Mõnus mats oled, mehelaadne toode.Külaline kirjutas: ↑13 Sept 2024 22:13Siis ikkagi jõudis ööpäevas rohkem kui 7 korda. Jaksas ka veel vasakult panna. Huvitav kas siis 7+8 korda ööpäevas. Müts maha sellise mehe ees. Huvitab kaks asja. Kas siis kui mehel lahti läks tuli tal riista otsast peale 12x ainult auru või? Ja miks ometigi ta sinu kõrvalt vasakult pani? See oli patt muidugi sellise jumalanna kõrvalt vasakule panna. Aga kui oleks sulle vastu tatti andnud kas siis elaksite koos ja teeksite ikka 7x ööpäevas. Või karistuseks piirdute 5 korraga.Külaline kirjutas: ↑13 Sept 2024 20:22Kui mees petab ning vahele jäädes tõstab naise vastu kätt, siis pole talle enam kohta. Seks pole mehe valimisel mõõdupuu. Viisakas riist küll.
Kaugsuhted
-
Külaline
-
Külaline
Teema on kaugsuhtest, selle puhul ei seksita iga päev.Külaline kirjutas: ↑13 Sept 2024 22:13Siis ikkagi jõudis ööpäevas rohkem kui 7 korda. Jaksas ka veel vasakult panna. Huvitav kas siis 7+8 korda ööpäevas. Müts maha sellise mehe ees. Huvitab kaks asja. Kas siis kui mehel lahti läks tuli tal riista otsast peale 12x ainult auru või? Ja miks ometigi ta sinu kõrvalt vasakult pani? See oli patt muidugi sellise jumalanna kõrvalt vasakule panna. Aga kui oleks sulle vastu tatti andnud kas siis elaksite koos ja teeksite ikka 7x ööpäevas. Või karistuseks piirdute 5 korraga.Külaline kirjutas: ↑13 Sept 2024 20:22Kui mees petab ning vahele jäädes tõstab naise vastu kätt, siis pole talle enam kohta. Seks pole mehe valimisel mõõdupuu. Viisakas riist küll.
-
Külaline
Abikaasale tehti tööpakkumine välisriiki meie abielu kestel. Võttis vastu, sest rahanumber oli ahvatlev ja puhkeaeg väga pikk. Aastast poole veedab kodus, teise poole aasta jooksul käib kodus ca 2-3 korda. Alguses oli raske, minek toimus nii kiirelt, et ega me väga läbi rääkida ei jõudnud midagi ja igasugu hirme oli õhus. Lapsed elasid ka isa minekut üsna raskelt läbi, aga aastatega on ära harjunud. Abiks on muidugi igaõhtused videokõned, mis küll ei asenda igapäevaelu, aga parem ikka kui mitte midagi. Üldine elukorraldus loksus ka vaikimisi niimoodi paika, et mehel pole välismaal mingit seltsielu, ainult töö, toidupood ja elamiskoht. Eks ma ise hakkasin siis ka sarnase mudeli järgi elama. Lastega käin küll igal pool ja oluliselt rohkemgi kui varasemalt, sõbrannadega kohtun ka, aga seltsielu ootab seda perioodi, mil abikaasa kodus on. Nii ei teki mingeid möödarääkivusi ega asjatud hirme või kahtlusi.
Igal aastal vähemalt korra mõlgutab abikaasa mõtteid sellel teemal, et kui ikkagi kogu pere koliks temaga koos välisriiki, aga ma ei ole seni vedu võtnud. Lastel on siin koolid ja trennid, minul töö (millest võiksin loobuda) ja kool (millest ma ei loobu), perekond ja kodu. Tal on muidugi see pool aastat üsna üksik olla seal, aga ise ütleb ka, et tegelikult tööd on palju, nii et aeg läheb kiirelt. Igaks juhuks mina ja vanem laps õpime juba tükk aega selle välisriigi keelt, et kui mingilgi põhjusel peaks siiski elumuutuseks minema, siis on oluliselt kergem sulanduda.
Kaugsuhe ei ole kerge ega tore, aga sellega on võimalik harjuda ja sellel võivad olla ka omad head küljed. Tervet aastat ilma abikaasata ma aga kindlasti ei oleks nõus üle paari aasta üle elama, see mõjuks küllap laastavalt. Abikaasa ise on seadnud ajalise piiri ja ütleb, et töötab võõrsil veel maksimaalselt neli aastat, siis on ta kokku 10 aastat kahe koha vahet pendeldanud ja sellest piisab.
Igal aastal vähemalt korra mõlgutab abikaasa mõtteid sellel teemal, et kui ikkagi kogu pere koliks temaga koos välisriiki, aga ma ei ole seni vedu võtnud. Lastel on siin koolid ja trennid, minul töö (millest võiksin loobuda) ja kool (millest ma ei loobu), perekond ja kodu. Tal on muidugi see pool aastat üsna üksik olla seal, aga ise ütleb ka, et tegelikult tööd on palju, nii et aeg läheb kiirelt. Igaks juhuks mina ja vanem laps õpime juba tükk aega selle välisriigi keelt, et kui mingilgi põhjusel peaks siiski elumuutuseks minema, siis on oluliselt kergem sulanduda.
Kaugsuhe ei ole kerge ega tore, aga sellega on võimalik harjuda ja sellel võivad olla ka omad head küljed. Tervet aastat ilma abikaasata ma aga kindlasti ei oleks nõus üle paari aasta üle elama, see mõjuks küllap laastavalt. Abikaasa ise on seadnud ajalise piiri ja ütleb, et töötab võõrsil veel maksimaalselt neli aastat, siis on ta kokku 10 aastat kahe koha vahet pendeldanud ja sellest piisab.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot] ja 2 külalist