Külaline kirjutas: ↑24 Sept 2024 17:11Külaline kirjutas: ↑24 Sept 2024 12:51VALETAD. Kas töötad seal???? Kiirabi pani triaazi. Roheline. Ehk 3 tundi maksimus. Letis istuvad ülbikud ei tahtnud alguses sissegi lasta. Siis saatsid my kabineti ukse taha kus tablool oli numbrid järjekorra numbritega. Minu ees oli 2 numbrit ja nende ooteaeg oli juba olnud 3-4 tundi. Need inimesed olid lahkunud. Olin ainuke seal ukse taga ja lahkusin kui 11 tundi täis tiksus. Nn arst. Naisarst saatis sealt väljudes ja tabloo tuld kustudes minu ja ka triaazi õe persssse. Ma ileks varem lahkunud, aga igale küsimusele vastati, et istuge,ei tea, kindlasti kunagi võetakse vastu. Ja kordan. Rahvast tol ööl käus vähe ja need said mõnes teises kabinetis abi. Mina ja veel mõni mõne muu ukse taga istusime. Hommikuks olid kõik lahkunud. Arst oli oma palga välha teeninud edukalt öövalves olnuna. Seal in vaja lihtsalt kird majja lüüa.Külaline kirjutas: ↑23 Sept 2024 17:17
Seal ei ole kabinettides vastuvõtuarsti öösiti. Kui on mingi eriti eriti kiireloomuline asi, kutsutakse saalist või osakonnast arst. Teised saadetakse koju analüüsi vastuseid ootama või kutsutakse hommikuks tagasi. Suurem osa eriarste ei ole öösel majas, nii et sellel perearsti asemikul ei oleks kellegi käest konsultatsioonigi võtta. Kabineti arstid lähevad kell 23 koju.
Vajaduspõhine sots. toetus 2028
-
Külaline
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist