Ära pane tähele, see naistevihkaja on isehakanud hiromant-selgeltnägija, kes kõik talle mittemeeldivad kommentaarid ühele iseenda kujutlustes loodud prouale omistab. Ilmselt ei suuda kohe kuidagi uskuda, et neid kes temaga sarnaselt ei mõtle, võiks olla rohkem.Külaline kirjutas: ↑17 Sept 2024 16:11 Mis tutvusportaalid? Ma ei käi sellistes kohtades, oma mehega tutvusin õhtusöögil. Luulud?
Meest, kes naist väga armastab?
-
Külaline
-
Külaline
Normaalne ja terve inimene oleks nendest tunnetest juba ammu vabanenud. Ainult tola tunneb ühepoolselt ning elab kuskil kujutlustemaal.
-
Külaline
Noorelt oligi mul nii, et natuke aega ja läks üle. Praegu on ka tugevad tunded. Mitte küll nii tugevad kui enne. Reaalselt piinlesin, karjusin, hingata ei saanud korralikult. Vaatasin tema pilti tunde ja rääkisin pildiga. Hull igatsus.Külaline kirjutas: ↑17 Sept 2024 16:27Normaalne ja terve inimene oleks nendest tunnetest juba ammu vabanenud. Ainult tola tunneb ühepoolselt ning elab kuskil kujutlustemaal.
Nüüd ma teadlikult nii ei tee. Aga kui mõtlen, siis pisarad tulevad silma. Tunded ikka olemas ka tugevad.
Ja mida mul teha. Ainult oodata ja kannatada. Nüüd juba kannatab olla. Ah ma rohkem ei kirjuta.
-
Külaline
Kuskil mujal teemas ütlesid, et mina hoopis olen. Sa ei saa mitte midagi aru, reaalselt arvad, et räägid ühe inimesegaKülaline kirjutas: ↑17 Sept 2024 22:15Postitus on kustutatudKülaline kirjutas: ↑17 Sept 2024 16:21Ära pane tähele, see naistevihkaja on isehakanud hiromant-selgeltnägija, kes kõik talle mittemeeldivad kommentaarid ühele iseenda kujutlustes loodud prouale omistab. Ilmselt ei suuda kohe kuidagi uskuda, et neid kes temaga sarnaselt ei mõtle, võiks olla rohkem.Külaline kirjutas: ↑17 Sept 2024 16:11 Mis tutvusportaalid? Ma ei käi sellistes kohtades, oma mehega tutvusin õhtusöögil. Luulud?
Nii, see teema siin läheb lukku, kuna kaklus (kustutasin postitused) jätkus ning teemakohaseid postitusi juurde praktiliselt ei tulnudki.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 1 külaline