Kaugsuhted

seks, suhted ja pereteemad
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 12 Sept 2024 10:42
Külaline kirjutas: 11 Sept 2024 17:46
Külaline kirjutas: 11 Sept 2024 17:40

Kas suhe on algusest peale kaugsuhtena toiminud või olete partneriga koos ka elanud? Kui tihti kohtute?
Kohtume 2-3 korda kuus R-P. Elame erinevates riikides. Algusest peale kaugsuhe, tutvusime tema kodumaal.
Pakun välja, et sind tarvitab mõni tumedanahaline.
Ma ei sooviks oma meheks ei tumedanahalist ega muust rahvusest. Minu mees on eestlane.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Sept 2024 14:25
Külaline kirjutas: 11 Sept 2024 17:46

Kohtume 2-3 korda kuus R-P. Elame erinevates riikides. Algusest peale kaugsuhe, tutvusime tema kodumaal.
Ma ei sooviks oma meheks ei tumedanahalist ega muust rahvusest. Minu mees on eestlane.
Kuidas siis nii? "tutvusime tema kodumaal" Eestlasega? Selline tumedanahaline eestlane on ka muidugi eestlane kui inimene seda uskuda tahab :lol:
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Sept 2024 21:45
Külaline kirjutas: 12 Sept 2024 14:25

Kuidas siis nii? "tutvusime tema kodumaal" Eestlasega? Selline tumedanahaline eestlane on ka muidugi eestlane kui inimene seda uskuda tahab :lol:
Kui eestlane elab juba 15 aastat mujal, seal on tema kodu, siis see riik on tema uus kodumaa.

PS: Miks väljaspool eestit elav inimene peaks üldse tumedanahaline olema? Sa pole Eestist kunagi välja saanud? Uskumatu jutt. Ma ei suudaks tumedanahalisega isegi käest kinni hoida, muust rääkimata.
Külaline

Anonymous kirjutas: 12 Sept 2024 14:25Ma ei sooviks oma meheks ei tumedanahalist ega muust rahvu
Ära ütle. Rimis müüakse põdravorsti. Selline latt on ka mustal....
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Sept 2024 22:46
Anonymous kirjutas: 12 Sept 2024 14:25Ma ei sooviks oma meheks ei tumedanahalist ega muust rahvu
Ära ütle. Rimis müüakse põdravorsti. Selline latt on ka mustal....
Ei viitsi pedega vaielda. Naudi oma põdravorsti.
Twlf

Postitus Postitas Twlf »

Kaugsuhe on tore. Saad nautida erinevaid kogemusi. Ei ole ohtu, et nn vahele jääd. Mitte, et see midagi tähendaks, aga rahulikum. Ei pea seletama ja draamasid taluma.
Külaline

Twlf kirjutas: 13 Sept 2024 09:51 Kaugsuhe on tore. Saad nautida erinevaid kogemusi. Ei ole ohtu, et nn vahele jääd. Mitte, et see midagi tähendaks, aga rahulikum. Ei pea seletama ja draamasid taluma.
Kui partneriga selline kokkulepe, siis küll. Normaalsed inimesed kõrvalt ei pane. Panevad siinsed hälbega mehed, kellele naine on vaid nikupukk.
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Sept 2024 14:01
Twlf kirjutas: 13 Sept 2024 09:51 Kaugsuhe on tore. Saad nautida erinevaid kogemusi. Ei ole ohtu, et nn vahele jääd. Mitte, et see midagi tähendaks, aga rahulikum. Ei pea seletama ja draamasid taluma.
Kui partneriga selline kokkulepe, siis küll. Normaalsed inimesed kõrvalt ei pane. Panevad siinsed hälbega mehed, kellele naine on vaid nikupukk.
Nikupukk siis nikupukk. Mis seal vahet. Peaasi, et töö saab tehtud.
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Sept 2024 14:13
Külaline kirjutas: 13 Sept 2024 14:01
Siis ära hala, et keegi sind üle paari korra ei taha ja otsib uut meest. Loogish.
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Sept 2024 17:29 Postitus on kustutatud
Aga mis sa jahud sellest siis erinevates teemades? Sina kasutad kellegi keha, seesama keegi kasutab sind samamoodi, kumbki rohkemat ei taha - tema elab oma elu edasi, sina pritsid foorumis sappi. Mis sul viga on?
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Sept 2024 17:39
Külaline kirjutas: 13 Sept 2024 17:29 Postitus on kustutatud
Aga mis sa jahud sellest siis erinevates teemades? Sina kasutad kellegi keha, seesama keegi kasutab sind samamoodi, kumbki rohkemat ei taha - tema elab oma elu edasi, sina pritsid foorumis sappi. Mis sul viga on?
Mina ei jahu nii nagu sina räägid. Mina olen see kes ütles, et lähima 5-10 a jooksul ei taha püsisuhet. Elan,naudin ja võtan viimast. Ei hakka teistmoodi eluga riskima. Kui kaaslane seksib ka teistega mina kätt ette ei pane. Seksigu. Peaasi, et ta paar kuyd ka minuga seksib ja on võtta kui isu tuleb
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Sept 2024 17:29
Külaline kirjutas: 13 Sept 2024 14:47
Külaline kirjutas: 13 Sept 2024 14:13

Siis ära hala, et keegi sind üle paari korra ei taha ja otsib uut meest. Loogish.
Postitus on kustutatud
Sul on ikka päris suured potentsiprobleemid, kui tõuseb vaid paar korda. Minu 42-aastane 8 aastat minuga koos elanud mees seksis minuga päris mitmel korral 7 korda ööpäevas, loomulikult jõudis igal korral ka lõpule.
Külaline

Sul on ikka päris suured potentsiprobleemid, kui tõuseb vaid paar korda. Minu 42-aastane 8 aastat minuga koos elanud mees seksis minuga päris mitmel korral 7 korda ööpäevas, loomulikult jõudis igal korral ka lõpule.
No tema on ju ligi 70, hea kui üldse tõuseb.
Simon says:
Kontakt:

Postitus Postitas Simon says: »

Külaline kirjutas: 13 Sept 2024 19:00
Külaline kirjutas: 13 Sept 2024 14:47

Postitus on kustutatud
Aga enam ei seksi.
Külaline

Simon says: kirjutas: 13 Sept 2024 19:21

Postitus on kustutatud
Aga enam ei seksi.
Minuga muidugi mitte, jätsin ta maha.
Simon says:
Kontakt:

Külaline kirjutas: 13 Sept 2024 19:25

Aga enam ei seksi.
Kas ilmus 8 korra mees?
Külaline

Simon says: kirjutas: 13 Sept 2024 19:41
Aga enam ei seksi.
Kas ilmus 8 korra mees?
Kui mees petab ning vahele jäädes tõstab naise vastu kätt, siis pole talle enam kohta. Seks pole mehe valimisel mõõdupuu. Viisakas riist küll.
Simon says:
Kontakt:

Külaline kirjutas: 13 Sept 2024 20:22

Kas ilmus 8 korra mees?
Kui mees petab ning vahele jäädes tõstab naise vastu kätt, siis pole talle enam kohta. Seks pole mehe valimisel mõõdupuu. Viisakas riist küll.
Ju siis neid 7 korra päevi nägid unes;)))
Külaline

Anonymous kirjutas: 13 Sept 2024 14:13Nikupukk siis nikupukk. Mis seal vahet. Peaasi, et töö saab tehtud.
Hommikul kui kires kukk, toodi tuppa ni...
kutsuti siis doktor karu, see sai kohe asjast aru
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Sept 2024 20:22

Kas ilmus 8 korra mees?
Siis ikkagi jõudis ööpäevas rohkem kui 7 korda. Jaksas ka veel vasakult panna. Huvitav kas siis 7+8 korda ööpäevas. Müts maha sellise mehe ees. Huvitab kaks asja. Kas siis kui mehel lahti läks tuli tal riista otsast peale 12x ainult auru või? Ja miks ometigi ta sinu kõrvalt vasakult pani? See oli patt muidugi sellise jumalanna kõrvalt vasakule panna. Aga kui oleks sulle vastu tatti andnud kas siis elaksite koos ja teeksite ikka 7x ööpäevas. Või karistuseks piirdute 5 korraga.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Baidu [Spider] ja 5 külalist