Kaugsuhted
-
Külaline
Alati ei pea ka kodukandist minema kolima või siis jäädavalt ära jääma... on täiesti ok elada oma kodukandis oma tugivõrgustiku lähedal. Paljud ju lõpetavad kõrgkooli ja asuvad tagasi juurte juurde. Samuti lapsed, kes lähevad mujale kooli, nad tahavad juurte juurde tagasi. (Mitte kõik). Aga paljud.
-
Külaline
Kaugsuhted keskealise Tinder, Amoremi jne naisega ei toimi isegi eesti piires. Nad arvavad, et on kaugel ja midagi välja ei tule. Phel hetkel avastad, et jube tihedalt on õhtuti sõbrsnbad külas või tema sõbrannadega väljas. Nädalavahetustel juhtub ikka, et tuleb midagi vahele kus vaja ka ööks ära jääda ja suhelda ei saa jne. Tehke oma järeldused ise.
Aga kes otsib selliseid naisi siis eriti hea kasvulava on Tartu ja selle ümbrus. Otsi proyat kes 40-55. Lahutanu 0-2 a tagasi. Kelle profiilil märge püsisuhe. Neid saab kõige kergemini. Ühte peab arvestama. Nendega pole kunagi nii nagu paistab. Seega hoia oma tunded kontrolli all ja naudi proua kehavõlusid.
Aga kes otsib selliseid naisi siis eriti hea kasvulava on Tartu ja selle ümbrus. Otsi proyat kes 40-55. Lahutanu 0-2 a tagasi. Kelle profiilil märge püsisuhe. Neid saab kõige kergemini. Ühte peab arvestama. Nendega pole kunagi nii nagu paistab. Seega hoia oma tunded kontrolli all ja naudi proua kehavõlusid.
-
Külaline
Selles vanuses naistel ei pidanud olema u enam kehavõlusid nagu sa mitu korda ise oled kirjutanud. Kõik on tselluliiti täis ja rinnad ripakil.Külaline kirjutas: ↑05 Sept 2024 12:28 Seega hoia oma tunded kontrolli all ja naudi proua kehavõlusid.
-
Külaline
Ära topi sõnu suhu. Tõsi kõik see neil olemas. Aga kasutatud autot ostes sa ei eelda ka, et saad uue. Seega kui nii enam vähem ma talun ära
-
Külaline
Eks kasutatud naisega on nagu kasutatud autoga. Ühe mehe vana on teise mehe uus.Külaline kirjutas: ↑05 Sept 2024 18:45Ära topi sõnu suhu. Tõsi kõik see neil olemas. Aga kasutatud autot ostes sa ei eelda ka, et saad uue. Seega kui nii enam vähem ma talun ära
-
Külaline
Ei taha kaugsuhet. Milleks üldse suhe kui ikka peab üksi olema. Ainult äärmisel vajadusel taluks lühikest aega. Kui vähegi rahaliselt võimalik töölt lahkuda läheks kaasa.
-
Külaline
Mina oleks rahul. Kui see oleks näiteks mingi aasta või paar, siis täiesti normaalne. Ei jätaks oma siinsete elu.Külaline kirjutas: ↑04 Sept 2024 11:33 Kuidas suhtute kaugsuhetesse? Kas alustaksite suhet kaugel tööl käiva partneriga? Kui teie praegune partner saaks väga-väga hea tööpakkumise välismaalt, mis tähendaks heal juhul vaid kord-paar paari kuu jooksul kodus nädalakest peatumist. Kas loobuksite oma tööst ja elust, võtaks lapsed koolist-lasteaiast ära, loobuks tugivõrgustikust ja läheks kaasa või oleksite rahul ka kaugsuhtega?
Olete praegu või olnud kunagi kaugsuhtes? Kas teie pere jaoks toimis?
-
Külaline
Meie suhe algas kaugsuhtena. Kestis aasta aega niiviisi, siis kolisime kokku.Külaline kirjutas: ↑10 Sept 2024 13:53 Kaua siis 1 kaugsuhe. Eesti piirides on teil kestnud?
Oleneb. See otsus saaks sündida ainult perekondlikult, mitte et mees otsustab nii ja mina otsustan naa ja siis vaatame, mis saab. Määramatuks ajaks Eestist ära kolima ma ei soostuks, sellist tööd vastu ei võtaks mees ega ma ise, mis seda eeldaks. Ajutiselt, nt 1-2 aastat - oleks põnev, aga korralduslikult muidugi keeruline seoses laste koolide jm kohustustega.
-
Külaline
Mina kunagi elasin selle läbi. Elukaaslane läkski esimest korda kuuks ajaks välismaale, siis aasta hiljem juba mingiks 3 kuuks. Veel aasta hiljem pea aastaks. Kuidas saab siis teisele keelata enesetäiendust välismaal eks, milline võimalus. Lõpptulemus oli see, et tema elas välismaal vaba inimese elu ja mina hoidsin kodu talle. Tema käis pidudel, sai palju sõpru, ööklubides ja mina istusin kodus. Tihti kui mul oli igav kodus ja helistasin talle välismaale, siis telefon ei võtnud. Põhjendas seda kõike hiljem oma üksindusega. Kui tagasi tuli, siis ma lootsin mingisugusele kompensatsioonile. Teeb minu heaks midagi, käitub minuga kenasti või teeb üllatusi, kingitusi. Tuhkagi. Tegelikult hoopis võõrandusime vaikselt ja teda oli välismaa elu hoopis teistsuguseks teinud. Ma oleks võinud ka käia nädalavahetustel pidudel ja kes teab, äkki oleks hoopis parema suhte leidnud. Minu poolt igasugune kategooriline EI kaugsuhetele. Lahusolek muudab inimesi palju.Teemaalgataja kirjutas: ↑04 Sept 2024 12:59 Tegu on puhtalt hüpoteetilise aruteluga. Loomulikult igaüks peab vaatama ja arvestama oma isiklike asjaoludega. Mina ise näiteks ei looks suhet inimesega, kellest kohe alguses on teada, et tegu saaks olla vaid kaugsuhte või visiitsuhte laadse asjaga.
Aga kui pikaaegne parner saaks mingi überhea pakkumise, siis ma ei teagi mida teeks. Kohe suhet katkestama kindlasti ei hakkaks. Lähedus on mulle küll ülioluline aga teise unistuste töö ja rahulolu samuti.
Mõnede inimeste jaoks pole kaugus üldse probleemiks. "Kalevipoegade" peresid ka ju igasuguseid, osad on siia jäänud, teised kaasa kolinud. Mis sellise eluga kaasneb ei tea ju enne kui pole ise sellises olukorras olnud...
-
Külaline
Lootsid kompensatsioonile? Mees oli kaugel pere jaoks orjanud. Tulikoju pidi jälle orjama
-
Külaline
Loomulikult käin, kus tahan. Või sinu arust peab suhtes inimene kodus passima? Unusta ära, töll.Külaline kirjutas: ↑05 Sept 2024 12:28 Kaugsuhted keskealise Tinder, Amoremi jne naisega ei toimi isegi eesti piires. Nad arvavad, et on kaugel ja midagi välja ei tule. Phel hetkel avastad, et jube tihedalt on õhtuti sõbrsnbad külas või tema sõbrannadega väljas. Nädalavahetustel juhtub ikka, et tuleb midagi vahele kus vaja ka ööks ära jääda ja suhelda ei saa jne. Tehke oma järeldused ise.
-
Külaline
Ta enese täiendas end, ei saanud mingit raha. Mingit raha perele ei tulnud.Külaline kirjutas: ↑11 Sept 2024 14:04 Lootsid kompensatsioonile? Mees oli kaugel pere jaoks orjanud. Tulikoju pidi jälle orjama
-
Külaline
Külaline kirjutas: ↑11 Sept 2024 12:21Mina kunagi elasin selle läbi. Elukaaslane läkski esimest korda kuuks ajaks välismaale, siis aasta hiljem juba mingiks 3 kuuks. Veel aasta hiljem pea aastaks. Kuidas saab siis teisele keelata enesetäiendust välismaal eks, milline võimalus. Lõpptulemus oli see, et tema elas välismaal vaba inimese elu ja mina hoidsin kodu talle. Tema käis pidudel, sai palju sõpru, ööklubides ja mina istusin kodus. Tihti kui mul oli igav kodus ja helistasin talle välismaale, siis telefon ei võtnud. Põhjendas seda kõike hiljem oma üksindusega. Kui tagasi tuli, siis ma lootsin mingisugusele kompensatsioonile. Teeb minu heaks midagi, käitub minuga kenasti või teeb üllatusi, kingitusi. Tuhkagi. Tegelikult hoopis võõrandusime vaikselt ja teda oli välismaa elu hoopis teistsuguseks teinud. Ma oleks võinud ka käia nädalavahetustel pidudel ja kes teab, äkki oleks hoopis parema suhte leidnud. Minu poolt igasugune kategooriline EI kaugsuhetele. Lahusolek muudab inimesi palju.Teemaalgataja kirjutas: ↑04 Sept 2024 12:59 Tegu on puhtalt hüpoteetilise aruteluga. Loomulikult igaüks peab vaatama ja arvestama oma isiklike asjaoludega. Mina ise näiteks ei looks suhet inimesega, kellest kohe alguses on teada, et tegu saaks olla vaid kaugsuhte või visiitsuhte laadse asjaga.
Aga kui pikaaegne parner saaks mingi überhea pakkumise, siis ma ei teagi mida teeks. Kohe suhet katkestama kindlasti ei hakkaks. Lähedus on mulle küll ülioluline aga teise unistuste töö ja rahulolu samuti.
Mõnede inimeste jaoks pole kaugus üldse probleemiks. "Kalevipoegade" peresid ka ju igasuguseid, osad on siia jäänud, teised kaasa kolinud. Mis sellise eluga kaasneb ei tea ju enne kui pole ise sellises olukorras olnud...
Ja miks sa kodus passisid? Oma elu üldse pole? Mingi meeste järgi käib elu? Kui elaks mehega koos, oma eraldi elu on ju ikka-omad inimesed, sõbrannade õhtud-reisid jne.
Mis tähendab hoidsid kodu? Kuhu see kodu su hoidmata kadunud oleks?
-
Külaline
Kaugsuhe on parim. Elan nii juba aastaid ning koos elada ei taha. Ülimugav, ainult endaga arvestamine.
-
Külaline
Kas suhe on algusest peale kaugsuhtena toiminud või olete partneriga koos ka elanud? Kui tihti kohtute?Külaline kirjutas: ↑11 Sept 2024 17:26 Kaugsuhe on parim. Elan nii juba aastaid ning koos elada ei taha. Ülimugav, ainult endaga arvestamine.
-
Külaline
Kohtume 2-3 korda kuus R-P. Elame erinevates riikides. Algusest peale kaugsuhe, tutvusime tema kodumaal.
-
Külaline
Pakun välja, et sind tarvitab mõni tumedanahaline.Külaline kirjutas: ↑11 Sept 2024 17:46Kohtume 2-3 korda kuus R-P. Elame erinevates riikides. Algusest peale kaugsuhe, tutvusime tema kodumaal.
-
Külaline
Alaväärsuskompleks? Tema ise "tarvitab" kaaslast samapalju, sõltumata selle nahatoonist.Külaline kirjutas: ↑12 Sept 2024 10:42 Pakun välja, et sind tarvitab mõni tumedanahaline.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 9 külalist