Lugu nelja-viiekümbistest
-
Külaline
Lugu nelja-viiekümbistest
No lõpuks ometi on Revloveri eluaegne töö ja vaev vilja kandnud ning tema elu kõige suurem mure on Delfis avaldatud.
https://naistekas.delfi.ee/artikkel/120 ... m-reaalsus
-
Külaline
No see lugu tundub küll vanast Perekooli varasalvest virutatud olema. Täpselt sama kõnepruuk ja naisi halvustav stiil. Ei oska öelda, kas loo autoriks on Revolver või keegi teine, aga kibestunud on ta küll.Külaline kirjutas: ↑11 Juun 2024 21:57 No lõpuks ometi on Revloveri eluaegne töö ja vaev vilja kandnud ning tema elu kõige suurem mure on Delfis avaldatud.
-
Külaline
Kas sulle honorari ka maksti? Kui jah, siis kui palju?
-
Külaline
See olid ju sina, alias Lillekeaasal
-
Külaline
No see lugu tundub küll vanast Perekooli varasalvest virutatud olema. Täpselt sama kõnepruuk ja naisi halvustav stiil. Ei oska öelda, kas loo autoriks on Revolver või keegi teine, aga kibestunud on ta küll.
Ühes tutvumisgrupis on üks vanamees, 67 aastane, kes täpselt samamoodi naisi sõimab nagu R. Muud ei tule, kui naiste halvustamine iga nurga alt. Ja täiesti oma pildi ja nimega sõimab kõiki küll lollideks, põmmpeadeks, naisi ussideks ja teda korrale kutsuvaid mehi sussideks. Lisaks kommenteerib iga tutvumiskuulutust halvustavalt. Enda nõudmised naistele on suuured, kindlasti peab sale olema, kuigi ise on paks ja ebameeldiva kurja ja üleoleva näoga.Tahab nagu kellegagi tutvuda, samas see käib selles stiilis, et ega siit nagunii kedagi võtta pole, kõik on koledad, naistest midagi head nagunii oodata pole jne. Ja toodab iga päev vähemalt kolm teemat, millest pooled on jälle mingid halvustavad naljad naiste aadressil a la nõid luua seljas, madu põõsa all või midagi taolist. Iga kord mõtlen, kas ongi sama inimene või see on lihtsalt selline tüpaaž.
-
Külaline
Selle artikli mõte on mis? Et selline keskkond on Tinder? Või korralikke naisi pole olemas? Milles selle artikli autori mure/taak üldse seisneb?
-
Külaline
Sina ilmselt perekooli kasutaja ei olnud?Külaline kirjutas: ↑11 Juun 2024 23:18 Selle artikli mõte on mis? Et selline keskkond on Tinder? Või korralikke naisi pole olemas? Milles selle artikli autori mure/taak üldse seisneb?
Konkreetsel kodanikul on ikka ülisuur mure nelja-viiekümbiste naiste pärast. Perekoolis valutas ta südant iga teema all, kus sai. Nüüd siis lõpuks ometi publitseeriti teda avalikus meedias.
Seda, mis taak tal selle teemaga on, mitte keegi peale tema enda aru ei saanud. Aga Revolver on siin, kui sind huvitab, siis võid talt otse küsida. Mu teada on nüüd siin ka privas vestlemise võimalus.
-
Külaline
Mulle, kui staažikale PK lugejale jäi mulje, et nelja-viiekümbiste naiste teemat arendas PK-s too tüütu OT/Original Taste/Lilleke rohus, mitte Revolver.
Jube tüütu oleks, kui ka see uus foorum muutuks tobedaks isikute "tuvastamiseks" ja üksteise "pattudes" süüdistamiseks. See ple üldse huvitav. Kakelge privas, võtke tuba vms.
Jube tüütu oleks, kui ka see uus foorum muutuks tobedaks isikute "tuvastamiseks" ja üksteise "pattudes" süüdistamiseks. See ple üldse huvitav. Kakelge privas, võtke tuba vms.
-
Külaline
Ja sa ei ole siiamaani aru saanud, et ka Revolver on toosama tüütu OT/Lilleke rohus? Lisaks on tal läbi aegade veel olnud erinevaid nimesid perekoolis peale nende kolme.Külaline kirjutas: ↑12 Juun 2024 01:05 Mulle, kui staažikale PK lugejale jäi mulje, et nelja-viiekümbiste naiste teemat arendas PK-s too tüütu OT/Original Taste/Lilleke rohus, mitte Revolver.
See isikute tuvastamine on nõme jah, aga teatud trollivate ja väga ebameeldivate isikute puhul vajalik, sest see aitab ehk mõnel inimesel tüütusse ja ebavajalikku dialoogi astumast selliste tüüpidega.
-
Külaline
See, kellele vastasid, on ju ka R ise, kes kitub OT/Lilleke rohus/ehk enda pealeKülaline kirjutas: ↑12 Juun 2024 07:21Ja sa ei ole siiamaani aru saanud, et ka Revolver on toosama tüütu OT/Lilleke rohus? Lisaks on tal läbi aegade veel olnud erinevaid nimesid perekoolis peale nende kolme.Külaline kirjutas: ↑12 Juun 2024 01:05 Mulle, kui staažikale PK lugejale jäi mulje, et nelja-viiekümbiste naiste teemat arendas PK-s too tüütu OT/Original Taste/Lilleke rohus, mitte Revolver.
See isikute tuvastamine on nõme jah, aga teatud trollivate ja väga ebameeldivate isikute puhul vajalik, sest see aitab ehk mõnel inimesel tüütusse ja ebavajalikku dialoogi astumast selliste tüüpidega.
-
Külaline
Sa räägid pidevalt nelja-viiekümbistega siin. Lõputult, non--stop, ei saa sinust lahti. Ainult meiesuguste tähelepanu otsidki.Revolver kirjutas: ↑11 Juun 2024 22:00 See Naistekas ongi pooletoobistele mõeldud, ainult kilckbait. Tinder loodi milleks? Tegelikult loodi homoseksuaalidele kiire suhte leidmiseks. Sai oma kvartalis leida üles samasuguseid seksisooviga inimesi. Tinderis otsitakse seksi, vähemalt mehed otsivad seda. Eesti naised otsivad sealt suhet ja abielu, sest Eesti naine on ülimalt arg tutvumaks kusagil mujal. Tinderis istuvad seksi otsivad mehed ja suhet otsivad naised. Mul pole kunagi Tinderis kontot olnud. Nelja-viiekümbised on minu jaoks ikkagi vanad, ei vaata neid.
-
Külaline
Imelik artikkel. Kõigepealt tunnistab, et otsitakse seksi, siis, et keegi neid neljaviiekümbiseid TEGELIKULT endale ei taha ja siis on probleem, et hoitakse tagauks lahti. No kui naine minema heidetakse, siis otsitaksegi ju uut.
Vabandused, aga ma ei saa selle keskealise meesterahva probleemist aru.
PS! Selles, et Tinderis otsivad mehed vaid seksi, veendusin isegi. Kontot mul seal enam pole.
PS! Selles, et Tinderis otsivad mehed vaid seksi, veendusin isegi. Kontot mul seal enam pole.
-
Külaline
Meestel on "läbisõidu" kohta kummaline arusaam. Oletame:
20 aastat abielus olnud naine, seks 2x nädalas, on seksinud oma partneriga 2×4×12×20=1920 korda. Läbisõit seega 1920 ühikut seksi.
Partnereid vahetav naine kindlasti nii palju seksi ei saa, ja läbisõit oluliselt tagasihoidlikum.
Kas pole meestel mitte hirm, et naistel tekib võimalus võrrelda erinevate meeste võimekust voodis ja nemad äkki sinna kehvakeste hulka jäävad.
20 aastat abielus olnud naine, seks 2x nädalas, on seksinud oma partneriga 2×4×12×20=1920 korda. Läbisõit seega 1920 ühikut seksi.
Partnereid vahetav naine kindlasti nii palju seksi ei saa, ja läbisõit oluliselt tagasihoidlikum.
Kas pole meestel mitte hirm, et naistel tekib võimalus võrrelda erinevate meeste võimekust voodis ja nemad äkki sinna kehvakeste hulka jäävad.
-
Külaline
Ma ei saa ka loogikale pihta, ei selle Perekoolis halaja ega selle artikli autori omale. Ise räägivad, et nemad otsivad ainult seksi, aga siis on häda, et naine nendega kaua ei ole, vaid jätab maha ja võtab uue. Mis probleem on siis? See PK halajal oli kogu aeg sama jutt: naistel mitu rauda soojas, kogu aeg kontrollin neid, teen topeltkonto, jälitan ja näe, ikka tal on konto Tinderis edasi. Mis siis, kui sa peale seksi muud ei tahtnudki? Ja endal sul on ka pidevalt sada naist soojas, miks naisel ei või siis olla? Ta saab ka ju aru, et ei soovi sinuga pikalt olla ja kui teil on mõlemal samad soovid, mis on see probleem, mille üle halatakse hommikust õhtuni, ma ei saa aru sellest? Või on asi nii, et naine peab olema armunud, truu, ootama seda tinderipartnerit üksi kodus, kuni see seikleb ja on ise valmis ta maha jätma? Selline soov on või?Külaline kirjutas: ↑12 Juun 2024 10:12 Imelik artikkel. Kõigepealt tunnistab, et otsitakse seksi, siis, et keegi neid neljaviiekümbiseid TEGELIKULT endale ei taha ja siis on probleem, et hoitakse tagauks lahti. No kui naine minema heidetakse, siis otsitaksegi ju uut.
-
Külaline
Eksid, oi kuidas eksid. Selline naine olin näiteks mina.Revolver kirjutas: ↑12 Juun 2024 11:50Milline naine abielus seksib kaks korda nädalas? Mitte ükski, muidu mehed ju ei läheks teisi otsima. Sinu arvutus on väga vale.Külaline kirjutas: ↑12 Juun 2024 10:32 Meestel on "läbisõidu" kohta kummaline arusaam. Oletame:
Muide Tinderis on küll ja veel abielumehi, kelle naised seksivad nagu nugised. Kui poleks kohtunud, ei teaks. Jah, mehed ise räägivad. Vaata oma stereotüübid üle, need on vigased.
-
Külaline
"Ajakirjanik" kaevas kirstust veel omale teema välja!
Ja ma arvan, et Revolver ei ole SEE Tinderi-biomassi-molkus, kes perekoolis möllas, ta oli teine
nagu näha, isu naistega kakelda ei rauge... oleks tal omal kodus keegi, oleks meil ka rahulikum. VAesed külalised, regage ennast ruttu ära, siis saate Revolvri purtsatused ära peita 
Ja ma arvan, et Revolver ei ole SEE Tinderi-biomassi-molkus, kes perekoolis möllas, ta oli teine
-
Külaline
Jäägu sulle su arvamus, et naised ei seksi ja keskealised naised ei kõlba kuhugi. Ma ei pea hakkama sulle tõestama, kes või mis ma olen või ei ole. Mõttetu lahing.Revolver kirjutas: ↑12 Juun 2024 11:57Sinu teisi poste lugedes oled sa lihtsalt heietaja. Oma kogemused mõtled käigupealt välja kuidas edevam oleks. Sa räägid pigem iseendaga.Külaline kirjutas: ↑12 Juun 2024 11:56Eksid, oi kuidas eksid. Selline naine olin näiteks mina.
Muide Tinderis on küll ja veel abielumehi, kelle naised seksivad nagu nugised. Kui poleks kohtunud, ei teaks. Jah, mehed ise räägivad. Vaata oma stereotüübid üle, need on vigased.
Külaline on muidu see kasutaja, kes siin kommenteerib anonüümselt ja siin pole vaid mina. Mitte Küla Liine, vaid Külaline, loe ilusti.
-
Külaline
Minul on konto olemas küll, Revolver ja mingi Juustup on blokeeritud ja väga hea on. Aga postitan külalisena, et ei hakataks iga juttu kokku viima. Väga mõnus variant.Külaline kirjutas: ↑12 Juun 2024 12:00 "Ajakirjanik" kaevas kirstust veel omale teema välja!![]()
![]()
Ja ma arvan, et Revolver ei ole SEE Tinderi-biomassi-molkus, kes perekoolis möllas, ta oli teinenagu näha, isu naistega kakelda ei rauge... oleks tal omal kodus keegi, oleks meil ka rahulikum. VAesed külalised, regage ennast ruttu ära, siis saate Revolvri purtsatused ära peita
![]()
-
Külaline
Ma ei ole näinud, et siin keegi OT möga ajaks, mis koosnes erinevas kombitsioonis järgmistest väljenditest:
* Lahutaaaaaaa
* Vaimne vägivald
* Lõhu pere
* Saba seljas aasale indlema
* Keegi teid ei taha
* Neljaviiekümbised
jne.
* Lahutaaaaaaa
* Vaimne vägivald
* Lõhu pere
* Saba seljas aasale indlema
* Keegi teid ei taha