Ma ei sooviks oma meheks ei tumedanahalist ega muust rahvusest. Minu mees on eestlane.
Kaugsuhted
-
Külaline
-
Külaline
Kuidas siis nii? "tutvusime tema kodumaal" Eestlasega? Selline tumedanahaline eestlane on ka muidugi eestlane kui inimene seda uskuda tahabKülaline kirjutas: ↑12 Sept 2024 14:25Ma ei sooviks oma meheks ei tumedanahalist ega muust rahvusest. Minu mees on eestlane.
-
Külaline
Kui eestlane elab juba 15 aastat mujal, seal on tema kodu, siis see riik on tema uus kodumaa.Külaline kirjutas: ↑12 Sept 2024 21:45Kuidas siis nii? "tutvusime tema kodumaal" Eestlasega? Selline tumedanahaline eestlane on ka muidugi eestlane kui inimene seda uskuda tahab![]()
PS: Miks väljaspool eestit elav inimene peaks üldse tumedanahaline olema? Sa pole Eestist kunagi välja saanud? Uskumatu jutt. Ma ei suudaks tumedanahalisega isegi käest kinni hoida, muust rääkimata.
-
Külaline
Ära ütle. Rimis müüakse põdravorsti. Selline latt on ka mustal....
-
Külaline
Ei viitsi pedega vaielda. Naudi oma põdravorsti.
-
Twlf
Kaugsuhe on tore. Saad nautida erinevaid kogemusi. Ei ole ohtu, et nn vahele jääd. Mitte, et see midagi tähendaks, aga rahulikum. Ei pea seletama ja draamasid taluma.
-
Külaline
Kui partneriga selline kokkulepe, siis küll. Normaalsed inimesed kõrvalt ei pane. Panevad siinsed hälbega mehed, kellele naine on vaid nikupukk.Twlf kirjutas: ↑13 Sept 2024 09:51 Kaugsuhe on tore. Saad nautida erinevaid kogemusi. Ei ole ohtu, et nn vahele jääd. Mitte, et see midagi tähendaks, aga rahulikum. Ei pea seletama ja draamasid taluma.
-
Külaline
Nikupukk siis nikupukk. Mis seal vahet. Peaasi, et töö saab tehtud.Külaline kirjutas: ↑13 Sept 2024 14:01Kui partneriga selline kokkulepe, siis küll. Normaalsed inimesed kõrvalt ei pane. Panevad siinsed hälbega mehed, kellele naine on vaid nikupukk.Twlf kirjutas: ↑13 Sept 2024 09:51 Kaugsuhe on tore. Saad nautida erinevaid kogemusi. Ei ole ohtu, et nn vahele jääd. Mitte, et see midagi tähendaks, aga rahulikum. Ei pea seletama ja draamasid taluma.
-
Külaline
Siis ära hala, et keegi sind üle paari korra ei taha ja otsib uut meest. Loogish.Külaline kirjutas: ↑13 Sept 2024 14:13Nikupukk siis nikupukk. Mis seal vahet. Peaasi, et töö saab tehtud.Külaline kirjutas: ↑13 Sept 2024 14:01Kui partneriga selline kokkulepe, siis küll. Normaalsed inimesed kõrvalt ei pane. Panevad siinsed hälbega mehed, kellele naine on vaid nikupukk.Twlf kirjutas: ↑13 Sept 2024 09:51 Kaugsuhe on tore. Saad nautida erinevaid kogemusi. Ei ole ohtu, et nn vahele jääd. Mitte, et see midagi tähendaks, aga rahulikum. Ei pea seletama ja draamasid taluma.
-
Külaline
Aga mis sa jahud sellest siis erinevates teemades? Sina kasutad kellegi keha, seesama keegi kasutab sind samamoodi, kumbki rohkemat ei taha - tema elab oma elu edasi, sina pritsid foorumis sappi. Mis sul viga on?Külaline kirjutas: ↑13 Sept 2024 17:29 Postitus on kustutatud
-
Külaline
Mina ei jahu nii nagu sina räägid. Mina olen see kes ütles, et lähima 5-10 a jooksul ei taha püsisuhet. Elan,naudin ja võtan viimast. Ei hakka teistmoodi eluga riskima. Kui kaaslane seksib ka teistega mina kätt ette ei pane. Seksigu. Peaasi, et ta paar kuyd ka minuga seksib ja on võtta kui isu tulebKülaline kirjutas: ↑13 Sept 2024 17:39Aga mis sa jahud sellest siis erinevates teemades? Sina kasutad kellegi keha, seesama keegi kasutab sind samamoodi, kumbki rohkemat ei taha - tema elab oma elu edasi, sina pritsid foorumis sappi. Mis sul viga on?Külaline kirjutas: ↑13 Sept 2024 17:29 Postitus on kustutatud
-
Külaline
Sul on ikka päris suured potentsiprobleemid, kui tõuseb vaid paar korda. Minu 42-aastane 8 aastat minuga koos elanud mees seksis minuga päris mitmel korral 7 korda ööpäevas, loomulikult jõudis igal korral ka lõpule.
-
Külaline
No tema on ju ligi 70, hea kui üldse tõuseb.Sul on ikka päris suured potentsiprobleemid, kui tõuseb vaid paar korda. Minu 42-aastane 8 aastat minuga koos elanud mees seksis minuga päris mitmel korral 7 korda ööpäevas, loomulikult jõudis igal korral ka lõpule.
-
Simon says:
- Kontakt:
Aga enam ei seksi.Külaline kirjutas: ↑13 Sept 2024 19:00Sul on ikka päris suured potentsiprobleemid, kui tõuseb vaid paar korda. Minu 42-aastane 8 aastat minuga koos elanud mees seksis minuga päris mitmel korral 7 korda ööpäevas, loomulikult jõudis igal korral ka lõpule.
-
Külaline
Minuga muidugi mitte, jätsin ta maha.Simon says: kirjutas: ↑13 Sept 2024 19:21Aga enam ei seksi.Külaline kirjutas: ↑13 Sept 2024 19:00Sul on ikka päris suured potentsiprobleemid, kui tõuseb vaid paar korda. Minu 42-aastane 8 aastat minuga koos elanud mees seksis minuga päris mitmel korral 7 korda ööpäevas, loomulikult jõudis igal korral ka lõpule.
-
Simon says:
- Kontakt:
Kas ilmus 8 korra mees?Külaline kirjutas: ↑13 Sept 2024 19:25Minuga muidugi mitte, jätsin ta maha.Simon says: kirjutas: ↑13 Sept 2024 19:21Aga enam ei seksi.Külaline kirjutas: ↑13 Sept 2024 19:00
Sul on ikka päris suured potentsiprobleemid, kui tõuseb vaid paar korda. Minu 42-aastane 8 aastat minuga koos elanud mees seksis minuga päris mitmel korral 7 korda ööpäevas, loomulikult jõudis igal korral ka lõpule.
-
Külaline
Kui mees petab ning vahele jäädes tõstab naise vastu kätt, siis pole talle enam kohta. Seks pole mehe valimisel mõõdupuu. Viisakas riist küll.Simon says: kirjutas: ↑13 Sept 2024 19:41Kas ilmus 8 korra mees?
-
Simon says:
- Kontakt:
Ju siis neid 7 korra päevi nägid unes;)))Külaline kirjutas: ↑13 Sept 2024 20:22Kui mees petab ning vahele jäädes tõstab naise vastu kätt, siis pole talle enam kohta. Seks pole mehe valimisel mõõdupuu. Viisakas riist küll.
-
Külaline
Hommikul kui kires kukk, toodi tuppa ni...
kutsuti siis doktor karu, see sai kohe asjast aru
-
Külaline
Siis ikkagi jõudis ööpäevas rohkem kui 7 korda. Jaksas ka veel vasakult panna. Huvitav kas siis 7+8 korda ööpäevas. Müts maha sellise mehe ees. Huvitab kaks asja. Kas siis kui mehel lahti läks tuli tal riista otsast peale 12x ainult auru või? Ja miks ometigi ta sinu kõrvalt vasakult pani? See oli patt muidugi sellise jumalanna kõrvalt vasakule panna. Aga kui oleks sulle vastu tatti andnud kas siis elaksite koos ja teeksite ikka 7x ööpäevas. Või karistuseks piirdute 5 korraga.Külaline kirjutas: ↑13 Sept 2024 20:22Kui mees petab ning vahele jäädes tõstab naise vastu kätt, siis pole talle enam kohta. Seks pole mehe valimisel mõõdupuu. Viisakas riist küll.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot] ja 2 külalist