Kui paljudega ikka tänaval tutvutakse? Enamasti saadakse kokku mujal, ja siis hakkab inimese iseloom mängima väga suurt rolli. Mul ei ole ühtegi inimest tutvusringkonnas kellega oleks tänaval tuttavaks saanud. Kõige juhuslikum kokkusaamine sai alguse valeühendusest.Külaline kirjutas: ↑03 Sept 2024 15:30Olgem nüüd ikka ausad, mitte keegi ei vaata kusagil tänaval teist, et vauuu, milline mõistus/iseloom/kunstianne. Välimus ON esimene asi, mida teiste puhul märkad. Sellest ei saa üle ega ümber.Külaline kirjutas: ↑03 Sept 2024 09:22 kindlasti pole see ilu, mis meeste juures tõmbab.
Atraktiivsus
-
Külaline
Teemaalgatus "... midagi, mis teid kohe vastupandamatult tõmbab. Ehk siis asjad, mis esimesena positiivselt tähelepanu ja huvi äratavad, eelkõige välimuses aga miks mitte ka mistahes muul alal.Egalitaar kirjutas: ↑27 Sept 2024 13:19 Kui paljudega ikka tänaval tutvutakse? Enamasti saadakse kokku mujal, ja siis hakkab inimese iseloom mängima väga suurt rolli. Mul ei ole ühtegi inimest tutvusringkonnas kellega oleks tänaval tuttavaks saanud. Kõige juhuslikum kokkusaamine sai alguse valeühendusest.
Selleks,et üldse tekiks mingi huvi inimesega tutvuda, pead sa teda tähele panema. Sellest "millegist", mis tahtmatult tõmbab just sinu tähelepanu on see teema. Kes, kas ja kus kokku saab või mida sealt edasi teeb ei puutu antud juhul asjasse.
-
Külaline
On üks naine, keda tean mitu aastat, keda pea igapäv nägin. Ei olnud temas mulle mitte midagi.Külaline kirjutas: ↑01 Jaan 1970 03:02 Selleks,et üldse tekiks mingi huvi inimesega tutvuda, pead sa teda tähele panema. Sellest "millegist", mis tahtmatult tõmbab just sinu tähelepanu on see teema.
Viis aastat vähemalt ei pakkunud huvi temas mitte midagi, kui ühtäkki ära armusin ja väga raskekujuliselt. Mis see “millegist” nüüd oli ma ei tea ja miks see juhtus, aga kõik on nüüd temas atraktiivne minule, et isegi abielluda tunne oli, ilma, et meie vahel midagi oleks olnud.
-
Külaline
Asja uba on sinu puhul selles, et teie vahel pole kunagi midagi olnud. Kui ta aastaid enne ei köitnud mitte kuidagi isegi su tähelepanu, ei ole ta tegelikult sinu jaoks atraktiivne. Su oma aju trikitab ja kui peaksidki oma ihalusobjekti kätte saama, lööks "post-nut clarity" sul väga kiirelt jalad alt ja pildi selgeks.Külaline kirjutas: ↑27 Sept 2024 14:54On üks naine, keda tean mitu aastat, keda pea igapäv nägin. Ei olnud temas mulle mitte midagi.Külaline kirjutas: ↑01 Jaan 1970 03:02 Selleks,et üldse tekiks mingi huvi inimesega tutvuda, pead sa teda tähele panema. Sellest "millegist", mis tahtmatult tõmbab just sinu tähelepanu on see teema.
Viis aastat vähemalt ei pakkunud huvi temas mitte midagi, kui ühtäkki ära armusin ja väga raskekujuliselt. Mis see “millegist” nüüd oli ma ei tea ja miks see juhtus, aga kõik on nüüd temas atraktiivne minule, et isegi abielluda tunne oli, ilma, et meie vahel midagi oleks olnud.
Otsi abi oma kinnismõtete lahendamiseks, seda teist inimest sellesse segamata.
https://www.attachmentproject.com/love/ ... w-to-beat/
See tuletab juba meelde sajanditetagust aega kui armumist peeti haiguseks, armutõveks. Ja muidugi üritati seda samuti "ravida".Külaline kirjutas: ↑27 Sept 2024 15:17Asja uba on sinu puhul selles, et teie vahel pole kunagi midagi olnud. Kui ta aastaid enne ei köitnud mitte kuidagi isegi su tähelepanu, ei ole ta tegelikult sinu jaoks atraktiivne. Su oma aju trikitab ja kui peaksidki oma ihalusobjekti kätte saama, lööks "post-nut clarity" sul väga kiirelt jalad alt ja pildi selgeks.Külaline kirjutas: ↑27 Sept 2024 14:54On üks naine, keda tean mitu aastat, keda pea igapäv nägin. Ei olnud temas mulle mitte midagi.Külaline kirjutas: ↑01 Jaan 1970 03:02 Selleks,et üldse tekiks mingi huvi inimesega tutvuda, pead sa teda tähele panema. Sellest "millegist", mis tahtmatult tõmbab just sinu tähelepanu on see teema.
Otsi abi oma kinnismõtete lahendamiseks, seda teist inimest sellesse segamata.
https://www.attachmentproject.com/love/ ... w-to-beat/
-
Külaline
Ilmselt sa ise ei ole sellise soovimatu tähelepanu ja obsessiivse "armumise" objekt olnud. Sellest peabki üle saama.
Olen. Üldjuhul saadaksegi sellest üle. Kui just päris hullu otsa ei kuku. Minu juhtum oli hull, sest äraütlemise peale hakati kätte maksma sellise laimuga mis tänapäeva MeToo hüsteerias võiks maine ja karjääri hävitada! Aga see oli erand. Tegemist oli ühe venelannast tüdrukuga kellega sõbra sünnipäevapeol kohtusin.Külaline kirjutas: ↑27 Sept 2024 18:37Ilmselt sa ise ei ole sellise soovimatu tähelepanu ja obsessiivse "armumise" objekt olnud. Sellest peabki üle saama.
-
Külaline
Kõigest üks venelanna?
Mul oli nt ema uue mehe endine sõbranna. Ehk üks suht vana naine, kes otsustas last ahistada. Nii 5-6 aastat, sai põhikoolist ülikooli mindud koos mutiga. Üritas isegi ühika toa numbrit teada saada, aga seal komandat lõi ta minema.
Mul oli nt ema uue mehe endine sõbranna. Ehk üks suht vana naine, kes otsustas last ahistada. Nii 5-6 aastat, sai põhikoolist ülikooli mindud koos mutiga. Üritas isegi ühika toa numbrit teada saada, aga seal komandat lõi ta minema.
-
Külaline
mul on elus olnud palju selliseid hetki (tööalaselt, reisil, hobiga seoses, koerada jalutades vm), kus satud suhtlema mehega, kes välimuselt üldse mingit huvi ei tekitaks. Ja siis juttu rääkides avastad viie minutiga, et wow, milline huvitav, meeldiv ja atraktiivne mees!
-
Külaline
Mul on nii, et kas mees meeldib esimesest pilgust või mitte. Kui mitte, ei hakka mitte kunagi romantilises mõttes meeldima.
-
Külaline
Millist huvi peab teine siis tekitama? Kas voodisse minemise huvi või lausa abiellumise huvi?
-
Külaline
No eks ikka lähemalt tundma õppimise soovi. Mõnele vb piisab ka kohe seksuaalsest tõmbest.Külaline kirjutas: ↑28 Sept 2024 14:54 Millist huvi peab teine siis tekitama? Kas voodisse minemise huvi või lausa abiellumise huvi?
-
Külaline
Kas kellelgi tekib seksuaalne tõmme ka endale mitteatraktiivse inimese vastu?
-
Külaline
Muidugi. Enamik meestest on valmis seksima kõigega, mis liigutab.Külaline kirjutas: ↑28 Sept 2024 16:59Kas kellelgi tekib seksuaalne tõmme ka endale mitteatraktiivse inimese vastu?
-
Külaline
Need halastajanaised peavad ikka ise ka tahtma.Külaline kirjutas: ↑28 Sept 2024 18:16 Siin ju mitu tükki, kes otsivad mööda portaale ja seksivad nendega, kes neile halastab ja annab. Normaalseid ning täisväärtuslikke naisi ning enamaks kui korraks nad ei saa.
Ma loodan, et mõtlesid seda seksistliku "naljana"? Mehed on tegelikult väga valivad.Külaline kirjutas: ↑28 Sept 2024 17:34Muidugi. Enamik meestest on valmis seksima kõigega, mis liigutab.
-
Külaline
Palun lõpetage selle teema risustamine täiesti teemaväliste rämpspostitustega ning viige oma jutt sellest konkreetsest case'st spetsiaalselt selle diskuteerimiseks loodud teemasse.
viewtopic.php?t=1041
-
Külaline
Ei ole vahet miks need naised nn "annavad’. Ja mitu korda annavad. Tähtis on akt ise. Tehtud, kogetud ja saab edasi liikuda.
-
Külaline
Hale vennike.Külaline kirjutas: ↑29 Sept 2024 12:37Ei ole vahet miks need naised nn "annavad’. Ja mitu korda annavad. Tähtis on akt ise. Tehtud, kogetud ja saab edasi liikuda.Külaline kirjutas: ↑28 Sept 2024 18:16Siin ju mitu tükki, kes otsivad mööda portaale ja seksivad nendega, kes neile halastab ja annab. Normaalseid ning täisväärtuslikke naisi ning enamaks kui korraks nad ei saa.Külaline kirjutas: ↑28 Sept 2024 17:48
Ei pidanud tõusma ju kõigi peale.... aga eks muidugi on need "auk on auk ja pauk on pauk" vennad ka olemas.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist