Kuidas saate oma eksidega läbi?
-
Külaline
-
Külaline
Saame läbi palju paremini kui abielu lõpupoole. Oleme head sõbrad.
-
Külaline
Normaalselt saame läbi. Kui kusagil näeme, ikka räägime ja tunneme huvi kuidas läinud on jne. Sõbrad just ei ole, pigem tuttavad kel ühine minevik. Aga mu lahkuminekud on olnud ka sõbralikud ja vastastikusel kokkuleppel, mitte tülide ja vihaga lõppenud draamad.
-
Külaline
Sul on neid siis päris palju olnud.Külaline kirjutas: ↑18 Dets 2024 15:13 Normaalselt saame läbi. Kui kusagil näeme, ikka räägime ja tunneme huvi kuidas läinud on jne. Sõbrad just ei ole, pigem tuttavad kel ühine minevik. Aga mu lahkuminekud on olnud ka sõbralikud ja vastastikusel kokkuleppel, mitte tülide ja vihaga lõppenud draamad.
-
Külaline
Ei ole palju, mõned on.Külaline kirjutas: ↑18 Dets 2024 15:20Sul on neid siis päris palju olnud.Külaline kirjutas: ↑18 Dets 2024 15:13 Normaalselt saame läbi. Kui kusagil näeme, ikka räägime ja tunneme huvi kuidas läinud on jne. Sõbrad just ei ole, pigem tuttavad kel ühine minevik. Aga mu lahkuminekud on olnud ka sõbralikud ja vastastikusel kokkuleppel, mitte tülide ja vihaga lõppenud draamad.
-
Külaline
Näitab, et inimene oskab elus edasi liikuda, mitte ei tammu ühel kohal mingi lasteaias kohatud tüübiga.Külaline kirjutas: ↑18 Dets 2024 15:20Sul on neid siis päris palju olnud.Külaline kirjutas: ↑18 Dets 2024 15:13 Normaalselt saame läbi. Kui kusagil näeme, ikka räägime ja tunneme huvi kuidas läinud on jne. Sõbrad just ei ole, pigem tuttavad kel ühine minevik. Aga mu lahkuminekud on olnud ka sõbralikud ja vastastikusel kokkuleppel, mitte tülide ja vihaga lõppenud draamad.
-
Külaline
Nagu rändkarikas, ühe käest teise kätte.Külaline kirjutas: ↑18 Dets 2024 15:37Näitab, et inimene oskab elus edasi liikuda, mitte ei tammu ühel kohal mingi lasteaias kohatud tüübiga.Külaline kirjutas: ↑18 Dets 2024 15:20Sul on neid siis päris palju olnud.Külaline kirjutas: ↑18 Dets 2024 15:13 Normaalselt saame läbi. Kui kusagil näeme, ikka räägime ja tunneme huvi kuidas läinud on jne. Sõbrad just ei ole, pigem tuttavad kel ühine minevik. Aga mu lahkuminekud on olnud ka sõbralikud ja vastastikusel kokkuleppel, mitte tülide ja vihaga lõppenud draamad.
-
Külaline
Vähemalt saab endale mehi valida, mitte nagu mõni, kes peab leppima vaid sellega , kes teda tahab
-
Külaline
Kehvad valikud kui koguaeg tuleb uuesti valida. Või kehv iseloom ka, suhteid ei püsi, seda siit foorumist ka märgata.
-
Külaline
Väga hästi saame läbi. Päris igapäevaselt suhelda ei jõua, aga elame ikka üksteisele kaasa ja toetame igas ettevõtmises. Ei näe põhjust, miks peaks mingit vimma pidama ja ei saa ka aru paaridest, kes peale lahkuminekut üksteisele mingit lapsikut kättemaksu tahab korraldada.
-
Külaline
Sest vb paarina kokku ei sobinud, aga sõpradena küll?Külaline kirjutas: ↑18 Dets 2024 14:22Mis nendega ikka suhelda?
-
Külaline
Aga milleks, inimesed elavad teistes linnades või lausa riikides ja milleks ikka oma elukaaslast siis trollida nende eksidega, mingit külaelu teha.
-
Külaline
Kõigi elukaaslased pole põhjuseta armukadedad.Külaline kirjutas: ↑18 Dets 2024 17:52Aga milleks, inimesed elavad teistes linnades või lausa riikides ja milleks ikka oma elukaaslast siis trollida nende eksidega, mingit külaelu teha.
-
Külaline
See ei ole lihtsalt sobilik, kui elad ühega, siis elad ühega. Kärgperendus on jube asi, vähemalt minu jaoks.
-
Külaline
Sa ei ole aru saanud vist, mis asi see kärgperendus üldse on.Külaline kirjutas: ↑18 Dets 2024 17:58 See ei ole lihtsalt sobilik, kui elad ühega, siis elad ühega. Kärgperendus on jube asi, vähemalt minu jaoks.
-
Külaline
Selgita
-
Külaline
Mis kradi trollida? Inimesed saavad lihtsalt hästi läbi ilma igasuguse tagamõtteta ja see on trollimine? Sul on mingid tõsised puudujäägid.Külaline kirjutas: ↑18 Dets 2024 17:52Aga milleks, inimesed elavad teistes linnades või lausa riikides ja milleks ikka oma elukaaslast siis trollida nende eksidega, mingit külaelu teha.
-
Külaline
Miks peaks halvasti läbisaama, see ei tähenda et ekse peaks pidevalt koju tassima või nende sõbrustama. Inimestel on õigus eluga edasi minna.Külaline kirjutas: ↑18 Dets 2024 18:20Mis kradi trollida? Inimesed saavad lihtsalt hästi läbi ilma igasuguse tagamõtteta ja see on trollimine? Sul on mingid tõsised puudujäägid.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot], Mammut, Nõiamoor ja 4 külalist