Külaline kirjutas: ↑17 Juun 2024 19:11
Usa keskklassi american dreami saavad tänapäeval lubada meie mõistes rikkad, miljonärid. Keskklass, päris keskklass on õpilasvaenu võlgades ja elavad vaat et 35 eluaastani toakasslastega. American dreami elavad tänapäeval multimiljonärid seal
Ma ei saa küll aru, mis sa selle lõiguga öelda tahtsid, aga nii hea lõuatäie sain naerda praegu.
Õpilasvaenu võlgades ameeriklaste elu koos toakasslastega sobib juba uue foorumi kuldvaramusse!
Seal ei avalda arvamust, suht savi sellest teemast.
Kaaluga tegelen, mis õudust, puhas naturaalns naine on halb olla? Peaksin tuunitud bimbobeib olema?
Hoolitsemata oled. Jube. Tõenäoliselt on mehel kuskil keegi teine, et tal sinust nii savi.
Sinu arvamus on sinu arvamus. Mehel ei ole kedagi teist, ta ei arva, et ma peaks päevast aega raiskama tuunimisele ja mina nõustun temaga.
Teised võivad 3 tundi omale täismeiki teha, oma valik, jumalaeest lasku käia. Kellelgi ei ole absoluutset tõde milline on õige viis toimida.
Mina teen nii.
Mis täismeiki? Ripsmed-laud-huuled võtavad aega max 2minutit. See pole tuunimine vaid tagasihoidlik meik. Kuskil inimeste seas ei käi siis? Teatris, väljas, külas? Oledki robustne oma hoolitsemate juuste, suure puhma ja karvaste säärtega?
Külaline kirjutas: ↑16 Juun 2024 18:43
Tavaliselt on nii, et vallalised naised tuunivad ennast ja suhtes lastakse ennast lõdvaks. Mul on just vastupidi, vallalisena olen karvane ja dressides rääbakas, suhtes olles tahtsin ilus ja ahvatlev olla. Iluprotseduurid on nii kallid, et mina ei raatsi nende eest maksta, kui tulemust kellelegi demoda ei ole. Suhtes olles kulus päris palju raha sellele ja asi ei olnud uues suhtes, me olime väga pikalt koos ja tundsin ennast temaga igati vabalt. Võisin südamerahuga tema kõrval peeru lasta, aga never ei olnud mul karvaseid kaenlaaluseid nagu nüüd, vallalisena on. Keha hakkab ka vormis välja minema. Kas see on mingi alateadlik meeste eemale peletamise strateegia mul? Ma tegelikult tahaks küll uut suhet, aga kes mind sellisena tahab
Mille taha sul siis asi jääb, raha? Kirjutad, et ei raatsi maksta. Paljud põhiprotseduurid saab ju ise kodus teha: karvad ära ajada, küüned-varbad korda teha. Miks sa peaksid mehi eemale tahtma peletada? Kui palju sa uut suhet tahad? Kas karvane olla kaalub üle potentsiaalse uue suhte (ilma igasuguse kriitikata).
Minu puhul pole kas vallaline või mitte määrav,vaid aeg. Kahe lapse kõrvalt (suhtes, aga aseksuaalses) teen minimaalse: karvad ajan, juuksuris käin regulaarselt, küüned hoian lühikesena ja ei laki. Trenni teen, ilma läheksin lihtsalt hulluks. Aga kuskilt otsast pole see prioriteetne. Oma mees ei vaata kas teen või ei tee, ja teistest meestest pole hetkel ka huvitatud. Ehk millalgi...
Külaline kirjutas: ↑17 Juun 2024 18:13
Hoolitsemata oled. Jube. Tõenäoliselt on mehel kuskil keegi teine, et tal sinust nii savi.
Sinu arvamus on sinu arvamus. Mehel ei ole kedagi teist, ta ei arva, et ma peaks päevast aega raiskama tuunimisele ja mina nõustun temaga.
Teised võivad 3 tundi omale täismeiki teha, oma valik, jumalaeest lasku käia. Kellelgi ei ole absoluutset tõde milline on õige viis toimida.
Mina teen nii.
Mis täismeiki? Ripsmed-laud-huuled võtavad aega max 2minutit. See pole tuunimine vaid tagasihoidlik meik. Kuskil inimeste seas ei käi siis? Teatris, väljas, külas? Oledki robustne oma hoolitsemate juuste, suure puhma ja karvaste säärtega?
Eelistan korralikult teha, 2-3 minutit kindlasti ei kuluX kui tahta korralikult, mitte rohmakalt,
Läheb 15-20 minutit. Oleneb tujust, kui viitsin meikida siis meigin. Kui ei viitsi siis ei meigi. Teatrisse ja restorani minnes loomulikult. Suvalisse söögikohta või külla? Ei. Valmisseadmine käib sama kiirelt kui mehel.
Mina teen nii.
Eelistan korralikult teha, 2-3 minutit kindlasti ei kuluX kui tahta korralikult, mitte rohmakalt,
Läheb 15-20 minutit. Oleneb tujust, kui viitsin meikida siis meigin. Kui ei viitsi siis ei meigi. Teatrisse ja restorani minnes loomulikult. Suvalisse söögikohta või külla? Ei. Valmisseadmine käib sama kiirelt kui mehel.
Ehk eelistad täismeiki või üldse värvimata nägu? Käid iga päev meikimata ringi, nagu laps?
Külaline kirjutas: ↑17 Juun 2024 20:46
Ehk eelistad täismeiki või üldse värvimata nägu? Käid iga päev meikimata ringi, nagu laps?
Ja siis? Mis ses meikimata näos valesti siis on? Linnas liikudes näen, et suurem osa on meikimata, ei kuku maailm kokku.
On ka selle naiselikkuse vastu protestijaid, kes ei ajagi karvu. Ei kaenla alt, ei säärtelt ega kubeme piirkonnast. Ongi sellised nagu on loodud. Ja on neid, kes ütlevad, et nad hoolitsevad oma karvade ajamise eest enda pärast. Nad ei tee seda kellegi teise jaoks, vaid iseenda parema enesetunde pärast. Ja on neid, kes räägivad, et maal nad ei aja karvu, käivad lötakates dressides. Need siis on vist need, kes hoolitsevad enda eest kellegi teise nimel.
Meikimine on veel teine teema. Kas seda tehakse enda või teiste pärast. Kodus nagu pole mõtet meikidagi üksi olles. Aga kui kodus on mees ka, kas tema pärast meigitakse end? Või on mõtet meikida aind siis kui kodust välja lähed.
Eks see ole depressiooni tunnus kui välimuse eest enam ei hoolitseta. See on vaimne allakäik. Alguses ei viitsi karvu ajada, siis pesta, lõpuks ei viitsita oma tuba koristada ja hakatakse prügi korjama.
Külaline kirjutas: ↑18 Juun 2024 08:35
No kasvatage vuntsid kah, pole ju meeste jaoks vaja ära ajada. Võib naturaalne ka olla, enda jaoks.
Ja sinu ainus eesmärk on hommikust õhtuni meestele meeldida? Sa peaks siis ju olems õnnelik, et konkurents väheneb.
Pöördu oma depressiooniga arstile, pole vaja seda siin välja elada. Soiguvad inimesed on jube nähtus.
Mina ei soiu, mul pole depressiooni ja ma olen endaga täitsa rahul. Soiuvad need, kes purtsatavad-sa ei kannagi meiki??? Kasvata endale vuntsid!! Äkki peaks need teraapiasse minema, kui minapilt on nii vildakas, et oma naturaalset nägu ei julge inimestele näidata.
Külaline kirjutas: ↑17 Juun 2024 20:46
Suht nii jah. Teiste arvamus ei huvita, kui olen puhas, elementaarselt hoolitsetud ja kasitud ei peaks rohkem kellegi asi olema.
Väga mõnna on otse duši alt puhtad riided selga panna ja välja minna. Mitte peegli ees nikerdada 10-20 minutit iga päev, hiljem tegele meigi mahavõtmisega, higistades ja vihmasaju kätte jäädes läheb tušš laiali. Meigita on nägu paistab noorem, nii enda kui teiste puhul märganud. Meiki lisades +10 aastat juures
Külaline kirjutas: ↑18 Juun 2024 09:04
Eks see ole depressiooni tunnus kui välimuse eest enam ei hoolitseta. See on vaimne allakäik. Alguses ei viitsi karvu ajada, siis pesta, lõpuks ei viitsita oma tuba koristada ja hakatakse prügi korjama.
Ma teen laias laastus samu hügieenitoiminguid nagu keskmine mees väljaarvatud habe ajamine.
Regulaarne dušš, hambapesu, juuste kammimine ja puhtad riided on enda eest hoolitsemine.
Igasugu muu tilulilu sinna juurde on oma hobi ja valik.
Suht nii jah. Teiste arvamus ei huvita, kui olen puhas, elementaarselt hoolitsetud ja kasitud ei peaks rohkem kellegi asi olema.
Väga mõnna on otse duši alt puhtad riided selga panna ja välja minna. Mitte peegli ees nikerdada 10-20 minutit iga päev, hiljem tegele meigi mahavõtmisega, higistades ja vihmasaju kätte jäädes läheb tušš laiali. Meigita on nägu paistab noorem, nii enda kui teiste puhul märganud. Meiki lisades +10 aastat juures
Ju sa pole kena naine. Kena naine värvib ripsmed ja huuled ja on veelgi kenam. Midagi ikka pahasti, kui paarimintsane toiming võtaks 10-20 minutit ja lausa +10a juures. Pole ju ometi vaja end klouniks maskeerida.