Palun ütle siis need kaks nimistut, kuhu eestikeelsed arstid nimesid juurde võtavad. Kaagitada saad internetis aga mitte aidata.Külaline kirjutas: ↑19 Sept 2024 14:23Elan küll Tallinnas, mainisin seda ka ju enda kommentaaris. Eks jah vinguda saab alati aga öelda seda, et Tallinnas perearste kelle nimistusse saaks ei ole, on vale. Mul on samuti väikesed lapsed aga vb siis suhtumise küsimus kuidas mõned saavad oma asjadega hakkama ja teised mitte.Külaline kirjutas: ↑18 Sept 2024 22:12Sa ei ela siis Tallinnas, sest Tallinnas ja üldse kõigis Eesti linnades on vabu kohti ainult venelasest perearstil, teistel ei ole. Tallinnas on ka suur vahe kas su perearst on Kesklinnas, Lasnamäel või Õismäel. Vahemaad on metsikud, eriti kui sul on väiksed lapsed. Perearsti võid ikka vahetada, aga kelle vastu, loe netist perearstide ülevaateid.Külaline kirjutas: ↑18 Sept 2024 10:33
Jutt oli Kambjast, mitte samas linnaosast. Seda, et Tallinnasse perearsti ei saa ja peab sõitma 200km teise maakonda perearstile ja võtma selleks terveks päevaks töölt vabaks , sest muudmoodi pole võimalik jms häma, ma lihtsalt ei usu. Olen aasta jooksul vahetanud Tallinnas 2x perearsti (kolimise tõttu), ei ole probleemi olnud. Tulebki avaldus täita ja vastust oodata. Jah, muidugi oleks ideaalne variant, kui elaks majas, mis asub mere ääres, metsa sees, kool ja lasteaed üle tee, perearst paremal naaber ja töökoht vasakul aga paraku terve maailm ei saa ühe indiviidi ümber keerleda.
Ma ei tööta ise meditsiinis aga jubedalt on ära tüüdanud see kiun meie meditsiini ümber. Meil on tegelikult kõik väga-väga hästi aga ilmselt sellest saavadki aru ainult need, kes on mujal elanud või mujal arstiabi vajanud. Minumeelest meil on tekkinud ühiskond, kus kõik teised peavad vastutama inimese enda tervise ja heaolu eest aga inimene ise ei pea enda eest üldse hoolt kandma, ainult nõudma.
Mul on vene arst, vene perearstikeskuses. Arst läbi häda räägib eesti keelt,mitte ükski õde ega registraator mitte. Vahetaks ise ka hea meelega kuhugi, kus oma asjad eesti keeles ära saan ajada.