need karistamised jmt, tavaline manipulatsioon. Nendes mängudes siirast tunnustamist muidugi ei esine.
-
Külaline
Ei tahagi iial lapsi. Oma elu kulutada nende teenendamisele, kasimisele ja toitmisele. Nagu endal poleks midagi teha ja pole seda stressi küllalt.Külaline kirjutas: ↑23 Juun 2024 11:53
[/quote]
[/quote]
tahavad, kuidas tahavad. Sry poegimine ei paku pinget.
Tänaval “emme emme emme” üürgavad tegelased on efektiivne rasedusvastase vahendi meeldetuletus. Miks see sind torgib, kui keegi lapsi ei taha. Sa võid 8 saada ja kogu elu neile pühenduda, keegi ei keela
-
Külaline
Rumalate inimeste geenid paljunevadki rohkem.
-
Külaline
Sina selle eest lausa kiirgad õnne ja armastust. Imetlusväärne.Ja räägi siis meile milline sinu elu on praegu. Millised on sinu unistused? Räägi milline on sinu keha praegu. Kas arvad, et peale kliimaksit sa ei hakka püksi soristama? Kas maailmas enamus naisi on oma elu ära rikkunud mehe pärast, et lapsi saada?
Räägi siis meile milline on sinu elu. Räägi nohhh???
Tegelikult harukordselt loll sellise meesnaise või siis sootu olendi iba lihtsalt. Unistused on sellistel aga saavutusi kui selliseid pole. Kärvab üksi vegeteerides kuskil odavamapoolses vanadekodus. Üksinda. Ja kõiki ning kogu maailma vihates.
-
Külaline
Seda sinu arvates. Minu jaoks laste saamine = oma elu elamata jätmine. Võiksin kohe unistustele potist vee peale tõmmata kui rasedaks peaksin jääma. Laps laps lapsKülaline kirjutas: ↑23 Juun 2024 11:57
Lapsi ei taha, tüütud, kallid, igavad, rikuvad keha js tervise ära suure tõenäosudega. K*sta eluaeg aevastedes ja naerdes püksi kuna pressisin 4-5 kilose volaski välja, tänan ei.
Ükski mees pole nii hea, et tema tite pärast oma
Elu ja tervist kahjustada
[/quote]
Ja räägi siis meile milline sinu elu on praegu. Millised on sinu unistused? Räägi milline on sinu keha praegu. Kas arvad, et peale kliimaksit sa ei hakka püksi soristama? Kas maailmas enamus naisi on oma elu ära rikkunud mehe pärast, et lapsi saada?
Räägi siis meile milline on sinu elu. Räägi nohhh???
Tegelikult harukordselt loll sellise meesnaise või siis sootu olendi iba lihtsalt. Unistused on sellistel aga saavutusi kui selliseid pole. Kärvab üksi vegeteerides kuskil odavamapoolses vanadekodus. Üksinda. Ja kõiki ning kogu maailma vihates.
[/quote]
Vanadust, vanaduse probleeme vältida ei saa. Raseduse probleeme ma saan vältida. Tükk vahe kas tervis keerab vanuse pärast 70 a ära või 32 a raseduse tõttu. Mina seda last ei armastaks kui tem tulek terviseprobleeme ja valu põhjustab. Punnis kõhuga ei taha ringi kõndida, ebamugavust taluda, sünnitada, valutada, imetada, titega tegeleda. Ei paku huvi
Elu oleks stressirohkem, kitsas, kallim.
9 kuud titte kanda, 3a töölt eemal olla, seda titte lasteaeda ja tagasi sõidutada iga päev. Kuulata lapselälinat, emme vaata liblikas, emme kas sa nägid, emmää. Koolitarvete ostmine, huvialade rahad, väljasõidud.
Ei pra saavutusi olema. Lapse saamine muudaks mind õnnetuks, miks ma peaksin ennast õnnetuks teha tahtma?
Sugulasi on palju, alatihti lõpetavad lastega tädid vanadekodudes. Vaata mitmel % praegustest vanadest naistest on lapsed, emad ja mis % neist vanadekodudes on. Järeldused tee ise.