Sul ei ole vaja patroniseerida. Muud moodi ei oska enam rääkida, matroonike?iiR kirjutas: ↑28 Sept 2024 10:05 Nõus, kiusamine on nõme.
Aga palun ära siis teinekord hakka kiusama. See on nimelt ka üks kiusamise alaliike, kui torgid teadlikult ja ebaviisakalt ja siis teed süütud ja ehmunud silmad pähe, kui sulle samaga vastatakse. Oled nii kõva tips, et "matroone" paika panna, siis ole nii kõva mimm ka, et kannatad nende reaktsiooni ära ilma viu-viuta.
Kuidas sul läks
-
Külaline
-
Kõiketeadja
Normaalselt on isegi hästi saadud. Minu laps vastab, ma ei tea. Pärast kooli ei tea tema mitte midagi. Ei tea, mis süüa oli, ei tea, mis laulu laulmistunnis lauldi, isegi seda ei tea, kas pinginaaber puudus.
Ma ei küsi muhvigi, kui just väga vaja pole. Pärast õhtul juba hakkab teadma ühtteist ja räägib ise.
Ma ei küsi muhvigi, kui just väga vaja pole. Pärast õhtul juba hakkab teadma ühtteist ja räägib ise.
-
Külaline
Pööraksin tähelepanu, et kõik kas-küsimused on suletud küsimused ehk siis neile saab vastata ainult jah või ei. Kui on soovi rohkem informatsiooni saada, siis on mõttekam esitada avatud küsimusi: "Mida te täna kehalise kasvatuse tunnis õppisite? Kuidas sulle tundub, kas oskad täna õpitud jalgpallireegleid järgmises tunnis kasutada? Mis kõige raskem oli?" Jne.
-
Külaline
Mida õppisite- midagi. Kas oskad õpitut kasutada- jah. Mis kõige raskem oli- ei olnud midagi.Külaline kirjutas: ↑28 Sept 2024 17:43 Pööraksin tähelepanu, et kõik kas-küsimused on suletud küsimused ehk siis neile saab vastata ainult jah või ei. Kui on soovi rohkem informatsiooni saada, siis on mõttekam esitada avatud küsimusi: "Mida te täna kehalise kasvatuse tunnis õppisite? Kuidas sulle tundub, kas oskad täna õpitud jalgpallireegleid järgmises tunnis kasutada? Mis kõige raskem oli?" Jne.
-
Külaline
TeismelisedKülaline kirjutas: ↑28 Sept 2024 19:52 Mida õppisite- midagi. Kas oskad õpitut kasutada- jah. Mis kõige raskem oli- ei olnud midagi.
-
Külaline
Kõige tüütum küsimus. Mõttetu ja igav päev oli, ei hakka ette kandma mida sõpradega arutlesime.
-
Külaline
Milleks last tüüdata? Esimene tund oli ajalugu, siis mate. Koolitoit oli makaron hakklihaga. Karl läheb järgmine nädal rootsi, õpetaja dekreeti, Noora ostis uue huuleläike. Igav, ema leidku teine hobi lapse kõrvalt, kohutavalt igav õhtul mõttetut päeva edasi rääkida…..Külaline kirjutas: ↑27 Sept 2024 10:09 Ja-jah, nii ma teengi. Alguseks küsin kuidas päev läks ja edasi küsin küsimusi, millele ei saaks nagu vastata ühe sõnaga. Aga saab.
-
Külaline
Üks normaalne sekka sattunud. Värskendav. Kooli päeva ünberkanne tavalisel päeval, annab igavamat teemat leida. Parem siis tõesti pöff ja timberlakeKülaline kirjutas: ↑27 Sept 2024 12:18 Miks udupeened? Tavalised teemad. Flora boikott, CL ja EL uus formaat ja krs seda jõuab vaadata, Laver cupi järelmid, pöffi programm, tänane Jimmy Carr, kas nädalavahetusel aed talvekorda teha või oodata, Timberlake v Bohlen v tänapäeva mõmisemine.
-
Külaline
Üks on sisukas mitmekülgne oma arutelus ja teised on põhiiseloomuna “emad”. Päeva tippsündmus, mida laps koolis tegi. Te võite ju naerda tolle kasutaja üle, mina ei tea kas nutta ja naerda teie üle….kurbKülaline kirjutas: ↑28 Sept 2024 08:14Mis sul enam ülbitseda on.. Sinu üle naerdakse siin juKülaline kirjutas: ↑28 Sept 2024 08:03 Lol, kus ma nüüd astusin konnasilmade peale.
No urgitsege siis laste kallal edasi ja halage, et need teiega ei suhtle.
P.S viimasele, sul ei ole sõbrannasod, kui keegi kord kuus korraks välja imbub. Mõni ime kah.ja noh, põhjusega.
-
Külaline
On näha, et sa lastest midagi ei tea ja neid pole iialgi kasvatanud. Asi pole selles, mida laps koolis tegi, vaid et temaga säiliks kontakt. Kui peres on head suhted, on selle liikmetel seal hea olla. Lapsed, kellel on kodus hea, oskavad täiskasvanuna hoida paarisuhteid, ei hakka jooma, ei ole kibestunud , ei ole depressiivsed, on edukad. Ilmselgelt sinu elus pole seda kõike olnud.Üks on sisukas mitmekülgne oma arutelus ja teised on põhiiseloomuna “emad”. Päeva tippsündmus, mida laps koolis tegi. Te võite ju naerda tolle kasutaja üle, mina ei tea kas nutta ja naerda teie üle….kurb
-
Külaline
Mis halba eneseabiõpikut parasjagu ka loed?Külaline kirjutas: ↑28 Sept 2024 21:18On näha, et sa lastest midagi ei tea ja neid pole iialgi kasvatanud. Asi pole selles, mida laps koolis tegi, vaid et temaga säiliks kontakt. Kui peres on head suhted, on selle liikmetel seal hea olla. Lapsed, kellel on kodus hea, oskavad täiskasvanuna hoida paarisuhteid, ei hakka jooma, ei ole kibestunud , ei ole depressiivsed, on edukad. Ilmselgelt sinu elus pole seda kõike olnud.Üks on sisukas mitmekülgne oma arutelus ja teised on põhiiseloomuna “emad”. Päeva tippsündmus, mida laps koolis tegi. Te võite ju naerda tolle kasutaja üle, mina ei tea kas nutta ja naerda teie üle….kurb
-
Külaline
Sul ei tule ärapanemine hästi välja. Väga imelik kommentaar elementaarsete baastõdede pealeKülaline kirjutas: ↑28 Sept 2024 21:57Mis halba eneseabiõpikut parasjagu ka loed?Külaline kirjutas: ↑28 Sept 2024 21:18On näha, et sa lastest midagi ei tea ja neid pole iialgi kasvatanud. Asi pole selles, mida laps koolis tegi, vaid et temaga säiliks kontakt. Kui peres on head suhted, on selle liikmetel seal hea olla. Lapsed, kellel on kodus hea, oskavad täiskasvanuna hoida paarisuhteid, ei hakka jooma, ei ole kibestunud , ei ole depressiivsed, on edukad. Ilmselgelt sinu elus pole seda kõike olnud.Üks on sisukas mitmekülgne oma arutelus ja teised on põhiiseloomuna “emad”. Päeva tippsündmus, mida laps koolis tegi. Te võite ju naerda tolle kasutaja üle, mina ei tea kas nutta ja naerda teie üle….kurb
-
Külaline
Oh, reaalsest elust ei tea sa küll midagi, pobised mingeid raamatutõdesid.Külaline kirjutas: ↑28 Sept 2024 22:04Sul ei tule ärapanemine hästi välja. Väga imelik kommentaar elementaarsete baastõdede pealeKülaline kirjutas: ↑28 Sept 2024 21:57Mis halba eneseabiõpikut parasjagu ka loed?Külaline kirjutas: ↑28 Sept 2024 21:18
On näha, et sa lastest midagi ei tea ja neid pole iialgi kasvatanud. Asi pole selles, mida laps koolis tegi, vaid et temaga säiliks kontakt. Kui peres on head suhted, on selle liikmetel seal hea olla. Lapsed, kellel on kodus hea, oskavad täiskasvanuna hoida paarisuhteid, ei hakka jooma, ei ole kibestunud , ei ole depressiivsed, on edukad. Ilmselgelt sinu elus pole seda kõike olnud.
-
Külaline
Kas sa teed nalja? Tahad tõde teada-ei, see pole nii.Külaline kirjutas: ↑28 Sept 2024 21:18On näha, et sa lastest midagi ei tea ja neid pole iialgi kasvatanud. Asi pole selles, mida laps koolis tegi, vaid et temaga säiliks kontakt. Kui peres on head suhted, on selle liikmetel seal hea olla. Lapsed, kellel on kodus hea, oskavad täiskasvanuna hoida paarisuhteid, ei hakka jooma, ei ole kibestunud , ei ole depressiivsed, on edukad. Ilmselgelt sinu elus pole seda kõike olnud.Üks on sisukas mitmekülgne oma arutelus ja teised on põhiiseloomuna “emad”. Päeva tippsündmus, mida laps koolis tegi. Te võite ju naerda tolle kasutaja üle, mina ei tea kas nutta ja naerda teie üle….kurb
-
Külaline
Mis sinu vabandus foorumis istumiseks on? Oled ise kah vanamehenäss?
Lõpeta selline detektiivimäng, idiootlik on. Kõik ei ole su vanamehenässid.
-
Külaline
Selleks ei pea ju detektiiv olema, et aru saada, kui sa jälle sõna võtad. Su plaat on ju üks ja sama kogu aeg, kirjavead samad. Midagi ei muutu.Külaline kirjutas: ↑29 Sept 2024 11:26Mis sinu vabandus foorumis istumiseks on? Oled ise kah vanamehenäss?
-
Külaline
Ei,ei hoopis sinu plaat selle stiili ja kirjavea jutuga on üks ja sama. Äratuntav 
-
Külaline
Aaa. Mis kirjavead, palun näita. Õpin heameelega.Külaline kirjutas: ↑29 Sept 2024 11:50Selleks ei pea ju detektiiv olema, et aru saada, kui sa jälle sõna võtad. Su plaat on ju üks ja sama kogu aeg, kirjavead samad. Midagi ei muutu.
-
Külaline
Alustame sellest, et sul ei jää absoluutselt meelde, et kogu aeg ja hea meelega on lahku.Külaline kirjutas: ↑29 Sept 2024 12:30Aaa. Mis kirjavead, palun näita. Õpin heameelega.Külaline kirjutas: ↑29 Sept 2024 11:50Selleks ei pea ju detektiiv olema, et aru saada, kui sa jälle sõna võtad. Su plaat on ju üks ja sama kogu aeg, kirjavead samad. Midagi ei muutu.Külaline kirjutas: ↑29 Sept 2024 11:26
Mis sinu vabandus foorumis istumiseks on? Oled ise kah vanamehenäss?
-
Külaline
H`ea+m`eel, h`ea m`eel. Heameel v hea meel tehtud tööst. Tundis külaliste üle heameelt v head meelt. Tegi heameelega v hea meelega kõik ise. Suurest heameelest. Mul oleks hea meel, kui .. Liturgias: .. ja maa peal rahu ja inimestest hea meelKülaline kirjutas: ↑29 Sept 2024 13:35Alustame sellest, et sul ei jää absoluutselt meelde, et kogu aeg ja hea meelega on lahku.
EKI
"Koguaega" pole mina kasutanud.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot], Semrush [Bot] ja 2 külalist