Tuleb ta postitusi reportima hakata. Küll järjest ära koristatakse ja millalgi peab ka tema jaks raugemaKülaline kirjutas: ↑17 Juun 2024 13:39Päirs õudne tõesti, sõimleb juba igas teemas ja kahjuks külalise nime all, blokkida ka ei saa. Revolver on tema kõrval veel täitsa kena inimene. Kuna siit vist kedagi välja ei visata, siis lihtsalt soovitan talle mitte vastata.Vaata, et oma sõrmi nüüd ära ei nikasta. Kogu kaotatud aeg vaja tasa teha ja kõik teemad ruttu-ruttu täis pasandada.
Kõige halvem mees
-
Külaline
-
Külaline
Ma see sportliku huviga mees. Ma ise ei mäleta, aga mis teil minu vastu oli? Kuhu kategooriasse te mind panete?Külaline kirjutas: ↑17 Juun 2024 13:39Päirs õudne tõesti, sõimleb juba igas teemas ja kahjuks külalise nime all, blokkida ka ei saa. Revolver on tema kõrval veel täitsa kena inimene. Kuna siit vist kedagi välja ei visata, siis lihtsalt soovitan talle mitte vastata.Vaata, et oma sõrmi nüüd ära ei nikasta. Kogu kaotatud aeg vaja tasa teha ja kõik teemad ruttu-ruttu täis pasandada.
-
Külaline
Sina olid lihtsalt väga tüütu. Ilma igasuguse fantaasiata, üks ja sama korduv jutt. Muudkui üks hala käis, et tahaks keppi ja kui halb on minu naine, aga samas oma suhte osas midagi muuta ei julge.Ma see sportliku huviga mees. Ma ise ei mäleta, aga mis teil minu vastu oli? Kuhu kategooriasse te mind panete?
-
Külaline
Minu arvates sa tüütu polnud, aga oma suhtega pead küll midagi ette võtma. Panema naise end naisena tundma, näiteks. Võtmesõna on tähelepanu, tähelepanu ilma tagamõtteta seksi saada. Oma halvad valikud oled siiski ise teinud.Külaline kirjutas: ↑17 Juun 2024 15:48Sina olid lihtsalt väga tüütu. Ilma igasuguse fantaasiata, üks ja sama korduv jutt. Muudkui üks hala käis, et tahaks keppi ja kui halb on minu naine, aga samas oma suhte osas midagi muuta ei julge.Ma see sportliku huviga mees. Ma ise ei mäleta, aga mis teil minu vastu oli? Kuhu kategooriasse te mind panete?
Halb mees on halisev ja memmekas mees, kes ei suuda oma hädadega midagi ette võtta. Kindlasti meis kõigis on osake halisejat, jama, kui see domineerivaks saab.
-
Külaline
Ma see sportliku huviga mees. Ma ise ei mäleta, aga mis teil minu vastu oli? Kuhu kategooriasse te mind panete?Külaline kirjutas: ↑17 Juun 2024 17:20
[/quote]
Sina olid ja oled tropp jälkurmees kes lisaks kõigele muule olid vaene ja pool impotentne mehelaadne olevus. Päris mehed naiste foorumites ei käi. Seega kao ära siit.
[/quote]
Ka päris meestel võib esineda antropoloogilist huvi ometi. Kui sa, kuri kommenteerija, soovid osaleda diskussioonis vaid omale sobiva kontingendiga, siis selleks on fb vms platvorm, mitte (suhteliselt) anonüümne foorum, kus käib sadu inimesi oma erinevate maailmavaadetega. Sinu asi pole küll kedagi ära ajada.
Palun püsida teemas ning lõpetada sõimamine ning mõnitamine. Kõik sellised postitused lähevad kustutamisele. Kui kellelegi hakkavad halvustavad postitused silma, mida veel kustutatud pole, raporteerige julgelt. Ei garanteeri, et kõikjale jõuan.
-
Külaline
Sina oled minu lemmik.Külaline kirjutas: ↑17 Juun 2024 17:32
Sina olid ja oled tropp jälkurmees kes lisaks kõigele muule olid vaene ja pool impotentne mehelaadne olevus. Päris mehed naiste foorumites ei käi. Seega kao ära siit.
-
Külaline
Sul pole tõesti mõtet ennast niimoodi meelitada... pole sul kõrgeid huvisid ega pole sa "päris mees", kui ainuke võimalus kõrgem paista on teiste peal tampida.Külaline kirjutas: ↑17 Juun 2024 17:32 Ka päris meestel võib esineda antropoloogilist huvi ometi.
-
Külaline
Siinkohal on sul õigus, ma pole tõesti mees. Aga teades, kui elukaugeid mehi on olemas, on nende siia sattumine puhas rõõm ja silmaringi avardamine.
Ka ei kavatse ma kellegi peal tampida, kui ta just ise mulle jala alla ei roni.
-
Külaline
Nii imelik, et sa aru ei saa, et seesama tegelane ongi Revolver. Seekord ta ka kommenteerib külalisena. Paned tähele, et kui ta muidu on igas teemas kohal, siis eile-täna ei ole ühtegi kommentaari kirjutanud, sest hetkel on ta külalisena siin platsis.Külaline kirjutas: ↑17 Juun 2024 13:39Päirs õudne tõesti, sõimleb juba igas teemas ja kahjuks külalise nime all, blokkida ka ei saa. Revolver on tema kõrval veel täitsa kena inimene. Kuna siit vist kedagi välja ei visata, siis lihtsalt soovitan talle mitte vastata.Vaata, et oma sõrmi nüüd ära ei nikasta. Kogu kaotatud aeg vaja tasa teha ja kõik teemad ruttu-ruttu täis pasandada.
Kui ta nimega kasutajana veel kuidagi püüab olla, siis külalisena laseb lihtsalt oma tegeliku pale täies hiilguses valla.
Täpselt sama tegelane ehk siis revolver on ka see, kes katkematult nelja-viiekümbistest jahub.
Tõesti imestan, et inimesed ei tunne ära ja arvavad, et nende kasutajate taga on mitu erinevat meest.
-
Külaline
Panin tähele jah, et Revolvri nime all proovis veel normaalne olla, kuigi seda päriselt siiski ei suutnud, nüüd hakkas külalise nime alt postitama ja täiega sõimama.Külaline kirjutas: ↑18 Juun 2024 20:59Nii imelik, et sa aru ei saa, et seesama tegelane ongi Revolver. Seekord ta ka kommenteerib külalisena. Paned tähele, et kui ta muidu on igas teemas kohal, siis eile-täna ei ole ühtegi kommentaari kirjutanud, sest hetkel on ta külalisena siin platsis.Külaline kirjutas: ↑17 Juun 2024 13:39Päirs õudne tõesti, sõimleb juba igas teemas ja kahjuks külalise nime all, blokkida ka ei saa. Revolver on tema kõrval veel täitsa kena inimene. Kuna siit vist kedagi välja ei visata, siis lihtsalt soovitan talle mitte vastata.Vaata, et oma sõrmi nüüd ära ei nikasta. Kogu kaotatud aeg vaja tasa teha ja kõik teemad ruttu-ruttu täis pasandada.
Kui ta nimega kasutajana veel kuidagi püüab olla, siis külalisena laseb lihtsalt oma tegeliku pale täies hiilguses valla.
Täpselt sama tegelane ehk siis revolver on ka see, kes katkematult nelja-viiekümbistest jahub.
Tõesti imestan, et inimesed ei tunne ära ja arvavad, et nende kasutajate taga on mitu erinevat meest.
-
Külaline
Ehk siis jätkab oma elemendis, aga "külalise" nime alt. Kasutajanime alt ei julge nii palju sõimata ja mõnitada.Külaline kirjutas: ↑18 Juun 2024 21:06Panin tähele jah, et Revolvri nime all proovis veel normaalne olla, kuigi seda päriselt siiski ei suutnud, nüüd hakkas külalise nime alt postitama ja täiega sõimama.Külaline kirjutas: ↑18 Juun 2024 20:59Nii imelik, et sa aru ei saa, et seesama tegelane ongi Revolver. Seekord ta ka kommenteerib külalisena. Paned tähele, et kui ta muidu on igas teemas kohal, siis eile-täna ei ole ühtegi kommentaari kirjutanud, sest hetkel on ta külalisena siin platsis.Külaline kirjutas: ↑17 Juun 2024 13:39
Päirs õudne tõesti, sõimleb juba igas teemas ja kahjuks külalise nime all, blokkida ka ei saa. Revolver on tema kõrval veel täitsa kena inimene. Kuna siit vist kedagi välja ei visata, siis lihtsalt soovitan talle mitte vastata.
-
Küülaline
Ja te kõik külalised ma vaatan. Kardate?Külaline kirjutas: ↑18 Juun 2024 23:05 Ehk siis jätkab oma elemendis, aga "külalise" nime alt. Kasutajanime alt ei julge nii palju sõimata ja mõnitada.
-
Külaline
Karta ei ole midagi, sest erinevalt sellest kodanikust, enamus "külalisi" siin ei sõima ega mõnita. Või vähemalt ei tee seda konstantselt eranditult igas teemas nagu tema.
Tõsi, teatud tundlikke teemasid ei tasu siin tõesti kasutajanime alt teha. Aga see on hoopis teine teema.
-
Külaline
Huviline ei julgegi enam oma nime alt sõimata. Kõik said teada, et on lillkapsamutt
-
Külaline
Kõik sinu sõim on siit ära kustutatud. Mingi 100 kommentaari on kustutatud, kõik sinu sõim igas teemas.Külaline kirjutas: ↑18 Juun 2024 21:06Panin tähele jah, et Revolvri nime all proovis veel normaalne olla, kuigi seda päriselt siiski ei suutnud, nüüd hakkas külalise nime alt postitama ja täiega sõimama.Külaline kirjutas: ↑18 Juun 2024 20:59Nii imelik, et sa aru ei saa, et seesama tegelane ongi Revolver. Seekord ta ka kommenteerib külalisena. Paned tähele, et kui ta muidu on igas teemas kohal, siis eile-täna ei ole ühtegi kommentaari kirjutanud, sest hetkel on ta külalisena siin platsis.Külaline kirjutas: ↑17 Juun 2024 13:39
Päirs õudne tõesti, sõimleb juba igas teemas ja kahjuks külalise nime all, blokkida ka ei saa. Revolver on tema kõrval veel täitsa kena inimene. Kuna siit vist kedagi välja ei visata, siis lihtsalt soovitan talle mitte vastata.
-
Külaline
Mind sõimati ka perekoolis lillkapsamutiks, täitsa äratuntav pidin olema. Ma ei saanudki aru, kes see lillkapsamutt on, kas mõni kasutaja või eestipärane koondnimetus Karenile.Külaline kirjutas: ↑18 Juun 2024 23:38 Huviline ei julgegi enam oma nime alt sõimata. Kõik said teada, et on lillkapsamutt
-
Külaline
Mida sööd, et nii tark oled? Aga muidu targutajad ei meeldi kellegile. Ja sina nimelt oledki see kõige vastikumat sorti targutajaid kes alati täpselt teab kõike ja kelle tõde on püha tõde.Külaline kirjutas: ↑18 Juun 2024 20:59Nii imelik, et sa aru ei saa, et seesama tegelane ongi Revolver. Seekord ta ka kommenteerib külalisena. Paned tähele, et kui ta muidu on igas teemas kohal, siis eile-täna ei ole ühtegi kommentaari kirjutanud, sest hetkel on ta külalisena siin platsis.Külaline kirjutas: ↑17 Juun 2024 13:39Päirs õudne tõesti, sõimleb juba igas teemas ja kahjuks külalise nime all, blokkida ka ei saa. Revolver on tema kõrval veel täitsa kena inimene. Kuna siit vist kedagi välja ei visata, siis lihtsalt soovitan talle mitte vastata.Vaata, et oma sõrmi nüüd ära ei nikasta. Kogu kaotatud aeg vaja tasa teha ja kõik teemad ruttu-ruttu täis pasandada.
Ei ole mina Revolver, Lillkapsamutt, Lillekeaasal, Neljaviiekümbimees ega keegi kolmas. Olen nooremas keskeas naine kellel on sinu märatsemine üle visanud. Ja olen enam vähem kindel, et nii perekoolis kui ka siin on sul mitu kasutajat. Lükka ümber ja tõesta, et pole.
-
Külaline
Kui keegi soovib oma nimega esineda, ei tehta seda foorumis. Ükski kasutaja siin ei taha, et teda ära tuntakse. Kes soovib Revolverile kirjutada, kirjutage postkasti, kes tahab blokki panna, pangu blokk. Debattide otsijad peavad varem või hiljem otsima endale lähiringist debateerijad, mitte foorumi kasutajatega lõputult jaurama.
-
Külaline
Kahjuks ei saa teda enam blokkida, sest kirjutab nüüd külalise nime all. Võiks olla, et saaks külalisi ka blokkida, et selle inimese poste enam ei loe, aga see pole vist võimalik, sest siis ta pole ju enam sinu jaoks anonüümne. Kahjuks siin on nüüd samasugune prügikast nagu Perekool oli, kuigi raporteeritud kirjutisi ikka kustutatakse paremini.Külaline kirjutas: ↑19 Juun 2024 00:13 Kui keegi soovib oma nimega esineda, ei tehta seda foorumis. Ükski kasutaja siin ei taha, et teda ära tuntakse. Kes soovib Revolverile kirjutada, kirjutage postkasti, kes tahab blokki panna, pangu blokk. Debattide otsijad peavad varem või hiljem otsima endale lähiringist debateerijad, mitte foorumi kasutajatega lõputult jaurama.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Baidu [Spider] ja 2 külalist