Mu lapsed kannavad ka enamuses brändiriideid (isegi aluspüksid ja sokid) ja ostangi niisama, ei serveeri neid mingi erilise kingitusena. Riided on põhivajadus, nagu söök, neid ei kingita. Vaesed lapsed, kes peavad jõule ootama, et saapad jalga ja jope selga saaks. Senikaua kannavad vanu või väikseks jäänud asju? Esitled siin ennast mingi rikkurina, tegelikult koonerdad laste arvelt, peavad pool talve n ö. palja pee-ga käima.Külaline kirjutas: ↑29 Okt 2024 13:49Mis sa arvad et muidu on lapsed paljas ja riieteta või? No minu lapsed soovivad ralph laureni kampsunit, north face jopet, uggse….no tunnevad rõõmu kui saavad reaalselt asja mida nad ka ise tahavad…. Mingi suvaline allahindluse lötakampsunit ei taha keegi oma jõulupakist leida. Kinkide tegemine on ka oskusKülaline kirjutas: ↑29 Okt 2024 13:47 Riided jõulukingituseks on ikka üliveider. See on ju põhivajadus, kas tõesti ei või niisama osta. Minu lapsed küll riiete üle jõuludel mingit rõõmu ei tunneks. Mäletan isegi, kui pettunud olin kui vanaema villased sokid kinkis, seda juhtus paar korda. Riided on umbes sama.
Laste kingituste eelarve
-
Külaline
-
Külaline
Need sinu mainitud brändid pole isegi eriti kallid, kui aus olla.Külaline kirjutas: ↑29 Okt 2024 13:49
Mis sa arvad et muidu on lapsed paljas ja riieteta või? No minu lapsed soovivad ralph laureni kampsunit, north face jopet, uggse….no tunnevad rõõmu kui saavad reaalselt asja mida nad ka ise tahavad…. Mingi suvaline allahindluse lötakampsunit ei taha keegi oma jõulupakist leida. Kinkide tegemine on ka oskus
-
Külaline
Ammu pole midagi nii lolli lugenud, aga ma ei hakka trolle toitma. Eelnev kommentaar oli piisavaks selgituseks sulle ja sa paned sama plaadi käima. Obvious troll is obviousKülaline kirjutas: ↑29 Okt 2024 13:57Mu lapsed kannavad ka enamuses brändiriideid (isegi aluspüksid ja sokid) ja ostangi niisama, ei serveeri neid mingi erilise kingitusena. Riided on põhivajadus, nagu söök, neid ei kingita. Vaesed lapsed, kes peavad jõule ootama, et saapad jalga ja jope selga saaks. Senikaua kannavad vanu või väikseks jäänud asju? Esitled siin ennast mingi rikkurina, tegelikult koonerdad laste arvelt, peavad pool talve n ö. palja pee-ga käima.Külaline kirjutas: ↑29 Okt 2024 13:49Mis sa arvad et muidu on lapsed paljas ja riieteta või? No minu lapsed soovivad ralph laureni kampsunit, north face jopet, uggse….no tunnevad rõõmu kui saavad reaalselt asja mida nad ka ise tahavad…. Mingi suvaline allahindluse lötakampsunit ei taha keegi oma jõulupakist leida. Kinkide tegemine on ka oskusKülaline kirjutas: ↑29 Okt 2024 13:47 Riided jõulukingituseks on ikka üliveider. See on ju põhivajadus, kas tõesti ei või niisama osta. Minu lapsed küll riiete üle jõuludel mingit rõõmu ei tunneks. Mäletan isegi, kui pettunud olin kui vanaema villased sokid kinkis, seda juhtus paar korda. Riided on umbes sama.
-
Külaline
A kus ma väitsin, et need jube erilised ja kallid on? Ma kingiks lapsele h&m kampsuni kah kui talle konkreetne mudel meeldib.Külaline kirjutas: ↑29 Okt 2024 14:00Need sinu mainitud brändid pole isegi eriti kallid, kui aus olla.Külaline kirjutas: ↑29 Okt 2024 13:49
Mis sa arvad et muidu on lapsed paljas ja riieteta või? No minu lapsed soovivad ralph laureni kampsunit, north face jopet, uggse….no tunnevad rõõmu kui saavad reaalselt asja mida nad ka ise tahavad…. Mingi suvaline allahindluse lötakampsunit ei taha keegi oma jõulupakist leida. Kinkide tegemine on ka oskus
-
Külaline
No see lötakampsun võib palju isikupärasem olla, kui khm, north face jope. Tundub, et teil kõigil on madal enesehinnang. Sul pole oskust, vaid meeleheitlik tahe enamusse sisse sulanduda.Külaline kirjutas: ↑29 Okt 2024 13:49Mis sa arvad et muidu on lapsed paljas ja riieteta või? No minu lapsed soovivad ralph laureni kampsunit, north face jopet, uggse….no tunnevad rõõmu kui saavad reaalselt asja mida nad ka ise tahavad…. Mingi suvaline allahindluse lötakampsunit ei taha keegi oma jõulupakist leida. Kinkide tegemine on ka oskusKülaline kirjutas: ↑29 Okt 2024 13:47 Riided jõulukingituseks on ikka üliveider. See on ju põhivajadus, kas tõesti ei või niisama osta. Minu lapsed küll riiete üle jõuludel mingit rõõmu ei tunneks. Mäletan isegi, kui pettunud olin kui vanaema villased sokid kinkis, seda juhtus paar korda. Riided on umbes sama.
-
Külaline
Enamusse pole vaja sulanduda, seal ta oma tavaliste riietega ongi.Külaline kirjutas: ↑29 Okt 2024 14:35No see lötakampsun võib palju isikupärasem olla, kui khm, north face jope. Tundub, et teil kõigil on madal enesehinnang. Sul pole oskust, vaid meeleheitlik tahe enamusse sisse sulanduda.Külaline kirjutas: ↑29 Okt 2024 13:49Mis sa arvad et muidu on lapsed paljas ja riieteta või? No minu lapsed soovivad ralph laureni kampsunit, north face jopet, uggse….no tunnevad rõõmu kui saavad reaalselt asja mida nad ka ise tahavad…. Mingi suvaline allahindluse lötakampsunit ei taha keegi oma jõulupakist leida. Kinkide tegemine on ka oskusKülaline kirjutas: ↑29 Okt 2024 13:47 Riided jõulukingituseks on ikka üliveider. See on ju põhivajadus, kas tõesti ei või niisama osta. Minu lapsed küll riiete üle jõuludel mingit rõõmu ei tunneks. Mäletan isegi, kui pettunud olin kui vanaema villased sokid kinkis, seda juhtus paar korda. Riided on umbes sama.
-
Külaline
A sa ole eriline ja müü oma arvuti ja nutiseade maha. Oled väga kõrge enesehinnanguga ja ausalt ülimalt isikupärane ja eriline kah. Edu!Külaline kirjutas: ↑29 Okt 2024 14:35No see lötakampsun võib palju isikupärasem olla, kui khm, north face jope. Tundub, et teil kõigil on madal enesehinnang. Sul pole oskust, vaid meeleheitlik tahe enamusse sisse sulanduda.Külaline kirjutas: ↑29 Okt 2024 13:49Mis sa arvad et muidu on lapsed paljas ja riieteta või? No minu lapsed soovivad ralph laureni kampsunit, north face jopet, uggse….no tunnevad rõõmu kui saavad reaalselt asja mida nad ka ise tahavad…. Mingi suvaline allahindluse lötakampsunit ei taha keegi oma jõulupakist leida. Kinkide tegemine on ka oskusKülaline kirjutas: ↑29 Okt 2024 13:47 Riided jõulukingituseks on ikka üliveider. See on ju põhivajadus, kas tõesti ei või niisama osta. Minu lapsed küll riiete üle jõuludel mingit rõõmu ei tunneks. Mäletan isegi, kui pettunud olin kui vanaema villased sokid kinkis, seda juhtus paar korda. Riided on umbes sama.
-
Külaline
Peaks nagu hernehirmutis olema oma eriliste riietega? Nagu näljamängude filmis kõrgklass? Kõik ei tahagi jube erilised ja isikupärased olla oma riietega. Mulle meeldivad trendid.Külaline kirjutas: ↑29 Okt 2024 14:48Enamusse pole vaja sulanduda, seal ta oma tavaliste riietega ongi.Külaline kirjutas: ↑29 Okt 2024 14:35No see lötakampsun võib palju isikupärasem olla, kui khm, north face jope. Tundub, et teil kõigil on madal enesehinnang. Sul pole oskust, vaid meeleheitlik tahe enamusse sisse sulanduda.Külaline kirjutas: ↑29 Okt 2024 13:49
-
Külaline
Mõnusad kiunatused. Enesehinnang on habras kui teise ema kingivalik ja eelarve selliselt pöördesse viivad 
-
Külaline
Minu lastel on vanavanemad, kes hästi palju reisivad ja reisidelt lastele riideid toovad. RL on põhiline bränd, mida tuuakse. Neid kampsuneid on meil igas suuruses ja värvitoonis, lihtsalt seisavad kapis, sildid küljes, sest minu teismelised keelduvad neid kandmast. Nimetavadki neid “vanaisa kampsuniteks”Külaline kirjutas: ↑29 Okt 2024 13:49
-
Külaline
Praegu on teemas see mille peal on suur karupilt.Külaline kirjutas: ↑29 Okt 2024 15:00Minu lastel on vanavanemad, kes hästi palju reisivad ja reisidelt lastele riideid toovad. RL on põhiline bränd, mida tuuakse. Neid kampsuneid on meil igas suuruses ja värvitoonis, lihtsalt seisavad kapis, sildid küljes, sest minu teismelised keelduvad neid kandmast. Nimetavadki neid “vanaisa kampsuniteks”Külaline kirjutas: ↑29 Okt 2024 13:49
Mis sa arvad et muidu on lapsed paljas ja riieteta või? No minu lapsed soovivad ralph laureni kampsunit, north face jopet, uggse….no tunnevad rõõmu kui saavad reaalselt asja mida nad ka ise tahavad…. Mingi suvaline allahindluse lötakampsunit ei taha keegi oma jõulupakist leida. Kinkide tegemine on ka oskus![]()
-
Külaline
See oli juba 3+ aastat tagasi.Külaline kirjutas: ↑29 Okt 2024 15:03Praegu on teemas see mille peal on suur karupilt.Külaline kirjutas: ↑29 Okt 2024 15:00Minu lastel on vanavanemad, kes hästi palju reisivad ja reisidelt lastele riideid toovad. RL on põhiline bränd, mida tuuakse. Neid kampsuneid on meil igas suuruses ja värvitoonis, lihtsalt seisavad kapis, sildid küljes, sest minu teismelised keelduvad neid kandmast. Nimetavadki neid “vanaisa kampsuniteks”Külaline kirjutas: ↑29 Okt 2024 13:49
Mis sa arvad et muidu on lapsed paljas ja riieteta või? No minu lapsed soovivad ralph laureni kampsunit, north face jopet, uggse….no tunnevad rõõmu kui saavad reaalselt asja mida nad ka ise tahavad…. Mingi suvaline allahindluse lötakampsunit ei taha keegi oma jõulupakist leida. Kinkide tegemine on ka oskus![]()
North face on selline firma, mida rahakas inimene ei osta.
-
Külaline
Ma absoluutselt ei pretendeeri ega soovi välja näha nagu rahakas inimene, seega mis minul sellest.Külaline kirjutas: ↑29 Okt 2024 15:30See oli juba 3+ aastat tagasi.Külaline kirjutas: ↑29 Okt 2024 15:03Praegu on teemas see mille peal on suur karupilt.Külaline kirjutas: ↑29 Okt 2024 15:00
Minu lastel on vanavanemad, kes hästi palju reisivad ja reisidelt lastele riideid toovad. RL on põhiline bränd, mida tuuakse. Neid kampsuneid on meil igas suuruses ja värvitoonis, lihtsalt seisavad kapis, sildid küljes, sest minu teismelised keelduvad neid kandmast. Nimetavadki neid “vanaisa kampsuniteks”![]()
North face on selline firma, mida rahakas inimene ei osta.
-
Külaline
Polo bear on 30+ aastat teemas olnud.Külaline kirjutas: ↑29 Okt 2024 15:03Praegu on teemas see mille peal on suur karupilt.Külaline kirjutas: ↑29 Okt 2024 15:00Minu lastel on vanavanemad, kes hästi palju reisivad ja reisidelt lastele riideid toovad. RL on põhiline bränd, mida tuuakse. Neid kampsuneid on meil igas suuruses ja värvitoonis, lihtsalt seisavad kapis, sildid küljes, sest minu teismelised keelduvad neid kandmast. Nimetavadki neid “vanaisa kampsuniteks”Külaline kirjutas: ↑29 Okt 2024 13:49
-
Külaline
Siinmail mitte. Eurooplaste seas lööb laineid.Külaline kirjutas: ↑29 Okt 2024 16:17Polo bear on 30+ aastat teemas olnud.Külaline kirjutas: ↑29 Okt 2024 15:03Praegu on teemas see mille peal on suur karupilt.Külaline kirjutas: ↑29 Okt 2024 15:00
Minu lastel on vanavanemad, kes hästi palju reisivad ja reisidelt lastele riideid toovad. RL on põhiline bränd, mida tuuakse. Neid kampsuneid on meil igas suuruses ja värvitoonis, lihtsalt seisavad kapis, sildid küljes, sest minu teismelised keelduvad neid kandmast. Nimetavadki neid “vanaisa kampsuniteks”![]()
-
Külaline
Tead, vahet pole. Lihtsalt kahju, et tõusiklikkus vohab.
-
Külaline
Miks tõusiklikkus? Kahju kui kõik vaesuse äärel virelemas ei ole ja kaltsukariideid ei kanna? Jube kahju tõesti kui inimestel hästi läheb ja nad saavad endale lubada mida ihkavad. Kahju, sest palju kadeduseusse on maailmas kes salvavalt kiibitsevad ja kadetsevad.
-
Külaline
Kel läheb rahaliselt hästi, lihysalt läheb ja ostab, mitte ei oota jõule. Sul ilmselgelt ei lähe "hästi".Külaline kirjutas: ↑29 Okt 2024 17:21Miks tõusiklikkus? Kahju kui kõik vaesuse äärel virelemas ei ole ja kaltsukariideid ei kanna? Jube kahju tõesti kui inimestel hästi läheb ja nad saavad endale lubada mida ihkavad. Kahju, sest palju kadeduseusse on maailmas kes salvavalt kiibitsevad ja kadetsevad.
Aga su mõttemaailm-hästi on ainult siis, kui palju pappi on, on tõesti veits kiivas. Närvis oled kah.
-
Külaline
Sa veits imelik sorry, kade tundud kah. Miks sa eeldad justkui praegu ei saaks lapsed oma soovituid asju? Kõik kohe anda, siis ei ole jõuludel huvitav kui kõik ihaldatu varem kätte saadud.Külaline kirjutas: ↑29 Okt 2024 17:25Kel läheb rahaliselt hästi, lihysalt läheb ja ostab, mitte ei oota jõule. Sul ilmselgelt ei lähe "hästi".Külaline kirjutas: ↑29 Okt 2024 17:21Miks tõusiklikkus? Kahju kui kõik vaesuse äärel virelemas ei ole ja kaltsukariideid ei kanna? Jube kahju tõesti kui inimestel hästi läheb ja nad saavad endale lubada mida ihkavad. Kahju, sest palju kadeduseusse on maailmas kes salvavalt kiibitsevad ja kadetsevad.
Aga su mõttemaailm-hästi on ainult siis, kui palju pappi on, on tõesti veits kiivas. Närvis oled kah.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 10 külalist