Mida tähendab 1F ja 3F
-
Külaline
Ehk valgustaksid meid, millega need lühendid sul täpsemalt seostuvad? Meditsiiniga, kodumajapidamisega, tööriistade tähistusega vms? Lihtsalt 1F lühendit võidakse kasutada maailmas saja asja puhul.
-
Külaline
Ma võin pakkuda, et vormel 1 ja vormel 3.
Või naissoost, üheaastane.
Või naissoost, üheaastane.
-
Külaline
kuller tõi uue pliita, mõtlesin ühendan ära, vaatan taha seal on pilt ja pildil 1F ja 3F. Vana pliita traati ära veel ei kiskunud küljest. Mis teha?Külaline kirjutas: ↑31 Okt 2024 13:07 Ehk valgustaksid meid, millega need lühendid sul täpsemalt seostuvad? Meditsiiniga, kodumajapidamisega, tööriistade tähistusega vms? Lihtsalt 1F lühendit võidakse kasutada maailmas saja asja puhul.
-
Külaline
Pole siin mehi, on vaid vanad tössid kel käed p.rsest välja kasvavad ja nendega siin vaid naisi sõimavad.
-
Külaline
F1 on ühe faasiline ehk 220v jaKülaline kirjutas: ↑31 Okt 2024 12:45 Mehed ikka vist teavad või isegi mõni naine?
F3 on kolmefaasiline ehk tööstusvool 380v
Milline kaabel pliidi taha tuleb?
St mitu soont juhet on?
Kui 3 soont, siis on F1. 1 faas, 1 null ja 1 maandus
Kui 5 soont, siis on F3. 3 faasi, 1 null ja 1 maandus
Ära tapa ennast ära!
Selliseid töid tohib niikuinii ainult paberitega elektri teha, kui tahad kindlustusega hästi läbi saada.
Selliseid töid tohib niikuinii ainult paberitega elektri teha, kui tahad kindlustusega hästi läbi saada.
-
Külaline
Pilt oleks ka abiks. Kui sa kruvikeerajaga hakkama saad, siis saan aidata. Nuga võib ka vaja minna.
-
Külaline
Mu mees ka nuputas. Päris kaua aega läks, et saada õigesti toimima nii induktsiooni kõik augud kui ka praeahi, tuled ja viled.
Pliitidega on jutt kaasas küll, et kutsuge spetsialist ühendama, aga tegelikult saab skeemi järgi lõpuks aru küll. Ei tapa sellega keegi end ära, lihtsalt ei pruugi kõik tööle hakata, kui valesti ühendad.
-
Külaline
Ja kes sa ise oled, et ei tea 1-faasilist ja 3-faasilist?Külaline kirjutas: ↑31 Okt 2024 12:45 Mehed ikka vist teavad või isegi mõni naine?
-
Külaline
Kahju, et sul nii kurb ja õnnetu elu on.Külaline kirjutas: ↑31 Okt 2024 16:12 Pole siin mehi, on vaid vanad tössid kel käed p.rsest välja kasvavad ja nendega siin vaid naisi sõimavad.
-
Külaline
No kas oled pliidi paika saanud?
Ma tunnen päris huvi, et kas kõik on ikka Sinuga korras?
Tule või pane ise pliidi paika, kui kaugel pole.
Ma tunnen päris huvi, et kas kõik on ikka Sinuga korras?
Tule või pane ise pliidi paika, kui kaugel pole.
-
Külaline
Aga, miks mitte pliida?Külaline kirjutas: ↑31 Okt 2024 15:36kuller tõi uue pliita, mõtlesin ühendan ära, vaatan taha seal on pilt ja pildil 1F ja 3F. Vana pliita traati ära veel ei kiskunud küljest. Mis teha?Külaline kirjutas: ↑31 Okt 2024 13:07 Ehk valgustaksid meid, millega need lühendid sul täpsemalt seostuvad? Meditsiiniga, kodumajapidamisega, tööriistade tähistusega vms? Lihtsalt 1F lühendit võidakse kasutada maailmas saja asja puhul.
-
Külaline
Ok, olgu pliita või pliida, aga mis krdi traat seal on?Külaline kirjutas: ↑01 Nov 2024 18:57Aga, miks mitte pliida?Külaline kirjutas: ↑31 Okt 2024 15:36kuller tõi uue pliita, mõtlesin ühendan ära, vaatan taha seal on pilt ja pildil 1F ja 3F. Vana pliita traati ära veel ei kiskunud küljest. Mis teha?Külaline kirjutas: ↑31 Okt 2024 13:07 Ehk valgustaksid meid, millega need lühendid sul täpsemalt seostuvad? Meditsiiniga, kodumajapidamisega, tööriistade tähistusega vms? Lihtsalt 1F lühendit võidakse kasutada maailmas saja asja puhul.
Sellised "mehed" meil siis, kes ei oska kolme faasi ühendada... naeraks puruks, kui see kurb ei oleks.
Ma, NAINE, teen sulle spikri: must, pruun, hall on faasid, sinine on null ja kollaroheline maandusjuhe.
Ma, NAINE, teen sulle spikri: must, pruun, hall on faasid, sinine on null ja kollaroheline maandusjuhe.
-
Külaline
Seal taga on kirjad - L1, L2, L3, N, PE, kuidas ma juhtmed panema pean?
TA
-
Külaline
L1, L2, L3 on faasid. Must, pruun, hallKülaline kirjutas: ↑02 Nov 2024 18:14Seal taga on kirjad - L1, L2, L3, N, PE, kuidas ma juhtmed panema pean?
TA
mis järjekorras pole oluline.
N on null, sinine
PE on maandus kollaroheline
-
Külaline
Kas keegi ütles, et ei oska?
Või sa lihtsalt eeldad?
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist