Nojah, aga selle tegevusega kahjustab ta teisi. Prostituut kahjustab eelkõige iseennast.
Kuidas suhtute prostituutidesse?
Enese visuaalse kujutise müümine seksuaalsel eesmärgil, eriti kui sellega kaasneb seksuaalne tegevus, nagu vahekord või masturbatsioon, on tõesti natuke teine teema. Rõhk sõnal "natuke". Minu jaoks on see vahe piisavalt väike, ja ma võtan endale õiguse panna need kõik ühte katlasse.Külaline kirjutas: ↑10 Dets 2024 20:10No kuskil portaalis paljaste piltidega raha tegemine on natuke teine teema kui prostitutsioon.Egalitaar kirjutas: ↑10 Dets 2024 20:07Ei ole 99.9 juhtudest, ega isegi ligilähedale sinna. Need prostituudiks - ja onlyfänsitarideks, mis minu meelest on üks prostitutsiooni vorm - kujunemiste lood on ikka väga erinevad ja kirjud.Külaline kirjutas: ↑10 Dets 2024 19:59
Aga nii see 99,9% juhtudel algab, et last pilastatakse ja sellest tekib hoolimatus ja ükskõiksus oma keha suhtes. Nad alustavad varakult ka suhet, need peigmehed on omakorda ärakasutajad. Ühel hetkel on ta täiesti ükskõikne mida tema keha kallal toimetatakse. Tal on piinlik sugulaste, tuttavate ees ja ta ei soovigi nendega enam suhelda, parem siis olla omasuguste seltskonnas. Neid juhtumeid on palju, kus naine röövitakse inimkaubanduse eesmärg ja mingil hetkel ta ei soovigi sellest väljuda ja koju pöörduda, sest sugulaste ees on piinlik.
Täpselt sama.Külaline kirjutas: ↑10 Dets 2024 20:10No kuskil portaalis paljaste piltidega raha tegemine on natuke teine teema kui prostitutsioon.Egalitaar kirjutas: ↑10 Dets 2024 20:07Ei ole 99.9 juhtudest, ega isegi ligilähedale sinna. Need prostituudiks - ja onlyfänsitarideks, mis minu meelest on üks prostitutsiooni vorm - kujunemiste lood on ikka väga erinevad ja kirjud.Külaline kirjutas: ↑10 Dets 2024 19:59
Aga nii see 99,9% juhtudel algab, et last pilastatakse ja sellest tekib hoolimatus ja ükskõiksus oma keha suhtes. Nad alustavad varakult ka suhet, need peigmehed on omakorda ärakasutajad. Ühel hetkel on ta täiesti ükskõikne mida tema keha kallal toimetatakse. Tal on piinlik sugulaste, tuttavate ees ja ta ei soovigi nendega enam suhelda, parem siis olla omasuguste seltskonnas. Neid juhtumeid on palju, kus naine röövitakse inimkaubanduse eesmärg ja mingil hetkel ta ei soovigi sellest väljuda ja koju pöörduda, sest sugulaste ees on piinlik.
No mis teha kui ON SUNNITUD
-
Külaline
No ma siiski jään arvamuse juurde, et nad sinna jahile ei kogune eesmärgiga intiimteenuseid pakkuda. Pigem lootus leida omale rikas peigmees ja pidutseda rikkalikuks keskkonnas.WD40 kirjutas: ↑10 Dets 2024 20:16Postitus on kustutatudKülaline kirjutas: ↑10 Dets 2024 20:09 Kes arvab, et see on vabatahtlik soov või mingid nümfomaanid, siis tahaks neilt küsida, miks prostituutide hulgast peaaegu üldse ei leia näiteks Norra, Rootsi, Šveitsi jne rahvusest naisi? Miks nende hulgas on valdavalt teatud riikide naised? Pärit riikidest, kus on palju äärmuslikku vaesust, palju narkomaaniat ja olematu tugi perevägivalla ohvritele.
-
Külaline
Kust ta siis on? Ühel juhul ollakse turvaliselt omas kodus ekraani ees ja teisel juhul lased mingil võõral inimesel ja võõras asukohas end intiimselt katsuda.
Häbi on sama.Külaline kirjutas: ↑10 Dets 2024 20:20Kust ta siis on? Ühel juhul ollakse turvaliselt omas kodus ekraani ees ja teisel juhul lased mingil võõral inimesel ja võõras asukohas end intiimselt katsuda.
-
Külaline
Tegelikult on neist päris palju kirjutatud. Ei taha nad rikast peigmeest nt kuskilt araabiast, ikka ülihead teenistust ja kiiret raha, kuni välimust on.
-
Külaline
Ma jagan ka seda arvamust. Kes on seda Epsteini saaga dokumentaali näinud, see teab, et julm ära kasutamine. Lõpuks lausa inimkaubandus.Külaline kirjutas: ↑10 Dets 2024 20:18No ma siiski jään arvamuse juurde, et nad sinna jahile ei kogune eesmärgiga intiimteenuseid pakkuda. Pigem lootus leida omale rikas peigmees ja pidutseda rikkalikuks keskkonnas.WD40 kirjutas: ↑10 Dets 2024 20:16Postitus on kustutatudKülaline kirjutas: ↑10 Dets 2024 20:09 Kes arvab, et see on vabatahtlik soov või mingid nümfomaanid, siis tahaks neilt küsida, miks prostituutide hulgast peaaegu üldse ei leia näiteks Norra, Rootsi, Šveitsi jne rahvusest naisi? Miks nende hulgas on valdavalt teatud riikide naised? Pärit riikidest, kus on palju äärmuslikku vaesust, palju narkomaaniat ja olematu tugi perevägivalla ohvritele.
Lubadused ja eesmärgid olid jutu järgi muud. Kasutati ära noori naiivseid, suurte unistustega noori naisi.
Epstein poos ennast vanglad üles. Kas see ta naiskaaslane Giseline vms kes ta oli, leitud üldse on? Pakku ta pääses.
Mis suur vahe seal on kas seksid raha eest privaatselt või kaamera ees?Külaline kirjutas: ↑10 Dets 2024 20:20Kust ta siis on? Ühel juhul ollakse turvaliselt omas kodus ekraani ees ja teisel juhul lased mingil võõral inimesel ja võõras asukohas end intiimselt katsuda.
No vahe on ehk selles, et viimasel juhul tehakse oma mark püsivalt täis, sest internet ei unusta. Tempel ellu - igaveseks.
-
Külaline
No siiski ei ole. Mitte kunagi pole näiteks Playboy ajakirjas poseerinud naisi peetud prostituutideks. Tänapäeval teeb enamus kuulsaid ja mitte kuulsaid naisi endast üpris erootilisi pilte ja näitab neid uhkusega sotsiaalmeedias. Väga popp on kuulsuste seas teha lõpu rasedana peaaegu paljas pilt ja see on mõne ajakirja kaaneks müüa. Need piiri on muidugi läbi aja pidevalt nihkunud. See, mis oli kunagi ainult prostituudi ampluaa, on nüüd igale ontlikule koduperenaisele tavapäraseks a la seksikas pesu.
-
Külaline
Mis seal vahet. Tänapäeval paljud paari teevad üksteisele rõõmuks seksikaid pilte või suisa videosid ja need võivad samahästi sinna internetti lekkida. Ja seda teatavasti on kuulsustega rohkem kui korra ka juhtunud. No elavad edasi. Paris Hilton sai kenasti rikkurile mehele, no problems, et internetis eelmise peikaga vallatleb.
-
Külaline
Mõnel tundub, et on pigem probleemiks haiglane armukadedus ja hirm oma mehe pärast. Äkki ta ikkagi läheb ja klikib neid teisi naisi seal internetis. Äkki mul õnnestub seda vältida, kui ma kõiki naisi, kes avalikult burkat ei kanna, prostideks sõiman. Sorry, keskkaeg on läbi ja sul ei õnnestu naisi tagasi kotti toppida. Eks võimle siis ise rohkem oma mehe tähelepanu nimel või leia mees, kes on truu.
-
Külaline
Kas tõesti? Minu teada istub ta juba 2021. aastast trellide taga.
-
Külaline
Naine olen ja suhtun täiesti neutraalselt, täpselt nagu iga muu töö tegijasse. Leian, et nende amet on väga vajalik. Neid kuival istuvaid mehi on liiga palju ja siis elavad nad enda frustratsiooni teiste peal välja. Ma loodan, et ka naistele on mingi sellised teenused olemas, loogiline ju oleks. Igatahes pooldan sellist teenust ausalt ja kontrollitud tingimustes ( kaitsevahendid ja arstlikud kontrollid). Leian, et teevad vajalikku tööd, oleks õiglane, kui nad saaksid seda teha täiesti ametlikult
-
Külaline
Olen sama meelt ja terve pika elu olnud sama meelt. Mu unistuste amet oleks luksusliku lõbumaja perenaine olla. Ja see maja peaks pakkuma teenuseid väga laias spektris. Kahjuks seaduste vastu astuda ei taha ega põranda all mingit urgast pidada.Külaline kirjutas: ↑10 Dets 2024 21:09 Naine olen ja suhtun täiesti neutraalselt, täpselt nagu iga muu töö tegijasse. Leian, et nende amet on väga vajalik. Neid kuival istuvaid mehi on liiga palju ja siis elavad nad enda frustratsiooni teiste peal välja. Ma loodan, et ka naistele on mingi sellised teenused olemas, loogiline ju oleks. Igatahes pooldan sellist teenust ausalt ja kontrollitud tingimustes ( kaitsevahendid ja arstlikud kontrollid). Leian, et teevad vajalikku tööd, oleks õiglane, kui nad saaksid seda teha täiesti ametlikult
Pahatahtlik, seksistlik ja alusetu foorumlaste solvamine ja halvustamine. Kui just mitte sihiteadlik trollitamine. Enda kohta võin öelda, et ma pole kasutanud prostituutide teenuseid, ja ei ole käitunud ka muus mõttes analoogselt või hullemini kui prostituudid.Külaline kirjutas: ↑10 Dets 2024 21:20 Postitus on kustutatud
-
Külaline
Ikka on ka naistele olemas. Vananevad Euroopa prouad käivad ju kuskil soojal maal noorte poistega raha eest hullamas.
-
Külaline
Mart Sander väntas isegi filmi sellest. Merle Palmiste oli peaosas see perenaine.
-
Külaline
No vot, kodumaal võiks ka ikka selline võimalus olemas olla. Ma usun, et eks tegelikult ongi, aga see ju selline salaja värk. Ma arvan, et kui ma üksik oleks, siis kasutaks küll teenust.Külaline kirjutas: ↑10 Dets 2024 22:42Ikka on ka naistele olemas. Vananevad Euroopa prouad käivad ju kuskil soojal maal noorte poistega raha eest hullamas.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist