Küsimus naistele

seks, suhted ja pereteemad
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 30 Okt 2024 11:08
Külaline kirjutas: 30 Okt 2024 10:47 Postitus on kustutatud
Aga mida sa välja pakud? Praegu sa lasid ainult oma viha välja.
Mida sa pead läheduseks?
No vot, ei saa vastata, sest mõni pidas seda halvustavaks ja solvavaks sõnavõtutuks. Mis ei olnud viha, vaid lihtsalt tõsiasi.
Midaiganes, mis ei puuduta seksi. Ehk ikka viie aasta jooksul on oma naist suudetud tundma õppida. Aga ärgu oodaku seksi. Ärgu tujutsegu, tehku nägusid, ärgu olgu sarkastiline, ärgu tehku vihjeid. Ärgu surugu seksi naisele kaela.
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Okt 2024 11:27
Külaline kirjutas: 30 Okt 2024 11:10
Külaline kirjutas: 29 Okt 2024 21:20 Aga räägi parem ausalt, kas 3 last viie aasta(!) jooksul oli tõesti teie mõlema soov või olid need ups-rasedused? (Tänapäevaste vahendite juures, miks ometi??)

Selge see, et sellise paljunemistempo juures muuks kui lasteks aega ei jäägi. Kolm last on okei, kes soovib, aga nii väikeste vahedega? Juba naise organismile on see meeletu koormus ja pingutus.
Mis see kolm last kodusele emale viie aasta jooksul siis nii väga enneolematut on? Lapsed on umbes 2 aastase vahega - näiteks 5a, 3a ja 1a. 3 aasta pärast on kogu titendus kauge minevik ja saab inimese moodi edasi elada. Kui tahad, et vanemapalk samas suuruses jätkuks, siis see ju ka ainus variant ongi. Teine variant on teha lapsed 4+ aastase vahega ja vahepeal ka pidevalt haigete väikelaste kõrvalt täiskohaga tööl käia, mis tähendab, et titendus, kärutamine ja ettearvamatu lasteaedade logistika koos hoidjate organiseerimisega kestab kordades kauem ja on palju kurnavam. Näiteks 1a, 5a ja 9a.- juba 9 aastat lastega mässamist, aga mähkmemajandusel pole ikka veel lõppu ja käru on endiselt igapäevane kaaslane.
Inimest on 1, lapsi 3. Ela 5 aastat viie alla viie aastase lapsega ja tuli räägi kui hea oli. Muidugi ise naisena sellist lüket iialgi ei teeks, 3 last 5 aastaga. Kohutav
Enda kogemusest ju räägingi. Parim otsus oli väikse vahega lapsed saada. Üks väheseid asju, mida ma sellest eluetapist üldse ei kahetse. Kui aga inimene peab omaenda lapsi kohutavaks, siis sellele muidugi sellist elu ei soovitaks.
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Okt 2024 12:09
Külaline kirjutas: 30 Okt 2024 11:27
Külaline kirjutas: 30 Okt 2024 11:10

Mis see kolm last kodusele emale viie aasta jooksul siis nii väga enneolematut on? Lapsed on umbes 2 aastase vahega - näiteks 5a, 3a ja 1a. 3 aasta pärast on kogu titendus kauge minevik ja saab inimese moodi edasi elada. Kui tahad, et vanemapalk samas suuruses jätkuks, siis see ju ka ainus variant ongi. Teine variant on teha lapsed 4+ aastase vahega ja vahepeal ka pidevalt haigete väikelaste kõrvalt täiskohaga tööl käia, mis tähendab, et titendus, kärutamine ja ettearvamatu lasteaedade logistika koos hoidjate organiseerimisega kestab kordades kauem ja on palju kurnavam. Näiteks 1a, 5a ja 9a.- juba 9 aastat lastega mässamist, aga mähkmemajandusel pole ikka veel lõppu ja käru on endiselt igapäevane kaaslane.
Inimest on 1, lapsi 3. Ela 5 aastat viie alla viie aastase lapsega ja tuli räägi kui hea oli. Muidugi ise naisena sellist lüket iialgi ei teeks, 3 last 5 aastaga. Kohutav
Enda kogemusest ju räägingi. Parim otsus oli väikse vahega lapsed saada. Üks väheseid asju, mida ma sellest eluetapist üldse ei kahetse. Kui aga inimene peab omaenda lapsi kohutavaks, siis sellele muidugi sellist elu ei soovitaks.
No aga kus sa tead mis selle naise teised kohustused on, üldine tervis? Ega teil üks ühele sama elu ei ole sellepärast😂😂. Mina ei pea oma lapsi kohutavateks, mul ei olegi neid. Ei istu lastega elustiil.
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Jaan 1970 03:03
Külaline kirjutas: 20 Juul 1970 09:19
Külaline kirjutas: 03 Jaan 1970 03:03 Postitus on kustutatud
Aga mida sa välja pakud? Praegu sa lasid ainult oma viha välja.
Mida sa pead läheduseks?
No vot, ei saa vastata, sest mõni pidas seda halvustavaks ja solvavaks sõnavõtutuks. Mis ei olnud viha, vaid lihtsalt tõsiasi.
Midaiganes, mis ei puuduta seksi. Ehk ikka viie aasta jooksul on oma naist suudetud tundma õppida. Aga ärgu oodaku seksi. Ärgu tujutsegu, tehku nägusid, ärgu olgu sarkastiline, ärgu tehku vihjeid. Ärgu surugu seksi naisele kaela.
Ma üldiselt nõustun sinuga. Midagi ei PEA.
Aga kuhu TA on kadunud?
Ma ikkagi arvan, et selle teema on kirjutanud naine.
Külaline

Mina küll ei arva. See ongi tüüpiline, et mõni mees peab ennast ideaalmeheks, sest ka natuke aitab. Ja sedagi teeb ainult vorst-vorsti vastu: mina tõin korra lapsed lasteaiast ära, nüüd olgu seks. Seda ta ei märka, et naine on puruväsinud, ei saa magada, päevad otsa rabeleb, märkab ainult enda ühte liigutust. Ei usu, et naine nii rumal saab olla.
Külaline

Anonymous kirjutas: 31 Okt 2024 06:46Mina küll ei arva. See ongi tüüpiline, et mõni mees peab ennast ideaalmeheks, sest ka natuke aitab. Ja sedagi teeb ainult vorst-vorsti vastu: mina tõin korra lapsed lasteaiast ära, nüüd olgu seks. Seda ta ei märka, et naine on puruväsinud, ei saa magada, päevad otsa rabeleb, märkab ainult enda ühte liigutust. Ei usu, et naine nii rumal saab olla.
Siit moraal meestele - kodus ei ole vaja ainsatki liigutust teha, sest niiehknii oled mölakas ja mõttetu mees, kellest naisele tuhkagi tuge ega abi ei ole. Ja seksi ei saa samuti, pinguta või naba paigast ära.

Nii et parem mitte midagi teha ja otsida seksi väljaspool kodu.
Külaline

Anonymous kirjutas: 31 Okt 2024 07:01Postitus on kustutatud
Ma pole mees ja mul pole teemaalgataja probleemi. Avaldasin lihtsalt arvamust siinse lõime vastuste põhjal.
Külaline

Anonymous kirjutas: 31 Okt 2024 07:15Postitus on kustutatud
Sa ei tea, kes ma olen. Polegi siin n-ö punninud. Ja kuna pole varem siin postitanud, siis ei saa ka kuidagi kopeerida ja kleepida.
Külaline

Külaline kirjutas: 31 Okt 2024 06:46
Mina küll ei arva. See ongi tüüpiline, et mõni mees peab ennast ideaalmeheks, sest ka natuke aitab.
Mina küll saan aru, et naise kirjutatud. Sõnad on naiste sõnavarast ja aru saada, et lugu on välja mõeldud. Naine üritas kirjutada nagu mees… .
Külaline

Külaline kirjutas: 31 Okt 2024 08:51
Külaline kirjutas: 31 Okt 2024 06:46
Mina küll ei arva. See ongi tüüpiline, et mõni mees peab ennast ideaalmeheks, sest ka natuke aitab.
Mina küll saan aru, et naise kirjutatud. Sõnad on naiste sõnavarast ja aru saada, et lugu on välja mõeldud. Naine üritas kirjutada nagu mees… .
Minu arust on just meestele(mitte kõigi) omapärane kohmakus. Mehed näevadki asju teistmoodi. Just nii nagu teemaalgatus sõnastatud on.
Külaline

Kord nädalas seksi kui on 3 väikelast, on niigi hästi. Vanim laps ei saa olla rohkem kui 4.
Oodake kui noorim on 4, siis hakkab elu normaliseeruma.
Seni - kui õhtul on veel seksiks energiat, kääri käised üles ja mine tee mõni kodutöö ära, kuni oled valmos surniöt voodisse langema.
Su naine on õigusega kurnatud.
Külaline

Külaline kirjutas: 31 Okt 2024 09:22 Kord nädalas seksi kui on 3 väikelast, on niigi hästi. Vanim laps ei saa olla rohkem kui 4.
Oodake kui noorim on 4, siis hakkab elu normaliseeruma.
Seni - kui õhtul on veel seksiks energiat, kääri käised üles ja mine tee mõni kodutöö ära, kuni oled valmos surniöt voodisse langema.
Su naine on õigusega kurnatud.
Mis need tohutud "kodu tööd" on? Allikalt ämbriga vett tuua? Peergusid voolida? Reht peksta ja siga tappa?
Külaline

Külaline kirjutas: 31 Okt 2024 06:59
Anonymous kirjutas: 31 Okt 2024 06:46Mina küll ei arva. See ongi tüüpiline, et mõni mees peab ennast ideaalmeheks, sest ka natuke aitab. Ja sedagi teeb ainult vorst-vorsti vastu: mina tõin korra lapsed lasteaiast ära, nüüd olgu seks. Seda ta ei märka, et naine on puruväsinud, ei saa magada, päevad otsa rabeleb, märkab ainult enda ühte liigutust. Ei usu, et naine nii rumal saab olla.
Siit moraal meestele - kodus ei ole vaja ainsatki liigutust teha, sest niiehknii oled mölakas ja mõttetu mees, kellest naisele tuhkagi tuge ega abi ei ole. Ja seksi ei saa samuti, pinguta või naba paigast ära.

Minge otsige jah, lendate kodust nagu s.tt ihust.
Külaline

Külaline kirjutas: 31 Okt 2024 15:01

"kodust"????
Ma ei näe ühtegi põhjust seda nimetada koduks mehe jaoks
Külaline

Külaline kirjutas: 31 Okt 2024 15:07

"kodust"????
Seks teeb kinnisvarast kodu???
Külaline

Külaline kirjutas: 31 Okt 2024 15:23

"kodust"????
Respekt.
Külaline

Külaline kirjutas: 31 Okt 2024 15:26
Külaline kirjutas: 31 Okt 2024 15:23
"kodust"????
Respekt.
Pane siis pihku.
Külaline

Külaline kirjutas: 31 Okt 2024 15:30 Postitus on kustutatud
Jah, mees peab tegema pooled kodused tööd ning osalema laste kasvatuses.
Külaline

Külaline kirjutas: 31 Okt 2024 17:26
Postitus on kustutatud
Oli aeg ka meil kui 3 last väikesed, samal ajal ehitasime veel maja, peale tööd ja puhkusest. See väsimuse jutt on küll väga otsitud ettekääne. Aga kui armastust pole, siis tuleb ka väsimus ruttu.
Külaline

Külaline kirjutas: 31 Okt 2024 16:53
Külaline kirjutas: 31 Okt 2024 16:14
Lollus.
Postitus on kustutatud
Postitus on kustutatud
Mees saab suhtes olles nii füüsilist lähedust kui ka pere. Alternatiivina peaks ta ema juures omaette aega veetma ja hobisid leidma, et üksindust leevendada.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist