Kas see on ehtne töötaja?

Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 15 Dets 2024 21:31
Anonymous kirjutas: 15 Dets 2024 21:28Mäletan umbes nii: kaks sõbrannat sõidavad silla alt läbi ja rong sõidab samal ajal nende kohalt ülevalt läbi. Üks sõbranna ütleb, et soovi midagi, sest rong sõitis meie ülevalt läbi ja teine soovis. Aga mida, seda ei mäleta.
Postitus on kustutatud
Nii oli umbes jah. Sõnademäng- taha saada. Juhtus aga nii, et sõbranna soov taha saada täitus natukene teisel moel. Neile sõitis hoopis üks auto tagant sisse, mis oli ka nagu taha saamine. See oligi naljakas.
Külaline

Anonymous kirjutas: 15 Dets 2024 22:01Seepeale astub reisijate seast valja yks paks vanamutt ja ytleb: "Jaab nii, nagu pikk ytles!".
Vaat see oli naljakas :D
Külaline

Anonymous kirjutas: 15 Dets 2024 22:06Postitus on kustutatud
Inimesi ajavad naerma erinevad naljad, aga mõni inimene on tõeline melanhoolik ja teda ei aja miski naerma. Nii lihtsalt on. Rõõmsatel inimestel on samas kergem elus läbi lüüa ja nad elavad kauem kui need kes naljast aru ei saa.
Külaline

"No nii, isake, siin haiglas on teil päris rahulik elamine. Nüüd proovime veel särgikest selga. Ja näe kui kenasti see istub. Õlgadest on ju kah täitsa paras...Ah et varrukad on pikavõitu, ütlete. Pole viga, need seome korralikult selja taha kokku ja ongi asi lahendatud."
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Dets 2024 17:23
Külaline kirjutas: 14 Dets 2024 12:24 Kaks miinustajat. Mis teile ei meeldinud?
Mina küll miinust ei pannud, aga ma arvan midagi. Inimestel huumorisoon puudub. Siin foorumis on väga suur protsents kibestunud inimesi. Keda peksab mees, kellel pole haridust ja head töökohta, kellel on väike palk, kellel läheb muidu halvasti. Ja siis nad elavad end siin välja ning miinustavad.
panin miinuse, sest see on lihtsalt jama nali
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Dets 2024 17:35
Anonymous kirjutas: 14 Dets 2024 17:33Missugust huumorit see pilt siis esindab?
Ahv on kinooperaator. Naljakas on asi sellepärast, et päriselus ahv ei ole ju kinooperaator. Kuidas sa sellisest lihtsast asjast nüüd aru ei saa, seleta nagu lapsele :D
No see on täpselt selline huumor, mida lapsele pole vaja seletada. Aga proovi sa täiskasvanule seletada, mis siin naljakat on? Enamusel täiskasvanutest pole ju 5-aastase huumorimeel.
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Dets 2024 21:28 Mäletan umbes nii: kaks sõbrannat sõidavad silla alt läbi ja rong sõidab samal ajal nende kohalt ülevalt läbi. Üks sõbranna ütleb, et soovi midagi, sest rong sõitis meie ülevalt läbi ja teine soovis. Aga mida, seda ei mäleta.
Siin jälle kõva kustutamine käinud. ma ei saa aru miks, midagi roppu ju pole selles tekstis.

Sõitsime vallalise sõbrannaga koos autos parasjagu üle Pärnu maantee viadukti Tallinnas ja viadukti alt sõitis rong läbi. Sõbranna ütles, et kui niimoodi kahe sõiduvahendi teed ristuvad, siis tuleks midagi soovida ja see soov läheb täide. No soovi siis ütlesin. Sõbranna punastas ja ütles, et tal poleks midagi selle vastu, kui ta lähitulevikus taha saaks. Vallaline ilma meheta nagu ta oli. Ja siis äkki põmaki sõitis meile enne jalakäijate ülekäigurada üks auto tagant sisse.

Tegelikult oli nii, et sõitsime alt läbi ja rong oli üleval. Keegi ei punastanud. Sõbranna ütles: tahaks taha saada. Ja 10 sekundi pärast pani auto ilge laksuga meile tagant sisse.
Külaline

No nüüd leiti küll kustutamist vajavad kirjutised. Lasteaed!
Külaline

Külaline kirjutas: 16 Dets 2024 16:28
Külaline kirjutas: 15 Dets 2024 21:28 Mäletan umbes nii: kaks sõbrannat sõidavad silla alt läbi ja rong sõidab samal ajal nende kohalt ülevalt läbi. Üks sõbranna ütleb, et soovi midagi, sest rong sõitis meie ülevalt läbi ja teine soovis. Aga mida, seda ei mäleta.
Siin jälle kõva kustutamine käinud. ma ei saa aru miks, midagi roppu ju pole selles tekstis.

Sõitsime vallalise sõbrannaga koos autos parasjagu üle Pärnu maantee viadukti Tallinnas ja viadukti alt sõitis rong läbi. Sõbranna ütles, et kui niimoodi kahe sõiduvahendi teed ristuvad, siis tuleks midagi soovida ja see soov läheb täide. No soovi siis ütlesin. Sõbranna punastas ja ütles, et tal poleks midagi selle vastu, kui ta lähitulevikus taha saaks. Vallaline ilma meheta nagu ta oli. Ja siis äkki põmaki sõitis meile enne jalakäijate ülekäigurada üks auto tagant sisse.

Tegelikult oli nii, et sõitsime alt läbi ja rong oli üleval. Keegi ei punastanud. Sõbranna ütles: tahaks taha saada. Ja 10 sekundi pärast pani auto ilge laksuga meile tagant sisse.
Kaua võib käiata. Kas sul on mingi häire, et seda siia uuesti-uuesti-uuesti pead laduma?
Külaline

Külaline kirjutas: 16 Dets 2024 17:28
Külaline kirjutas: 16 Dets 2024 16:28

Kaua võib käiata. Kas sul on mingi häire, et seda siia uuesti-uuesti-uuesti pead laduma?
Häirega vend jaa. Topib oma magedat ossinalja vist juba kümnendat korda.
Külaline

Anonymous kirjutas: 16 Dets 2024 17:28Kaua võib käiata. Kas sul on mingi häire, et seda siia uuesti-uuesti-uuesti pead laduma?
Rahu rahu proua, ära selle tühja tähja pärast leili mine. Nüüd üks tõeline klassika perekooli päevilt

Sain tööpakkumise kodust paarikümne kilomeetri kaugusele. Pärast pikka uurimist ja kaalumist avastasin, et mul poleks võimalik õhtuti töölt koju saada, kuna viimane buss läheks 20 läbi aga tööpäev oleks 22-ni, seega saatsin tööandjale e-maili, et kahjuks pean tööpakkumisest loobuma, kuna minu bussiajad ei klapi, et teie juures tööl käia.
Sain tööandjalt vastu väga imeliku e maili, kus ta teatas, et väga kahju, kuid mul pole võimalik seda aega kuidagi ümber sättida. Ja andku ma teada, kui peaksin oma meelt muutma.
Ei saanud midagi aru.

Hiljem uurisin saadetud kirjade kausta ja avastasin õudusega, et olin kirjutanud et kahjuks pean tööpakkumisest loobuma, kuna minu nussiajad ei klapi, et teie juures tööl käia.
Külaline

Olid ajad, olid majad...oli Perekool
Külaline

Perekoolis oli lõbus, tehti nalja. Mis rahvas siin küll on :shock:
Külaline

Külaline kirjutas: 16 Dets 2024 19:59 Perekoolis oli lõbus, tehti nalja. Mis rahvas siin küll on :shock:
Siin on palju inimesi kellele
1. meeldib miinustada iga asja peale
2. kellele meeldib raporteerida postitustest
3. kel pole üldse naljasoont
Külaline

Külaline kirjutas: 16 Dets 2024 21:11
Külaline kirjutas: 16 Dets 2024 19:59 Perekoolis oli lõbus, tehti nalja. Mis rahvas siin küll on :shock:
Siin on palju inimesi kellele
1. meeldib miinustada iga asja peale
2. kellele meeldib raporteerida postitustest
3. kel pole üldse naljasoont
See oled sina. Üldse naljasoont poe, nii piinlik.
Külaline

Anonymous kirjutas: 16 Dets 2024 21:39See oled sina.
Mina ei miinusta, ei raporteeri ja viskan siin foorumis nalja.
Külaline

Perekoolis oli kodune, ühtsuse tunne, eriti kui mudijad/bogijad rünnakuid tegid. Siinne õhkkond on täis halvustamist, ärapanemist, kaebamist, kõike ja kõiki vihatakse. Ei mingit nalja, lõbu, rõõmuraasugi. Pigem hammustatakse nina peast.
Külaline

Külaline kirjutas: 16 Dets 2024 22:28 Perekoolis oli kodune, ühtsuse tunne, eriti kui mudijad/bogijad rünnakuid tegid. Siinne õhkkond on täis halvustamist, ärapanemist, kaebamist, kõike ja kõiki vihatakse. Ei mingit nalja, lõbu, rõõmuraasugi. Pigem hammustatakse nina peast.
Miks te kõik nii negatiivsed olete?
Külaline

Külaline kirjutas: 16 Dets 2024 22:42
Külaline kirjutas: 16 Dets 2024 22:28 Perekoolis oli kodune, ühtsuse tunne, eriti kui mudijad/bogijad rünnakuid tegid. Siinne õhkkond on täis halvustamist, ärapanemist, kaebamist, kõike ja kõiki vihatakse. Ei mingit nalja, lõbu, rõõmuraasugi. Pigem hammustatakse nina peast.
Miks te kõik nii negatiivsed olete?
Ühtsuse tunne oli PKs viimati ca 10 aastat tagasi.
Ma arvan, et kogu ühiskond on negatiivsemaks muutunud. Ei olnud PK viimased aastad sugugi toredamad. Inimesed tunduvad ka tavaelus palju ärritunumad ja iga asja peale pahased, kust vähegi on midagi negatiivset leida.
Ka muudes kommentaariumites ja paljudes FB eri gruppides on ülekaalus pigem negatiivsed kommentaarid.
Kõik tahavad midagi halba öelda või kedagi meelega ärritada, see on viimasel ajal nagu normiks muutunud.
Kõik arutelu teemad solgitakse mõnitamistega ära. Aga arvan, et seda teevad siiski paar-kolm inimest.
Ja noh, kes postitab juba kümneid kordi oma sillaalusega seotud "nalja", tahab ju ka lihtsalt ärritada ja siis kurta, et jälle kustutati!
Jumala eest, jätke seekord kustutamata, ehk rahuneb maha. Kaua võib üht ja sama jama lugeda igas alateemas!
Külaline

Iga teine teema on siin seksist, aga ainult siin olnud paar naljajutukest - vot need olid jube kole õud ropud. Kas kustutaja on mõni india kutt või, et ta aru ei saa mida kustutab?
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist