Tõde on valus kirjutas: ↑14 Sept 2024 15:27Armastas ikka, aga läks ja võttis mujalt seda millest kodus puudu jäi. Soojusest, usaldusest, seksist, armastusest. Sa ka ise ei maininud poole sõnagagi, et sa oma meest armastasid. Lõpuks kui mees vahele jäi siis nautisid tema alandamist täiega. Piinasid mõnuga.Külaline kirjutas: ↑14 Sept 2024 14:44Mul oli selline mees, õigemini kallim. Kõik loetletud tegevused esindatud, pluss sagedased armastuskirjakesed padja all või kapinurgal, nõudepesu, tolmuimemine jne jne. Ja mis lõpuks sai? Ta pettis mind! Võite ju öelda, et ju siis ei armastanud. Aga no kust mina pidin seda teadma. Täna ta minu mees enam pole. Kui ma ta maha jätsin, järgnesid järjekordsed lõputud armuavaldused kuni põlvitamiseni avalikus kohas.Külaline kirjutas: ↑14 Sept 2024 11:02 Naised, kas te tahaksite endale meest kes teid väga armastab? No ikka niiväga armastab, et tahab teid endale naiseks ja abielluda. Kingib teile hea meelega lilli ja räägib ilusaid sõnu. Meeldiksite mehele täiega sellisena nagu olete ja mees päriselt kohe tahab teid. Tahaksite meest, kellel on teie vastu tugevad tunded?
Mõni mees võiks sellise asja lahti seletada, kui suudab.
Abiellusin pärast teda sõnaahtra ja ebaromantilise mehega. Armastan teda väga.
Ma ei usu, et sa ka praegust meest armastad. Sa ei oskagi armastada. Sa lihtsalt elad selle mehega koos kuna on turvaline. Võtsid sellise mehe kes ei lähe peres puuduolevat mujalt otsima. Kes kannatab kõik ära.
Kuule vaheta vahelduseks plaati palun. Igavaks muutud juba oma sama jutuga.