Küsimus naistele

seks, suhted ja pereteemad
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 29 Okt 2024 20:05
Külaline kirjutas: 29 Okt 2024 19:59 Päris jube ikka lugeda seda kõike. Meesterahvas absoluutselt aru ei saa, mis on tema roll perekonnas. Andke medal selle eest, et ta ka natukene aitab kolme alla viiese lapse eest hoolitsemisel. Ja siis viriseb, et tema on ju selline ideaalmees, isegi aitab, mitte nagu mõned. Miks ei saa iga õhtu seksida selle eest, et tema on ju nii tubli.
Postitus on kustutatud
Ma käisin ka tööl alates lapse aastaseks saamist. Mind ei " aidatud" üldse, aga ometi ikka ootas nüüdseks õnneks eks, et saaks iga õhtu seksi. Ja siis porises, et miks ma koguaeg väsinud olen.
Selle kõige pärast mina 1 lapsega piirdusingi selles kooselus.
Küll ta üritas veel lapsi perre moosida ja ma olen enda üle uhke, et suutsin ei öelda. Üks juba oli raske. Mis siis veel 3 lapsega olla võib, ei taha ette ka kujutada :shock: :?
Külaline

Külaline kirjutas: 29 Okt 2024 19:59 Päris jube ikka lugeda seda kõike. Meesterahvas absoluutselt aru ei saa, mis on tema roll perekonnas. Andke medal selle eest, et ta ka natukene aitab kolme alla viiese lapse eest hoolitsemisel. Ja siis viriseb, et tema on ju selline ideaalmees, isegi aitab, mitte nagu mõned. Miks ei saa iga õhtu seksida selle eest, et tema on ju nii tubli.
Aga jääb arusaamatuks miks naine ei soovi siis seksida kui kõik naistelehed ju soovitavad naisel rohkem seksida, sest see pidavat isegi peavalu ära võtma. Kuidas saab mitte tahta sellist mõnusat asja nagu seks ja orgasmid? Mis puutub siia kellegi tublidus? Mees ja naine hakkasid koos elama armastusest ja seks on selle osa. Kui seksi üks pool enam ei soovi, kas tal siis ei ole ka enam armastust ja tundeid? Räägi parem sellest.
Külaline

Külaline kirjutas: 29 Okt 2024 20:24
Külaline kirjutas: 29 Okt 2024 15:28 Postitus on kustutatud
Postitus on kustutatud
Ütles ikka küll. Võtaks mehike oma pere eest vastutuse ja oleks partner kodus, mitte mingi ajutine abiline, laseks naisel ka päriselt välja puhata, siis saaks seksi ka. Mingu nüüd jah armukest ka veel põrutama, siis on päris kindel, et seksi ei saa enam mitte kunagi ja varsti on pere lõhki.
Külaline

Külaline kirjutas: 29 Okt 2024 20:28
Külaline kirjutas: 29 Okt 2024 20:24
Külaline kirjutas: 29 Okt 2024 15:28 Postitus on kustutatud
Postitus on kustutatud
Ütles ikka küll. Võtaks mehike oma pere eest vastutuse ja oleks partner kodus, mitte mingi ajutine abiline, laseks naisel ka päriselt välja puhata, siis saaks seksi ka. Mingu nüüd jah armukest ka veel põrutama, siis on päris kindel, et seksi ei saa enam mitte kunagi ja varsti on pere lõhki.
Kui see mees juba seda kõike teeb ja lausa psühholoogia raamatuid lappab ja isegi naisega koos perekoolis käis, siis eks ta kõike teeb mida teha saab.
See vastutuse jutt ongi mingu puhas umbluu ja mis meel muud üle jääbki kui leida armuke, naine ju temaga kodus enam seksida ei soovi. Ehk isegi soovitab mehel armuke võtta, mingu mingu. See ütlebki,et naisel pole enam tundeid. Mees täitis ülesande, tegi talle kolm last, nüüd maksku elatist ja mingu ära.
Egalitaar
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Egalitaar »

Külaline kirjutas: 29 Okt 2024 20:00 Postitus on kustutatud
Noniih, ongi PK troll siia kolinud. MOTT!
Külaline

Egalitaar kirjutas: 29 Okt 2024 20:40
Külaline kirjutas: 29 Okt 2024 20:00 Postitus on kustutatud
Noniih, ongi PK troll siia kolinud. MOTT!
Mis mu vastuses täpsemalt trollimine on? “Aju on seksikaim organ”… oled ehk sellist ütlemist kuulnud?
Külaline

Külaline kirjutas: 29 Okt 2024 20:51
Külaline kirjutas: 29 Okt 2024 20:40
Külaline kirjutas: 29 Okt 2024 20:35

Kui see mees juba seda kõike teeb ja lausa psühholoogia raamatuid lappab ja isegi naisega koos perekoolis käis, siis eks ta kõike teeb mida teha saab.
See vastutuse jutt ongi mingu puhas umbluu ja mis meel muud üle jääbki kui leida armuke, naine ju temaga kodus enam seksida ei soovi. Ehk isegi soovitab mehel armuke võtta, mingu mingu. See ütlebki,et naisel pole enam tundeid. Mees täitis ülesande, tegi talle kolm last, nüüd maksku elatist ja mingu ära.
Postitus on kustutatud
Postitus on kustutatud
Tänapäeval on elatis.
Külaline

Aga räägi parem ausalt, kas 3 last viie aasta(!) jooksul oli tõesti teie mõlema soov või olid need ups-rasedused? (Tänapäevaste vahendite juures, miks ometi??)

Selge see, et sellise paljunemistempo juures muuks kui lasteks aega ei jäägi. Kolm last on okei, kes soovib, aga nii väikeste vahedega? Juba naise organismile on see meeletu koormus ja pingutus.
Külaline

Külaline kirjutas: 29 Okt 2024 20:59
Külaline kirjutas: 29 Okt 2024 20:53
Postitus on kustutatud
Postitus on kustutatud
Milleks vaja sellist teksti toota? Vaatab vastu olematu lastetuba ja ebaviisakus.
Külaline

Külaline kirjutas: 29 Okt 2024 21:29
Külaline kirjutas: 29 Okt 2024 20:59
Külaline kirjutas: 29 Okt 2024 20:53
Ise ka usud nagu sinu aju oleks kuidagi seksikas? Seks on sulle mingi kitsas king mis paneb kõik valutama ja kui jutt läheb seksile, siis hakkad sõimlema.
Sinu käekiri on kõigile ammu teada ja mingi 70-aastase kännujuurikaga ma diskussiooni ei lasku. Sa oled liiga igav ja liiga vana.
Milleks vaja sellist teksti toota? Vaatab vastu olematu lastetuba ja ebaviisakus.
Mis asja, siinne kõige ropum osaleja räägib mingist viisakusest? Kelle pooled kommentaarid kustutatakse ära, sest see on sõim ja labasus? Päriselt?
Külaline

Tegelikult on see jutt kirjutatud naise poolt.
Külaline

Külaline kirjutas: 29 Okt 2024 22:06
Külaline kirjutas: 29 Okt 2024 22:00
Külaline kirjutas: 29 Okt 2024 21:40
Postitus on kustutatud
Postitus on kustutatud
Postitus on kustutatud
Ma kindlasti ei ole turvasiil aga täiesti nõus teistega, et aitab juba su nõmetsemisest. Niiii väsitav on su jama igas teemas üle scrollida, päriselt.
Aga TA-le, vana noorim laps on? Kui sünnitusest ei ole kaua möödas, siis loogiline, et naine ei soovi intiimsust veel. Ja eelnevatega ka nõus, sa mitte ei aita oma naist, vaid hoolitsed võrdväärselt laste ja kodu eest, mis ei vääri mingit tiitlit. Kui sa teed midagi lihtsalt selleks, et seksi saada siis usu mind, naine tunnetab seda ja seda enam on see vastumeelne.
Külaline

Anonymous kirjutas: 29 Okt 2024 15:25Oleme kaaslasega 30 kopikatega, 3 last, koos olnud 5 aastat. Alguses nagu ikka kõik ilus tore, viimane aasta kuidagi eriti ,nädalas korra vb jõuame vahekorrani
Praegu on nädalas kord, aga 10 aasta pärast on kuus kord. Nii see läheb. Sul tegelikult pole häid valikuid. Kas elad suhteliselt n_ssivaba elu, peksad pihku ning kasvatad lapsi või siirdud uut naist otsima. Miski ei garanteeri, et leitud seksikiisu tüdineb samuti sinust ja kõik kordub spiraalina. Vahe on selles, et selleks ajaks oled ehk 50 täis ja ei tahagi iga nädal seksida.
Külaline

Külaline kirjutas: 29 Okt 2024 23:26
Anonymous kirjutas: 29 Okt 2024 15:25Oleme kaaslasega 30 kopikatega, 3 last, koos olnud 5 aastat. Alguses nagu ikka kõik ilus tore, viimane aasta kuidagi eriti ,nädalas korra vb jõuame vahekorrani
Praegu on nädalas kord, aga 10 aasta pärast on kuus kord. Nii see läheb. Sul tegelikult pole häid valikuid. Kas elad suhteliselt n_ssivaba elu, peksad pihku ning kasvatad lapsi või siirdud uut naist otsima. Miski ei garanteeri, et leitud seksikiisu tüdineb samuti sinust ja kõik kordub spiraalina. Vahe on selles, et selleks ajaks oled ehk 50 täis ja ei tahagi iga nädal seksida.
Elu ongi üks lõputu rotatsioon. Kelle vana on kellegi uus. Eestis ei ole perekond traditsioon nagu on lääne-euroopas. Eestis on perekond mingi dogma millest naised ise kiiresti lahti soovivad saada, et siis iseseisev olla.
Egalitaar
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Egalitaar »

Külaline kirjutas: 29 Okt 2024 17:13 Egalitaar ei ole siiani üle saanud sellest, et keegi teda päevi tagasi parandada söandas. :D
Keegi ei parandanud mind (ma ei teinud viga). See on troll kes siin foorumis ringi müttab, teemasid solgib, ja erinevate kontode alt dislaike jagab. Selles mõttes PK traditsioon jätkub.
Külaline

Egalitaar kirjutas: 30 Okt 2024 06:48
Külaline kirjutas: 29 Okt 2024 17:13 Egalitaar ei ole siiani üle saanud sellest, et keegi teda päevi tagasi parandada söandas. :D
Keegi ei parandanud mind (ma ei teinud viga). See on troll kes siin foorumis ringi müttab, teemasid solgib, ja erinevate kontode alt dislaike jagab. Selles mõttes PK traditsioon jätkub.
Sa teed igas postituses vigu. Tähelepanu juhitakse, kui ikka väga hulluks läheb.
Gitsa
Kontakt:

Postitus Postitas Gitsa »

Ali kirjutas: 29 Okt 2024 15:25 Tere
Oleme kaaslasega 30 kopikatega, 3 last, koos olnud 5 aastat. Alguses nagu ikka kõik ilus tore, viimane aasta kuidagi eriti ,nädalas korra vb jõuame vahekorrani ,naine väsinud või mis iganes põhjus miks ei peaks üksteist hellitama ,kaisutama või.... .
Nii arusaadav väsimused ja asjad kui asjad oleks kõik tema õlul aga ma aitan lapsi viia ,tuua ,tulen töölt teen ise süüa ,aitan koristada ,panen lapsi magama, et tal oleks kergem ja kuna oleme perekoolis ja mina papside koolitusi läbinud ,lugedes naiste 5 isiksuse raamatut ,et lugeda ja mõista teda paremini,tänaseks oleme jõudnud sinnani ,et mulle meeldib harida end ikka ja jälle paremuse poole ,et naisel oleks parem ,lihtsam.
Ta ei pea ütlema vaid mees peaks mõistma mida vaja aidata aga kas on naiselt palju palutud kui soovid päeva lõpuks lähedust või tunnet ,et oled armastatud,väidetavalt nii kaua koos olles pidi selline külm suhtumine olema normaalsus ja reaalsus,küsides kuna sa viimati midagi ise algatasid ,kalli,musi jne siis ,ei nii on okei... . 100% perele abiks ja toeks ,naisele lilled ,üllatused,nv mööda eestimaad avastamised,tahaks arvata ,et ei ole nagu tavaline või keskmine eesti mees,vaid pühendunud ja truu,ustav kaaslane,kuna kogemused puuduvad olen mees kes peab lugu pühendumisest ühele ja kindlale kui koguda skoori kehtib ka tööga üks töö 15 aastat teinud ,naine hetkel teine esimene suhe 10 aastat aga siis olime noored ja lollid,täna paluda ilusti naiselt lähedust ja natukenegi armastuse väljendust on palju palutud või selline hall ,pilvine ilm on okei?
Väga kahju, et nii palju negatiivseid kommentaare. Oled tegelikult tubli mees ja tubli pereisa!

Naise ja emana võin öelda, et kui peres on väikesed lapsed (eriti veel nii palju ja nii väikesed), siis see tähendab reaalselt, et ainult laste ja koduga tegelemine on juba 4 täistöökohta! Tööpäeviti on 3 vahetust - hommikune, õhtune ja öövahetus - ja üks nädalavahetuse vahetus. Kui sul on su üks töökoht ja lisaks jõuad kodus teha veel teise "töökoha", siis naisele jääb ikkagi veel kolm töökohta. Nii et usu mind - ta on väsinud! Sina saad tööl käia, täiskasvanutega suhelda - temal sellist "luksust" ei ole.

Lisaks füüsilisele ja emotsionaalsele väsimusele on ta arvatavasti veel füüsiliselt ülestimuleeritud, eriti kui ta veel rinnaga toidab. Minu "armastuse keel" on füüsiline lähedus, olen suur kallistaja, musitaja ja ka üsna kõrge libiidoga. Poleks elu sees uskunud, et mul võib selline probleem tekkida - aga kahjuks tekkis, kuigi meil ainult kaks last mitte niiväga väikse vahega. Oli teatud periood, kus ma ei suutnud enam seksi nautida, oli nagu tüütu kohustus. Ma küll pingutasin ära paar korda nädalas, aga see polnud üldse see. Praegu on meil lapsed juba suuremad ja ma jälle naudin täiega lähedust ja seksi oma mehega.

See, et te nii palju lapsi nii lühikese ajaga saite, on väga suur koormus naise kehale, meeletu emotsionaalne koormus nii sulle kui naisele ja suhte proovile panek. Mingite asjadega tuleb lihtsalt leppida ja ära kannatada kuni lapsed suuremaks kasvavad. See, et te kasvõi kord nädalas vahekorrani jõuate, on teie olukorras tegelikult väga-väga suur saavutus - ja naisele on see arvatavasti suur ja teadlik pingutus. Tunnusta teda selle eest! Paku talle vahepeal niisama lähedust, ilma ootamata, et päris asjaks läheb - kaisuta, kallista (see on see, mis mind aitas ennast paremini tunda, vb sinu naine ootab ka seda).

Kord nädalas on normaalsele mehele ilmselgelt vähe - aga tegele siis vahepeal ise endaga. Küll see raske aeg üle läheb, lapsed kasvavad kiiresti. Jõudu ja kannatust!
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Okt 2024 10:47 Postitus on kustutatud
Aga mida sa välja pakud? Praegu sa lasid ainult oma viha välja.
Mida sa pead läheduseks?
Külaline

Külaline kirjutas: 29 Okt 2024 21:20 Aga räägi parem ausalt, kas 3 last viie aasta(!) jooksul oli tõesti teie mõlema soov või olid need ups-rasedused? (Tänapäevaste vahendite juures, miks ometi??)

Selge see, et sellise paljunemistempo juures muuks kui lasteks aega ei jäägi. Kolm last on okei, kes soovib, aga nii väikeste vahedega? Juba naise organismile on see meeletu koormus ja pingutus.
Mis see kolm last kodusele emale viie aasta jooksul siis nii väga enneolematut on? Lapsed on umbes 2 aastase vahega - näiteks 5a, 3a ja 1a. 3 aasta pärast on kogu titendus kauge minevik ja saab inimese moodi edasi elada. Kui tahad, et vanemapalk samas suuruses jätkuks, siis see ju ka ainus variant ongi. Teine variant on teha lapsed 4+ aastase vahega ja vahepeal ka pidevalt haigete väikelaste kõrvalt täiskohaga tööl käia, mis tähendab, et titendus, kärutamine ja ettearvamatu lasteaedade logistika koos hoidjate organiseerimisega kestab kordades kauem ja on palju kurnavam. Näiteks 1a, 5a ja 9a.- juba 9 aastat lastega mässamist, aga mähkmemajandusel pole ikka veel lõppu ja käru on endiselt igapäevane kaaslane.
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Okt 2024 11:10
Külaline kirjutas: 29 Okt 2024 21:20 Aga räägi parem ausalt, kas 3 last viie aasta(!) jooksul oli tõesti teie mõlema soov või olid need ups-rasedused? (Tänapäevaste vahendite juures, miks ometi??)

Mis see kolm last kodusele emale viie aasta jooksul siis nii väga enneolematut on? Lapsed on umbes 2 aastase vahega - näiteks 5a, 3a ja 1a. 3 aasta pärast on kogu titendus kauge minevik ja saab inimese moodi edasi elada. Kui tahad, et vanemapalk samas suuruses jätkuks, siis see ju ka ainus variant ongi. Teine variant on teha lapsed 4+ aastase vahega ja vahepeal ka pidevalt haigete väikelaste kõrvalt täiskohaga tööl käia, mis tähendab, et titendus, kärutamine ja ettearvamatu lasteaedade logistika koos hoidjate organiseerimisega kestab kordades kauem ja on palju kurnavam. Näiteks 1a, 5a ja 9a.- juba 9 aastat lastega mässamist, aga mähkmemajandusel pole ikka veel lõppu ja käru on endiselt igapäevane kaaslane.
Inimest on 1, lapsi 3. Ela 5 aastat viie alla viie aastase lapsega ja tuli räägi kui hea oli. Muidugi ise naisena sellist lüket iialgi ei teeks, 3 last 5 aastaga. Kohutav
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist