Jah, õnneks ongi. Suurem, kui peaegune palk.Külaline kirjutas: ↑14 Dets 2024 07:04Siis peab olema passiivne sissetulek, et oleks, mille eest puhata. Ilma rahata kodus istumine on puhkamisest kaugel.Külaline kirjutas: ↑13 Dets 2024 23:02 Mul on pensionini 13a. Varem arvasin, et läheksin kuhugi tööle, aga nüüd on kindel ei. Kui koondavad, siis aitab. Koju puhkama.
Ei suuda otsustada, kas võtta töö vastu..
-
Külaline
Ma saan dilemmast aru nii, et praegu pole elulist vajadust seda kehva tööd vastu võtta, saaks hakkama ka veel mõnda aega ilma. Aga keegi ei garanteeri, et mõne kuu pärast, kui vajadus tööle minna on juba pakiline, sobiv(am) töökoht ette satuks. Ennast tundes ma ikkagi sellisele tööle, mis üldse ei meeldi, ei läheks. Kui rahaliselt lihtsalt oleks natuke alla mu ootusi, aga töö ise tunduks ok, siis läheks.
-
Külaline
Sama siin.
-
Külaline
Oleneb kui vana sa oled. Mida suurem number, seda vähem pirtsutaks. Mina olen näinud, kuidas peale koondamist soovitakse teadlikult mõnda aega puhata ning seetõttu ei hakata kohe otsima või suisa öeldakse mõnele pakkumisele ära ja siis neil see puhkamine venib ikka väga pikaks ja mõni aastaid oma mehe armul, sest ei saa kuhugi tööle. 50st saab 55 ja aktsiad aina kahanevad.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist