Meest, kes naist väga armastab?

seks, suhted ja pereteemad
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 17 Sept 2024 16:11 Mis tutvusportaalid? Ma ei käi sellistes kohtades, oma mehega tutvusin õhtusöögil. Luulud?
Ära pane tähele, see naistevihkaja on isehakanud hiromant-selgeltnägija, kes kõik talle mittemeeldivad kommentaarid ühele iseenda kujutlustes loodud prouale omistab. Ilmselt ei suuda kohe kuidagi uskuda, et neid kes temaga sarnaselt ei mõtle, võiks olla rohkem.
Külaline

Külaline kirjutas: 16 Sept 2024 21:37
Külaline kirjutas: 16 Sept 2024 12:08Kinnis-ja sundmõtted vajavad psühholoogilist ravi.
Äkki räägid täpsemalt. Võtavad tunded ära?
Normaalne ja terve inimene oleks nendest tunnetest juba ammu vabanenud. Ainult tola tunneb ühepoolselt ning elab kuskil kujutlustemaal.
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Sept 2024 16:27
Külaline kirjutas: 16 Sept 2024 21:37
Külaline kirjutas: 16 Sept 2024 12:08Kinnis-ja sundmõtted vajavad psühholoogilist ravi.
Äkki räägid täpsemalt. Võtavad tunded ära?
Normaalne ja terve inimene oleks nendest tunnetest juba ammu vabanenud. Ainult tola tunneb ühepoolselt ning elab kuskil kujutlustemaal.
Noorelt oligi mul nii, et natuke aega ja läks üle. Praegu on ka tugevad tunded. Mitte küll nii tugevad kui enne. Reaalselt piinlesin, karjusin, hingata ei saanud korralikult. Vaatasin tema pilti tunde ja rääkisin pildiga. Hull igatsus.
Nüüd ma teadlikult nii ei tee. Aga kui mõtlen, siis pisarad tulevad silma. Tunded ikka olemas ka tugevad.
Ja mida mul teha. Ainult oodata ja kannatada. Nüüd juba kannatab olla. Ah ma rohkem ei kirjuta.
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Sept 2024 22:15
Külaline kirjutas: 17 Sept 2024 16:21
Külaline kirjutas: 17 Sept 2024 16:11 Mis tutvusportaalid? Ma ei käi sellistes kohtades, oma mehega tutvusin õhtusöögil. Luulud?
Ära pane tähele, see naistevihkaja on isehakanud hiromant-selgeltnägija, kes kõik talle mittemeeldivad kommentaarid ühele iseenda kujutlustes loodud prouale omistab. Ilmselt ei suuda kohe kuidagi uskuda, et neid kes temaga sarnaselt ei mõtle, võiks olla rohkem.
Postitus on kustutatud
Kuskil mujal teemas ütlesid, et mina hoopis olen. Sa ei saa mitte midagi aru, reaalselt arvad, et räägid ühe inimesega :D
TurvaSiil
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas TurvaSiil »

Nii, see teema siin läheb lukku, kuna kaklus (kustutasin postitused) jätkus ning teemakohaseid postitusi juurde praktiliselt ei tulnudki.
Suletud

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 1 külaline