Kuidas saate oma eksidega läbi?

seks, suhted ja pereteemad
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 26 Dets 2024 10:54
Külaline kirjutas: 26 Dets 2024 02:33
Külaline kirjutas: 19 Dets 2024 08:59
Eksiga saavad läbi inimesed, kes hoolimata varem olnud armastusest, teevad endaga tööd ja lähevad oma eluga edasi. Need, kes ripuvad mineviku ning teise inimese küljes küljes, ei jõua oma eluga ning pimeda vihaga nagunii mitte kuhugi.
Postitus on kustutatud
Postitus on kustutatud
Kas said millegiga pihta? Tundus kuidagi tuttavlik see tekst? Või milles sinu probleem on?
Külaline

Külaline kirjutas: 26 Dets 2024 22:38
Külaline kirjutas: 26 Dets 2024 14:42
Külaline kirjutas: 26 Dets 2024 02:33

Postitus on kustutatud
Postitus on kustutatud
Aga milline on tark, ilus ja hea mees? See kes maksab, maksab ja unusab, unustab. Andestab ja andestab.
Selline, kes austab naist. Eriti, kui on tegu tema laste emaga. Ometi lausa 2 last tegid selle kohutava mooriga. Näha on, et viga on sinus. Sellise suhtumisega inimesega polegi võimalik normaalset elu elada.
Las ma arvan-sind vahetati parema vastu välja, eks :D
WD40

Postitus Postitas WD40 »

Külaline kirjutas: 27 Dets 2024 09:49
Külaline kirjutas: 26 Dets 2024 14:42
Postitus on kustutatud
Aga milline on tark, ilus ja hea mees? See kes maksab, maksab ja unusab, unustab. Andestab ja andestab.
Selline, kes austab naist. Eriti, kui on tegu tema laste emaga. Ometi lausa 2 last tegid selle kohutava mooriga. Näha on, et viga on sinus. Sellise suhtumisega inimesega polegi võimalik normaalset elu elada.
Austada saab ikka sellist, kes austust väärt. Mitte ükski naine ei ole austust väärt ainult seetõttu, et kunagi temaga on lapsed saadud.
Kas sinu meelest pole nii?
WD40

Postitus Postitas WD40 »

Külaline kirjutas: 27 Dets 2024 10:14
WD40 kirjutas: 27 Dets 2024 10:07
Austada saab ikka sellist, kes austust väärt. Mitte ükski naine ei ole austust väärt ainult seetõttu, et kunagi temaga on lapsed saadud.
Kas sinu meelest pole nii?
Postitus on kustutatud
Kuskohast sa selliseid asju võtad? Mul on juba lapselapsed ja kogu elu sama naine olnud. See ei tähenda et ma kõiki naisi austama peaks? Ega ju? Ainult neid, kes austust väärt on.
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Dets 2024 13:07

Postitus on kustutatud
Miks sa teisi naisi sarjad, kui ise olid see, kes aastakümneid jala otsas ämbrit kolistas? Kõik teised naised on ju ometi hea.
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Dets 2024 13:12
Külaline kirjutas: 27 Dets 2024 13:07
Postitus on kustutatud
Miks sa teisi naisi sarjad, kui ise olid see, kes aastakümneid jala otsas ämbrit kolistas? Kõik teised naised on ju ometi hea.
Mis ämbrit? Mida sa sogad? Naised on kõik eksimatud ja ei tee iial midagi valesti või?
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Dets 2024 13:57
Külaline kirjutas: 27 Dets 2024 13:41
Külaline kirjutas: 27 Dets 2024 13:38
Just rääkisid, kuidas elasid koos ja said veel mitu last, aga jooksvalt ei taibanud, et naine halb ning jäle parasiit, kel katus sõidab. Olid pikalt koos täiesti jõleda inimesega, vastu tahtmist :D
Postitus on kustutatud
Postitus on kustutatud
Siis tore ju, kui lahti said. Miks halad nii hirmsasti? Su ego ei suuda seda elu lõpuni alla neelata, et sind maha jäeti.
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Dets 2024 13:57Postitus on kustutatud
Koomik :). Sa oled ikka nende kõige hullemate naiste otsa koperdanud pidevalt mulle tundub. Vaeseke.
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Dets 2024 14:46
Külaline kirjutas: 27 Dets 2024 14:35
Külaline kirjutas: 27 Dets 2024 14:23 Postitus on kustutatud
Postitus on kustutatud
Postitus on kustutatud
Näe, vaatasid vist peeglisse ja projitseerisid selle mulle:D Pole mitte kunagi üksi olnud ja elu on ilus. On alati olnud. Ju seda minu õigete valikute ning õige suhtumise pärast. Aga sina ulbi oma sapis edasi ning ära muretse, sellise suhtumisega läheb ainult hullemaks. Mul pole sinust kahju ka mitte.
Uudistaja

Postitus Postitas Uudistaja »

Külaline kirjutas: 27 Dets 2024 15:01
Külaline kirjutas: 27 Dets 2024 14:35
Postitus on kustutatud
Postitus on kustutatud
Näe, vaatasid vist peeglisse ja projitseerisid selle mulle:D Pole mitte kunagi üksi olnud ja elu on ilus. On alati olnud. Ju seda minu õigete valikute ning õige suhtumise pärast. Aga sina ulbi oma sapis edasi ning ära muretse, sellise suhtumisega läheb ainult hullemaks. Mul pole sinust kahju ka mitte.
Auhh,auhh,auhh,auhh,auh
Külaline

Uudistaja kirjutas: 27 Dets 2024 15:21
Külaline kirjutas: 27 Dets 2024 15:01

Postitus on kustutatud
Auhh,auhh,auhh,auhh,auh
Tegid järjekordse uue kasutaja. Sama oli sul Perekoolis ja selle sa lõpuks kraavi ajasidki.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist