Kas see siis veidi kahtlane ei tundunud suurte tunnete osas, et muudkui kirjutasid talle ja kutsusid välja, aga ta kunagi ei reageerinud? Kui mulle ei vastata, siis ma saan juba esimese korraga aru, et ei soovita suhelda. Tundub, et sina ei saa.Tolmukübe kirjutas: ↑04 Dets 2024 11:39 Ma seda parem ei täpsustaks, mis tähendab, näitas suuri tundeid välja, aga näitas küll. Aga selle peale ei tulnud jah, et vbl lõi põnnama. Ega siis pole midagi teha. Vbl, kui aeg on nö edasi läinud, et siis tal need tunded kadunud ja ehk huvitub minust kui inimesest (suhtlemiseks). No ja vbl mitte. Hakkan ise tast tasapisi üle saama, kui ikka eemale hoitakse, kaua siis minagi siin tundlen jne.
Miks te mõne teise inimesega ei suhtle ja kas see võib muutuda
-
Külaline
-
Külaline
Kuidas see käib?
-
Külaline
Mees vaatas, et üks vahib teda pidevalt armunud pilgul ja pisut kohtlase naeratusega ning muigas kulmu kergitades vastu....
-
Külaline
Tüüpiline olukord, kui mes oli lihtsalt viisakas kolleeg ja naine arvas kokku eiteamida. Kuna oled üksik ja ütleme, "suhteks valmis" (et mitte öelda kergelt meeleheitel), siis ongi, iga pilk paistab väga paljulubav. Sina ei tea tema tundeid, pole mõtet rääkida, mida tema tundis, see on kõik sinu enda peas. Kui mees on huvitatud, küll ta vastaks su kirjadele, praegusel hetkel lihtsalt ahistad ja ei taha mingitest vihjetest, et midagi ei ole ega tule, aru saada.Tolmukübe kirjutas: ↑04 Dets 2024 10:27Eraelus ei olnud. Töö juures mõlemad näitasid väga suuri tundeid välja, aga sealt edasi ei läinud. Mõlemad näitasid välja ka pooldavat suhtlust ja sõprust. Mina mõtlesin, et kui nii, siis võib ju asja edasi viia, kirjutasin talle (iga nädal kokku ei saanud), kutsusin välja, aga tema ei reageerinud. See-tõttu mõtlengi, mis see oli. Võib-olla lihtsalt selline inimene, tunded käivad peal ja siis kaovad ära. Igasuguseid inimesi ju on. Mõni armub ehk tihti või tugevalt, ei pruukinud ma tal ju esimene juhus olla, aga siis teab juba kogemustest, et varsti asjaga finito, et seega pole mõtet edasi sebida (aus inimene, ei kasutanud mind ära). Võib ju selline inimene olla.. ?
-
Külaline
Ju siis sina ei ole "tema inimene", ja mingi äralohistamine ei toimi, kui sa oled enda enam-vähem talle pähe määrinud ja ta IKKA ei võta vedu. Ju siis pole sina tema jaoks mingi "lohistaja".
-
Külaline
See tähendab seda, et sa oled kehv inimestetundja. Mitte keegi ei suuda üllatada, kui oled reaalsuse tasemel.Tolmukübe kirjutas: ↑01 Dets 2024 17:40 Äkki on gaslighting? Ma täpselt ei tea, mida see sõna tähendab, aga nii palju, kui ma olen aru saanud, mingi aeg on suhtluses kõik ilus ja roosa ja (suured) tunded ka veel ja siis saab asi otsa. Umbes nagu gaasileek pliidi peal põleb ilusa sinise tulega, annab sooja, saab süüa teha jne, aga keerad pliidi kinni ja ongi finito. Võib ju nii olla? Siis pole ju midagi mõelda. Et gaslighting on ajutine nähtus.
-
Külaline
Kas meeste ja naiste vahelist asja jõudsite ka juba teha? Kui jõudsite, siis on muidugi mehest inetu niimoodi ära kaduda.
-
Külaline
Ütles ju, et midagi polnud nende vahel peale selle, et temale tundus, et mehel on tema vastu suured tunded. Ja et on aastaid talle kirjutanud ja välja kutsunud, aga mees pole vastanud. Kuna mees pole konkreetselt ei öelnud, siis tema ikka arvab, et lootust on.
Mina küll ei mäleta, et ma oleksin teda välja kutsunud. Aastate jooksul olen kirju saatnud, aga välja kutsunud ei ole. Pole vaja asju kokku luuletada.Külaline kirjutas: ↑05 Dets 2024 11:57Ütles ju, et midagi polnud nende vahel peale selle, et temale tundus, et mehel on tema vastu suured tunded. Ja et on aastaid talle kirjutanud ja välja kutsunud, aga mees pole vastanud. Kuna mees pole konkreetselt ei öelnud, siis tema ikka arvab, et lootust on.
-
Külaline
Tee märkmeid, kui valed ja keerutamine meeles ei püsi.Tolmukübe kirjutas: ↑04 Dets 2024 10:27Eraelus ei olnud. Töö juures mõlemad näitasid väga suuri tundeid välja, aga sealt edasi ei läinud. Mõlemad näitasid välja ka pooldavat suhtlust ja sõprust. Mina mõtlesin, et kui nii, siis võib ju asja edasi viia, kirjutasin talle (iga nädal kokku ei saanud), kutsusin välja, aga tema ei reageerinud. See-tõttu mõtlengi, mis see oli. Võib-olla lihtsalt selline inimene, tunded käivad peal ja siis kaovad ära. Igasuguseid inimesi ju on. Mõni armub ehk tihti või tugevalt, ei pruukinud ma tal ju esimene juhus olla, aga siis teab juba kogemustest, et varsti asjaga finito, et seega pole mõtet edasi sebida (aus inimene, ei kasutanud mind ära). Võib ju selline inimene olla.. ?
Siin vastas A-tähega teerajaja, nüüd on postitaja külaliseks ümber muutunud. Ei tea, mida ma selle välja kutsumisega mõtlesin, kui seda kirjutasin. Kutsunud pole ma teda kuskile, pole vist ka enam mõtet, kui nagunii ei reageeri. Niisama kirjutanud, kuidas sul läheb jms, olen küll.
-
Külaline
Niisama kirjutanud, kuidas sul läheb jms, olen küll.
Mitu aastat sa talle siis kirjutad juba?
Mõned aastad kirjutasin mingitel kordadel, nüüd pole paar aastat enam kirjutanud. Vbl on mõtet head uut aastat soovida, ei muud. Ei mul seda usku hästi enam pole, et vastab. Õnnitlusi võib ikka saata, see nii süütu ja neutraalne tegevus. Aga ma pole kindel, et sedagi enam teen. Samas, võib ju teha, miks mitte..
-
Külaline
Palun ära tee seda. Kui inimene ei taha suhelda, siis nii on. Mul on väga ammusest ajast üks meesterahvas, kes tundus üsna sümpaatne aga peale vähest suhtlemist muutus väga kiiresti väga ebameeldivaks ja ahistavaks ning ma soovisin mitte edasi suhelda. Ta saadab mulle juba viimased 10 aastat igal sünnipäeval, aastavahetusel, jõuludel ja nimepäeval õnnesoovid/tervitused. See on nii kohutavalt vastik aga ma ei taha talle ka öelda, et palun jäta mind rahule, sest ma juba tean, et sealt tuleks mingisugune viieleheküljeline monoloog teemal "miks ei või lihtsalt õnne soovida, see ei tee ju kellelegi halba, ma tahan ainult head, kuidas sul läinud on, mõtlen su peale, oled mul hinges" ja bla bla bla. Ühesõnaga lihtsam on need kirjad koheselt kustutada ja päevaga edasi minna.Tolmukübe kirjutas: ↑05 Dets 2024 14:01 Mõned aastad kirjutasin mingitel kordadel, nüüd pole paar aastat enam kirjutanud. Vbl on mõtet head uut aastat soovida, ei muud. Ei mul seda usku hästi enam pole, et vastab. Õnnitlusi võib ikka saata, see nii süütu ja neutraalne tegevus. Aga ma pole kindel, et sedagi enam teen. Samas, võib ju teha, miks mitte..
-
Külaline
Ebameeldivalt inimeselt pole mingi rõõm kuitahes "süütut ja neutraalset" uusaastasoovi jms saada, palun ära pressi ennast peale, kui teine ei näita välja mingit huvi suhelda ja seda juba AASTAID. Järjeks haigemaks läheb see jutt. Sa oled ju ahistaja.
-
Külaline
Ei, see ei ole süütu ja neutraalne tegevus. See on pealetükkivus ja ahistamine. Inimene aastaid ignoreerib sind ja sa hakkad jälle pihta. Milleks küll. Mis kinnisidee sul on temaga? Kas poleks mõttekam keskenduda kellelegi, kelle sina meeldid ja kes sulle meeldib, mitte ajada taga mingit abielumeest, kellega aastaid tagasi viimati suhtlesid.Tolmukübe kirjutas: ↑05 Dets 2024 14:01 Mõned aastad kirjutasin mingitel kordadel, nüüd pole paar aastat enam kirjutanud. Vbl on mõtet head uut aastat soovida, ei muud. Ei mul seda usku hästi enam pole, et vastab. Õnnitlusi võib ikka saata, see nii süütu ja neutraalne tegevus. Aga ma pole kindel, et sedagi enam teen. Samas, võib ju teha, miks mitte..
-
Külaline
Tekkis küsimus, Tolmukübe, et kas sul mõni diagnoos on ka pandud?
Kus ma siis ahistaja olen, kui ma pole aastaid temaga kontakti võtnud? Sul on endal täitsa haige jutt ju. Kui inimene teisega ei suhtle, siis ta teda niiviisi ahistab? Mõtled ka, mis sa suust välja ajad. Mõni ei saa aru, mida ta räägib, need on haiged inimesed. Ennast selline haigeks muidugi ei pea. Ikka ja alati teistel on mingi viga küljes, praegu antud juhul siis minul. Kahjuks ma ei saa teda kuidagi ahistada, kui ma temaga ei suhtlegi. Sa ikka väga lihtsast asjast ju saad aru ometigi? Kui mõni vana tuttav aastate tagant välja ilmub ja mulle Head uut aastat peaks soovima, pole see ahistamine, see ongi see, mis ta on - Head uut aastat. Kui inimene ei saa aru, mis see ahistamine on, ja käib teist inimest alusetult süüdistamas... Kusjuures ilma kasutajanimeta, muide. Et ise ikka võimalikult anonüümne saaks olla.Külaline kirjutas: ↑05 Dets 2024 14:22 Ebameeldivalt inimeselt pole mingi rõõm kuitahes "süütut ja neutraalset" uusaastasoovi jms saada, palun ära pressi ennast peale, kui teine ei näita välja mingit huvi suhelda ja seda juba AASTAID. Järjeks haigemaks läheb see jutt. Sa oled ju ahistaja.
Aga kus sul on diagnoos, kui sa anonüümselt siin võõra inimese järgi nuhid, tema teemat risustad ja sul oma päevaga midagi muud teha pole? Või oled diagnoosimata?Külaline kirjutas: ↑05 Dets 2024 15:02 Tekkis küsimus, Tolmukübe, et kas sul mõni diagnoos on ka pandud?
-
Külaline
Nuhin? Mis mõttes ma nuhin, kui ma loen seda juttu, mis sa siia ise oled kirjutanud. Tundub, et on küll sul mingi diagnoos tõepoolest, et selline küsimus sind nii närvi ajab. Aga oleks võind sellest alustadagi, siis teised ei hakkaks sulle vastama nii, nagu tavalise inimesega oleks tegemist. Siis on su võimetus sotsiaalsetest situatsioonidest adekvaaatselt aru saada täiesti mõistetav.Tolmukübe kirjutas: ↑05 Dets 2024 15:07Aga kus sul on diagnoos, kui sa anonüümselt siin võõra inimese järgi nuhid, tema teemat risustad ja sul oma päevaga midagi muud teha pole? Või oled diagnoosimata?Külaline kirjutas: ↑05 Dets 2024 15:02 Tekkis küsimus, Tolmukübe, et kas sul mõni diagnoos on ka pandud?
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Baidu [Spider], Mammut ja 3 külalist