Meest, kes naist väga armastab?

seks, suhted ja pereteemad
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Tõde on valus kirjutas: 14 Sept 2024 15:27
Külaline kirjutas: 14 Sept 2024 14:44
Külaline kirjutas: 14 Sept 2024 11:02 Naised, kas te tahaksite endale meest kes teid väga armastab? No ikka niiväga armastab, et tahab teid endale naiseks ja abielluda. Kingib teile hea meelega lilli ja räägib ilusaid sõnu. Meeldiksite mehele täiega sellisena nagu olete ja mees päriselt kohe tahab teid. Tahaksite meest, kellel on teie vastu tugevad tunded?
Mul oli selline mees, õigemini kallim. Kõik loetletud tegevused esindatud, pluss sagedased armastuskirjakesed padja all või kapinurgal, nõudepesu, tolmuimemine jne jne. Ja mis lõpuks sai? Ta pettis mind! Võite ju öelda, et ju siis ei armastanud. Aga no kust mina pidin seda teadma. Täna ta minu mees enam pole. Kui ma ta maha jätsin, järgnesid järjekordsed lõputud armuavaldused kuni põlvitamiseni avalikus kohas.
Mõni mees võiks sellise asja lahti seletada, kui suudab.

Abiellusin pärast teda sõnaahtra ja ebaromantilise mehega. Armastan teda väga.
Armastas ikka, aga läks ja võttis mujalt seda millest kodus puudu jäi. Soojusest, usaldusest, seksist, armastusest. Sa ka ise ei maininud poole sõnagagi, et sa oma meest armastasid. Lõpuks kui mees vahele jäi siis nautisid tema alandamist täiega. Piinasid mõnuga.

Ma ei usu, et sa ka praegust meest armastad. Sa ei oskagi armastada. Sa lihtsalt elad selle mehega koos kuna on turvaline. Võtsid sellise mehe kes ei lähe peres puuduolevat mujalt otsima. Kes kannatab kõik ära.

Kuule vaheta vahelduseks plaati palun. Igavaks muutud juba oma sama jutuga.
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Sept 2024 15:58

Mul oli selline mees, õigemini kallim. Kõik loetletud tegevused esindatud, pluss sagedased armastuskirjakesed padja all või kapinurgal, nõudepesu, tolmuimemine jne jne. Ja mis lõpuks sai? Ta pettis mind! Võite ju öelda, et ju siis ei armastanud. Aga no kust mina pidin seda teadma. Täna ta minu mees enam pole. Kui ma ta maha jätsin, järgnesid järjekordsed lõputud armuavaldused kuni põlvitamiseni avalikus kohas.

Armastas ikka, aga läks ja võttis mujalt seda millest kodus puudu jäi. Soojusest, usaldusest, seksist, armastusest. Sa ka ise ei maininud poole sõnagagi, et sa oma meest armastasid. Lõpuks kui mees vahele jäi siis nautisid tema alandamist täiega. Piinasid mõnuga.

Ma ei usu, et sa ka praegust meest armastad. Sa ei oskagi armastada. Sa lihtsalt elad selle mehega koos kuna on turvaline. Võtsid sellise mehe kes ei lähe peres puuduolevat mujalt otsima. Kes kannatab kõik ära.
Nõus sinuga. Aga samas, ma arvan et need suhteteemad mida arutada kehvade elus pettunud naistega on lihtsalt ajaraiskamine. Ega neid endale naiseks ei taha, milleks nende arvamust siis muuta? Las kibestuvad.
Ma pole elus pettunud, miks peaksin olema? Vastu teie mõlema ootusi olen kriitikaga isegi mõnes osas nõus. See suur armastaja nimelt evis veel päris huvitavaid omadusi, mis minupoolset usaldust ja armastust üpris kiiresti kõigutama hakkasid. Nii et jah, kui petmine (mitte kõrvalehüpe, vaid pikem suhe) välja tuli, oli see nagu punkt pikemale loole. Mina tema alandamist ei nautinud ega taotlenud ja mõnuga teda ei piinanud. Mulle oli tema enesealandus vastik ja täiesti ülearune. Mõneti oli hea meel ainult, et nüüd on võimalik suhe täiesti kindlal põhjusel ära lõpetada, hoolimata tema suurest armastusest. Ja sellepärast mind tema lõpuhüsteeria ka ei kõigutanud - mõõt oli lihtsalt kuhjaga täis, enam ei mahtunud tilkagi juurde.

Praeguse mehega on turvaline jah ja ma armastan teda selle eest. Temaga on ka pere ja lapsed, selle esimesega õnneks lapsi ei saanud. Armukadeduse ja nuhkimisega pole ma kunagi tegelnud, seda pole kummalgi mehel olnud vaja välja kannatada. Olen ise truu ja eeldan seda ka teiselt. Mina ei lähe kõrvalt tõmbama paljalt sellepärast, et partneril on vigu, ammugi mingit armukest soetama, samal ajal kodus suurt armastajat mängides. Igasuguseid asju peavad elus su silmad nägema, tjah. Kuid kahtlemata on ka minul vigu nagu igal inimesel.
Külaline

Tundud väga mõistlik naine olevat. Võtan oma sõnad tagasi. Milline kommentaar minu oli seda mõtle ise :lol:
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Sept 2024 11:02 Naised, kas te tahaksite endale meest kes teid väga armastab? No ikka niiväga armastab, et tahab teid endale naiseks ja abielluda. Kingib teile hea meelega lilli ja räägib ilusaid sõnu. Meeldiksite mehele täiega sellisena nagu olete ja mees päriselt kohe tahab teid. Tahaksite meest, kellel on teie vastu tugevad tunded?

Puudu, ära aja naerma. Läks võtma, sest tahtis ja sai. Sai oma palga ka, paras.
Külaline

Mul ongi selline mees, ja mina ise vastan samaga- ma pole kunagi ühtegi inimest nii armastanud kui oma abikaasat. Ok, esimene armumine on üle läinud, ikkagi 16 aastat koos, aga siiski.
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Sept 2024 12:14 Ma ise olengi see väga armastav mees.
Keda sa armastad?
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Sept 2024 21:07 Tundud väga mõistlik naine olevat. Võtan oma sõnad tagasi. Milline kommentaar minu oli seda mõtle ise :lol:
Aitäh hea sõna eest, foorumis harva saab. Ma arvane, et sina olid see, kes kibestumist mainis.

Järgmisele postitajale, kes mind kaitseb, tahaksin ka aitäh öelda, aga samal ajal tuleb mul seda suurt armastajat õigluse huvides veel ka kaitsma hakata. Milline nali! :)
Muidugi oli tal puudu. Sest armastuskirjade taustaks tegi ta sihukesi tempe, mis, nagu ma ütlesin, takistasid mul talle suurt soojust ja vastuarmastust pakkuda, milleks ma suhte alguses igati valmis olin. Üksikasju ma välja tooma ei hakka, seda pole mõtet pressima hakata. Miks ma teda päris kaua välja kannatasin, oligi seesama lakkamatu armastus, mis tundus nii siiras ja võib-olla isegi oligi siiras. Mina ta pea sisse ei näinud tõesti. Vahel tundsin end isegi süüdi sellepärast, et samaga enam vastata ei suutnud. Igatahes ta jaksas aastate kaupa seda usutavalt etendada. Kuni ... jah, kuni selgus, et tööreisid polnudki puhtalt tööreisid. Nii et tema sai oma puuduva kraami mujalt kätte. Ei mõtle seksi, sest sellest pole mul kombeks keelduda oma mehe puhul, pean seda alandamiseks. Aga soojust ja poolehoidu nappis tal kindlasti. Tülitseda oskasin ka väga hästi.
Temagi on nüüdseks abielus ja kari lapsigi tehtud, järelikult leidus keegi, kes teda välja kannatas ja mul on tema pärast hea meel. Sest päris lõpuni mudalurjus ta ka ju polnud.
Kõik said oma ja ilus õnnelik lõpp sel õnnetul lool. Võib-olla on kellelgi õpetlik sellise mehe kohta teada ja võib-olla vaadata oma koduse tümika peale natuke teise pilguga. :P
Külaline

Ja perekooli õeluskanadele see "kõik said oma ja ilus õnnelik lõpp sel õnnetul lool. Võib-olla on kellelgi õpetlik sellise mehe kohta teada ja võib-olla vaadata oma koduse tümika peale natuke teise pilguga. :P lause ei tähenda seda, et peaksite veel õelamad ja alatumad olema. See tähendab, seda, et mine ja kallista oma meest. Imed võivad sündima hakata.
Need muidugi kellel on. Tõsi enamusel pole kes siin õelutsedes räuskavad.
Külaline

OMA MEHE vastu oleme head, õelutseme nendega, kes siin oma luulut pidevalt räuskavad. Sa kujutad alati enesekaitseks ette, et naised on kõikide meeste vastu ühtemoodi õelad! Ei sugugi, heade meeste vastu oleme head. Ja oma mees on hea. Et sina seda kunagi naistelt tunda ei saa ja ainult sõimatakse- no mõtle välja, miks see just sinuga nii on! Mu vanemad on abielus 50+a, vanavanemad elasid koos pea 70a, kõik oskasid omale HEA mehe valida. Sind ei vali keegi.
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Sept 2024 15:24

Ei ole küll ise mees aga ma arvan, et selline mees armastab kõikki naisi 😃
Ma arvan sama. See on teatud meestel iseloomulik käitumisstiil. Ega need lõputud armastusavaldused ja üllatused ole mingi garantii, et ta seda armastust täiesti siiralt ja jäägitult võtab.

Nii nagu kuumaverelised ja kirglikud Itaalia mehed võivad täna ühele armastust avaldada, homme juba teisele.
Külaline

Ma arvan sama. See on teatud meestel iseloomulik käitumisstiil. Ega need lõputud armastusavaldused ja üllatused ole mingi garantii, et ta seda armastust täiesti siiralt ja jäägitult võtab.

Nii nagu kuumaverelised ja kirglikud Itaalia mehed võivad täna ühele armastust avaldada, homme juba teisele.
See lillede tassimine ja kätel kandmine on jah pigem mõnel õpitud käitumine, et see töötab ja tegeliku armastusega pole sel mingit seost. Samamoodi ei oska mõni oma tundeid üldse väljendada isegi kui armastab naist.
Teadjanaine

Postitus Postitas Teadjanaine »

Kas siin foorumis on vahepeal mingi Eriti Imelike Teemade konkurss välja kuulutatud või mis?
Külaline

Teadjanaine kirjutas: 15 Sept 2024 13:30 Kas siin foorumis on vahepeal mingi Eriti Imelike Teemade konkurss välja kuulutatud või mis?
See veidrus on kahjuks siit läbi kohaliku naistevihkajast sulesepa juba ka laiemasse meediasse imbunud:
https://naistekas.delfi.ee/artikkel/120 ... elikult-on
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Sept 2024 13:35
Teadjanaine kirjutas: 15 Sept 2024 13:30 Kas siin foorumis on vahepeal mingi Eriti Imelike Teemade konkurss välja kuulutatud või mis?
See veidrus on kahjuks siit läbi kohaliku naistevihkajast sulesepa juba ka laiemasse meediasse imbunud:
https://naistekas.delfi.ee/artikkel/120 ... elikult-on
Sinu jaoks on muidugi Delfi naistekas kvaliteet ajakirjandus. Nohh huvi pärast läksin ja vaatasin. See on jälle delfi naistega sulesepa kas välja mõeldud jutt või kuskilt kommentaarist korjatud ja mugandatud. Siin pole sellist teksti nüüd küll olnud.
Aga lõpetuseks. Tõetera on seal jutus sees. See igasugune nn uhhhuuu majandus on ikka väga epideemia mõõtu juba.
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Sept 2024 09:42 OMA MEHE vastu oleme head, õelutseme nendega, kes siin oma luulut pidevalt räuskavad. Sa kujutad alati enesekaitseks ette, et naised on kõikide meeste vastu ühtemoodi õelad! Ei sugugi, heade meeste vastu oleme head. Ja oma mees on hea. Et sina seda kunagi naistelt tunda ei saa ja ainult sõimatakse- no mõtle välja, miks see just sinuga nii on! Mu vanemad on abielus 50+a, vanavanemad elasid koos pea 70a, kõik oskasid omale HEA mehe valida. Sind ei vali keegi.
Ise kirjutad. Ise surud pöidla üles või alla. Aga jäta juba järgi. Su sõnavara on nii piiratud, et lugedes hakkavad silmad valutama.
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Sept 2024 09:42 OMA MEHE vastu oleme head, õelutseme nendega, kes siin oma luulut pidevalt räuskavad. Sa kujutad alati enesekaitseks ette, et naised on kõikide meeste vastu ühtemoodi õelad! Ei sugugi, heade meeste vastu oleme head. Ja oma mees on hea. Et sina seda kunagi naistelt tunda ei saa ja ainult sõimatakse- no mõtle välja, miks see just sinuga nii on! Mu vanemad on abielus 50+a, vanavanemad elasid koos pea 70a, kõik oskasid omale HEA mehe valida. Sind ei vali keegi.
LÕPETA juba ükskord oma vihkav möla! Kõik teemad on seda täis. Et paar sinusarnast hullu sind laigivad, ei tähenda veel, et kõik naised on hüsteerilised meestevihkajad. Ma olen ise naine ja meestelt vastu pead saanud, aga sinusugune on ikka täiesti haige koolikiusaja. Rahune maha ja mine tegele oma "hea" mehega. Oleks ta sul päriselt hea, poleks sul vaja siin foorumis teisi mehi vihkamas käia. Tundub, et saad selle hea mehe käest ülepäeviti peksa, muuga on raske seda ebanormaalset suhtumist seletada. Otsi endale normaalne mees. Kui suudad.
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Sept 2024 12:09 Postitus on kustutatud
Oi, kuidas võtab ikka kiunuma! Mina elan pereelu ja olen õnnelikus suhtes, mu ainuke "suhe" vastassooga ei ole foorumis sõimamine. Räuskajat tuleb ikka sul peeglist vaadata, kui hea elukogemuse, terve pereelu ja õnneliku suhte mainimne NII kibedaks ajab.
Ja hullem veel, mina pole siin ainus, kellel hea mees on! Kellegi oli veel noorem ja kuumem mees :)
Egalitaar
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Egalitaar »

Külaline kirjutas: 15 Sept 2024 15:51
Külaline kirjutas: 15 Sept 2024 15:20
Külaline kirjutas: 15 Sept 2024 15:19

LÕPETA juba ükskord oma vihkav möla! Kõik teemad on seda täis. Et paar sinusarnast hullu sind laigivad, ei tähenda veel, et kõik naised on hüsteerilised meestevihkajad. Ma olen ise naine ja meestelt vastu pead saanud, aga sinusugune on ikka täiesti haige koolikiusaja. Rahune maha ja mine tegele oma "hea" mehega. Oleks ta sul päriselt hea, poleks sul vaja siin foorumis teisi mehi vihkamas käia. Tundub, et saad selle hea mehe käest ülepäeviti peksa, muuga on raske seda ebanormaalset suhtumist seletada. Otsi endale normaalne mees. Kui suudad.
Postitus on kustutatud
Postitus on kustutatud
Sellest mõttes on siin PK traditsioonid elus, et lärmakas vähemus käib siin ennast välja elamas ja libakontode alt dislaike panemas. Nii palju ma õppisin, et ärrituda nende peale pole mõtet - see on neile lihtsalt kütuseks, nad naudivad seda, nad elavad sellest...Las praevad omaenese mürgis üksinda.
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Sept 2024 18:35
Külaline kirjutas: 15 Sept 2024 12:09 Postitus on kustutatud
Oi, kuidas võtab ikka kiunuma! Mina elan pereelu ja olen õnnelikus suhtes, mu ainuke "suhe" vastassooga ei ole foorumis sõimamine. Räuskajat tuleb ikka sul peeglist vaadata, kui hea elukogemuse, terve pereelu ja õnneliku suhte mainimne NII kibedaks ajab.
Ja hullem veel, mina pole siin ainus, kellel hea mees on! Kellegi oli veel noorem ja kuumem mees :)
Väidad - mu ainuke "suhe" vastassooga ei ole foorumis sõimamine
Ometi sa ainult sõimledki, sõimlesid ka PK. Mis vajadus on pidevalt rõhutada oma olematut rikkust, oma olematut meest ja veel noor ja lausa kuuma meest? Ega sa 12 aastane pole, kes oma uue nukuga teiste ees kiitle või oledki? Annaabi.com
Külaline

Sinu õnnetuseks ei pea mina valetama. Et seda sinusugusel raske uskuda on- me kõik saame aru, miks. Oleks sul endal midagigigi hästi, ei häiriks sind, kui teistel on hästi. Aga sul ei ole. Sul pole head suhet ega head naist ega eriti raha- siis arvadki, et kõik, kellel see olemas on, peavad ju valetama, muidu paistaks sa veel rohkem läbikukkuja. KAhjuks paistadki, mida rohkel sõimad, seda enam on hästi näha, mis sul endal kõik puudu on!
Suletud

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Baidu [Spider] ja 2 külalist