Seda enam ei oleks ju ka mehel raske neid masinaid tööle panna, pesu välja võtta, kappi viia jne, jne. Need söögitegemist nõudvad mehed on minu kogemuse järgi tavaliselt ka vaesed, ei telli kulleriga toitu, vaid nõuavad söögitegemist naiselt. Pluss räpakad, nii et keegi peab neil kogu aeg järel käima ja asju ära panema. Kui inimene puhtust ei oska pidada, on tema kantseldamine siiski päris suur töö. Näiteks läheb WC-sse, pritsib kõik vetsu täis, ära ei korista, peseb käsi, kogu vannitoapeegel pritsmeid täis, enda järelt dušikabiini ei puhasta, karvu kokku ei kogu, vanni ei pese, riided jätab laiali, läheb kapist midagi võtma, kõik asjad ajab sassi. Ei tee ikka kõiki töid pidevalt masinad ära. Sina räägid ka mingitest jooksvatest töödest, aga kodus on siiski vaja ka rohkem puhastada, diivani alt, kardinaid pesta, kappe koristada, pesta, katlakivi puhastada, torusid puhastada jne, jne. Masin ei pese sul akende raame ära. Suur osa meestest pole muidugi kuulnudki, et midagi sellist üldse tegema peaks. See 60+ meesterahvas siin tundubki olevat küllaltki räpakas, ta kogu aeg Perekooliski rääkis, et milleks koristamine. Polegi midagi koristada vaja ju, naised las koristavad, kui see neile nii hirmsasti meeldib.Külaline kirjutas: ↑21 Juun 2024 19:17 Mis hirmsad kodutööd teil on, et nende pärast kaklema peab ja võrdsust nõudma? Mul pesu peseb ja kuivatab masin, nõud peseb masin, aknad peseb masin, põranda pühib ja peseb masin, poes käib kuller, kui süüa ei viitsi teha, siis teine kuller toob valmis toidu koju kätte.
Prügikoti välja viimine on ainus asi, mida ise pean tegema, aga selle üle kaklemine võtaks rohkem aega kui koti minema viimine, seega ei näe mõtet.
Töötan kodust ja saan töö kõrvalt kõik masinad käima ära panna. Kui tööpäev läbi, siis kodutööd ka tehtud ja õhtu on puhkamiseks.
Kas meeste arust peavad naised neile süüa pakkuma?
-
Külaline
-
Külaline
Ja kõik see selleks, et jääks rohkem aega--- foorumis muliseda!Külaline kirjutas: ↑21 Juun 2024 19:26 Mis hirmsad kodutööd teil on, et nende pärast kaklema peab ja võrdsust nõudma? Mul pesu peseb ja kuivatab masin, nõud peseb masin, aknad peseb masin, põranda pühib ja peseb masin, poes käib kuller, kui süüa ei viitsi teha, siis teine kuller toob valmis toidu koju kätte.
-
Külaline
Et siis mina, kes ma olen päev otsa seal masinate vahel, ei vajuta nuppu ära, vaid mees, kes tuleb õhtul töölt koju, näljane ja väsinud, peab ise seda nuppu vajutama? Päris koomiline
Diivani alt peseb ka masin, mul ekstra selle mõttega saigi kõrgete jalgadega diivan ostetud. Mingeid kardinaid mu elamises ei ole.
Kui tihti sa neid kappe omal koristad ja torusid ja mis sul seal loendis veel oli? Otsitud probleemid lihtsalt, saaks lihtsalt mehel munad maha võtta ja ise suur boss olla.
Kui tihti sa neid kappe omal koristad ja torusid ja mis sul seal loendis veel oli? Otsitud probleemid lihtsalt, saaks lihtsalt mehel munad maha võtta ja ise suur boss olla.
-
Külaline
Sul ei ole naist, sul ei tule naist, keegi sind külla ei kutsu ja praadi ei tee, ning jah, sa peadki kõik kodutööd ise tegema. Oma pugerikus.Revolver kirjutas: ↑21 Juun 2024 18:55Hahaaa, pigem mingi lollimajandus.Külaline kirjutas: ↑21 Juun 2024 18:55 Kumbki peseb ühe taldriku, ühe kahvli ja pühib pool lauda puhtaks. Siis on võrdsus.
Nii jama naisega ei kujutaks suhet isegi ette. Oma korteris ma teen nagunii kõik asjad ise ära, aga peaks veel naisega jagelema, kes kui palju midagi tegi, siis see ei ole eluterve ega tulevikku vaatav suhe, sellise naisega pole midagi peale hakata. Mingu jagelegu mõne teise mehega.
Mulle pole mingi probleem nõusid pesta või mopiga põrandat pesta, 5 minti, tehtud, unustatud. Selle üle tülitseda saavad ainult põhiharidusega inimesed.
-
Külaline
Kõik naised ei passi ju päev otsa kodus. Sina passid, sinule meeldib, sina tee kõik ära, kes keelab siis? Õiglane pole asi siis, kui naine tuleb samamoodi koju, näljane ja väsinud, aga hakkab siis asju masinasse laduma, neid välja võtma, jne, jne ja mees istub puhkama ja toitu nautima. Ega need nõud ja pesud ise sinna masinasse ka päris ei hüppa, pärast kappi ka ise ei lähe. See munade maha võtmise jutt näitab, et sinu arust on kodutööd nagu mingi võimuvõitluse asi, mis on ikkagi nagu põhimõtteliselt naise rida, aga noh, võimu näitamiseks ta siis kutsub meest ka appi. Tegelikkuses on see mõlema asi ja mõlemad peaksid oma panuse andma, mitte asi pole mingites munades. Minu arust oled ise mees, kes proovib siin asja teistpidi näidata, aga sul arusaam on juba eos nii vale. Sinu eeldus on ikka, et naise asi on koristada, see on tema teema.Külaline kirjutas: ↑21 Juun 2024 19:34 Et siis mina, kes ma olen päev otsa seal masinate vahel, ei vajuta nuppu ära, vaid mees, kes tuleb õhtul töölt koju, näljane ja väsinud, peab ise seda nuppu vajutama? Päris koomilineDiivani alt peseb ka masin, mul ekstra selle mõttega saigi kõrgete jalgadega diivan ostetud. Mingeid kardinaid mu elamises ei ole.
-
Külaline
Ei viitsi sulle rohkem vastata, ma ei vaidle lollidega. Kuidas sa nii pika teksti üldse kirjutada jõudsid, kui taldriku masinast kappi tõstmine juba nii suur vaev on. Selle ajaga oleks jõudnud pesugi masinast kuivatisse pista.Külaline kirjutas: ↑21 Juun 2024 19:40Kõik naised ei passi ju päev otsa kodus. Sina passid, sinule meeldib, sina tee kõik ära, kes keelab siis? Õiglane pole asi siis, kui naine tuleb samamoodi koju, näljane ja väsinud, aga hakkab siis asju masinasse laduma, neid välja võtma, jne, jne ja mees istub puhkama ja toitu nautima. Ega need nõud ja pesud ise sinna masinasse ka päris ei hüppa, pärast kappi ka ise ei lähe. See munade maha võtmise jutt näitab, et sinu arust on kodutööd nagu mingi võimuvõitluse asi, mis on ikkagi nagu põhimõtteliselt naise rida, aga noh, võimu näitamiseks ta siis kutsub meest ka appi. Tegelikkuses on see mõlema asi ja mõlemad peaksid oma panuse andma, mitte asi pole mingites munades. Minu arust oled ise mees, kes proovib siin asja teistpidi näidata, aga sul arusaam on juba eos nii vale. Sinu eeldus on ikka, et naise asi on koristada, see on tema teema.Külaline kirjutas: ↑21 Juun 2024 19:34 Et siis mina, kes ma olen päev otsa seal masinate vahel, ei vajuta nuppu ära, vaid mees, kes tuleb õhtul töölt koju, näljane ja väsinud, peab ise seda nuppu vajutama? Päris koomilineDiivani alt peseb ka masin, mul ekstra selle mõttega saigi kõrgete jalgadega diivan ostetud. Mingeid kardinaid mu elamises ei ole.
-
Külaline
Tean naisi, kes niimoodi on terve elu elanud. Jooksevad töölt suured poekotid käe otsas koju ja veedavad õhtu köögis. Siis pesevad nõusid, vaatavad ehk natuke telkut ja magama.
-
Külaline
See ei ole negatiivsus, vaid lihtsalt fakti nentimine.Revolver kirjutas: ↑21 Juun 2024 19:40Miks nii arvad? Miks te naised siin nii negatiivsed olete kuigi endal tore mees, õnnelik suhe, armsad lapsed, kodu ja koer????Külaline kirjutas: ↑21 Juun 2024 19:37Sul ei ole naist, sul ei tule naist, keegi sind külla ei kutsu ja praadi ei tee, ning jah, sa peadki kõik kodutööd ise tegema. Oma pugerikus.Revolver kirjutas: ↑21 Juun 2024 18:55
Hahaaa, pigem mingi lollimajandus.
Nii jama naisega ei kujutaks suhet isegi ette. Oma korteris ma teen nagunii kõik asjad ise ära, aga peaks veel naisega jagelema, kes kui palju midagi tegi, siis see ei ole eluterve ega tulevikku vaatav suhe, sellise naisega pole midagi peale hakata. Mingu jagelegu mõne teise mehega.
Mulle pole mingi probleem nõusid pesta või mopiga põrandat pesta, 5 minti, tehtud, unustatud. Selle üle tülitseda saavad ainult põhiharidusega inimesed.
-
Külaline
Ja seal voodis ootab puhanud meesterahvas, kes tahab siis seksida, aga väsinud naine keerab selja. Ja siis mees otsib armukese, kellele räägib, et no mis teha, naine ei anna seksi.Külaline kirjutas: ↑21 Juun 2024 20:19 Tean naisi, kes niimoodi on terve elu elanud. Jooksevad töölt suured poekotid käe otsas koju ja veedavad õhtu köögis. Siis pesevad nõusid, vaatavad ehk natuke telkut ja magama.
-
Külaline
Väärt vestluspartneritele muidugi oskan.
Kellelegi järgmist ärapanemise võimalust kandikul ette ei too jah. Googelda “average household duties in relationships”.
-
Külaline
Irw miks KAKLEMA peab ja võrdsust NÕUDMA. Normaalse mehe ja naise ajuehitus peab seda loogiliseks ja loomulikuks kui mõlemad koduseid majapidamistöid teevad, mitte üks ei orja teist. Pole mehega selleteemalist vestlustki olnud.Külaline kirjutas: ↑21 Juun 2024 19:17 Mis hirmsad kodutööd teil on, et nende pärast kaklema peab ja võrdsust nõudma? Mul pesu peseb ja kuivatab masin, nõud peseb masin, aknad peseb masin, põranda pühib ja peseb masin, poes käib kuller, kui süüa ei viitsi teha, siis teine kuller toob valmis toidu koju kätte.
Prügikoti välja viimine on ainus asi, mida ise pean tegema, aga selle üle kaklemine võtaks rohkem aega kui koti minema viimine, seega ei näe mõtet.
Töötan kodust ja saan töö kõrvalt kõik masinad käima ära panna. Kui tööpäev läbi, siis kodutööd ka tehtud ja õhtu on puhkamiseks.
Kui mees teeb hommikul õhtusöögi, teen mina õhtul ja vastupidi. Kui mees teeb toidu, mina pesen nõud. Ei kujuta sellist suhet ette kus mees istutab oma pee maha ja vaatab kuidas talle süüa teen ja siis veel tema järelt ära koristama hakkan. Ega ta ülekasvand titt pole.
-
Külaline
Külaline kirjutas: ↑22 Juun 2024 00:20Muidugi ei pea kaklema. Mõlemad teevad võrdselt ilma kaklemata. Sorteerivad ja panevad pesu masinasse ning ka kuivama/kuivatisse/kappidesse. Laovad nõudeka täis ja tõstavad selle pärast tühjaks. Sätivad roboti akendele, jälgivad pidevalt ja tõstavad edasi järgmisele aknale. Korjavad põranda asjadest tühjaks, panevad masina imema, seejärel täidavad veepaagi, panevad lapi alla ja vahetavad seda, vahepeal tühjendavad tolmupaaki ja vahetavad lappe. Ega keegi kurdagi, et see on füüsiliselt raske.Külaline kirjutas: ↑21 Juun 2024 19:17 Mis hirmsad kodutööd teil on, et nende pärast kaklema peab ja võrdsust nõudma? Mul pesu peseb ja kuivatab masin, nõud peseb masin, aknad peseb masin, põranda pühib ja peseb masin, poes käib kuller, kui süüa ei viitsi teha, siis teine kuller toob valmis toidu koju kätte.
Lihtsalt iga liigutus võtab aega ja nõuab tähelepanu. Mina töötan samuti kodus, oman kõiki masinaid, aga tean täpselt, kui palju aega kulub nende tööle rakendamiseks ja töös hoidmiseks, tühjendamiseks või puhastamiseks. Rääkimata paljudest teistest kodumasinatest, mis regulaarselt hoolt nõuavad. Ka vetsu, vanni, sauna ja duširuumi harimiseks pole siiani ühtki tarka masinat leiutatud, mis iga päev need läikima lööks. Vaevalt, et pliiti, ahju, valamut ja töötasapindugi miski ise koristaks, kraanid küüriks js kõigilt toapindadelt tolmu pühiks.Prügikott pole üldse märkimisväärne.
-
Külaline
armastus käib kõhu kaudu, on vanasõna. Kas on nii, et mehed ootavad et naine neile süüa oleks teinud. Või see on naistel kaval trikk mõjutada meest? Võib olla et tahab mees ka näha, kuidas on võimalik naise kandidaat pereemana. Kas üldse oskab süüa teha. Mehe puhul ju tahaks ka näha, kas ta üldse oskab süüa teha, mis tulevikus ees ootab, kui suhe peaks edasi arenema.
-
Külaline
Aga vot ei olegi asjad nii lihtsad. Mina söön hommikul kodus hommikusööki ja pesen oma tassi puhtaks. Lõunal söön praadi kuskil linna peal ja õhtul võtan midagi väga kerget kodus, võileib, keedumuna vmsKülaline kirjutas: ↑22 Juun 2024 00:20Irw miks KAKLEMA peab ja võrdsust NÕUDMA. Normaalse mehe ja naise ajuehitus peab seda loogiliseks ja loomulikuks kui mõlemad koduseid majapidamistöid teevad, mitte üks ei orja teist. Pole mehega selleteemalist vestlustki olnud.Külaline kirjutas: ↑21 Juun 2024 19:17 Mis hirmsad kodutööd teil on, et nende pärast kaklema peab ja võrdsust nõudma? Mul pesu peseb ja kuivatab masin, nõud peseb masin, aknad peseb masin, põranda pühib ja peseb masin, poes käib kuller, kui süüa ei viitsi teha, siis teine kuller toob valmis toidu koju kätte.
Kui mees teeb hommikul õhtusöögi, teen mina õhtul ja vastupidi. Kui mees teeb toidu, mina pesen nõud. Ei kujuta sellist suhet ette kus mees istutab oma pee maha ja vaatab kuidas talle süüa teen ja siis veel tema järelt ära koristama hakkan. Ega ta ülekasvand titt pole.
Mees hommikul ei söö, päeva peale haarab midagi ja vot õhtul tahab suurema, eriti mõnus oleks, kui tuleb trennist ja kohe on praad nina ees. Aga mina seda ei tee. Ma jälestan õhtus suursöögitegemist. No mis sa arvad, kas mulle on öeldud, et äkki ma ikka võiks mehe eest hoolitseda?
-
Külaline
Kuidas on sul mõtted tulevikku, kui üldse õhtul süüa ei taha ega viitsi teha? Kui peaks lapsed saama. See on päris raske. Mulle ka ei meeldi üldse süüa teha. Aga laste pärast olen teinud 20 aastat. Kõige jubedam asja juures on see, et neile ka ei meeldi süüa teha. Kööki tulevad sunniga ja tüliga. Aga tellida ka ju iga õhtu ei jõua. Kalliks läheb. Mida teha, kui kellelegi ei meeldi süüa teha?
-
Külaline
Revolvri jutt on küll vastikus stiilis ja halvustades kirjutatud, aga minu meelest on ta jutus iva.
Olen ise pärit perest, kus sarnaselt siin mingi käoga ema tassis käe otsas toidukotid koju, tegi süüa igal õhtul ja nädalavahetustel lausa kolm korda päevas, igal reedel koristas, suvel rohis peenrad jne. Isa suvehooajal tegeles tomatitega, puid ladus ka. Puude lõhkumiseks juba palkas küla pealt paar viinanina. Ja nüüd, kus isa on juba surnud ja ema 80+, räägib ema tihti, kuidas talle selline elu ei meeldinud ja kui raske see oli. Jah, muidugi oli raske, mõistan. Aga see oli ju tema valik, Ise otsustas pere luua sellise mehega, mis seal ikka. Tema valik, tema elu.
Endal on mul suhe ka nõukaaegse mehega. Ja mina teen talle süüa. Enamvähem igapäevaselt, sest mulle meeldib see. Mulle meeldib süüa teha, mulle meledib enda tehtud toitu süüa. Mees seda minult ei eelda, kui vahel teatan, et ma täna ei jõua/jaksa sõõa eha, siis läme välja sööma või teeb mees ise midagi lihtsamat (nt keedab pelmeene). Kui mees hakkaks mult nõudma, et miks ma talle ikka süüa ei tee, siis see mees lihtsalt ei oleks minu mees enam. Pelae sööki köögi koristab j anõud masinasse paneb mees. Tolmuimejaga toa käib ka pigem mees üle, kuigi vahel teen seda mina ka. Pesu masinasse paneme kuidas juhtub, vahel tema, vahel mina. Mina olen rahul sellise tööde jaotusega, kõik on normaalselt ja iseenesest välja kuunenud ja ma tõesti ei mõista, miks peab üldse elama koos mehega, kellega see töödejaotus normaalne ei ole. Et elage nagu soovite, teenindage meest 100%, kui see teile meeldib. Või kui ei meeldi, siis leidke mees, kellega saab tööd ära jaotada. Või siis hankige sissetulek, millega saate endlae tööd sisse osta. Ühesõnaga kõik on ju oma valik, mis siin ikka kurta ja viriseda.
Olen ise pärit perest, kus sarnaselt siin mingi käoga ema tassis käe otsas toidukotid koju, tegi süüa igal õhtul ja nädalavahetustel lausa kolm korda päevas, igal reedel koristas, suvel rohis peenrad jne. Isa suvehooajal tegeles tomatitega, puid ladus ka. Puude lõhkumiseks juba palkas küla pealt paar viinanina. Ja nüüd, kus isa on juba surnud ja ema 80+, räägib ema tihti, kuidas talle selline elu ei meeldinud ja kui raske see oli. Jah, muidugi oli raske, mõistan. Aga see oli ju tema valik, Ise otsustas pere luua sellise mehega, mis seal ikka. Tema valik, tema elu.
Endal on mul suhe ka nõukaaegse mehega. Ja mina teen talle süüa. Enamvähem igapäevaselt, sest mulle meeldib see. Mulle meeldib süüa teha, mulle meledib enda tehtud toitu süüa. Mees seda minult ei eelda, kui vahel teatan, et ma täna ei jõua/jaksa sõõa eha, siis läme välja sööma või teeb mees ise midagi lihtsamat (nt keedab pelmeene). Kui mees hakkaks mult nõudma, et miks ma talle ikka süüa ei tee, siis see mees lihtsalt ei oleks minu mees enam. Pelae sööki köögi koristab j anõud masinasse paneb mees. Tolmuimejaga toa käib ka pigem mees üle, kuigi vahel teen seda mina ka. Pesu masinasse paneme kuidas juhtub, vahel tema, vahel mina. Mina olen rahul sellise tööde jaotusega, kõik on normaalselt ja iseenesest välja kuunenud ja ma tõesti ei mõista, miks peab üldse elama koos mehega, kellega see töödejaotus normaalne ei ole. Et elage nagu soovite, teenindage meest 100%, kui see teile meeldib. Või kui ei meeldi, siis leidke mees, kellega saab tööd ära jaotada. Või siis hankige sissetulek, millega saate endlae tööd sisse osta. Ühesõnaga kõik on ju oma valik, mis siin ikka kurta ja viriseda.
-
Külaline
Nojah, aga nõuka ajal ju olidki kõik mehed sellised ja praegu vanem põlvkond ka. Ja nõuka ajal ei tulnud väga kõne alla, et ei läinudki mehele ja lapsi ei saanudki. Ega siis midagi eriti valida polnudki.Jah, muidugi oli raske, mõistan. Aga see oli ju tema valik, Ise otsustas pere luua sellise mehega, mis seal ikka. Tema valik, tema elu.
-
Külaline
Mina ei tee süüa. Ma ei tee omale isegi ise kohvi. Mees teeb. Tal tuleb see paremini välja. Mina teenin raha, mul tuleb see paremini välja.
Kui mees eeldaks, et ma pean talle süüa pakkuma, siis oleks paha lugu küll, sest ma ei paku ega hakka kunagi pakkuma. Pitsat võin tellida
Kui mees eeldaks, et ma pean talle süüa pakkuma, siis oleks paha lugu küll, sest ma ei paku ega hakka kunagi pakkuma. Pitsat võin tellida
-
Külaline
Ma olen 48.a lapsevaba. Ehk mu tulevik on samasugune, kui olevik.Külaline kirjutas: ↑22 Juun 2024 08:54 Kuidas on sul mõtted tulevikku, kui üldse õhtul süüa ei taha ega viitsi teha? Kui peaks lapsed saama. See on päris raske. Mulle ka ei meeldi üldse süüa teha. Aga laste pärast olen teinud 20 aastat. Kõige jubedam asja juures on see, et neile ka ei meeldi süüa teha. Kööki tulevad sunniga ja tüliga. Aga tellida ka ju iga õhtu ei jõua. Kalliks läheb. Mida teha, kui kellelegi ei meeldi süüa teha?
No lapsed otsustasid sina saada, eks sina ka toidad neid.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist