Mida tähendab 1F ja 3F

köök, kodu korrashoid ja aed
Külaline

Mida tähendab 1F ja 3F

Postitus Postitas Külaline »

Mehed ikka vist teavad või isegi mõni naine?
Külaline

Ehk valgustaksid meid, millega need lühendid sul täpsemalt seostuvad? Meditsiiniga, kodumajapidamisega, tööriistade tähistusega vms? Lihtsalt 1F lühendit võidakse kasutada maailmas saja asja puhul.
Külaline

Ma võin pakkuda, et vormel 1 ja vormel 3.
Või naissoost, üheaastane.
Külaline

Näiteks AF tähendab ühte teatud liiki seksi.
Külaline

Külaline kirjutas: 31 Okt 2024 13:07 Ehk valgustaksid meid, millega need lühendid sul täpsemalt seostuvad? Meditsiiniga, kodumajapidamisega, tööriistade tähistusega vms? Lihtsalt 1F lühendit võidakse kasutada maailmas saja asja puhul.
kuller tõi uue pliita, mõtlesin ühendan ära, vaatan taha seal on pilt ja pildil 1F ja 3F. Vana pliita traati ära veel ei kiskunud küljest. Mis teha?
Külaline

Pole siin mehi, on vaid vanad tössid kel käed p.rsest välja kasvavad ja nendega siin vaid naisi sõimavad.
Külaline

Külaline kirjutas: 31 Okt 2024 12:45 Mehed ikka vist teavad või isegi mõni naine?
F1 on ühe faasiline ehk 220v ja
F3 on kolmefaasiline ehk tööstusvool 380v

Milline kaabel pliidi taha tuleb?
St mitu soont juhet on?

Kui 3 soont, siis on F1. 1 faas, 1 null ja 1 maandus
Kui 5 soont, siis on F3. 3 faasi, 1 null ja 1 maandus
Ants
Kontakt:

Postitus Postitas Ants »

Ära tapa ennast ära!
Selliseid töid tohib niikuinii ainult paberitega elektri teha, kui tahad kindlustusega hästi läbi saada.
Külaline

Külaline kirjutas: 31 Okt 2024 17:44
Milline kaabel pliidi taha tuleb?
St mitu soont juhet on?
Pilt oleks ka abiks. Kui sa kruvikeerajaga hakkama saad, siis saan aidata. Nuga võib ka vaja minna.
Külaline

Ants kirjutas: 31 Okt 2024 18:14 Ära tapa ennast ära!
Selliseid töid tohib niikuinii ainult paberitega elektri teha, kui tahad kindlustusega hästi läbi saada.
Mu mees ka nuputas. Päris kaua aega läks, et saada õigesti toimima nii induktsiooni kõik augud kui ka praeahi, tuled ja viled.
Pliitidega on jutt kaasas küll, et kutsuge spetsialist ühendama, aga tegelikult saab skeemi järgi lõpuks aru küll. Ei tapa sellega keegi end ära, lihtsalt ei pruugi kõik tööle hakata, kui valesti ühendad.
Külaline

1. p6lvkonna ristand ja 3.
Külaline

Külaline kirjutas: 31 Okt 2024 12:45 Mehed ikka vist teavad või isegi mõni naine?
Ja kes sa ise oled, et ei tea 1-faasilist ja 3-faasilist?
Külaline

Külaline kirjutas: 31 Okt 2024 16:12 Pole siin mehi, on vaid vanad tössid kel käed p.rsest välja kasvavad ja nendega siin vaid naisi sõimavad.
Kahju, et sul nii kurb ja õnnetu elu on.
Külaline

No kas oled pliidi paika saanud?
Ma tunnen päris huvi, et kas kõik on ikka Sinuga korras?
Tule või pane ise pliidi paika, kui kaugel pole.
Külaline

Külaline kirjutas: 31 Okt 2024 15:36
Külaline kirjutas: 31 Okt 2024 13:07 Ehk valgustaksid meid, millega need lühendid sul täpsemalt seostuvad? Meditsiiniga, kodumajapidamisega, tööriistade tähistusega vms? Lihtsalt 1F lühendit võidakse kasutada maailmas saja asja puhul.
kuller tõi uue pliita, mõtlesin ühendan ära, vaatan taha seal on pilt ja pildil 1F ja 3F. Vana pliita traati ära veel ei kiskunud küljest. Mis teha?
Aga, miks mitte pliida?
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Nov 2024 18:57
Külaline kirjutas: 31 Okt 2024 15:36
Aga, miks mitte pliida?
Ok, olgu pliita või pliida, aga mis krdi traat seal on?
Barbara
Teerajaja

Postitus Postitas Barbara »

Sellised "mehed" meil siis, kes ei oska kolme faasi ühendada... naeraks puruks, kui see kurb ei oleks.
Ma, NAINE, teen sulle spikri: must, pruun, hall on faasid, sinine on null ja kollaroheline maandusjuhe.
Külaline

Barbara kirjutas: 02 Nov 2024 17:53 Sellised "mehed" meil siis, kes ei oska kolme faasi ühendada... naeraks puruks, kui see kurb ei oleks.
Ma, NAINE, teen sulle spikri: must, pruun, hall on faasid, sinine on null ja kollaroheline maandusjuhe.
Seal taga on kirjad - L1, L2, L3, N, PE, kuidas ma juhtmed panema pean?

TA
Külaline

Külaline kirjutas: 02 Nov 2024 18:14
Barbara kirjutas: 02 Nov 2024 17:53 Sellised "mehed" meil siis, kes ei oska kolme faasi ühendada... naeraks puruks, kui see kurb ei oleks.
Seal taga on kirjad - L1, L2, L3, N, PE, kuidas ma juhtmed panema pean?

TA
L1, L2, L3 on faasid. Must, pruun, hall
mis järjekorras pole oluline.

N on null, sinine

PE on maandus kollaroheline
Külaline

Barbara kirjutas: 02 Nov 2024 17:53 Sellised "mehed" meil siis, kes ei oska kolme faasi ühendada
Kas keegi ütles, et ei oska?
Või sa lihtsalt eeldad?
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist