Kuidas läheb?

seks, suhted ja pereteemad
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 13 Sept 2024 22:17
Külaline kirjutas: 13 Sept 2024 08:03
Külaline kirjutas: 13 Sept 2024 00:00

Või et sina oled kohe jurist lausa? Vaat kui vägev, langeme kõik imetlusest kummuli :D

Nali naljaks, aga ilmselt sa jurist siiski ei ole, õige jurist suudab ikka teksti ka lugeda. Sina räägid praegu tekstist nii mööda kui üldse annab, sisust üldse aru ei saa.
Jajah, seltsimees kunstiteadlast oleme nõus tundide kaupa kuulama. Räägi veel midagi.
Sa oled Tartust? Või selle lähedalt ühest külast? Mul küla nimi ei meenu aga kunagi seksiretkel sai sinu juurest läbi põigatud. Ei ole võimalik, et on mitu nii rumala sõnapruugiga naist. Tal oli muidugi veel lolle nalju. Üks neist oli stiilis, et "kas vihkad mu alalõuale" või midagi sellist. Mida rohkem alkot tarbis seda rohkem talt selliseid pärleid tuli. Nüüd vist küll on tädike oma eksirännakutel Tallinna jõudnud.
Sa pole näinud "Armastus kolme apelsini vastu" ega "Noor pensionär" ja muid vanu Eesti filme? Neid tsitaate teadsid kõik peast. Sa ise ei tea?
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Sept 2024 21:04
Külaline kirjutas: 13 Sept 2024 19:29
Külaline kirjutas: 13 Sept 2024 18:25

Sa oled siin ennegi proovinud ennast võõraste sulgedega ehtida. Kahjuks ei tule lollil haritud inimese mängimine välja. No lihtsalt ei tule, punnita palju tahad.
Ega siin ei tohi jah öelda, et oled arst või piloot, kohe valetad.
Võib öelda küll ja on aru saada, kas see on usutav või mitte. Aga kui harimatu inimene proovib teeselda haritud inimest, aga sõnakasutus ja kirjavead on sellised nagu sellel "juristil", siis on ju paraku aru saada, et ta valetab. Harmimatul inimesel ei tule haritud inimese teesklemine vällja.
Küll sina nüüd oled hindaja ja ütleja. Küik õigused endale kahmanud ja muudkui tulistab puusalt.
Kus sina juurat õppisid, et oskad hinnata? Kes su õppejõud olid?
Külaline

Olen juhuslik nö möödakäija siin foorumis.
Kohe märkasin seda, et igas teemas läheb kismaks,
sellest siis minu küsimus - kas käitegi siin end lihtsalt välja elamas ja ära panemas?
Peale tehtut päev kohe ilus?
:D
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Sept 2024 09:57 Olen juhuslik nö möödakäija siin foorumis.
sellest siis minu küsimus - kas käitegi siin end lihtsalt välja elamas ja ära panemas?
No see on veider siin tõesti. Sest igas teemas, kus kirjeldatakse ja küsitakse nõu oma elu tulise konflikti kohta, vastatakse kui tähtis on olla rahulik, asja arutada rahulikult, ja mis põhiline-eemalduda. Eemalduda ilmselt siiski mõnest lähedasest inimesest, mis pole ju üldse nii kerge kui nõuaandjal tundub. Aga siin ei eemaldu küll keegi lahkheli korral,ei anna järele. ei mõelda sellele, et inimesed on erinevad. Või kui mõeldkse, öeldakse üleolevalt et jäägu sulle su arvamus( st mina sellega ei nõustu).
Külaline

Ma mõtlesin välja miks siin kakluseks läheb. Seepärast et päris elus ei saa te avaldada oma arvamust, sest keegi ei küsi! Kui keegi ei küsi, ei saa ka midagi öelda. Või saab öelda vaid head ja ilusat. Aga alati pole kõik hea ja ilus ja see jääb painama, häirima. Siin aga küsitakse. Ja saabki kõike öelda, sest küsiti ju.
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Sept 2024 10:19 Ma mõtlesin välja miks siin kakluseks läheb. Seepärast et päris elus ei saa te avaldada oma arvamust, sest keegi ei küsi! Kui keegi ei küsi, ei saa ka midagi öelda. Või saab öelda vaid head ja ilusat. Aga alati pole kõik hea ja ilus ja see jääb painama, häirima. Siin aga küsitakse. Ja saabki kõike öelda, sest küsiti ju.
Kus nüüd avastas ameerika.
Loomulikult ei saa ma tööl bossile öelda, et tema arenguvestlused on idiootlikud ja kogu atmosfäär on hullen, kui NLs. Samsmoodi pead kivinäoga valetama, ridade vahelt lugema, ja siis hiljem kuskil kõrtsis mõne üliusaldusväärse sõbraga bitchida.
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Sept 2024 11:39
Külaline kirjutas: 14 Sept 2024 10:19 Ma mõtlesin välja miks siin kakluseks läheb. Seepärast et päris elus ei saa te avaldada oma arvamust, sest keegi ei küsi! Kui keegi ei küsi, ei saa ka midagi öelda. Või saab öelda vaid head ja ilusat. Aga alati pole kõik hea ja ilus ja see jääb painama, häirima. Siin aga küsitakse. Ja saabki kõike öelda, sest küsiti ju.
Loomulikult ei saa ma tööl bossile öelda, et tema arenguvestlused on idiootlikud ja kogu atmosfäär on hullen, kui NLs. Samsmoodi pead kivinäoga valetama, ridade vahelt lugema, ja siis hiljem kuskil kõrtsis mõne üliusaldusväärse sõbraga bitchida.
Mul oli ka kunagi üks kehv ülemus. Tema arvas, et mina ei tee midagi ja mina arvasin, et tema ei saa millestki aru, mida seal asutuses üldse tehakse. Lõpupoole oligi see tõsi, kuigi algas teisiti. Siis käskis mul hakata tegema tööaja tabelit, et millega ma tegelen. Lõpuks oli juba asi niikaugel, et tahtsingi kirjutada talle sinna tabelisse, et hommikupoolikuti otsin uut tööd, siis koristan sahtleid, täidan ta tabelit ja peale lõunat kirun töökaaslastega teda taga. Tegelikult siis luuetasin sinna tabelisse igasugu asju ja kui võimalus avanes, lahkusin. Tema ka seal kaua ei olnud. Kui ülemusega klappi pole, siis peab alluv lahkuma.
Külaline

Anonymous kirjutas: 14 Sept 2024 11:39ei saa ma tööl bossile öelda, et tema arenguvestlused on idiootlikud ja kogu atmosfäär on hullen, kui NLs. Samsmoodi pead kivinäoga valetama, ridade vahelt lugema,
Keegi võiks selleteemalise vestluse avada, massiliselt napakaid on ladvaõunadeks edutatud...näide omaltpoolt kus "juht" liitis usinalt meetrid ja tükke.
Ma ise ei viitsi algatada :roll:
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Sept 2024 11:59
Külaline kirjutas: 14 Sept 2024 11:39
Mul oli ka kunagi üks kehv ülemus. Tema arvas, et mina ei tee midagi ja mina arvasin, et tema ei saa millestki aru, mida seal asutuses üldse tehakse. Lõpupoole oligi see tõsi, kuigi algas teisiti. Siis käskis mul hakata tegema tööaja tabelit, et millega ma tegelen. Lõpuks oli juba asi niikaugel, et tahtsingi kirjutada talle sinna tabelisse, et hommikupoolikuti otsin uut tööd, siis koristan sahtleid, täidan ta tabelit ja peale lõunat kirun töökaaslastega teda taga. Tegelikult siis luuetasin sinna tabelisse igasugu asju ja kui võimalus avanes, lahkusin. Tema ka seal kaua ei olnud. Kui ülemusega klappi pole, siis peab alluv lahkuma.
Töötaja ei tohi kahjustada firma mainet. Vahest pakutakse lahkumisel tagasiulatuvalt välja ühekordset preemiat koos arengu - või lahkumisvestlusega :lol:
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Sept 2024 07:45
Külaline kirjutas: 13 Sept 2024 22:17
Külaline kirjutas: 13 Sept 2024 08:03

Jajah, seltsimees kunstiteadlast oleme nõus tundide kaupa kuulama. Räägi veel midagi.
Sa oled Tartust? Või selle lähedalt ühest külast? Mul küla nimi ei meenu aga kunagi seksiretkel sai sinu juurest läbi põigatud. Ei ole võimalik, et on mitu nii rumala sõnapruugiga naist. Tal oli muidugi veel lolle nalju. Üks neist oli stiilis, et "kas vihkad mu alalõuale" või midagi sellist. Mida rohkem alkot tarbis seda rohkem talt selliseid pärleid tuli. Nüüd vist küll on tädike oma eksirännakutel Tallinna jõudnud.
Sa pole näinud "Armastus kolme apelsini vastu" ega "Noor pensionär" ja muid vanu Eesti filme? Neid tsitaate teadsid kõik peast. Sa ise ei tea?
Meil vist ühine tuttav. See ka tsiteeris vanu filme kõikides juuttudes. Kas sobis või mitte. Ja üks tema lemmik tsitaate oligi see siin mainitud. Ausalt öeldes väga häiriv oli. Ja veider.
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Sept 2024 10:08
Külaline kirjutas: 14 Sept 2024 09:57 Olen juhuslik nö möödakäija siin foorumis.
No see on veider siin tõesti. Sest igas teemas, kus kirjeldatakse ja küsitakse nõu oma elu tulise konflikti kohta, vastatakse kui tähtis on olla rahulik, asja arutada rahulikult, ja mis põhiline-eemalduda. Eemalduda ilmselt siiski mõnest lähedasest inimesest, mis pole ju üldse nii kerge kui nõuaandjal tundub. Aga siin ei eemaldu küll keegi lahkheli korral,ei anna järele. ei mõelda sellele, et inimesed on erinevad. Või kui mõeldkse, öeldakse üleolevalt et jäägu sulle su arvamus( st mina sellega ei nõustu).
Jah, just täpselt nii on. Ausalt öelda hakkab see siinne negatiivsus ja lakkamatu kaasvestlejate mõnitamine juba tasapisi tüütama. Kas siis tõesti pole kuidagi võimalik suhelda teiste inimestega nii nagu tahaksid, et sinuga suheldaks? Milleks on vaja absoluutselt igas, ka kõige neutraalsemas teemas, saag käima tõmmata? Kui keegi ütleb, et temale meeldib oma kodus avatud köök või et tema keedab moosi, mis selles siis imelikku või halba on, et peab teda silmapilk sõimama hakkama? Kas see sõimur sai oma päeva paremaks nüüd?

Need teiste mõnitajad ise on tavaliselt kõikse suuremad hoolivuse, armastuse ja headuse propageerijad ja kirevad kõige rohkem, et ära tee väljagi, samuti räägivad nad suure suuga suitsiidiennetusest. Olles selles kurvas suitsiiditeemas keskmisest natuke rohkem n-ö sees, julgen öelda, et vabalt võib just niisugune anonüümses foorumis mõnitamine ja halvastiütlemine saada tikuks, mis lõpuks murrab kaameli selgroo.
Külaline

Need teiste mõnitajad ise on tavaliselt kõikse suuremad hoolivuse, armastuse ja headuse propageerijad ja kirevad kõige rohkem, et ära tee väljagi, samuti räägivad nad suure suuga suitsiidiennetusest. Olles selles kurvas suitsiiditeemas keskmisest natuke rohkem n-ö sees, julgen öelda, et vabalt võib just niisugune anonüümses foorumis mõnitamine ja halvastiütlemine saada tikuks, mis lõpuks murrab kaameli selgroo.
Naljakas on ka see, et need negatiivsed teiste halvustajad on ise kõige suuremad solvujad üldse. Neile ei tohi midagi öelda, samas ise halvustavad teisi ja sõimavad labaselt igal sammul.
Külaline

Iseendaga räägid?
Udusulg, mitte tikk.
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Sept 2024 09:22 Iseendaga räägid?
Udusulg, mitte tikk.
Just nimelt sinust ongi siin praegu jutt.

Kusjuures kõige totram on see, et sa parandad alati valesti. Palun näita meile allikat, mille järgi peab ütlema udusulg ja puumaterjalist tehtud asi on vale? Minu allikas on siin:
https://arhiiv.eki.ee/dict/ies/index.cg ... ek%C3%B5rs
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist