Välimus suhtes olles vs vallalisena

seks, suhted ja pereteemad
Külaline

Välimus suhtes olles vs vallalisena

Postitus Postitas Külaline »

Tavaliselt on nii, et vallalised naised tuunivad ennast ja suhtes lastakse ennast lõdvaks. Mul on just vastupidi, vallalisena olen karvane ja dressides rääbakas, suhtes olles tahtsin ilus ja ahvatlev olla. Iluprotseduurid on nii kallid, et mina ei raatsi nende eest maksta, kui tulemust kellelegi demoda ei ole. Suhtes olles kulus päris palju raha sellele ja asi ei olnud uues suhtes, me olime väga pikalt koos ja tundsin ennast temaga igati vabalt. Võisin südamerahuga tema kõrval peeru lasta, aga never ei olnud mul karvaseid kaenlaaluseid nagu nüüd, vallalisena on. Keha hakkab ka vormis välja minema. Kas see on mingi alateadlik meeste eemale peletamise strateegia mul? Ma tegelikult tahaks küll uut suhet, aga kes mind sellisena tahab :?
Kimi

Postitus Postitas Kimi »

Mõlemas olen enda eest piisavalt hoolitsenud, aga mitte tuuninud. Ei oska erilist vahet välja tuua. Kuna suhe muutus ajaga päris kurnavaks, mees oli ükskõikne ja vist vaimselt vajusn ära, siis vallalisna öeldakse, et minu sisemine sära on tagasi ja saan palju komplimente nii meestelt kui naistelt. Ise kuidagi teismistmoodi oma välimuse eest ei hoolitse, sellele kulub minimaalselt aega.
Külaline

Tõepoolest - kes sind sellisena tahab, kui oled laisk ja lodev. Täielik eneseaustuse puudumine, kui lased ennast nii käest ära, et isegi kaenlaalused karvased. Tuunimist ei pea vajalikuks.
Ja see ei tundu okei, kaaslase kõrval peeru lasta. Pole ime et suhe lõppes.
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Juun 2024 00:00 Tõepoolest - kes sind sellisena tahab, kui oled laisk ja lodev. Täielik eneseaustuse puudumine, kui lased ennast nii käest ära, et isegi kaenlaalused karvased. Tuunimist ei pea vajalikuks.
Ja see ei tundu okei, kaaslase kõrval peeru lasta. Pole ime et suhe lõppes.
Ok.
Külaline

Mingit drastilist muutust ei ole toimunud. Pigem pingutan suhtes olles veidi rohkem, aga ikkagi oma mugavuse piirides, mitte et etendaks kedagi teist.
Õnneks pole ka mees selline, kes tekitaks tunde, et ma pole kuidagi piisav. Tema poolest võin ma ka olla rasvaste juuste ja kaenlakarvadega, ta ütleks ikka, kui ilus ma olen.
Külaline

Millised iluprotseduurid on nii kallid, et neid vallalisena ei tee? Ei käi juuksuris?
Külaline

Iluprotseduure saab ka teha kodus. Ma pole nende eest kunagi maksnud ega ilusalongis neid tegemas käinud. Ehk on see seal küll tulemuselt parem, nt vahatamine, aga ma ei taha seda valu tunda. Ma arvan et see on väga valus. Lisaks mulle ei meeldi aja peale minek. Ja seetõttu ma hoolitsen enda eest kodus.
Külaline

No arvestades, kui kiirelt saab kaenlakarve ära ajada, on see ikka juba laiskuse tipp (ja ma soovitan laserit
Tegelt pani põntsu inimestele kodukontor. Zoomis pandi pilt kah veel kinni ja kui nüüd ininmesi näed, on jah igasuguseid üllatusi, endiselt. Juuksur on unustatud, paisutud, kui pärmisai, ei osata rääkidagi enam. Nüüd vaikselt üritatakse enesehoolitsuse juurde tagasi jõuda.
Külaline

Mina hoolitsen vallalisena pigem rohkem enda eest, aga noh, igapäevaselt karvad ideaalselt aetud ei ole, sest suites olles võis igal ajal ette tulla, et läheb seksiks, siis olin igaks juhuks alati sile ja ilusa pesuña. Nüüd sellist ootamatust ette ei tule. Tuleb ikka kohtumine ja see on ette teada. Samas figuur on kogu aeg korras, sest niikui kaks kg juurde võtan, tunnen ennast juba jube paksuna ja kohe hakkan toitumist piirama. See on olnud sama nii suhtes kui vallalisena. Kodus olen ka lohakama välimusega, kui üksi elan. On mõnus ennast täiesti lõdvaks lasta. Mõnikord kodukontori päeval olengi terve päev hommikumantlis ja sassis peaga. Väga mõnus. Koos elades panin ikka hommikuti riidesse, käisin duši all ja tegin juuksed korda.
Külaline

Karvased rinnanibud, öääääkkkkk
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Juun 2024 12:05 Karvased rinnanibud, öääääkkkkk
Kellel? Sul on või? Soovitaks ära ajada siis.
Külaline

Paljudel nägu ka karvane, vastu valgust näha suured ja pikad habemekarvad näos.
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Juun 2024 10:16 No arvestades, kui kiirelt saab kaenlakarve ära ajada, on see ikka juba laiskuse tipp (ja ma soovitan laserit
Tegelt pani põntsu inimestele kodukontor. Zoomis pandi pilt kah veel kinni ja kui nüüd ininmesi näed, on jah igasuguseid üllatusi, endiselt. Juuksur on unustatud, paisutud, kui pärmisai, ei osata rääkidagi enam. Nüüd vaikselt üritatakse enesehoolitsuse juurde tagasi jõuda.
Minul raseerimine ärritab, just igapäevaselt raseerimine. Pean 3-7 päeva vahet pidama ärrituse punnide. Intiimpiirkonna raseerimine iga päev-iga kolme päeva tagant ei tule kõne allagi, juuubedad punased punnid, tükk aega kulub neist lahti saamiseks :?
Külaline

Enesehoolitsus kipub periooditi käima, kui on motivatsiooni ja tahet. Enne suhet oli periood kus ei viitsinud eriliselt tuunida, suhtes olles ~4 kuud viitsisin, edasi suht käest lasknud. Juuksuris ei käi enam regulaarselt, maksimaalselt kord aastas, liiga kallis, küüsi ei värvi, meiki ei kanna, riideid ei vali erilise tähelepanuga, julgelt +10 kg paisunud.
Mees etteheiteid ei tee, pole motivatsiooni ega viitsimist ripsmetušiga mäkerdada, kulme ja küüsi värvida. Puhas ja au naturell.
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Juun 2024 12:33 Enesehoolitsus kipub periooditi käima, kui on motivatsiooni ja tahet. Enne suhet oli periood kus ei viitsinud eriliselt tuunida, suhtes olles ~4 kuud viitsisin, edasi suht käest lasknud. Juuksuris ei käi enam regulaarselt, maksimaalselt kord aastas, liiga kallis, küüsi ei värvi, meiki ei kanna, riideid ei vali erilise tähelepanuga, julgelt +10 kg paisunud.
Mees etteheiteid ei tee, pole motivatsiooni ega viitsimist ripsmetušiga mäkerdada, kulme ja küüsi värvida. Puhas ja au naturell.
Oo õudust. Ja sellised naised tulevad süstimisteemasse oma arvamust avaldama. Nujahh.
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Juun 2024 12:40
Külaline kirjutas: 17 Juun 2024 12:33 Enesehoolitsus kipub periooditi käima, kui on motivatsiooni ja tahet. Enne suhet oli periood kus ei viitsinud eriliselt tuunida, suhtes olles ~4 kuud viitsisin, edasi suht käest lasknud. Juuksuris ei käi enam regulaarselt, maksimaalselt kord aastas, liiga kallis, küüsi ei värvi, meiki ei kanna, riideid ei vali erilise tähelepanuga, julgelt +10 kg paisunud.
Oo õudust. Ja sellised naised tulevad süstimisteemasse oma arvamust avaldama. Nujahh.
Seal ei avalda arvamust, suht savi sellest teemast.
Kaaluga tegelen, mis õudust, puhas naturaalns naine on halb olla? Peaksin tuunitud bimbobeib olema?
Külaline

Hakka kosmosemutiks
Külaline

enne esimest suhet näitab naise välimus kuidas ta pere ja sõbrad teda hoiavad. peale suhet näitab kuidas mees naist hoiab.
mina hoolitsesin vallalisena rohkem älimuse eest sest mul oli selleks aega ja raha. Kui mees tahab, et kuhugi minekuks ennast lille lööksin peab ta andma mulle eelnevalt nädala jagu täispikka ööund ja võtma lapsed enda peale, siis saan kotid silmade alt pisemaks, ja lisaks siis eelnevatel paaril päeval aega kõik kohustuslikud spetsialistid läbi käia - küüned, kulmud, juuksed jne.
Mupsti

Postitus Postitas Mupsti »

Paluks tähele panna, et teemaalgatus on tuunimisest, mitte enese eest hoolitsemisest. Aga ikka tulevad mõned mökitama, et appikene, öäk, ei värvi ripsmeid, ei käi juuksuris ja julges veel kaalus juurde võtta, fuih, miks ta enese eest ei hoolitse.

Enese eest hoolitsemine on pesemine, kammimine, puhtad riided, vajadusel vbl ka nt kreemitamine, et nahk ebamugavalt kuiv ei oleks. Enese eest hoolitsemine on regulaarne uni, toitev söök, vajadusel ravimite võtmine ja piisav liikumine, et liigesed -lihased kangeks ei jääks. Kõik, mis jääb väljaspoole ülalmainituid, on tuunimine, mitte enese eest hoolitsemine. Mis karvade ajamine? Keda see huvitab, kas keegi on karvane või mitte ja palju keegi kaalub? Aastal 2024? Mis need juuksur ja küünelakk enesehoolitsusse puutuvad?

Mina tean inimesi, kes olid väga usinasti tuunimisega ametis, nagu idaeuroopa mentaliteediga naistele ikka kipub kombeks olema, ka eestlaste hulgas on see tugevalt väljendunud. Aga tänu pandeemiale on nad nüüd vaimselt ja füüsiliselt parema tervise juures kui kunagi varem, sest kadus ära see pidev surve, et issand, sul on juurekasv näha, nii käest lasknud oled end. Juuksepikendused ei koorma enam pead, küüned on aastatepikkusest geeliga retsimisest peaaegu taastunud, nahk loomulik, tilulilu ei ripne iga eenduva kehaosa küljes, riided on mugavad ja hingavad jne jne. Tuunituna nad küll iseenda kehaga hästi ei käitunud.
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Juun 2024 15:01 enne esimest suhet näitab naise välimus kuidas ta pere ja sõbrad teda hoiavad. peale suhet näitab kuidas mees naist hoiab.
mina hoolitsesin vallalisena rohkem älimuse eest sest mul oli selleks aega ja raha. Kui mees tahab, et kuhugi minekuks ennast lille lööksin peab ta andma mulle eelnevalt nädala jagu täispikka ööund ja võtma lapsed enda peale, siis saan kotid silmade alt pisemaks, ja lisaks siis eelnevatel paaril päeval aega kõik kohustuslikud spetsialistid läbi käia - küüned, kulmud, juuksed jne.
Minu mees on nii hea, lapsi pole, kodused tööd teeb tema js siiski siiski ei viitsi ennast lille lüüa. Mehepoolse kohtlemise teooria paika ei pea
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot] ja 3 külalist