Atraktiivsus

sh kaaluga seotud teemad
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Mulle meeldivad Vince Vaughani tüüpi mehed.
Külaline

kiilakas kirjutas: 26 Aug 2024 17:06

Postitus on kustutatud
iuu kui rõve. Nii odavaid mehi liigub ikka ringi. Nagu paadialune, paneks kõike, mis liigub.
Ma loodan, et ma mitte kunagi sellisega ühes ruumis olema ei pea. Juba läbi arvuti tunnen, kuidas ta haiseb meeleheite ja tühjuse järele..
Külaline

kiilakas kirjutas: 26 Aug 2024 22:47
Külaline kirjutas: 26 Aug 2024 18:38

Postitus on kustutatud
iuu kui rõve. Nii odavaid mehi liigub ikka ringi. Nagu paadialune, paneks kõike, mis liigub.
Ma loodan, et ma mitte kunagi sellisega ühes ruumis olema ei pea. Juba läbi arvuti tunnen, kuidas ta haiseb meeleheite ja tühjuse järele..
Postitus on kustutatud
Kas sul on Parkinsoni tõbi ja kätevärin, et postitus korduvalt tuleb?
Egalitaar
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Egalitaar »

Statistiliselt on peaaegu pooled 40+ meestest kiilanevad. Te lihtsalt ei tea seda, sest nii nagu naised, ka mehed tegelikult tuunivad ennast. Värvivad habet/juukseid, kannavad parukat jne.
Külaline

kiilakas kirjutas: 26 Aug 2024 22:47
Külaline kirjutas: 26 Aug 2024 18:38

Postitus on kustutatud
Postitus on kustutatud
Ja millel see hinnang põhineb? Tema kommentaar oli väga konkreetselt sinu kirjelduse kohta. Sinu kommentaar on lihtsalt pihtasaanu kiunatus.
Külaline

Egalitaar kirjutas: 27 Aug 2024 01:51 Statistiliselt on peaaegu pooled 40+ meestest kiilanevad. Te lihtsalt ei tea seda, sest nii nagu naised, ka mehed tegelikult tuunivad ennast. Värvivad habet/juukseid, kannavad parukat jne.
Kustkohast see arvamus, et teised ei tea? Muidugi teavad, maailm täis ju kiilakaid, poolkiilakaid ja kiilanevaid mehi. Naiste juuksed ka hõrenevad vananedes - see ei tule kellelegi uudisena. Lihtsalt seda ei peeta üldiselt atraktiivseks. Mõnele meeldivad aga just sellised.
iiR
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas iiR »

Minule jääb esmalt silma ja mõjub atraktiivselt elav, erk, selge, veidi humoorikas pilk, selline kiire taibuga ja päriselt mõtleva inimese silmavaade. Vahel on need lihtsalt ülipõgusad vilksatused, mis vestluspartneri silmist korraks läbi käivad, kui ta mingile jutule või olukorrale reageerib või hoobilt taipab asjade olemust.
Egalitaar
Teerajaja
Kontakt:

Külaline kirjutas: 27 Aug 2024 09:38
Egalitaar kirjutas: 27 Aug 2024 01:51 Statistiliselt on peaaegu pooled 40+ meestest kiilanevad. Te lihtsalt ei tea seda, sest nii nagu naised, ka mehed tegelikult tuunivad ennast. Värvivad habet/juukseid, kannavad parukat jne.
Kustkohast see arvamus, et teised ei tea? Muidugi teavad, maailm täis ju kiilakaid, poolkiilakaid ja kiilanevaid mehi. Naiste juuksed ka hõrenevad vananedes - see ei tule kellelegi uudisena. Lihtsalt seda ei peeta üldiselt atraktiivseks. Mõnele meeldivad aga just sellised.
Olen ise arvamusel, et kiilanemisnähtude puhul tuleb pea paljaks ajada. Meeste puhul siis. See ei võta atraktiivsust palju vähemaks. Mis tähendab "üldiselt", sinu isiklik maitse või põhineb põhjalikul uuringul?. Paljud mehed, ka noored, ajavad end kiilaks hoolimata sellest, et neil on kõik juuksed olemas. Mõnele lihtsalt sobib. Pigem mõjuvad ebaatraktiivselt poolde selga ulatuvate juustega tüübid, nagu Conchita Wurst. Naiste juuste hõrenemine on tavaliselt minimaalne, ja see tekib tõesti alles vananedes.
Külaline

ilusad terved hambad, kenad paksud (pikad) juuksed, proportsionaalne kehaehitus, maitsekad riided, hea huumorimeel, rõõmsameelsus, meeldivad kombed.
Külaline

Ma olen vanakool - mees peaks olema tark, vähemalt milleski. Ei eelda tohutut lugemust ega ka meeletud silmaringi, aga minu jaoks on seksikas, kui mees ükskõik mis ala põhjalikult valdab. Olgu see siis aiandus või masinaehitus. Teiseks on oluline, et käed lausa tagumikust välja ei kasvaks, ehk siis midagi peaks ikka oskama ka oma kätega teha, kasvõi tavalist remonti. Välimus on täiesti teisejärguline.
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Aug 2024 21:48 Ma olen vanakool - mees peaks olema tark, vähemalt milleski. Ei eelda tohutut lugemust ega ka meeletud silmaringi, aga minu jaoks on seksikas, kui mees ükskõik mis ala põhjalikult valdab. Olgu see siis aiandus või masinaehitus. Teiseks on oluline, et käed lausa tagumikust välja ei kasvaks, ehk siis midagi peaks ikka oskama ka oma kätega teha, kasvõi tavalist remonti. Välimus on täiesti teisejärguline.
Mul seesama. Mees peab midagi oskama, mida mina ei oska. Ja ta peab seda oskama põhjalikult ja hästi. See on seksikas. Tarkus, jh.
Külaline

Jah, Putin pidavat ka ennast meikima ja botoxit tegema.
Külaline

kindlasti pole see ilu, mis meeste juures tõmbab. Maniküüritud käed, punnis musklid ja ilusüstid (brrr) on lausa eemaletõukavad.
Atraktiivseks muudab ka keskpärase välimusega mehe tema mõistus, huumorimeel, meeldiv iseloom. See, kui ta on mingil alal väga tark või osav. Kunstianne on väga atraktiivne minule.
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Sept 2024 09:22 kindlasti pole see ilu, mis meeste juures tõmbab.
Olgem nüüd ikka ausad, mitte keegi ei vaata kusagil tänaval teist, et vauuu, milline mõistus/iseloom/kunstianne. Välimus ON esimene asi, mida teiste puhul märkad. Sellest ei saa üle ega ümber.
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Sept 2024 15:30
Külaline kirjutas: 03 Sept 2024 09:22 kindlasti pole see ilu, mis meeste juures tõmbab.
Olgem nüüd ikka ausad, mitte keegi ei vaata kusagil tänaval teist, et vauuu, milline mõistus/iseloom/kunstianne. Välimus ON esimene asi, mida teiste puhul märkad. Sellest ei saa üle ega ümber.
Kunagi mu sõbranna ütles, et tema vaatab mehega tutvudes esimese asjana tema tagumikku. Kusjuures see on oluline küll. Nägu ja mõistus nagunii, aga jah, tagumik peab ka kena olema.
Külaline

Külaline kirjutas: 02 Sept 2024 22:24
Jah, Putin pidavat ka ennast meikima ja botoxit tegema.
Putin on silmatorkvalt botoxit täis.
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Sept 2024 15:30
ma ei vaatagi tänaval suvalisi mehi "sellise pilguga". Aga kui tekib kasvõi põgus suhtlus, siis pole see absoluutselt ilu, mis köidaks - on hääl, suhtlusviis, naeratus. Jah, kui mingit ilusmeest peaks pikemalt vahtima, siis nendiks, et "nagu Brad Pitt või Thomas Anders või Ken või Ronaldo". Aga ei huvituks.
Külaline

Mulle on alati meeldinud tumedad juuksed kombinatsioonis helesiniste silmadega. Ülejäänud mees võib suht suva olla, aga see on põhiline :)
Egalitaar
Teerajaja
Kontakt:

Rõõmsameelsed ekstroverdid on atraktiivsed (olen ise introvert ja kaks introverti ei saaks eales jutule), veidi naiselikke ümarusi ei tee ka paha (vastupidi), aga rasvavoldid on rõvedad. Kui siis tehakse veel faux pas ja tõmmatakse nende voltide üle kitsad retuusid, siis on see ekstra rõve. Seda kahjuks tehakse, ja mitte harva. Paksud sääred ja mini, seda ka küll nähtud. Ökk! Miks mõned arvavad, et nende pekid on seksikad? Ja siis neid meelega näitavad? Erinevalt näiteks meeste kiilaspäisusest on ülekaal välditav, aga ei, süüakse edasi ja liigutakse vähe...

Samuti ei meeldi meetripikkused ripsmepikendused, kärtspunased huuled ja ülivängete parfüümidega mürgitamine. Ei ole üldse atraktiivsed. Atraktiivne on mõõdukalt tuunitud loomulikkus.

Näitlejannasid ja teisi kuulsusi siin eeskujuks ei too, sest nad on kõik võltsid: avalikkusele näidatakse üht, aga eraelus ollakse hoopis midagi muud.
Viimati muutis Egalitaar, 27 Sept 2024 13:13, muudetud 2 korda kokku.
Külaline

No riided, ripsmepikendused, vms. ei ole atraktiivsus, need võivad atraktiivsust esile tuua, aga mitte rohkem.

Minu jaoks on atraktiivsus harmoonilised näojooned, naiste juures kindlasti suured, ilmekad silmad, mis pole lähestikku, väike nina. Mitte liiga madal laup. Keha peab olema proportsioonis, kindlasti mitte liiga kõhn, kuigi paljud mehed jumaldavad kõhnu naisi. Muidugi, pekikuhi ka mitte. Absoluutselt kindlasti ilusad juuksed, soovitavalt lokkis või laines, pulksirged ei meeldi, aga see on väga subjektiivne. Ilusad hambad.

Meeste puhul ei teagi. Mehelik olemus, pekke ei tohiks olla, võdisev tagumik ja õllekoht ei sobi, need pole mehelikud. Liiga kõhn samas ka ei tohiks olla.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist