Lugu nelja-viiekümbistest

seks, suhted ja pereteemad
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Vaata ette, ära kutsu kurja karja...! :D
Külaline

Täitsa kama kaks, kes siin mida pläriseb. Mina ei loe nõmedaid postitusi, Revolvri omasid ei vaatagi. Väga tänulik olen, et selline võimalus on siin olemas.
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Juun 2024 22:37
No see lugu tundub küll vanast Perekooli varasalvest virutatud olema. Täpselt sama kõnepruuk ja naisi halvustav stiil. Ei oska öelda, kas loo autoriks on Revolver või keegi teine, aga kibestunud on ta küll.

Ühes tutvumisgrupis on üks vanamees, 67 aastane, kes täpselt samamoodi naisi sõimab nagu R. Muud ei tule, kui naiste halvustamine iga nurga alt. Ja täiesti oma pildi ja nimega sõimab kõiki küll lollideks, põmmpeadeks, naisi ussideks ja teda korrale kutsuvaid mehi sussideks. Lisaks kommenteerib iga tutvumiskuulutust halvustavalt. Enda nõudmised naistele on suuured, kindlasti peab sale olema, kuigi ise on paks ja ebameeldiva kurja ja üleoleva näoga.Tahab nagu kellegagi tutvuda, samas see käib selles stiilis, et ega siit nagunii kedagi võtta pole, kõik on koledad, naistest midagi head nagunii oodata pole jne. Ja toodab iga päev vähemalt kolm teemat, millest pooled on jälle mingid halvustavad naljad naiste aadressil a la nõid luua seljas, madu põõsa all või midagi taolist. Iga kord mõtlen, kas ongi sama inimene või see on lihtsalt selline tüpaaž.
No väga tubli kui sellises vanuses on nii digipädev, et igal pool sõimlemas käia. Mõni pole võimeline ametiasutusele e-kirjagi saatma, manuse lisamisest rääkimata. Ronivad paber näpus kohale ja nõuavad kohtumist.
Külaline

No väga tubli kui sellises vanuses on nii digipädev, et igal pool sõimlemas käia. Mõni pole võimeline ametiasutusele e-kirjagi saatma, manuse lisamisest rääkimata. Ronivad paber näpus kohale ja nõuavad kohtumist.
Ma ei nimetaks kuskil FB grupis sõimlemist eriliseks digipädevuseks. Ka ei ole 67 aastane päris muld. Minu 85 aastane vanaema oskab väga hästi meili saata ja FB-s rohevahetuse ja kokandugruppides sõna võtta, sa natuke alahindad 60+ inimesi.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Juun 2024 12:00 "Ajakirjanik" kaevas kirstust veel omale teema välja! :D :lol:
Ja ma arvan, et Revolver ei ole SEE Tinderi-biomassi-molkus, kes perekoolis möllas, ta oli teine :) nagu näha, isu naistega kakelda ei rauge... oleks tal omal kodus keegi, oleks meil ka rahulikum. VAesed külalised, regage ennast ruttu ära, siis saate Revolvri purtsatused ära peita :)
Las jaurab. Mina lihtsalt ignoreerin tema postitusi.
Külaline

Revolver kirjutas: 12 Juun 2024 15:14 E-kirjadega on mugav neile mitte vastata või vastata nii umbmääraselt mida inimene ei lootnud saada. Seepärast tulebki ametniku juurde kohale minna, see on ka normaalne, sest siis saab inimene abi. Digiriik ei ole midagi toredat, lihtsalt mugav venitamine, samal ajal saab töötaja istuda kusagil netis ja oma tööpäeva sedasi mööda saata. Siit on ka tekkinud suur põhjus, miks nii paljud inimesed soovivad Eestis drastilist ametnike vähendamist.
Kui ametnik kirja teel ei soovi/saa/taha sind aidata, siis ka kohale ronimine ei tekita temas soovi/võimalust/tahet. Kulutad enda närve ainult.
Külaline

Revolver kirjutas: 12 Juun 2024 17:00
Külaline kirjutas: 12 Juun 2024 15:42
Revolver kirjutas: 12 Juun 2024 15:14 E-kirjadega on mugav neile mitte vastata või vastata nii umbmääraselt mida inimene ei lootnud saada. Seepärast tulebki ametniku juurde kohale minna, see on ka normaalne, sest siis saab inimene abi. Digiriik ei ole midagi toredat, lihtsalt mugav venitamine, samal ajal saab töötaja istuda kusagil netis ja oma tööpäeva sedasi mööda saata. Siit on ka tekkinud suur põhjus, miks nii paljud inimesed soovivad Eestis drastilist ametnike vähendamist.
Kui ametnik kirja teel ei soovi/saa/taha sind aidata, siis ka kohale ronimine ei tekita temas soovi/võimalust/tahet. Kulutad enda närve ainult.
Siis saab kaebuse teha. Kui inimene ei soovi tööd teha, siis tuleb ametist vabastada.
Sellisel juhul on just mõistlik kirjalikult asju ajada, et jääks jälg maha. Kuskil kabinetis jorisedes jääb sõna-sõna vastu ja tõenda siis pärast, mis oli või ei olnud.
Külaline

Revolver, sinu ebapopulaarsuse põhjus peitub suures sõnavõtus. Osade jaoks oled nende vaenlasest tuttav või hoopis ühine nimetus kõigile sellistele ebameeldivatele tuttavatele, kellega arveid klaarida. Kasutajanimi koos su arvamusavaldustega on nähtavad ning selle mulje oled ise ka loonud endast. Oled siin vist kõige nähtavamaid kasutaja. Need jutud, nelja-viiekümbised ja ametniku juurde minek tähendab neile, et suundud nende suunda kaebustega või vihjad ametnike tööle, milleks kavatsust sul ilmselt pole.

Olen eelmise foorumi kasutaja selle loomise aegadest saati ja leian, et TurvaSiilii poolt teostatav modereerimine on viis pluss. Peaaegu penskarina ise end puudutatuna ei tunne, kuid püüan mõista, kuidas mõningane sõnavõtt nagu nelja-viiekümbiste kohta võib naisterahvast solvata.
Külaline

Seegi, et ma ei vaata 40-50aastaseid naisi on 40-50stest naistest rääkimine ja mõjub solvanguna ning annab koodnimetuse justkui ükski mees neid ei vaataks ja sellest tuleneb vihkamine. Sulle peab puust ja punaseks selgitama, miks sind ei seedita. Silma paistab see, kes kõige kõvemini räägib. Sinu arvamust jagavad teisedki mehed ja nad on kuss. :roll: Tõin välja probleemsed kohad, et saaksid vältida viha.
Külaline

Revolver kirjutas: 12 Juun 2024 19:57
Külaline kirjutas: 12 Juun 2024 19:55 Seegi, et ma ei vaata 40-50aastaseid naisi on 40-50stest naistest rääkimine ja mõjub solvanguna ning annab koodnimetuse justkui ükski mees neid ei vaataks ja sellest tuleneb vihkamine. Sulle peab puust ja punaseks selgitama, miks sind ei seedita. Silma paistab see, kes kõige kõvemini räägib. Sinu arvamust jagavad teisedki mehed ja nad on kuss. :roll: Tõin välja probleemsed kohad, et saaksid vältida viha.
See mida sina kirjutad ei olegi siis vihkamine? Sina ise vihkad mind, kahjuks ma ei saa anonüümseid ka ign alla panna.
Hetkel vastad mulle samaga, mida ei taha, et sulle tehtaks. See on minu kolmas postitus alles ja pärast tänast ma enam ei postita. Kõik külalised ei ole üks ja sama külaline nagu ei ole kõik mehed sina.
Külaline

....
Muta

Postitus Postitas Muta »

No see lugu tundub küll vanast Perekooli varasalvest virutatud olema. Täpselt sama kõnepruuk ja naisi halvustav stiil. Ei oska öelda, kas loo autoriks on Revolver või keegi teine, aga kibestunud on ta küll.

Ühes tutvumisgrupis on üks vanamees, 67 aastane, kes täpselt samamoodi naisi sõimab nagu R. Muud ei tule, kui naiste halvustamine iga nurga alt. Ja täiesti oma pildi ja nimega sõimab kõiki küll lollideks, põmmpeadeks, naisi ussideks ja teda korrale kutsuvaid mehi sussideks. Lisaks kommenteerib iga tutvumiskuulutust halvustavalt. Enda nõudmised naistele on suuured, kindlasti peab sale olema, kuigi ise on paks ja ebameeldiva kurja ja üleoleva näoga.Tahab nagu kellegagi tutvuda, samas see käib selles stiilis, et ega siit nagunii kedagi võtta pole, kõik on koledad, naistest midagi head nagunii oodata pole jne. Ja toodab iga päev vähemalt kolm teemat, millest pooled on jälle mingid halvustavad naljad naiste aadressil a la nõid luua seljas, madu põõsa all või midagi taolist. Iga kord mõtlen, kas ongi sama inimene või see on lihtsalt selline tüpaaž.
Aarest räägid?
Külaline

Muta kirjutas: 12 Juun 2024 21:43

Aarest räägid?
Ei, selle tüübi nimi on Mait. Ju siis selliseid on päris mitu, sama tüpaaž.
Külaline

Revolver kirjutas: 12 Juun 2024 11:50
Külaline kirjutas: 12 Juun 2024 10:32 Meestel on "läbisõidu" kohta kummaline arusaam. Oletame:
20 aastat abielus olnud naine, seks 2x nädalas, on seksinud oma partneriga 2×4×12×20=1920 korda. Läbisõit seega 1920 ühikut seksi.
Partnereid vahetav naine kindlasti nii palju seksi ei saa, ja läbisõit oluliselt tagasihoidlikum.
Kas pole meestel mitte hirm, et naistel tekib võimalus võrrelda erinevate meeste võimekust voodis ja nemad äkki sinna kehvakeste hulka jäävad.
Milline naine abielus seksib kaks korda nädalas? Mitte ükski, muidu mehed ju ei läheks teisi otsima. Sinu arvutus on väga vale.
Ma ei saa aru, kas sa mõtled, et tavaliselt seksitakse rohkem või et tavaliselt seksitakse vähem?
Mina olen olnud abielus ca 20 aastat ja arvan, et keskmiselt tuleb just umbes 2 korda nädalas. Mu meelest kunagi oli delfis mingi statistika ka. 2 korda nädalas peaks olema selline.. “harju keskmine”.
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Juun 2024 10:54 See Revolver ju tööl küll ei käi. Nii palju komme jõuab produtseerida. Oletan, et ta saab mingit töövõime puudumise või puude teotust ja on kodune. Sellest ka see kibedus.
Mulle tundub, et lihtsalt pensionär.
coco

Postitus Postitas coco »

Külaline kirjutas: 14 Juun 2024 10:54 See Revolver ju tööl küll ei käi. Nii palju komme jõuab produtseerida. Oletan, et ta saab mingit töövõime puudumise või puude teotust ja on kodune. Sellest ka see kibedus.
Revolver on grupi peal nagu öeldakse.
Külaline

Mina perekooli aegadest küll ei mäleta, et see neljaviiekümbiste mees oleks olnud ebaviisakas. Ropendanud või mõnitanud. Pigem oli ju vastupidi. Vaadake peeglisse kurjad ex käod. Ta lihtsalt rääkis oma lugu ja jagas kogemusi. Rääkis mismoodi käitub ja miks ta nii käitub. Mõnele õelamale ka selgitas pikalt ja natuke tervamalt või iroonilisemalt. Ei mina mäleta ühtegi roppu või vulgaarset sõnakasutust. Küll aga lendas tema suunas palju väga koledaid ja inetuid sõnu. Nagu näha on need samad õelutsejatest eks käod siia tulnud ja "modereerivad" nüüd siin. Edu. Pannakse ka see koht kinni teie pärast.
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Juun 2024 09:59 Ei mina mäleta ühtegi roppu või vulgaarset sõnakasutust.
Halb mälu sul siis. Mõnitas ikka täiega, ise oled nähatvasti samasugune, kui sulle indlema, biomass ja muud "komplimendid" meeldivad.
Külaline

Mõnitas küll ja solvas vägagi. Juba see oli probleem, et oled neljaviiekümbine. Kui ise selles vanuses pole, siis ehk tõesti pole lugu.
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Juun 2024 09:59 Mina perekooli aegadest küll ei mäleta, et see neljaviiekümbiste mees oleks olnud ebaviisakas. Ropendanud või mõnitanud. Pigem oli ju vastupidi. Vaadake peeglisse kurjad ex käod. Ta lihtsalt rääkis oma lugu ja jagas kogemusi. Rääkis mismoodi käitub ja miks ta nii käitub. Mõnele õelamale ka selgitas pikalt ja natuke tervamalt või iroonilisemalt. Ei mina mäleta ühtegi roppu või vulgaarset sõnakasutust. Küll aga lendas tema suunas palju väga koledaid ja inetuid sõnu. Nagu näha on need samad õelutsejatest eks käod siia tulnud ja "modereerivad" nüüd siin. Edu. Pannakse ka see koht kinni teie pärast.
Aga head? Mõnda tunnustavat sõna leidsid mõne naisterahva kohta, seda mäletad? Kas keegi siit mäletab? Õnnemomente ka juhtus olema, mida teistega jagada? Üks hirmus ajas teist taga...
Saad seda asja siin foorumis veel parandada, kui soovid
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 22 külalist