Sa ei pea sama asja üle kordama, ma saan aru küll. Sina ei saa aru, mida mina ütlen. Igaühel on õigus teha oma otsuseid ja ka omi vigu. Sinu ja ämma asi on olla vait. Kuidas te omi emotsioone ja suhteid lahkate, obgi vaid teie asi. Võid saata ämma pikalt või jääda tema käpa alla.Külaline kirjutas: ↑08 Sept 2024 10:25Siin on 2 kindlameelset. Need on ämm ja laps. Mina olen seal vahel, keda survestab ämm. Ja südames ma arvangi sama mida tema. Aga ma ei tohi oma vaateid ka lapsele peale suruda ja ma ei taha temaga tülli minna. Ämm ka ei taha ja seepärast surubki, et mina seda teeks. Ma ei tea. Kui asi lõpuks läheb nii nagu ma, me kardame, küll ma siis mõtlen et okeks või tülligi läinud, mis sellest. Äkki oleks see tema otsust muutnudKülaline kirjutas: ↑08 Sept 2024 10:18Ei, see ei ole ühe pere teema ega mure. See on 2 täiskasvanut inimest survestavad kolmandat, et too teeks nii, nagu 2 tahavad.Külaline kirjutas: ↑08 Sept 2024 10:10
See on nagu ühe pere, meie pere teema, mure, seepärast. Mina olen ema, tema vanaema. Meil on üks ja sama mure. Tema tunneb et ema peab asja muutma, seda ei saa lasta juhtuda, seepärast räägib sellest.
Elate ämma majas vms?