Ringtreening pole mingi jõusaali treening.Külaline kirjutas: ↑22 Okt 2024 18:05Ringtreeningus me tõesti masinaid ei kasuta.Klm kirjutas: ↑22 Okt 2024 12:26Külaline kirjutas: ↑22 Okt 2024 08:01
Kuidas sina tead, kuidas mina treenin?
Mul on muide kõik trennid koos treeneritega (kaks erinevat treenerit) ning täiesti kindlasti ei lase nad mu valesti trenni teha. Lisaks, täiesti kindlasti võtame me trennis kõik erinevad piirkonnad/lihasgrupid läbi, ka säärelihased.
Masinaid ei kasuta üldse ja raskused on korralikud.
Ega ma ei tahagi välja näha nagu lihasmägi. Pigem tahaks mõned kilod saledam olla ning lihtsalt paremate proportsioonidega. Aga see va kõht...
Selga blokil või säärt masinal ka ei tee? Teedki säärt kangiga kükipuuris? See on küll uus lähenemine kui kohe üldse masinaid ei kasuta. Isoleerimiseks on masinad väga head ja tasub ikkagi proovida. Kõik Eesti fitnessportlased keda jälginud olen, kasutavad lisaks vanadele raskustele ka masinaid.
BSH ravimid
-
Külaline
-
Külaline
https://www.ohtuleht.ee/melu/1117020/ot ... nna-ei-saaKülaline kirjutas: ↑22 Okt 2024 18:07Kuidas sa tead, et viimaseks jäi?Külaline kirjutas: ↑22 Okt 2024 16:56Mida sa kiunud? Laval oli 10 tüdrukut, BSH jäi viimaseks. Kas need ülejäänud 9 on siis kah mingi kõva kujutlusvõimega või überinimesed? Ei, tavalised tüdrukud, kes trenni teevad. Nagu ka tuhanded teised, kes lihtsalt ei kipu lavale. A siin maalitakse viimaseks jäänust mingi imepilt.Külaline kirjutas: ↑22 Okt 2024 15:52
Jajah, muidugi tuleb sealt mingi piltkõva kujutlusvõimega perekooli miljonäritädid üle kolinud siia.
-
Külaline
Siin räägid, et rühmad teha vaheldumisi aeroobset ja jõutrenni, nüüd ütled, et teed hoopis ringtreeningut, mitte jõutrenni. See on ju aeroobne. Seetõttu sul mingeid tulemusi pole, kui sa oma keha ei arenda ja muuda.Külaline kirjutas: ↑22 Okt 2024 08:01Kuidas sina tead, kuidas mina treenin?Külaline kirjutas: ↑22 Okt 2024 07:49Jäta aeroobne ära ja hakka lõpuks normaalseid raskusi kasutama. Ära vehi mingite kahe või kolmekilostega, unusta ära masinad. Ja õiged harjutused õige tehnikaga. Ma näen sinusuguseid igapäevaselt, teevad oma veepudeliga biitsepsi ja poolkükikesi ja lihas ei kasva. Või vastupidi, liiga suur raskus ja siis enda arust teevad triisepsti, aga tegelt töötab selg. Või tehakse küll erinevaid harjutusi erinevate asjadega (hantel, kang, masin), aga treenitakse siiski vaid ühte lihast. Väga vähe naisi treenib jalgu ja peaaegu mitte keegi säärt. Tagumikku jaj, see on praegu popp.Külaline kirjutas: ↑22 Okt 2024 01:57 Minu arust näeb ka ta kena välja. Võistlustulemus ei ole üldse oluline.
Ma ise olen kaks aastat rühmanud 3-4 korda nädalas teha vaheldumisi aeroobset ja jõutrenni, aga välimuses on null tulemust. Kahjuks! Ok, ma olen ka 53-aastane, aga siiski - kuskilt otsast võiks natukene midagi välja paista.
Ja trennipäeval vähemalt 1gr proteiininiga su kilogrammi peale. Kaalud 60 kg, 60 gr proteiini.
Mul on muide kõik trennid koos treeneritega (kaks erinevat treenerit) ning täiesti kindlasti ei lase nad mu valesti trenni teha. Lisaks, täiesti kindlasti võtame me trennis kõik erinevad piirkonnad/lihasgrupid läbi, ka säärelihased.
Ega ma ei tahagi välja näha nagu lihasmägi. Pigem tahaks mõned kilod saledam olla ning lihtsalt paremate proportsioonidega. Aga see va kõht...
-
Külaline
Tõesti? Rinnalt surumine, hip trust, reie eemaldamine/reie lähendamine, rumeenia jõutõmme, raskustega erinevad kükid, raskustega väljaastedKülaline kirjutas: ↑22 Okt 2024 18:14Ringtreening pole mingi jõusaali treening.Külaline kirjutas: ↑22 Okt 2024 18:05Ringtreeningus me tõesti masinaid ei kasuta.Klm kirjutas: ↑22 Okt 2024 12:26
Selga blokil või säärt masinal ka ei tee? Teedki säärt kangiga kükipuuris? See on küll uus lähenemine kui kohe üldse masinaid ei kasuta. Isoleerimiseks on masinad väga head ja tasub ikkagi proovida. Kõik Eesti fitnessportlased keda jälginud olen, kasutavad lisaks vanadele raskustele ka masinaid.
käärkükk kang turjal jne jne.
-
Külaline
Jah, ma käin trennis neli korda nädalas. Ja kõik trennid on erinevad. On aeroobset trenni, on jõutrenni, siis on veel üks treeninguliik, mida siin ei tahaks nimetada.Külaline kirjutas: ↑22 Okt 2024 18:37Siin räägid, et rühmad teha vaheldumisi aeroobset ja jõutrenni, nüüd ütled, et teed hoopis ringtreeningut, mitte jõutrenni. See on ju aeroobne. Seetõttu sul mingeid tulemusi pole, kui sa oma keha ei arenda ja muuda.Külaline kirjutas: ↑22 Okt 2024 08:01Kuidas sina tead, kuidas mina treenin?Külaline kirjutas: ↑22 Okt 2024 07:49
Jäta aeroobne ära ja hakka lõpuks normaalseid raskusi kasutama. Ära vehi mingite kahe või kolmekilostega, unusta ära masinad. Ja õiged harjutused õige tehnikaga. Ma näen sinusuguseid igapäevaselt, teevad oma veepudeliga biitsepsi ja poolkükikesi ja lihas ei kasva. Või vastupidi, liiga suur raskus ja siis enda arust teevad triisepsti, aga tegelt töötab selg. Või tehakse küll erinevaid harjutusi erinevate asjadega (hantel, kang, masin), aga treenitakse siiski vaid ühte lihast. Väga vähe naisi treenib jalgu ja peaaegu mitte keegi säärt. Tagumikku jaj, see on praegu popp.
Ja trennipäeval vähemalt 1gr proteiininiga su kilogrammi peale. Kaalud 60 kg, 60 gr proteiini.
-
Külaline
Otsusta nüüd ära, kas sa käid jõusaalis kangi tegemas või pead jõutreeninguks ringtreeningut, mis ei ole jõutreening.Külaline kirjutas: ↑22 Okt 2024 18:48Jah, ma käin trennis neli korda nädalas. Ja kõik trennid on erinevad. On aeroobset trenni, on jõutrenni, siis on veel üks treeninguliik, mida siin ei tahaks nimetada.Külaline kirjutas: ↑22 Okt 2024 18:37Siin räägid, et rühmad teha vaheldumisi aeroobset ja jõutrenni, nüüd ütled, et teed hoopis ringtreeningut, mitte jõutrenni. See on ju aeroobne. Seetõttu sul mingeid tulemusi pole, kui sa oma keha ei arenda ja muuda.Külaline kirjutas: ↑22 Okt 2024 08:01
Kuidas sina tead, kuidas mina treenin?
-
Külaline
Võistluste protokoll ütles. Ott Kiivikas ka. Good enought?Külaline kirjutas: ↑22 Okt 2024 18:07Kuidas sa tead, et viimaseks jäi?Külaline kirjutas: ↑22 Okt 2024 16:56Mida sa kiunud? Laval oli 10 tüdrukut, BSH jäi viimaseks. Kas need ülejäänud 9 on siis kah mingi kõva kujutlusvõimega või überinimesed? Ei, tavalised tüdrukud, kes trenni teevad. Nagu ka tuhanded teised, kes lihtsalt ei kipu lavale. A siin maalitakse viimaseks jäänust mingi imepilt.Külaline kirjutas: ↑22 Okt 2024 15:52
Jajah, muidugi tuleb sealt mingi piltkõva kujutlusvõimega perekooli miljonäritädid üle kolinud siia.
Kurbloolisus on, et mitte keegi ei räägi võitjast. Keegi ei teagi.
-
Külaline
Vali naer saalis. Ma olin selle paganama rigtreeningu juba unustanud. Kord nädalas. Hip trustid ja puha.
Sa ei hakkagi arenema.
Kas see müstiline nimetu trenn on fusion pilates?
Sa ei hakkagi arenema.
-
Külaline
Tead, kui keegi ütleb, et tal on PEENIKE KONT, siis selline inimene ei tea muffigi anatoomiast ja suure tõenäosusega on ka ōige treening tume maa. Ei ole eluliselt usutav, et isegi nii lihtsate elementaarsete teadmiste puudumisel on võimalik fitnessi tasemel treenida.Külaline kirjutas: ↑22 Okt 2024 16:56Mida sa kiunud? Laval oli 10 tüdrukut, BSH jäi viimaseks. Kas need ülejäänud 9 on siis kah mingi kõva kujutlusvõimega või überinimesed? Ei, tavalised tüdrukud, kes trenni teevad. Nagu ka tuhanded teised, kes lihtsalt ei kipu lavale. A siin maalitakse viimaseks jäänust mingi imepilt.
-
Külaline
Visuaalselt vaadates, mitte ainult lihaseid, oli BSH üks kenamaid. Aga no see oli siiski muu suunitlusega võistlus, mitte ainult visuaalpilt
Tehku edasi, küll jõuab poodiumile ka.
-
Külaline
MUFFIGI ei tea muidugi sina. Inimese luu laius erineb ja ongi täitsa olemas "big boned". See ei anna samas eriti raskust juurde.Külaline kirjutas: ↑22 Okt 2024 19:14Tead, kui keegi ütleb, et tal on PEENIKE KONT, siis selline inimene ei tea muffigi anatoomiast ja suure tõenäosusega on ka ōige treening tume maa. Ei ole eluliselt usutav, et isegi nii lihtsate elementaarsete teadmiste puudumisel on võimalik fitnessi tasemel treenida.Külaline kirjutas: ↑22 Okt 2024 16:56Mida sa kiunud? Laval oli 10 tüdrukut, BSH jäi viimaseks. Kas need ülejäänud 9 on siis kah mingi kõva kujutlusvõimega või überinimesed? Ei, tavalised tüdrukud, kes trenni teevad. Nagu ka tuhanded teised, kes lihtsalt ei kipu lavale. A siin maalitakse viimaseks jäänust mingi imepilt.Külaline kirjutas: ↑22 Okt 2024 15:52
Või sa tead, et kõikide inimeste randmed ja pahkluud on sama suurusega? Miks me räägime kitsas või lai vaagen?
-
Külaline
Minu arust ütlesin ma täiesti selgelt, et käin neli korda nädalas trennis.Külaline kirjutas: ↑22 Okt 2024 19:01 Vali naer saalis. Ma olin selle paganama rigtreeningu juba unustanud. Kord nädalas. Hip trustid ja puha.
Sa ei hakkagi arenema.
See viimane ei ole nimetu trenn, vaid täitsa nimega. Suhteliselt vähe levinud nimega (mina ei olnud varem sellist sõna kuulnud), kuid väga tõhus trenn, aga see trenn on tõesti ilma raskusteta. Pigem sisaldab kätekõverdusi, lõuatõmbeid, planku, kükke jne.
-
Külaline
Ma ei ole asjatundja terminoloogias. Ütlesin vaid seda, mida treener ise on meile öelnud, et teeme nii jõutrenni kui ka aeroobset trenni (mõlemad erinevatel päevadel).Külaline kirjutas: ↑22 Okt 2024 18:50Otsusta nüüd ära, kas sa käid jõusaalis kangi tegemas või pead jõutreeninguks ringtreeningut, mis ei ole jõutreening.Külaline kirjutas: ↑22 Okt 2024 18:48Jah, ma käin trennis neli korda nädalas. Ja kõik trennid on erinevad. On aeroobset trenni, on jõutrenni, siis on veel üks treeninguliik, mida siin ei tahaks nimetada.Külaline kirjutas: ↑22 Okt 2024 18:37
Siin räägid, et rühmad teha vaheldumisi aeroobset ja jõutrenni, nüüd ütled, et teed hoopis ringtreeningut, mitte jõutrenni. See on ju aeroobne. Seetõttu sul mingeid tulemusi pole, kui sa oma keha ei arenda ja muuda.
Jah, jõusaali masinatel me ei treeni. Küll aga teeme kõike, mida ma juba eelnevalt nimetasin - raskustega - kangiga, hantlitega, kummidega, topispallidega jne. ringtreeninguna.
-
Külaline
Ringtreening on aeroobne treening. Seetõttu sul mingeid tulemusi pole.Külaline kirjutas: ↑22 Okt 2024 19:40Ma ei ole asjatundja terminoloogias. Ütlesin vaid seda, mida treener ise on meile öelnud, et teeme nii jõutrenni kui ka aeroobset trenni (mõlemad erinevatel päevadel).Külaline kirjutas: ↑22 Okt 2024 18:50Otsusta nüüd ära, kas sa käid jõusaalis kangi tegemas või pead jõutreeninguks ringtreeningut, mis ei ole jõutreening.Külaline kirjutas: ↑22 Okt 2024 18:48
Jah, ma käin trennis neli korda nädalas. Ja kõik trennid on erinevad. On aeroobset trenni, on jõutrenni, siis on veel üks treeninguliik, mida siin ei tahaks nimetada.
Jah, jõusaali masinatel me ei treeni. Küll aga teeme kõike, mida ma juba eelnevalt nimetasin - raskustega - kangiga, hantlitega, kummidega, topispallidega jne. ringtreeninguna.
-
Külaline
Kas rinnalt surumine ja rumeenia jõutõmme on aeroobne treening?Külaline kirjutas: ↑22 Okt 2024 19:42Ringtreening on aeroobne treening. Seetõttu sul mingeid tulemusi pole.Külaline kirjutas: ↑22 Okt 2024 19:40Ma ei ole asjatundja terminoloogias. Ütlesin vaid seda, mida treener ise on meile öelnud, et teeme nii jõutrenni kui ka aeroobset trenni (mõlemad erinevatel päevadel).Külaline kirjutas: ↑22 Okt 2024 18:50
Otsusta nüüd ära, kas sa käid jõusaalis kangi tegemas või pead jõutreeninguks ringtreeningut, mis ei ole jõutreening.
-
Külaline
Võivad olla, kui väike raskus ja harjutust tehakse inertsiga.Külaline kirjutas: ↑22 Okt 2024 19:51Kas rinnalt surumine ja rumeenia jõutõmme on aeroobne treening?Külaline kirjutas: ↑22 Okt 2024 19:42Ringtreening on aeroobne treening. Seetõttu sul mingeid tulemusi pole.Külaline kirjutas: ↑22 Okt 2024 19:40
Ma ei ole asjatundja terminoloogias. Ütlesin vaid seda, mida treener ise on meile öelnud, et teeme nii jõutrenni kui ka aeroobset trenni (mõlemad erinevatel päevadel).
-
Külaline
Kõik sõltub raskustest. Mis raskustega sa neid harjutusi teed, mitu kordust? Kui kiire on areng? Kas teete progressive overloadi?Külaline kirjutas: ↑22 Okt 2024 19:51Kas rinnalt surumine ja rumeenia jõutõmme on aeroobne treening?Külaline kirjutas: ↑22 Okt 2024 19:42Ringtreening on aeroobne treening. Seetõttu sul mingeid tulemusi pole.Külaline kirjutas: ↑22 Okt 2024 19:40
Ma ei ole asjatundja terminoloogias. Ütlesin vaid seda, mida treener ise on meile öelnud, et teeme nii jõutrenni kui ka aeroobset trenni (mõlemad erinevatel päevadel).
-
Külaline
22 kilo rinnalt surumist on väike raskus? Kuidas seda saab teha inertsist?
-
Külaline
No see latt ise on 20 kg tavaliselt. Kus sa ühekiloseid ringe saad? Väiksem on vist 1,25?Külaline kirjutas: ↑22 Okt 2024 20:0522 kilo rinnalt surumist on väike raskus? Kuidas seda saab teha inertsist?
Sa ei tea, mis inerts on?
-
Külaline
Ringtreeningus joostakse kõik asjad läbi, minut ühele harjutusele. Selline asi ei treeni mingit lihast, see on hea koormus südamele.Külaline kirjutas: ↑22 Okt 2024 20:0522 kilo rinnalt surumist on väike raskus? Kuidas seda saab teha inertsist?
Mine tee korralikku jõutrenni, näed tulemusi juba kuu-paariga.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline