Kas meeste arust peavad naised neile süüa pakkuma?
-
Külaline
Kas meeste arust peavad naised neile süüa pakkuma?
Mitmest teemast juba loen, et kui on näiteks visiitsuhe, et mehed ootavad, et naine neid toiduga ootaks. Mingis tutvumisgrupis ka loen, et meeste arust on nii, et kui nad naisele külla lähevad, pakutakse praadi. Samas kui naine mehele külla tulevad, siis selle praega küll üle ei pingutata. Mul endal on suhe Itaalia mehega, kelle juures külas käies tema valmistab väga rikkaliku õhtusöögi, lilled ja romantika enne seksi, aga kui mul oli suhe eestlasega, siis pakuti teed kõige rohkem. Vahel mingit snäkki ka, aga suure õhtusöögi vaaritamisega küll mees ei tegelenud. Kui minu juures käis, ootas tõesti mingeid suuri praade ja grilli, sauna, mida iganes veel. Mõnikord puukis ennast nii täis, et ei suutnudki seksida, sest ise ta endale kunagi süüa ei teinud, siis pidi mulle külla tulles jubedalt sööma. Selle pärast otsesselt lahku ei läinud, aga see, et eesti keskealine mees ootab teenindamist, kargas küll igati silma. Mu enda poeg õnneks pole selline, kui temal käib pruut külas, siis teevad koos süüa, samamoodi pruudi juures. See tundub olevat ikka selliste nõukaaegsete meeste viga.
-
Külaline
Minu mees teeb 90% ajast õhtusöögi. Ei kujuta ette kui mees nõuaks minult sooja sööki hommikul ja õhtul. Kui oleks valida selline teenindust nõudev mees vs vallaline olla, oleksin vallaline.
Päriselt loodan selliseid mehi kes nõuavad naiselt söögi tegemist ei ole palju.
Päriselt loodan selliseid mehi kes nõuavad naiselt söögi tegemist ei ole palju.
-
Külaline
Sellised suhtumised pole vanuses kinni, pigem pärilikkuses ja paindumatuses.
-
Külaline
Mulle tundub, et vanemaid mehi on selliste teenindamist ootavate meeste hulgas siiski rohkem. Minu isa oli selline, et tema ei teinud kodus midagi, ema pidi iga õhtu süüa tegema. Isa sõitis autoga, aga poes käis ka ema, kes pidi käe otsas kraami koju vedama. Kui ema kodus ei olnud, siis isa proovis lastele midagi süüa teha, aga ta üldse ei osanud ja see läks täiesti vussi. Praekartuleid oskas normaalselt teha. Minu enda mees selline küll ei ole.Külaline kirjutas: ↑21 Juun 2024 17:01 Sellised suhtumised pole vanuses kinni, pigem pärilikkuses ja paindumatuses.
-
Külaline
Mis see oli praegu näide "MEHE" loogikast või? Ise aru said, mida õelda plaanisid või mõte ei jõudnud näppudele järele?
-
Külaline
Endal pole valus sellis ….. toota?Revolver kirjutas: ↑21 Juun 2024 16:33 Need naised kellel pole peale söögi tegemise mehele muud huvitavat pakkuda, siis eks nemad sellest ka räägivad. Mingid emalikud tunded, kuidas sa mees oled söömata, tule ma söödan sind ja siis karistab meest selle söögiga? Ma ei tee sulle enam süüa? Napakas eks, aga ma loen ka siin selliseid naisi ja eks see siis olegi mingi elutahk, sellised naised on olemas.
No ei tasu siis tutvuda meestega kes ootavad teenindamist, tutvu nendega kes ise hakkama saavad. Kellele kurdad oma kehvasid valikuid? Kui sul on juba nõukogude aegsed mehed, siis oled ise ka väga vana tädi, kas pole nii?
-
Külaline
Just in case kirjutab 4 ärritavat küsimust, ühega ikka saab pihta ja vihase vastureaktsiooni. Mõned kaifivad vaidlemisy, mis sa teha saad. Tõrvatilk meepotis
-
Külaline
Paljud mehed lihtsalt ei oska süüa teha, elavadki mingi soojaletipläusti peal ja kirevad "ega selle jaoks pole naist vaja"
seda esiteks. On ka väga häid kokkajaid mehi, eks see ole samamoodi anne.
Mina teen süüa heameelega armsatele inimestele. Aga kui mingi mees hakkab toitmist nõudma, siis... einela aadress on mujal.
Mina teen süüa heameelega armsatele inimestele. Aga kui mingi mees hakkab toitmist nõudma, siis... einela aadress on mujal.
-
Külaline
Mida sa neile suvalistele meestele siis pakud seal? Või miks sul sellised üldse külas käivad, kellele munagi praadida ei raatsiks?Mina teen süüa heameelega armsatele inimestele. Aga kui mingi mees hakkab toitmist nõudma, siis... einela aadress on mujal.
-
Külaline
Aga äkki emal ja isal oligi selline kokkulepe? Kindlasti oli kõikidel naistel kunagi selline kokkuleppe, et kallis mees mina teenendan sind ja sina ei pea midagi tegema. IRWRevolver kirjutas: ↑21 Juun 2024 18:03Feministlik loogika, kas naisel on õigus teha seda mida ta tahab, antud loos süüa, kas või igapäev või siis tal ei ole seda õigust? Kuidas sellest nii raske sul aru saada on? Heidetakse ju seda ette kuidas ema pidi kõike tegema ja isa ei teinud midagi, see siis tütre arvamuse kohaselt. Aga äkki emal ja isal oligi selline kokkulepe? Kas on tütre asi hinnata kuidas tema vanemad elasid ja siis kunagi tütre enda tütar hindab siis tema elu ja negatiivselt?
Kas on tütre asi hinnata kuidas tema vanemad elasid ja siis kunagi tütre enda tütar hindab siis tema elu ja negatiivselt?
JAH inimestel on õigus situatsioonide kohta arvamusi omada. Meil pole diktatuur.
-
Külaline
Kui seesama mees ise ei paku midagi, ega siis ei pea ju naine ka pakkuma. Ja lausa nõudmine on väga ebaviisakas, sellepärast juba ei pakuks midagi.Külaline kirjutas: ↑21 Juun 2024 18:13Mida sa neile suvalistele meestele siis pakud seal? Või miks sul sellised üldse külas käivad, kellele munagi praadida ei raatsiks?Mina teen süüa heameelega armsatele inimestele. Aga kui mingi mees hakkab toitmist nõudma, siis... einela aadress on mujal.
-
Külaline
Miks sa sellise omale külla üldse kutsud, kui ta sulle ei meeldigi üldse? Nii hullult sügeleb?Külaline kirjutas: ↑21 Juun 2024 18:24Kui seesama mees ise ei paku midagi, ega siis ei pea ju naine ka pakkuma. Ja lausa nõudmine on väga ebaviisakas, sellepärast juba ei pakuks midagi.Külaline kirjutas: ↑21 Juun 2024 18:13Mida sa neile suvalistele meestele siis pakud seal? Või miks sul sellised üldse külas käivad, kellele munagi praadida ei raatsiks?Mina teen süüa heameelega armsatele inimestele. Aga kui mingi mees hakkab toitmist nõudma, siis... einela aadress on mujal.
-
Külaline
Irwww “isa tõi raha koju”. Millisest perest sina tulid? Mul kõik esivanemad mõlemad raha koju toonud.Revolver kirjutas: ↑21 Juun 2024 18:27No naised ju koguaeg räägivad oma suhte kokkulepetest kuidas tuleb olla lojaalne jne. Miks sulle siis see kokkamise kokkulepe ei sobi? See sinu see teenindamine on alaväärsuskompleks nagu siis teine ei peaks midagi tegema. Aga isa tõi raha koju, teenis, sellest sai ema ka süüa osta ja teha.Külaline kirjutas: ↑21 Juun 2024 18:24Aga äkki emal ja isal oligi selline kokkulepe? Kindlasti oli kõikidel naistel kunagi selline kokkuleppe, et kallis mees mina teenendan sind ja sina ei pea midagi tegema. IRWRevolver kirjutas: ↑21 Juun 2024 18:03
Feministlik loogika, kas naisel on õigus teha seda mida ta tahab, antud loos süüa, kas või igapäev või siis tal ei ole seda õigust? Kuidas sellest nii raske sul aru saada on? Heidetakse ju seda ette kuidas ema pidi kõike tegema ja isa ei teinud midagi, see siis tütre arvamuse kohaselt. Aga äkki emal ja isal oligi selline kokkulepe? Kas on tütre asi hinnata kuidas tema vanemad elasid ja siis kunagi tütre enda tütar hindab siis tema elu ja negatiivselt?
Kas on tütre asi hinnata kuidas tema vanemad elasid ja siis kunagi tütre enda tütar hindab siis tema elu ja negatiivselt?
JAH inimestel on õigus situatsioonide kohta arvamusi omada. Meil pole diktatuur.
Okei, sa oled noor, sul pole ühtegi suhet olnud, ehk sul on ainult peika. Siis jah jutustad kuidas saia jagada, palju nüüd sina tegi ja palju mina sain. Aga täiskasvanud inimesed nii ei mõtle. Kord teeb üks rohkem, kord teeb teine. Enne sa seda ei mõista kui saad vanemaks. Sul on raske seda täna mõista, täiesti arusaadav.
Meeste loogika; sa pesed iga päev nõusid ja teed süüa sest ma vahetan autol 2x aastas rehve.
-
Külaline
Kõik ei ela emaga koos. Kas sa elad emme juures? Nummi. Ma ei imesta kahRevolver kirjutas: ↑21 Juun 2024 18:36Kasva suureks, seni kuni emaga elad, tee nii nagu ema ütleb.Külaline kirjutas: ↑21 Juun 2024 18:34Irwww “isa tõi raha koju”. Millisest perest sina tulid? Mul kõik esivanemad mõlemad raha koju toonud.Revolver kirjutas: ↑21 Juun 2024 18:27
No naised ju koguaeg räägivad oma suhte kokkulepetest kuidas tuleb olla lojaalne jne. Miks sulle siis see kokkamise kokkulepe ei sobi? See sinu see teenindamine on alaväärsuskompleks nagu siis teine ei peaks midagi tegema. Aga isa tõi raha koju, teenis, sellest sai ema ka süüa osta ja teha.
Okei, sa oled noor, sul pole ühtegi suhet olnud, ehk sul on ainult peika. Siis jah jutustad kuidas saia jagada, palju nüüd sina tegi ja palju mina sain. Aga täiskasvanud inimesed nii ei mõtle. Kord teeb üks rohkem, kord teeb teine. Enne sa seda ei mõista kui saad vanemaks. Sul on raske seda täna mõista, täiesti arusaadav.
Meeste loogika; sa pesed iga päev nõusid ja teed süüa sest ma vahetan autol 2x aastas rehve.
-
Külaline
Väga õige. Nõukajal käisid kõik naised tööl ja teenisid isegi võrdsemat palka meestega kui praegu. Minu ema käis ka tööl. Kui siis oli selline ebavõrdne tööjaotus peres, siis see oli natuke isegi mõistetav, sest mu vanaema ja vanaisa elasid maal, vanaisal tööpuudust polnud. Naiste tööd olidki siis söögitegemine ja koristamine, sest need olid füüsiliselt kergemad. Vanaisa toitis loomi, tegi põldu, traktoriga heina, metsas puid jne. Aga minu isa ja ema elasid linnakorteris, siis enam polnud neid põllutöid, aga lapsed, söögitegemine ja koristamine olid ikka naise rida endise aja eeskujul. Samas nüüd oleks aeg sellest mudelist välja juba tulla, aga eks vanemad mehed ennast enam muutma ei hakka. Nagu ütlesin, õnneks minu poeg kindlasti selline ei ole, tänapäeva naistel on selles osas siiski rohkem vedanud.Irwww “isa tõi raha koju”. Millisest perest sina tulid? Mul kõik esivanemad mõlemad raha koju toonud.
-
Külaline
Täiskasvanud inimesed jaotavad võrdselt kodused tööd. Seda veel eriti juhul kui mõlemad on täistööajaga inimesed kes rahalisi kulusid jagavad.Revolver kirjutas: ↑21 Juun 2024 18:42Millises mudelis sa siis elada tahaks? Räägi välja.Külaline kirjutas: ↑21 Juun 2024 18:41Väga õige. Nõukajal käisid kõik naised tööl ja teenisid isegi võrdsemat palka meestega kui praegu. Minu ema käis ka tööl. Kui siis oli selline ebavõrdne tööjaotus peres, siis see oli natuke isegi mõistetav, sest mu vanaema ja vanaisa elasid maal, vanaisal tööpuudust polnud. Naiste tööd olidki siis söögitegemine ja koristamine, sest need olid füüsiliselt kergemad. Vanaisa toitis loomi, tegi põldu, traktoriga heina, metsas puid jne. Aga minu isa ja ema elasid linnakorteris, siis enam polnud neid põllutöid, aga lapsed, söögitegemine ja koristamine olid ikka naise rida endise aja eeskujul. Samas nüüd oleks aeg sellest mudelist välja juba tulla, aga eks vanemad mehed ennast enam muutma ei hakka. Nagu ütlesin, õnneks minu poeg kindlasti selline ei ole, tänapäeva naistel on selles osas siiski rohkem vedanud.Irwww “isa tõi raha koju”. Millisest perest sina tulid? Mul kõik esivanemad mõlemad raha koju toonud.
mehe ja naise suhe
-
Külaline
Sa ei suuda ise välja mõelda mis kodused majapidamistööd keskmises peres on? Päris traagiline juhtum ikka
-
Külaline
Kumbki peseb ühe taldriku, ühe kahvli ja pühib pool lauda puhtaks. Siis on võrdsus.
-
Külaline
Kui su pea ei võta natuke paremat tööjaotust, siis mis sa teed.Külaline kirjutas: ↑21 Juun 2024 18:55 Kumbki peseb ühe taldriku, ühe kahvli ja pühib pool lauda puhtaks. Siis on võrdsus.
-
Külaline
Mis hirmsad kodutööd teil on, et nende pärast kaklema peab ja võrdsust nõudma? Mul pesu peseb ja kuivatab masin, nõud peseb masin, aknad peseb masin, põranda pühib ja peseb masin, poes käib kuller, kui süüa ei viitsi teha, siis teine kuller toob valmis toidu koju kätte.
Prügikoti välja viimine on ainus asi, mida ise pean tegema, aga selle üle kaklemine võtaks rohkem aega kui koti minema viimine, seega ei näe mõtet.
Töötan kodust ja saan töö kõrvalt kõik masinad käima ära panna. Kui tööpäev läbi, siis kodutööd ka tehtud ja õhtu on puhkamiseks.
Prügikoti välja viimine on ainus asi, mida ise pean tegema, aga selle üle kaklemine võtaks rohkem aega kui koti minema viimine, seega ei näe mõtet.
Töötan kodust ja saan töö kõrvalt kõik masinad käima ära panna. Kui tööpäev läbi, siis kodutööd ka tehtud ja õhtu on puhkamiseks.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist