Pigem üsna neutraalne olukorra kirjeldus ütleks ma..Egalitaar kirjutas: ↑10 Dets 2024 21:47Pahatahtlik, seksistlik ja alusetu foorumlaste solvamine ja halvustamine. Kui just mitte sihiteadlik trollitamine. Enda kohta võin öelda, et ma pole kasutanud prostituutide teenuseid, ja ei ole käitunud ka muus mõttes analoogselt või hullemini kui prostituudid.Külaline kirjutas: ↑10 Dets 2024 21:20 Postitus on kustutatud
Kuidas suhtute prostituutidesse?
-
Külaline
Selge troll. Trolli eesmärk ongi solvata, laimata ja foorumit ärritada.Külaline kirjutas: ↑11 Dets 2024 07:24Pigem üsna neutraalne olukorra kirjeldus ütleks ma..Egalitaar kirjutas: ↑10 Dets 2024 21:47Pahatahtlik, seksistlik ja alusetu foorumlaste solvamine ja halvustamine. Kui just mitte sihiteadlik trollitamine. Enda kohta võin öelda, et ma pole kasutanud prostituutide teenuseid, ja ei ole käitunud ka muus mõttes analoogselt või hullemini kui prostituudid.Külaline kirjutas: ↑10 Dets 2024 21:20 Postitus on kustutatud
-
Külaline
Naised üldiselt ei kasutagi prostituute, seega pole sa mingi erand.Egalitaar kirjutas: ↑10 Dets 2024 21:47Pahatahtlik, seksistlik ja alusetu foorumlaste solvamine ja halvustamine. Kui just mitte sihiteadlik trollitamine. Enda kohta võin öelda, et ma pole kasutanud prostituutide teenuseid, ja ei ole käitunud ka muus mõttes analoogselt või hullemini kui prostituudid.Külaline kirjutas: ↑10 Dets 2024 21:20 Postitus on kustutatud
Sa tead hästi, et ma pole naine. Lõpeta palun minu jälitamine ja mõnitamine!Külaline kirjutas: ↑11 Dets 2024 11:27Naised üldiselt ei kasutagi prostituute, seega pole sa mingi erand.Egalitaar kirjutas: ↑10 Dets 2024 21:47Pahatahtlik, seksistlik ja alusetu foorumlaste solvamine ja halvustamine. Kui just mitte sihiteadlik trollitamine. Enda kohta võin öelda, et ma pole kasutanud prostituutide teenuseid, ja ei ole käitunud ka muus mõttes analoogselt või hullemini kui prostituudid.Külaline kirjutas: ↑10 Dets 2024 21:20 Postitus on kustutatud
-
Külaline
Huvitav, kust ma seda teadma peaks? Ja teiseks-mis jälitamisest ja mõnitamisest sa räägid. Kas naiseks nimetamine on mõnitamine? Wow.Egalitaar kirjutas: ↑11 Dets 2024 12:19Sa tead hästi, et ma pole naine. Lõpeta palun minu jälitamine ja mõnitamine!Külaline kirjutas: ↑11 Dets 2024 11:27Naised üldiselt ei kasutagi prostituute, seega pole sa mingi erand.Egalitaar kirjutas: ↑10 Dets 2024 21:47
Pahatahtlik, seksistlik ja alusetu foorumlaste solvamine ja halvustamine. Kui just mitte sihiteadlik trollitamine. Enda kohta võin öelda, et ma pole kasutanud prostituutide teenuseid, ja ei ole käitunud ka muus mõttes analoogselt või hullemini kui prostituudid.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist