Kui ma ei tüütaks oma teemadega, siis te lohistaksite vanu teemasid mitmekümne lehega, kus enamus kommid teineteise kallal ütlemised, nagu siingi. Mis te küll ilma minuta siin teeksite?Külaline kirjutas: ↑16 Sept 2024 11:11 …Maitea, kirjuta sahtlisse oma armastusromaanid või midagi, mis meid tüütad…
Meest, kes naist väga armastab?
-
Külaline
-
Külaline
Mingi ühepoolne armastus ei ole eluarmastus vaid kinnismõte. Kinnis-ja sundmõtted vajavad psühholoogilist ravi.Külaline kirjutas: ↑16 Sept 2024 12:03Kui ma ei tüütaks oma teemadega, siis te lohistaksite vanu teemasid mitmekümne lehega, kus enamus kommid teineteise kallal ütlemised, nagu siingi. Mis te küll ilma minuta siin teeksite?Külaline kirjutas: ↑16 Sept 2024 11:11 …Maitea, kirjuta sahtlisse oma armastusromaanid või midagi, mis meid tüütad…
-
Külaline
Küll üle läheb. Võtab aega. Ma üldse peale ei käi ja ei ahista, ega ei räägi sellest asjast midagi.Külaline kirjutas: ↑16 Sept 2024 12:08 Mingi ühepoolne armastus ei ole eluarmastus vaid kinnismõte. Kinnis-ja sundmõtted vajavad psühholoogilist ravi.
Aga mismoodi siis üldse suhet hakatakse looma, kui midagi ei anna teada, et teine meeldib või siis ei ürita juttu ka ajada.
Mismoodi ma siis aru saan, et meeldin või vastupidi, et hoia eemale.
-
Külaline
Väga hea, see hoiabki foorumi elus. Teemade kallal pirtsutajad, tühistajad ja probleemide naeruvääristajad, teemade kallal vindujad (ahh, phähh, see ka mõni mure jne) tapavad lõpuks igasuguse arutelu ja siis pole sellelgi foorumil pikka pidu.Külaline kirjutas: ↑16 Sept 2024 12:03Kui ma ei tüütaks oma teemadega, siis te lohistaksite vanu teemasid mitmekümne lehega, kus enamus kommid teineteise kallal ütlemised, nagu siingi. Mis te küll ilma minuta siin teeksite?Külaline kirjutas: ↑16 Sept 2024 11:11 …Maitea, kirjuta sahtlisse oma armastusromaanid või midagi, mis meid tüütad…
-
Külaline
Ära võta seda kibestunud vanatüdrukut siin tõsiselt. Las elab ennast välja, on see parem, kui kodus kassi jalaga peksab. Sina ära tee väljagi ja püüa oma armsam kinni.Külaline kirjutas: ↑16 Sept 2024 12:48Küll üle läheb. Võtab aega. Ma üldse peale ei käi ja ei ahista, ega ei räägi sellest asjast midagi.Külaline kirjutas: ↑16 Sept 2024 12:08 Mingi ühepoolne armastus ei ole eluarmastus vaid kinnismõte. Kinnis-ja sundmõtted vajavad psühholoogilist ravi.
Aga mismoodi siis üldse suhet hakatakse looma, kui midagi ei anna teada, et teine meeldib või siis ei ürita juttu ka ajada.
Mismoodi ma siis aru saan, et meeldin või vastupidi, et hoia eemale.
-
Külaline
Vahi vähem seebikaid! Sa ahvatled inimest kuriteole.Külaline kirjutas: ↑16 Sept 2024 15:00 Ära võta seda kibestunud vanatüdrukut siin tõsiselt. Las elab ennast välja, on see parem, kui kodus kassi jalaga peksab. Sina ära tee väljagi ja püüa oma armsam kinni.
-
Külaline
Sa siis ise teda ei armastanud ja ootasid pmst kuni saaks suhte ära lõpetada ja kuigi praegust meest ülistad, aga kui tema ka vasakule paneb, siis räägid ka tema kohta sama juttu mida selle esimese kohta räägid. See et sa nüüd ise kõrvalt ei tõmba, aga ega passiivsed inimesed seda teegi, sest need mõlemad mehed tulid ju su ellu nende aktiivse tegutsemise tõttu, mitte sinu, oli nii? Aga kui tuleb kolmas aktiivne mees, äkki sa siis ikkagi paned vasakule, sest äkki lihtsalt ongi selline elu ainus võimalus. Kui ei tule, siis sina juba vasakule panema ei hakka, kellega sa paneks?Külaline kirjutas: ↑14 Sept 2024 20:10Ma pole elus pettunud, miks peaksin olema? Vastu teie mõlema ootusi olen kriitikaga isegi mõnes osas nõus. See suur armastaja nimelt evis veel päris huvitavaid omadusi, mis minupoolset usaldust ja armastust üpris kiiresti kõigutama hakkasid. Nii et jah, kui petmine (mitte kõrvalehüpe, vaid pikem suhe) välja tuli, oli see nagu punkt pikemale loole. Mina tema alandamist ei nautinud ega taotlenud ja mõnuga teda ei piinanud. Mulle oli tema enesealandus vastik ja täiesti ülearune. Mõneti oli hea meel ainult, et nüüd on võimalik suhe täiesti kindlal põhjusel ära lõpetada, hoolimata tema suurest armastusest. Ja sellepärast mind tema lõpuhüsteeria ka ei kõigutanud - mõõt oli lihtsalt kuhjaga täis, enam ei mahtunud tilkagi juurde.Külaline kirjutas: ↑14 Sept 2024 15:58Nõus sinuga. Aga samas, ma arvan et need suhteteemad mida arutada kehvade elus pettunud naistega on lihtsalt ajaraiskamine. Ega neid endale naiseks ei taha, milleks nende arvamust siis muuta? Las kibestuvad.Tõde on valus kirjutas: ↑14 Sept 2024 15:27
Armastas ikka, aga läks ja võttis mujalt seda millest kodus puudu jäi. Soojusest, usaldusest, seksist, armastusest. Sa ka ise ei maininud poole sõnagagi, et sa oma meest armastasid. Lõpuks kui mees vahele jäi siis nautisid tema alandamist täiega. Piinasid mõnuga.
Ma ei usu, et sa ka praegust meest armastad. Sa ei oskagi armastada. Sa lihtsalt elad selle mehega koos kuna on turvaline. Võtsid sellise mehe kes ei lähe peres puuduolevat mujalt otsima. Kes kannatab kõik ära.
Praeguse mehega on turvaline jah ja ma armastan teda selle eest. Temaga on ka pere ja lapsed, selle esimesega õnneks lapsi ei saanud. Armukadeduse ja nuhkimisega pole ma kunagi tegelnud, seda pole kummalgi mehel olnud vaja välja kannatada. Olen ise truu ja eeldan seda ka teiselt. Mina ei lähe kõrvalt tõmbama paljalt sellepärast, et partneril on vigu, ammugi mingit armukest soetama, samal ajal kodus suurt armastajat mängides. Igasuguseid asju peavad elus su silmad nägema, tjah. Kuid kahtlemata on ka minul vigu nagu igal inimesel.
Need suhteteemad on siin kõik mingid jubedad tõestamised, kui äge ise ollakse, aga samas on see kõik fiktiivne. Aga midagi huvitavat lugeda pole, ikka see sama lõputu suhte pettumuse kartus.
-
Külaline
Aktiivsed inimesed ongi aktiivsed, nad tahavad pidevalt midagi uut, katsetada, kogeda, stimuleerida end, põnevust. Passiivsed inimesed tahavad niisama olla või isegi kui nad kusagil ajusopis samuti tahaks midagi uut, siis ise nad selle nimel vaeva nägema ei hakka, kas ei julge või ei taha. Kui aktiivne ja passiivne satuvad suhtesse, siis aktiivne ju muidugi lõpuks petab, sest passiivik muutub talle igavaks, passiivne inimene võiks seda suhte dünaamikat mõista. Mitte nurgas mossitada. Siit need ühed ja samad inimesed pettuvadki igas suhtes, muuta nad ka midagi ei soovi, nad ei soovi teisele mitte kuidagi vastu tulla. Siis hädaldavad kõik foorumid täis. Aga kui aktiivseid ei oleks, siis passiivsed oleks kõik üksi, ise nad ju suhteid ei loo.
-
Külaline
Postitus on kustutatud
[/quote]
Oeh jah, nüüd revolver ka veel. Mis ma enne olin, mingi Simon vist? Pane oma kaardid veel kord välja, ehk läheb siis täkkesse. Või kohvipaks, või mis iganes sul seal on.
-
Külaline
Ei armastanud lõpuks enam jah. Kas sa siis ei lugenud, ma ju ütlesin seda. Aga ära lõpetada polnud tõesti põhjust, ma pole aktiivne ringitõmbaja ja olen truu. Ka seda kirjutasin. On see patt? Sinu valik. Ole mureta, ma ei pane kõrvalt ka aktiivse mehe ilmumisel, aga ennast ägedaks kiitnud pole ma mitte kusagil. Miks sa mulle nii väga ära panna tahad, mis ma sulle teinud olen? Ja mida ma peaksin peale hakkama nende sinu hinnangutega? Kas sa soovid, et ma mõtleksin kuidagi järele ja hakkaksin teistsuguseks - no hea küll, milliseks sa tahad, et ma pean hakkama? Aga kui ei taha, miks sa siis mind paika panna üritad? Äkki peaksid hoopis endalt küsima, mis sind ajendab kellelegi kohta kätte näitama, miks see sulle rahuldust pakub?Külaline kirjutas: ↑16 Sept 2024 16:13Sa siis ise teda ei armastanud ja ootasid pmst kuni saaks suhte ära lõpetada ja kuigi praegust meest ülistad, aga kui tema ka vasakule paneb, siis räägid ka tema kohta sama juttu mida selle esimese kohta räägid. See et sa nüüd ise kõrvalt ei tõmba, aga ega passiivsed inimesed seda teegi, sest need mõlemad mehed tulid ju su ellu nende aktiivse tegutsemise tõttu, mitte sinu, oli nii? Aga kui tuleb kolmas aktiivne mees, äkki sa siis ikkagi paned vasakule, sest äkki lihtsalt ongi selline elu ainus võimalus. Kui ei tule, siis sina juba vasakule panema ei hakka, kellega sa paneks?Külaline kirjutas: ↑14 Sept 2024 20:10Ma pole elus pettunud, miks peaksin olema? Vastu teie mõlema ootusi olen kriitikaga isegi mõnes osas nõus. See suur armastaja nimelt evis veel päris huvitavaid omadusi, mis minupoolset usaldust ja armastust üpris kiiresti kõigutama hakkasid. Nii et jah, kui petmine (mitte kõrvalehüpe, vaid pikem suhe) välja tuli, oli see nagu punkt pikemale loole. Mina tema alandamist ei nautinud ega taotlenud ja mõnuga teda ei piinanud. Mulle oli tema enesealandus vastik ja täiesti ülearune. Mõneti oli hea meel ainult, et nüüd on võimalik suhe täiesti kindlal põhjusel ära lõpetada, hoolimata tema suurest armastusest. Ja sellepärast mind tema lõpuhüsteeria ka ei kõigutanud - mõõt oli lihtsalt kuhjaga täis, enam ei mahtunud tilkagi juurde.Külaline kirjutas: ↑14 Sept 2024 15:58
Nõus sinuga. Aga samas, ma arvan et need suhteteemad mida arutada kehvade elus pettunud naistega on lihtsalt ajaraiskamine. Ega neid endale naiseks ei taha, milleks nende arvamust siis muuta? Las kibestuvad.
Praeguse mehega on turvaline jah ja ma armastan teda selle eest. Temaga on ka pere ja lapsed, selle esimesega õnneks lapsi ei saanud. Armukadeduse ja nuhkimisega pole ma kunagi tegelnud, seda pole kummalgi mehel olnud vaja välja kannatada. Olen ise truu ja eeldan seda ka teiselt. Mina ei lähe kõrvalt tõmbama paljalt sellepärast, et partneril on vigu, ammugi mingit armukest soetama, samal ajal kodus suurt armastajat mängides. Igasuguseid asju peavad elus su silmad nägema, tjah. Kuid kahtlemata on ka minul vigu nagu igal inimesel.
Need suhteteemad on siin kõik mingid jubedad tõestamised, kui äge ise ollakse, aga samas on see kõik fiktiivne. Aga midagi huvitavat lugeda pole, ikka see sama lõputu suhte pettumuse kartus.
-
Külaline
Ei armastanud lõpuks enam jah. Kas sa siis ei lugenud, ma ju ütlesin seda. Aga ära lõpetada polnud tõesti põhjust, ma pole aktiivne ringitõmbaja ja olen truu. Ka seda kirjutasin. On see patt? Sinu valik. Ole mureta, ma ei pane kõrvalt ka aktiivse mehe ilmumisel, aga ennast ägedaks kiitnud pole ma mitte kusagil. Miks sa mulle nii väga ära panna tahad, mis ma sulle teinud olen? Ja mida ma peaksin peale hakkama nende sinu hinnangutega? Kas sa soovid, et ma mõtleksin kuidagi järele ja hakkaksin teistsuguseks - no hea küll, milliseks sa tahad, et ma pean hakkama? Aga kui ei taha, miks sa siis mind paika panna üritad? Äkki peaksid hoopis endalt küsima, mis sind ajendab kellelegi kohta kätte näitama, miks see sulle rahuldust pakub?Külaline kirjutas: ↑16 Sept 2024 16:40
[/quote]
Kui sul on kõik nii hästi, miks ripud suhete küljes ja analüüsid neid? Ise sa räägid oma elu, teised ei saa seda teada. Keegi ei taha sulle ära panna, pigem sa ise tahad teistele väga oma kogemusi peale suruda, just sina elad kõige õigemini ja see truuduse kinnitamine? Mis mõttes oled truu, sul on madal seksuaalsus, miski ei pane sind ju petma. Sul puudub kirg petmiseks, sa ei erutu teiste meeste peale. Sama lihtne öelda, mulle ei maitse jäätis ja ma ei söögi seda, teie ka ärge sööge... nati napakas onju.
-
Külaline
Saad täiesti valesti aru. See sinu konfliktsus ja pidev sõimlemine igas teemas ei ole meeldiv ja mina näiteks ei käi nendel perioodidel siin, kui sind on jälle lahti lastud. Vahepeal vist on sind eemaldatud ja siis on normaalne, aga sinu kirjutised on ebameeldivad. Paraku sa toodad neid nii suures koguses, et ükski teema ei jää nendest puutumata. See tuleb foorumile väga palju kahjuks. Sa ise arvasid ka PK-s, et kui sõimad, siis elavdad foorumit, aga tegelikult sa eksid.Külaline kirjutas: ↑16 Sept 2024 13:42Väga hea, see hoiabki foorumi elus. Teemade kallal pirtsutajad, tühistajad ja probleemide naeruvääristajad, teemade kallal vindujad (ahh, phähh, see ka mõni mure jne) tapavad lõpuks igasuguse arutelu ja siis pole sellelgi foorumil pikka pidu.Külaline kirjutas: ↑16 Sept 2024 12:03Kui ma ei tüütaks oma teemadega, siis te lohistaksite vanu teemasid mitmekümne lehega, kus enamus kommid teineteise kallal ütlemised, nagu siingi. Mis te küll ilma minuta siin teeksite?Külaline kirjutas: ↑16 Sept 2024 11:11 …Maitea, kirjuta sahtlisse oma armastusromaanid või midagi, mis meid tüütad…
-
Külaline
Kui sul on kõik nii hästi, miks ripud suhete küljes ja analüüsid neid? Ise sa räägid oma elu, teised ei saa seda teada. Keegi ei taha sulle ära panna, pigem sa ise tahad teistele väga oma kogemusi peale suruda, just sina elad kõige õigemini ja see truuduse kinnitamine? Mis mõttes oled truu, sul on madal seksuaalsus, miski ei pane sind ju petma. Sul puudub kirg petmiseks, sa ei erutu teiste meeste peale. Sama lihtne öelda, mulle ei maitse jäätis ja ma ei söögi seda, teie ka ärge sööge... nati napakas onju.Külaline kirjutas: ↑16 Sept 2024 17:05Ei armastanud lõpuks enam jah. Kas sa siis ei lugenud, ma ju ütlesin seda. Aga ära lõpetada polnud tõesti põhjust, ma pole aktiivne ringitõmbaja ja olen truu. Ka seda kirjutasin. On see patt? Sinu valik. Ole mureta, ma ei pane kõrvalt ka aktiivse mehe ilmumisel, aga ennast ägedaks kiitnud pole ma mitte kusagil. Miks sa mulle nii väga ära panna tahad, mis ma sulle teinud olen? Ja mida ma peaksin peale hakkama nende sinu hinnangutega? Kas sa soovid, et ma mõtleksin kuidagi järele ja hakkaksin teistsuguseks - no hea küll, milliseks sa tahad, et ma pean hakkama? Aga kui ei taha, miks sa siis mind paika panna üritad? Äkki peaksid hoopis endalt küsima, mis sind ajendab kellelegi kohta kätte näitama, miks see sulle rahuldust pakub?Külaline kirjutas: ↑16 Sept 2024 16:40
[/quote]
Ripun ja analüüsin?
-
Külaline
Äkki räägid täpsemalt. Võtavad tunded ära?Külaline kirjutas: ↑16 Sept 2024 12:08Kinnis-ja sundmõtted vajavad psühholoogilist ravi.
-
Külaline
Kirjutasin esimese postituse selles teemas ja üldse üle mitme päeva foorumis ja kohe saan sõimata. Vau.Külaline kirjutas: ↑16 Sept 2024 17:24Saad täiesti valesti aru. See sinu konfliktsus ja pidev sõimlemine igas teemas ei ole meeldiv ja mina näiteks ei käi nendel perioodidel siin, kui sind on jälle lahti lastud. Vahepeal vist on sind eemaldatud ja siis on normaalne, aga sinu kirjutised on ebameeldivad. Paraku sa toodad neid nii suures koguses, et ükski teema ei jää nendest puutumata. See tuleb foorumile väga palju kahjuks. Sa ise arvasid ka PK-s, et kui sõimad, siis elavdad foorumit, aga tegelikult sa eksid.Külaline kirjutas: ↑16 Sept 2024 13:42Väga hea, see hoiabki foorumi elus. Teemade kallal pirtsutajad, tühistajad ja probleemide naeruvääristajad, teemade kallal vindujad (ahh, phähh, see ka mõni mure jne) tapavad lõpuks igasuguse arutelu ja siis pole sellelgi foorumil pikka pidu.Külaline kirjutas: ↑16 Sept 2024 12:03
Kui ma ei tüütaks oma teemadega, siis te lohistaksite vanu teemasid mitmekümne lehega, kus enamus kommid teineteise kallal ütlemised, nagu siingi. Mis te küll ilma minuta siin teeksite?
Vaata nüüd peeglisse ja küsi uuesti, KES on siin see konfliktne ja sõimav.
Paraku on mul õigus: foorum sureb välja, kui teemasid pole. Teemasid pole, kui muresid pole. Nii et selle asemel, et teemaalgatajad veega alla lasta, võiksid parem kaasa mõelda.
-
Külaline
Oot-oot. Sul on ju kohe päris oma mees keda väga armastad. Aga näe tutvumisportaalid ikka töös. Kas Nizzas ka ikka õhtuti istud portaalides. Kas armastav mees vaatab kirjavahetuse üle? Kas otsid kolmandat kirglikuks ööks? Armastad oma meest niipalju, et tooksid talle tõeliselt seksika beieb voodisse.Külaline kirjutas: ↑16 Sept 2024 23:33Postitus on kustutatudKülaline kirjutas: ↑16 Sept 2024 23:13Sa ei ole tõesti päris "korras" omadega. Tont tondiks, aga see sinu kiitlemine on ikka koomiline. Meestevihkamine samuti. Igale kommentaarile oma arvamuse peale surumine. Sinu rikkalik sõnavara piirdub paraku 200-300 sõnaga ja seetõttu tunneb sinu eksimatult ära. Kas jätkan?Külaline kirjutas: ↑16 Sept 2024 11:32
Ma ei saa sinna midagi teha, et vangide kasutuses olev "tont" on parim sõna, millega sind ja sinusugust mehelaadset kirjeldada. Haritud inimesele kohaselt on mu sõnavara rikkalik.
Tere, vaatan, et siin on teemaväliseks kakluseks ära läinud vahepeal. Kustutasin portsu postitusi ja tuletan meelde, kes lihtsalt kakelda ja teineteisele ära panna tahavad, saavad seda teha siin teemas: viewtopic.php?t=775
Kuid ka seal ei tohi kasutada roppusi ning vastast lihtsalt sõimata. Vaja on kasutada peenemat taktikat.
Jätame selle teema kaklusest puhtaks, palun
Kuid ka seal ei tohi kasutada roppusi ning vastast lihtsalt sõimata. Vaja on kasutada peenemat taktikat.
Jätame selle teema kaklusest puhtaks, palun
-
Külaline
Kui sa veel pole aru saanud, siis siin pole kusagil mitte ühtegi "teemat" või "arutlust". Igalpool on lihtsalt osaliste vaheline tühi lämin, mille eesmärk on üksteisele ära panna.TurvaSiil kirjutas: ↑17 Sept 2024 10:24 Tere, vaatan, et siin on teemaväliseks kakluseks ära läinud vahepeal. Kustutasin portsu postitusi ja tuletan meelde, kes lihtsalt kakelda ja teineteisele ära panna tahavad, saavad seda teha siin teemas: viewtopic.php?t=775
Jätame selle teema kaklusest puhtaks, palun![]()
Julgen siiski vastu vaieleda. Kuid kui soovid sellest pikemalt rääkida, tee palun eraldi teema alafoorumisse Kasutajaabi ja mõtted: viewforum.php?f=14 ning vastan sulle sealKülaline kirjutas: ↑17 Sept 2024 10:42Kui sa veel pole aru saanud, siis siin pole kusagil mitte ühtegi "teemat" või "arutlust". Igalpool on lihtsalt osaliste vaheline tühi lämin, mille eesmärk on üksteisele ära panna.TurvaSiil kirjutas: ↑17 Sept 2024 10:24 Tere, vaatan, et siin on teemaväliseks kakluseks ära läinud vahepeal. Kustutasin portsu postitusi ja tuletan meelde, kes lihtsalt kakelda ja teineteisele ära panna tahavad, saavad seda teha siin teemas: viewtopic.php?t=775
Jätame selle teema kaklusest puhtaks, palun![]()
-
Külaline
Mis tutvusportaalid? Ma ei käi sellistes kohtades, oma mehega tutvusin õhtusöögil. Luulud?Külaline kirjutas: ↑16 Sept 2024 23:42Oot-oot. Sul on ju kohe päris oma mees keda väga armastad. Aga näe tutvumisportaalid ikka töös. Kas Nizzas ka ikka õhtuti istud portaalides. Kas armastav mees vaatab kirjavahetuse üle? Kas otsid kolmandat kirglikuks ööks? Armastad oma meest niipalju, et tooksid talle tõeliselt seksika beieb voodisse.Külaline kirjutas: ↑16 Sept 2024 23:33Postitus on kustutatudKülaline kirjutas: ↑16 Sept 2024 23:13
Sa ei ole tõesti päris "korras" omadega. Tont tondiks, aga see sinu kiitlemine on ikka koomiline. Meestevihkamine samuti. Igale kommentaarile oma arvamuse peale surumine. Sinu rikkalik sõnavara piirdub paraku 200-300 sõnaga ja seetõttu tunneb sinu eksimatult ära. Kas jätkan?
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot] ja 1 külaline