Ali kirjutas: ↑29 Okt 2024 15:25
Tere
Oleme kaaslasega 30 kopikatega, 3 last, koos olnud 5 aastat. Alguses nagu ikka kõik ilus tore, viimane aasta kuidagi eriti ,nädalas korra vb jõuame vahekorrani ,naine väsinud või mis iganes põhjus miks ei peaks üksteist hellitama ,kaisutama või.... .
Nii arusaadav väsimused ja asjad kui asjad oleks kõik tema õlul aga ma aitan lapsi viia ,tuua ,tulen töölt teen ise süüa ,aitan koristada ,panen lapsi magama, et tal oleks kergem ja kuna oleme perekoolis ja mina papside koolitusi läbinud ,lugedes naiste 5 isiksuse raamatut ,et lugeda ja mõista teda paremini,tänaseks oleme jõudnud sinnani ,et mulle meeldib harida end ikka ja jälle paremuse poole ,et naisel oleks parem ,lihtsam.
Ta ei pea ütlema vaid mees peaks mõistma mida vaja aidata aga kas on naiselt palju palutud kui soovid päeva lõpuks lähedust või tunnet ,et oled armastatud,väidetavalt nii kaua koos olles pidi selline külm suhtumine olema normaalsus ja reaalsus,küsides kuna sa viimati midagi ise algatasid ,kalli,musi jne siis ,ei nii on okei... . 100% perele abiks ja toeks ,naisele lilled ,üllatused,nv mööda eestimaad avastamised,tahaks arvata ,et ei ole nagu tavaline või keskmine eesti mees,vaid pühendunud ja truu,ustav kaaslane,kuna kogemused puuduvad olen mees kes peab lugu pühendumisest ühele ja kindlale kui koguda skoori kehtib ka tööga üks töö 15 aastat teinud ,naine hetkel teine esimene suhe 10 aastat aga siis olime noored ja lollid,täna paluda ilusti naiselt lähedust ja natukenegi armastuse väljendust on palju palutud või selline hall ,pilvine ilm on okei?
Väga kahju, et nii palju negatiivseid kommentaare. Oled tegelikult tubli mees ja tubli pereisa!
Naise ja emana võin öelda, et kui peres on väikesed lapsed (eriti veel nii palju ja nii väikesed), siis see tähendab reaalselt, et ainult laste ja koduga tegelemine on juba 4 täistöökohta! Tööpäeviti on 3 vahetust - hommikune, õhtune ja öövahetus - ja üks nädalavahetuse vahetus. Kui sul on su üks töökoht ja lisaks jõuad kodus teha veel teise "töökoha", siis naisele jääb ikkagi veel kolm töökohta. Nii et usu mind - ta on väsinud! Sina saad tööl käia, täiskasvanutega suhelda - temal sellist "luksust" ei ole.
Lisaks füüsilisele ja emotsionaalsele väsimusele on ta arvatavasti veel füüsiliselt ülestimuleeritud, eriti kui ta veel rinnaga toidab. Minu "armastuse keel" on füüsiline lähedus, olen suur kallistaja, musitaja ja ka üsna kõrge libiidoga. Poleks elu sees uskunud, et mul võib selline probleem tekkida - aga kahjuks tekkis, kuigi meil ainult kaks last mitte niiväga väikse vahega. Oli teatud periood, kus ma ei suutnud enam seksi nautida, oli nagu tüütu kohustus. Ma küll pingutasin ära paar korda nädalas, aga see polnud üldse see. Praegu on meil lapsed juba suuremad ja ma jälle naudin täiega lähedust ja seksi oma mehega.
See, et te nii palju lapsi nii lühikese ajaga saite, on väga suur koormus naise kehale, meeletu emotsionaalne koormus nii sulle kui naisele ja suhte proovile panek. Mingite asjadega tuleb lihtsalt leppida ja ära kannatada kuni lapsed suuremaks kasvavad. See, et te kasvõi kord nädalas vahekorrani jõuate, on teie olukorras tegelikult väga-väga suur saavutus - ja naisele on see arvatavasti suur ja teadlik pingutus. Tunnusta teda selle eest! Paku talle vahepeal niisama lähedust, ilma ootamata, et päris asjaks läheb - kaisuta, kallista (see on see, mis mind aitas ennast paremini tunda, vb sinu naine ootab ka seda).
Kord nädalas on normaalsele mehele ilmselgelt vähe - aga tegele siis vahepeal ise endaga. Küll see raske aeg üle läheb, lapsed kasvavad kiiresti. Jõudu ja kannatust!