Täiskasvanud lapse otsus
-
Külaline
Täiskasvanud lapse otsus
Minu täiskasvanud laps tegi otsuse, mis mind ei rõõmusta, ma pole sellega nõus, aga ma ei saa ka midagi teha. Tema elu, tema otsus. Süda on raske. Laps ise ka teab seda.
Minu ämm, st lapse vanaema sai ka nüüd sellest teada. Sisuliselt oleme me ühes paadis ja ei ole ka. Selles mõttes, et ma saan nüüd nagu pahandada, et ma lapse otsust ei mõjuta, ei keela, ei manitse. Et pärast ma kahetsevat, et lasksin nii tal teha.
Mida ma peaks tegema? Seda et ütlen et räägi ise siis lapsega, vastab ta et sa oled ju lapsevanem, sina pead temaga rääkima.
Minu ämm, st lapse vanaema sai ka nüüd sellest teada. Sisuliselt oleme me ühes paadis ja ei ole ka. Selles mõttes, et ma saan nüüd nagu pahandada, et ma lapse otsust ei mõjuta, ei keela, ei manitse. Et pärast ma kahetsevat, et lasksin nii tal teha.
Mida ma peaks tegema? Seda et ütlen et räägi ise siis lapsega, vastab ta et sa oled ju lapsevanem, sina pead temaga rääkima.
-
Nisu Kuuno
Järjekordne üldsõnaline teema. Raske on nõu Andy. Kas poisslaps tutvustas sulle oma uut mustanahalist poiss -sõpra? Sa ei suuda leppida et su laps on homo?
-
Külaline
Sinu asi on enda vanemale öelda, et isegi kui kumbki teist noore täiskasvanu otsusega nõus ei ole, see on ja jääb tema isiklikuks valikuks ja otsuseks, teie asi on teda toetada või vähemalt aktsepteerida, mitte ümber veenda.Külaline kirjutas: ↑08 Sept 2024 09:00 Minu täiskasvanud laps tegi otsuse, mis mind ei rõõmusta, ma pole sellega nõus, aga ma ei saa ka midagi teha. Tema elu, tema otsus. Süda on raske. Laps ise ka teab seda.
-
Külaline
Ei ole vaja enda foobiaid teistele üle kanda. Milles teemaalgataja lapse otsus seisneb ei ole käesoleval juhul isegi oluline. Teemaks on "kas vanemad ja vanavanemad peaksid oma täiskasvanud järeltulija õigust ise enda eest otsuseid langetada aktsepteerima või mitte"Nisu Kuuno kirjutas: ↑08 Sept 2024 09:14 Järjekordne üldsõnaline teema. Raske on nõu Andy. Kas poisslaps tutvustas sulle oma uut mustanahalist poiss -sõpra? Sa ei suuda leppida et su laps on homo?
-
Homo
Ma ei muretseks. Homod võivad olla toredad inimesed. Vaata näiteks Haberit ja Pillerit
-
Külaline
Ei saa aru, milleks siia selliseid lambiteemasid tehakse, kui midagi ei räägita ja igaüks võib ise nuputada, millest on jutt. Mis vastuseid siit oodatakse?! On vast ikka suur vahe, kas täiskasvanud laps otsustas kolida välismaale või hoopis minna Ukrainasse sõdima.
-
Nisu Kuuno
Ah et ostis Opeli? Lepi sellega. See pole nii hull otsus.Külaline kirjutas: ↑08 Sept 2024 09:21Ei ole vaja enda foobiaid teistele üle kanda. Milles teemaalgataja lapse otsus seisneb ei ole käesoleval juhul isegi oluline. Teemaks on "kas vanemad ja vanavanemad peaksid oma täiskasvanud järeltulija õigust ise enda eest otsuseid langetada aktsepteerima või mitte"Nisu Kuuno kirjutas: ↑08 Sept 2024 09:14 Järjekordne üldsõnaline teema. Raske on nõu Andy. Kas poisslaps tutvustas sulle oma uut mustanahalist poiss -sõpra? Sa ei suuda leppida et su laps on homo?
-
Külaline
Vabandust, on jah üldsõnaline. Aga loodan, et siiski saab vastata.
See on asi mis ei tee ei mulle ega ämmale rõõmu. Kurvastab. Kardame mõlemad tagajärgi. Aga asi on pigem minus ja ämmas. Mina pean ju lapsesse uskuma ja teda toetama. Ma ei saa tema otsust ka keelata. Sellega ei saavuta midagi. Aga nüüd see minu ämm, kes ka tunneb muret ja hirmu. " sa pead ta ümber veenma. Rääkima. Seda ei tohi lasta nii minna, räägi temaga, see on sinu laps, sina pead talle aru pähe panema"
See on asi mis ei tee ei mulle ega ämmale rõõmu. Kurvastab. Kardame mõlemad tagajärgi. Aga asi on pigem minus ja ämmas. Mina pean ju lapsesse uskuma ja teda toetama. Ma ei saa tema otsust ka keelata. Sellega ei saavuta midagi. Aga nüüd see minu ämm, kes ka tunneb muret ja hirmu. " sa pead ta ümber veenma. Rääkima. Seda ei tohi lasta nii minna, räägi temaga, see on sinu laps, sina pead talle aru pähe panema"
-
Külaline
Võibolla abiellub vale inimesega või on tegu soomuutmise otsusega? Igal juhul, kui TA juba teema tegi, siis mingi elu muutev asi see igatahes on.
Kui vana see laps on? Kui tegu ln täiskasvanuga, ega siis ju polegi vanematel eriti midagi kaasa rääkida. Paraku.
Kui vana see laps on? Kui tegu ln täiskasvanuga, ega siis ju polegi vanematel eriti midagi kaasa rääkida. Paraku.
-
Külaline
Kasvatamise, elama õpetamise ja aru pähe panemise aeg on möödas. Aktsepteerida tuleb.Külaline kirjutas: ↑08 Sept 2024 09:25 Vabandust, on jah üldsõnaline. Aga loodan, et siiski saab vastata.
-
Külaline
Peale X ja X on X nuhtluseks X alailma XX. Praegu pole X veel halli aimugi, aga X valitseb sellegipoolest juba X. X areneb ja nii on X ja X asemel X võetud X.
Küllap on see X, kulutab vähem X – ega inimene X vastu ei saa.
Aga kahjuks on X niigi palju. Võib-olla siiski ei tasuks X jännata, eriti kui X pole kuigi suur. Pealegi mõjub X hästi, X ja annab X võimaluse X.
Ja inimese X tahab X, vahelduseks kas või natuke X.
Aga kahjuks on X niigi palju. Võib-olla siiski ei tasuks X jännata, eriti kui X pole kuigi suur. Pealegi mõjub X hästi, X ja annab X võimaluse X.
-
Külaline
Sa nägid vaeva. Milleks küllKülaline kirjutas: ↑08 Sept 2024 09:43 Peale X ja X on X nuhtluseks X alailma XX. Praegu pole X veel halli aimugi, aga X valitseb sellegipoolest juba X. X areneb ja nii on X ja X asemel X võetud X.
-
Külaline
Ma tõesti ei saa. Kui mu laps ka äkki seda foorumit loeb, tunneb ta end ära. Ema on tervele ilmale rääkinud! Seda ma andeks ei saaks.Külaline kirjutas: ↑08 Sept 2024 10:00 Ei saa täpsemalt rääkida no ei saa
-
Külaline
Soovitus on, et saa kõigepealt ise täiskasvanuks. Miks selliseid jutte ämmaga pidada?
-
Külaline
See on nagu ühe pere, meie pere teema, mure, seepärast. Mina olen ema, tema vanaema. Meil on üks ja sama mure. Tema tunneb et ema peab asja muutma, seda ei saa lasta juhtuda, seepärast räägib sellest.Külaline kirjutas: ↑08 Sept 2024 10:04 Soovitus on, et saa kõigepealt ise täiskasvanuks. Miks selliseid jutte ämmaga pidada?
-
Külaline
Aga mida sa siit vastustest ootad? Kaastunnet, et sind enam kuulda ei võeta? Julgustust, et piisava survestamise peale mõtleb ikka ümber? Nõuannet, kuidas oma emale öelda, et see pole tema asi? Kas sa ise usud, et täiskasvanul on õigus oma otsused ise langetada või mitte?Külaline kirjutas: ↑08 Sept 2024 10:04 Ma tõesti ei saa. Kui mu laps ka äkki seda foorumit loeb, tunneb ta end ära. Ema on tervele ilmale rääkinud! Seda ma andeks ei saaks.
-
Külaline
Ei, see ei ole ühe pere teema ega mure. See on 2 täiskasvanut inimest survestavad kolmandat, et too teeks nii, nagu 2 tahavad.Külaline kirjutas: ↑08 Sept 2024 10:10See on nagu ühe pere, meie pere teema, mure, seepärast. Mina olen ema, tema vanaema. Meil on üks ja sama mure. Tema tunneb et ema peab asja muutma, seda ei saa lasta juhtuda, seepärast räägib sellest.Külaline kirjutas: ↑08 Sept 2024 10:04 Soovitus on, et saa kõigepealt ise täiskasvanuks. Miks selliseid jutte ämmaga pidada?
-
Külaline
Kellega see ämm seal nüüd pahandab, oma pojukesega? Miks ta ise lapse otsust ei soovi mõjuta? Mine sõima ämmal nägu täis, et laseb niimoodi lapsukesel elus halbu otsuseid teha. Vanemaid lapsed ju ei kuula, see on juba looduse poolt nii määratud, ämm võiks oma elukogemuse pealt seda juba nagu teada.
-
Külaline
Siin on 2 kindlameelset. Need on ämm ja laps. Mina olen seal vahel, keda survestab ämm. Ja südames ma arvangi sama mida tema. Aga ma ei tohi oma vaateid ka lapsele peale suruda ja ma ei taha temaga tülli minna. Ämm ka ei taha ja seepärast surubki, et mina seda teeks. Ma ei tea. Kui asi lõpuks läheb nii nagu ma, me kardame, küll ma siis mõtlen et okeks või tülligi läinud, mis sellest. Äkki oleks see tema otsust muutnudKülaline kirjutas: ↑08 Sept 2024 10:18Ei, see ei ole ühe pere teema ega mure. See on 2 täiskasvanut inimest survestavad kolmandat, et too teeks nii, nagu 2 tahavad.Külaline kirjutas: ↑08 Sept 2024 10:10See on nagu ühe pere, meie pere teema, mure, seepärast. Mina olen ema, tema vanaema. Meil on üks ja sama mure. Tema tunneb et ema peab asja muutma, seda ei saa lasta juhtuda, seepärast räägib sellest.Külaline kirjutas: ↑08 Sept 2024 10:04 Soovitus on, et saa kõigepealt ise täiskasvanuks. Miks selliseid jutte ämmaga pidada?
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Baidu [Spider] ja 4 külalist