Siis sa ei saa ju sõimelda kui oled oma nimega, siis saaks sind ära ignoreerida. Sa ju ei debateeri, sa sõimled. Aga see anonüümsus ongi selle foorumi hukk, üha vähem siia inimesi tuleb, nii et sa ise oled selle foorumi ära hävitanud. Kohe alguses oleks pidanud olema ainult reg. kasutajad.Külaline kirjutas: ↑19 Juun 2024 00:13 Kui keegi soovib oma nimega esineda, ei tehta seda foorumis. Ükski kasutaja siin ei taha, et teda ära tuntakse. Kes soovib Revolverile kirjutada, kirjutage postkasti, kes tahab blokki panna, pangu blokk. Debattide otsijad peavad varem või hiljem otsima endale lähiringist debateerijad, mitte foorumi kasutajatega lõputult jaurama.
Kõige halvem mees
-
Külaline
-
Külaline
Miks sa Revolvri nime alt edasi ei kirjuta siis? Sain su ilusti blokki panna ja kõik oli korras. Aga nüüd sõimled siin igas teemas edasi. Ja ära vasta, ei soovi su juttu rohkem lugeda.Külaline kirjutas: ↑19 Juun 2024 16:39Siis sa ei saa ju sõimelda kui oled oma nimega, siis saaks sind ära ignoreerida. Sa ju ei debateeri, sa sõimled. Aga see anonüümsus ongi selle foorumi hukk, üha vähem siia inimesi tuleb, nii et sa ise oled selle foorumi ära hävitanud. Kohe alguses oleks pidanud olema ainult reg. kasutajad.Külaline kirjutas: ↑19 Juun 2024 00:13 Kui keegi soovib oma nimega esineda, ei tehta seda foorumis. Ükski kasutaja siin ei taha, et teda ära tuntakse. Kes soovib Revolverile kirjutada, kirjutage postkasti, kes tahab blokki panna, pangu blokk. Debattide otsijad peavad varem või hiljem otsima endale lähiringist debateerijad, mitte foorumi kasutajatega lõputult jaurama.
-
Külaline
Miks sind haiget Revolvri sõimajat siit ei eemaldata? Teda ei ole siin ja ikka sõimad teda edasi. Miks sulle ei saa blokki panna? Iga päev üritad teda erinevate teemade alt sõimata.Külaline kirjutas: ↑19 Juun 2024 16:42Miks sa Revolvri nime alt edasi ei kirjuta siis? Sain su ilusti blokki panna ja kõik oli korras. Aga nüüd sõimled siin igas teemas edasi. Ja ära vasta, ei soovi su juttu rohkem lugeda.Külaline kirjutas: ↑19 Juun 2024 16:39Siis sa ei saa ju sõimelda kui oled oma nimega, siis saaks sind ära ignoreerida. Sa ju ei debateeri, sa sõimled. Aga see anonüümsus ongi selle foorumi hukk, üha vähem siia inimesi tuleb, nii et sa ise oled selle foorumi ära hävitanud. Kohe alguses oleks pidanud olema ainult reg. kasutajad.Külaline kirjutas: ↑19 Juun 2024 00:13 Kui keegi soovib oma nimega esineda, ei tehta seda foorumis. Ükski kasutaja siin ei taha, et teda ära tuntakse. Kes soovib Revolverile kirjutada, kirjutage postkasti, kes tahab blokki panna, pangu blokk. Debattide otsijad peavad varem või hiljem otsima endale lähiringist debateerijad, mitte foorumi kasutajatega lõputult jaurama.
-
Külaline
Kui varem oli igapäev ca 200 inimest lehel, siis nüüd juba ainult 40. Kes tahab lugeda siit sinu Revolvri sõimamisi? Miks sa ravile ei lähe psühhopaat?
-
Külaline
Miks mul siin MITU kasutajat peaks olema? Mul ei ole siin mitte ühtegi kasutajat. Olen lihtsalt "külaline" nagu sinagi.Külaline kirjutas: ↑19 Juun 2024 00:04Mida sööd, et nii tark oled? Aga muidu targutajad ei meeldi kellegile. Ja sina nimelt oledki see kõige vastikumat sorti targutajaid kes alati täpselt teab kõike ja kelle tõde on püha tõde.Külaline kirjutas: ↑18 Juun 2024 20:59Nii imelik, et sa aru ei saa, et seesama tegelane ongi Revolver. Seekord ta ka kommenteerib külalisena. Paned tähele, et kui ta muidu on igas teemas kohal, siis eile-täna ei ole ühtegi kommentaari kirjutanud, sest hetkel on ta külalisena siin platsis.Külaline kirjutas: ↑17 Juun 2024 13:39
Päirs õudne tõesti, sõimleb juba igas teemas ja kahjuks külalise nime all, blokkida ka ei saa. Revolver on tema kõrval veel täitsa kena inimene. Kuna siit vist kedagi välja ei visata, siis lihtsalt soovitan talle mitte vastata.
Kui ta nimega kasutajana veel kuidagi püüab olla, siis külalisena laseb lihtsalt oma tegeliku pale täies hiilguses valla.
Täpselt sama tegelane ehk siis revolver on ka see, kes katkematult nelja-viiekümbistest jahub.
Tõesti imestan, et inimesed ei tunne ära ja arvavad, et nende kasutajate taga on mitu erinevat meest.
Ei ole mina Revolver, Lillkapsamutt, Lillekeaasal, Neljaviiekümbimees ega keegi kolmas. Olen nooremas keskeas naine kellel on sinu märatsemine üle visanud. Ja olen enam vähem kindel, et nii perekoolis kui ka siin on sul mitu kasutajat. Lükka ümber ja tõesta, et pole.
Aga, kui sa väidad, et sina ei ole Revolver (ja kõik need teised), vaid oled naisterahvas, siis ma tõesti ei mõista, mis vigastus sind on tabanud, et sellist möga siia kirjutad? Miks sa tahad olla selle nõmeda mehe mõttekaaslane? Vihkad ja jälestad kõiki oma sookaaslasi? Miks?
-
Külaline
Vabandust, aga miks sa siis ise oma sõnade järgi ei käi? Sa ise oled ju samamoodi anonüümne kommenteerija. Miks sa sama teistele ette heidad?Külaline kirjutas: ↑19 Juun 2024 16:39Siis sa ei saa ju sõimelda kui oled oma nimega, siis saaks sind ära ignoreerida. Sa ju ei debateeri, sa sõimled. Aga see anonüümsus ongi selle foorumi hukk, üha vähem siia inimesi tuleb, nii et sa ise oled selle foorumi ära hävitanud. Kohe alguses oleks pidanud olema ainult reg. kasutajad.Külaline kirjutas: ↑19 Juun 2024 00:13 Kui keegi soovib oma nimega esineda, ei tehta seda foorumis. Ükski kasutaja siin ei taha, et teda ära tuntakse. Kes soovib Revolverile kirjutada, kirjutage postkasti, kes tahab blokki panna, pangu blokk. Debattide otsijad peavad varem või hiljem otsima endale lähiringist debateerijad, mitte foorumi kasutajatega lõputult jaurama.
Ja, mis sõimust sa siin kirjutad? Sõimaja oli nii perekoolis kui ka siin Revolver. Sinu poolt tsiteeritud külalise kommentaaris ei ole mitte midagi sõimavat. Või ehk tood selle koha välja, kus sinu tsiteeritu sõimab?
See teema on juba paar päeva tagasi ennast ammendanud, mulle tundub. Panen lukku ära.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist