Nendel lastel on elu väga hea ja nad ise on oma eluga väga rahul. Isaga ka. Tõenäoliselt ka emaga, sest ema on ju ema. Katsu sina ka oma lastele midagi ligilähedastki pakkuda. Kui kodus on üks kehva välimusega, alla keskmist palka teeniv ja olematus suhtes olev nn emme siis see pole laste jaoks just parim kasvukeskkond.Külaline kirjutas: ↑27 Aug 2024 11:28 Vaesed kepijuku lapsed. Vähemalt ema on normaalne.
Rikas mees
-
Külaline
-
Külaline
Kuidas sina mehena tead mida keskealine naine arvab? Minu kokkupuude nendega on oluliselt tihedam kui sul, garanteeritudKülaline kirjutas: ↑27 Aug 2024 11:16
[/quote]
Lühisuhted on tulevik. Lühisuhted on turvalised. Lühisuhted on põnev. Lühisuhgetes sa ei pea teesklema ja mängima kedagi teist. Kui talle või sulle ei meeldi midagi siis aidaaa. Seksivärk tehtud ja mida siin teeselda ja mängida kedagi teist. Tegema nägu, et uihh ja aihhh mina küll sellie pole. Minu keelekasutus on poliitiliselt korrektne. Riides käin nagu temake tahab jne, jne.
Ja sa õpi lugema. 20 aastat ei tehtud lapsi. Laopsi kasvatati ligi 20 aastat. Lapsed tehti varem. Aga kus sinu lapsed on? Kas neid üldse kunagi tuleb? On neid üldse sul kellegiga teha?
[/quote]
No kui iseloom nii vilets on, et kellegiga suhte loomiseks peab kedagi teist mängima siis tunnen kaasa. Normaalsetel inimestel selliseid probleeme ei ole, eks sa isegi mõistad seda. Normaalses suhtes ei pea poliituliselt korrektne olema ja riietumise puhul ei tee keegi ettekirjutusi. Järelikult pidid ikka koledad katkised ja sitased riided olema. Normintellektiga inineste tavapärases suhtes ei ole sinu kirjeldatut. Kahju isegi sinust
Kus on kirjutatud, et 20 aastat tehti lapsi? Võileivale said valed seened hommikul? Lapsi pole, ei tule, keegi kellega neid teha on olemas, aga me ei taha 20 aasta pärast lahutatud olla ja kibestunult foorumites halada
-
Külaline
[/quote]
NLapsi pole, ei tule, keegi kellega neid teha on olemas, aga me ei taha 20 aasta pärast lahutatud olla ja kibestunult foorumites halada
[/quote]
Aga ometigi oled nagu vana, tige, näljane ja kuri valvepeni siin foorumis ja haugud iga teema all. Ja kiitled samuti. Nii lollilt praalid, et lugedes haskkab silmadel valus.
NLapsi pole, ei tule, keegi kellega neid teha on olemas, aga me ei taha 20 aasta pärast lahutatud olla ja kibestunult foorumites halada
[/quote]
Aga ometigi oled nagu vana, tige, näljane ja kuri valvepeni siin foorumis ja haugud iga teema all. Ja kiitled samuti. Nii lollilt praalid, et lugedes haskkab silmadel valus.
-
Külaline
Olen päris kindlasti rikkam kui sina, aga erinevalt sinust saan oma teise lapsevanemaga suurepäraselt läbi. Olen oma lapsest kasvatanud terve ja ilusa inimese. Sina toodad katkiseid, endasuguseid.Külaline kirjutas: ↑27 Aug 2024 11:38Nendel lastel on elu väga hea ja nad ise on oma eluga väga rahul. Isaga ka. Tõenäoliselt ka emaga, sest ema on ju ema. Katsu sina ka oma lastele midagi ligilähedastki pakkuda. Kui kodus on üks kehva välimusega, alla keskmist palka teeniv ja olematus suhtes olev nn emme siis see pole laste jaoks just parim kasvukeskkond.Külaline kirjutas: ↑27 Aug 2024 11:28 Vaesed kepijuku lapsed. Vähemalt ema on normaalne.
-
Külaline
NLapsi pole, ei tule, keegi kellega neid teha on olemas, aga me ei taha 20 aasta pärast lahutatud olla ja kibestunult foorumites haladaKülaline kirjutas: ↑27 Aug 2024 14:15
[/quote]
[/quote]
Vana ei ole ja tige pole kah. Mine virise tolle mehe kallal. Sulle jäävad vaid naised ette
Avaldan kõigest oma arvamust, haukumine ja kiitlemine on sinupoolne fantaasia. Enam ek ole sügav nõukaaeg kus igasuguse härrase ja tema suust tuleva jutu ees kummardama peaks
Üheksakümnendad üldiselt. tabletimuusika aeg. Klubides ei käinud, aga teadsin neid kes käisid. Sealne seltskond oli tihti nii vines, et suhu võeti niisama...Sel kümnendil pandi alus narkomaania ja HIV levikule. Mina eelistasin saunapidusid õllega. Eks seal ka juhtus üht teist, kuid õhkkond, kuigi vabameelne, oli siiski tsiviliseeritud.Külaline kirjutas: ↑25 Aug 2024 23:14Meie meenutused aastast 1992? Jhjh mehed saavad nii palju keppi, peavad foorumites “mamslitele” tõestama kui palju saavadKülaline kirjutas: ↑25 Aug 2024 19:22Eesti naisi. Ööklubides võtavad noored missimõõtu tegelased väljategemise ja koka triibu eest wc-s suhu. Mis jutt, et mehed keppi ei saa. Saavad ja kuidas veel. Mida võimelda kompleksides mamslitega. Aru ma ei saa.Külaline kirjutas: ↑25 Aug 2024 19:17
Liigub ka igasuguses vanuses. Blonde, brünette, paksusid, peenikesi,ilusaid, koledaid. Nemad muidugi mingid niisugused pole. Nemad ei võta raha tunni eest. Nemad eeldavad nende elu kinni maksmistÖöklubidesse satun omajagu ja keegi ei võta seal väljategemise eest suhu
lennukas fantaasia muidugi
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist