Rikas mees
-
Külaline
Otsige Eesti Ekspressi sari narkootikumitest välja. AASTAL 2024 tehaksegi minett triibu eest nigu niuhti ära. Siin üks artiklitest.
https://ekspress.delfi.ee/artikkel/1203 ... narkouimas
-
Külaline
Ise andsid, et tead? Pole vaja plärada mingitest loetud jutukestest.Külaline kirjutas: ↑26 Aug 2024 11:39 Otsige Eesti Ekspressi sari narkootikumitest välja. AASTAL 2024 tehaksegi minett triibu eest nigu niuhti ära. Siin üks artiklitest.
-
Külaline
Keegi ikka teeb. Tavaline keskmine normaalne ööklubi külastav naine, no vaevaltKülaline kirjutas: ↑26 Aug 2024 11:39 Otsige Eesti Ekspressi sari narkootikumitest välja. AASTAL 2024 tehaksegi minett triibu eest nigu niuhti ära. Siin üks artiklitest.
-
Külaline
Justnimelt keegi teeb. Ei olegi vaja, et kõik teevad. Piisab ühest ja ühest korrast, et pinged maha saaks. Ja mis asi on normaalne. Kui on iluis noor tšikk siis igakell tema kui keskealine naine.Külaline kirjutas: ↑26 Aug 2024 12:43Keegi ikka teeb. Tavaline keskmine normaalne ööklubi külastav naine, no vaevaltKülaline kirjutas: ↑26 Aug 2024 11:39 Otsige Eesti Ekspressi sari narkootikumitest välja. AASTAL 2024 tehaksegi minett triibu eest nigu niuhti ära. Siin üks artiklitest.
-
Külaline
Kahju, kui oled selline tont, et kuskil peldikus pead asjatama.Külaline kirjutas: ↑26 Aug 2024 12:53Justnimelt keegi teeb. Ei olegi vaja, et kõik teevad. Piisab ühest ja ühest korrast, et pinged maha saaks. Ja mis asi on normaalne. Kui on iluis noor tšikk siis igakell tema kui keskealine naine.Külaline kirjutas: ↑26 Aug 2024 12:43Keegi ikka teeb. Tavaline keskmine normaalne ööklubi külastav naine, no vaevaltKülaline kirjutas: ↑26 Aug 2024 11:39 Otsige Eesti Ekspressi sari narkootikumitest välja. AASTAL 2024 tehaksegi minett triibu eest nigu niuhti ära. Siin üks artiklitest.
-
Külaline
Ma olen noor naine ja tunnen sulle kaasa. Sa arvad, et solvad keskealisi naisi kui sa nooremaid neile eelistad aga sa ei mõista, sellises vanuses naisi ei huvita mida suvaline mees arvab. Isegi mul noore naisena on selliseid mehi hale vaadata, keegi viimases hädas ja meeleheites sitases peldikus imeb, omavanused ei tahtnud 20-30 aastat tagasi, rääkimata praegu. Pole lapsi pole pere. No palju õnne, on alles saavutus.Külaline kirjutas: ↑26 Aug 2024 12:53Justnimelt keegi teeb. Ei olegi vaja, et kõik teevad. Piisab ühest ja ühest korrast, et pinged maha saaks. Ja mis asi on normaalne. Kui on iluis noor tšikk siis igakell tema kui keskealine naine.Külaline kirjutas: ↑26 Aug 2024 12:43Keegi ikka teeb. Tavaline keskmine normaalne ööklubi külastav naine, no vaevaltKülaline kirjutas: ↑26 Aug 2024 11:39 Otsige Eesti Ekspressi sari narkootikumitest välja. AASTAL 2024 tehaksegi minett triibu eest nigu niuhti ära. Siin üks artiklitest.
-
vaba mees
Häda ajab härja kaevu. Ja häda pärast käib ka ööklubi sitamaja nagu sa ilusti ropendades ütlesid. Sina noore naisena peaksid ehk teadma seda. Ja kuidas sina noore naisena tead mida keskealist naist huvitab. Mina seevastu tean. Minus räägivad kogemused.Külaline kirjutas: ↑26 Aug 2024 13:47Ma olen noor naine ja tunnen sulle kaasa. Sa arvad, et solvad keskealisi naisi kui sa nooremaid neile eelistad aga sa ei mõista, sellises vanuses naisi ei huvita mida suvaline mees arvab. Isegi mul noore naisena on selliseid mehi hale vaadata, keegi viimases hädas ja meeleheites sitases peldikus imeb, omavanused ei tahtnud 20-30 aastat tagasi, rääkimata praegu. Pole lapsi pole pere. No palju õnne, on alles saavutus.Külaline kirjutas: ↑26 Aug 2024 12:53Justnimelt keegi teeb. Ei olegi vaja, et kõik teevad. Piisab ühest ja ühest korrast, et pinged maha saaks. Ja mis asi on normaalne. Kui on iluis noor tšikk siis igakell tema kui keskealine naine.Külaline kirjutas: ↑26 Aug 2024 12:43
Keegi ikka teeb. Tavaline keskmine normaalne ööklubi külastav naine, no vaevalt
Peret klassikalises mõttes tõesti ei ole. Minu keskeale lähenev proua otsustas, et talle aitab minutaolisest ja sukeldus elummere lainetesse. Kui ära pole uppunud siis sukeldub jätkuvalt ja jätkuvalt. Lapsed on täitsa olemas. Läbisaamine päris hea. Erinevalt emast suhtlevad nad minuga vabalt. Aga elavad emaga ja mina saan seetõttu olla vaba mees. Ja polegi nii väga paha see elu, et peaks mulle kaasa tundma.
-
Külaline
Müts maha su laste ema ees. Pidi ikka hobuse kannatus olema, et nii pikalt sellist meest taluda.vaba mees kirjutas: ↑26 Aug 2024 17:15Häda ajab härja kaevu. Ja häda pärast käib ka ööklubi sitamaja nagu sa ilusti ropendades ütlesid. Sina noore naisena peaksid ehk teadma seda. Ja kuidas sina noore naisena tead mida keskealist naist huvitab. Mina seevastu tean. Minus räägivad kogemused.Külaline kirjutas: ↑26 Aug 2024 13:47Ma olen noor naine ja tunnen sulle kaasa. Sa arvad, et solvad keskealisi naisi kui sa nooremaid neile eelistad aga sa ei mõista, sellises vanuses naisi ei huvita mida suvaline mees arvab. Isegi mul noore naisena on selliseid mehi hale vaadata, keegi viimases hädas ja meeleheites sitases peldikus imeb, omavanused ei tahtnud 20-30 aastat tagasi, rääkimata praegu. Pole lapsi pole pere. No palju õnne, on alles saavutus.Külaline kirjutas: ↑26 Aug 2024 12:53
Justnimelt keegi teeb. Ei olegi vaja, et kõik teevad. Piisab ühest ja ühest korrast, et pinged maha saaks. Ja mis asi on normaalne. Kui on iluis noor tšikk siis igakell tema kui keskealine naine.
Peret klassikalises mõttes tõesti ei ole. Minu keskeale lähenev proua otsustas, et talle aitab minutaolisest ja sukeldus elummere lainetesse. Kui ära pole uppunud siis sukeldub jätkuvalt ja jätkuvalt. Lapsed on täitsa olemas. Läbisaamine päris hea. Erinevalt emast suhtlevad nad minuga vabalt. Aga elavad emaga ja mina saan seetõttu olla vaba mees. Ja polegi nii väga paha see elu, et peaks mulle kaasa tundma.
-
Külaline
Müts maha su laste ema ees. Pidi ikka hobuse kannatus olema, et nii pikalt sellist meest taluda.
[/quote]
Ligi 20 aastat. Praegu seda ohtu naistel pole. 3-4 maksimaalselt.
Mu eksil kahh pole seda ohtu, et igavaks läheks üks mees. Ega tedagi üle poole aasta peeta. Peaks suhtlema hakkama ja infot küsima. Miks siis nii. Kas kõik mehed sellised nagu mina. Või ta hoopus ise ei taha ja elab nagu mina.Põnevat ja seksirohket elu. Võtab elult viimast. Bioloogiline kell tiksub vääramatult ja varsti hilja.
[/quote]
Mu eksil kahh pole seda ohtu, et igavaks läheks üks mees. Ega tedagi üle poole aasta peeta. Peaks suhtlema hakkama ja infot küsima. Miks siis nii. Kas kõik mehed sellised nagu mina. Või ta hoopus ise ei taha ja elab nagu mina.Põnevat ja seksirohket elu. Võtab elult viimast. Bioloogiline kell tiksub vääramatult ja varsti hilja.
-
Külaline
Vaene naine. Tõesti kahju temast. Nii palju raisatud aastaid. Loodan, et tal pole liiga hilja ja ta nüüd näeb, et tegelikult on toredaid mehi ka olemas.Külaline kirjutas: ↑26 Aug 2024 18:30
-
Külaline
Muidugi näeb ta toredaid mehi. Hulgim. Kuulen ikka lastelt, et emal jälle uus peika. Ligi 5 a möödas x 3 meest aastas = 15 toredat meest viie aasta jooksul. Ma ise enam ei suuda kokku lugeda palju mul on olnud. Aga arvan, et skoor peaaegu sama. Mul muidugi ka üheöö sahmakaid ka olnud. Kas tal ka ma ei tea. Ise ma loodan, et vähemalt partnerite arvuga edestan teda. Ehk siis olen milleski parem.Külaline kirjutas: ↑26 Aug 2024 18:46Vaene naine. Tõesti kahju temast. Nii palju raisatud aastaid. Loodan, et tal pole liiga hilja ja ta nüüd näeb, et tegelikult on toredaid mehi ka olemas.Külaline kirjutas: ↑26 Aug 2024 18:30
-
Külaline
Sa ei ole mitte milleski parem, ära unistagi. Nii mõttetu mees, et ei suuda oma laste emaga normaalselt ja viisakalt suheldagi. Mõttetu kibestunud koll.Külaline kirjutas: ↑26 Aug 2024 19:00Muidugi näeb ta toredaid mehi. Hulgim. Kuulen ikka lastelt, et emal jälle uus peika. Ligi 5 a möödas x 3 meest aastas = 15 toredat meest viie aasta jooksul. Ma ise enam ei suuda kokku lugeda palju mul on olnud. Aga arvan, et skoor peaaegu sama. Mul muidugi ka üheöö sahmakaid ka olnud. Kas tal ka ma ei tea. Ise ma loodan, et vähemalt partnerite arvuga edestan teda. Ehk siis olen milleski parem.Külaline kirjutas: ↑26 Aug 2024 18:46Vaene naine. Tõesti kahju temast. Nii palju raisatud aastaid. Loodan, et tal pole liiga hilja ja ta nüüd näeb, et tegelikult on toredaid mehi ka olemas.Külaline kirjutas: ↑26 Aug 2024 18:30
-
Külaline
[quote
Sa ei ole mitte milleski parem, ära unistagi. Nii mõttetu mees, et ei suuda oma laste emaga normaalselt ja viisakalt suheldagi. Mõttetu kibestunud koll.
[/quote]
Miks peaks võõra inimesega suhtlema? Ma tõesti pean paremaks temaga mitte suhelda. Ligi 5 a möödas ja aina õigem see otsus tundub. Seega suhtlen nii vähe kui võimalik. Mind lihtsalt ei huvita.
Sa ei ole mitte milleski parem, ära unistagi. Nii mõttetu mees, et ei suuda oma laste emaga normaalselt ja viisakalt suheldagi. Mõttetu kibestunud koll.
[/quote]
Miks peaks võõra inimesega suhtlema? Ma tõesti pean paremaks temaga mitte suhelda. Ligi 5 a möödas ja aina õigem see otsus tundub. Seega suhtlen nii vähe kui võimalik. Mind lihtsalt ei huvita.
-
Külaline
Miks peaks võõra inimesega suhtlema? Ma tõesti pean paremaks temaga mitte suhelda. Ligi 5 a möödas ja aina õigem see otsus tundub. Seega suhtlen nii vähe kui võimalik. Mind lihtsalt ei huvita.Külaline kirjutas: ↑26 Aug 2024 20:06 [quote
[/quote]
20 aastat elasid temaga, teil on ühised lapsed ja ta on võõras? Sinusugused kibestunud mehikesed, kel puudub igasugune intelligents, kes ei oska teise lapsevanemaga suhelda, kasvatavad oma lastest samasugused traumadega inimesed.
Lihtsalt jälk, kuidas nokitakse veel lastelt infi, millise ja mitme mehega emme suhtleb.
Mees või asi.
-
Külaline
20 aastat elasid temaga, teil on ühised lapsed ja ta on võõras? Sinusugused kibestunud mehikesed, kel puudub igasugune intelligents, kes ei oska teise lapsevanemaga suhelda, kasvatavad oma lastest samasugused traumadega inimesed.
Lihtsalt jälk, kuidas nokitakse veel lastelt infi, millise ja mitme mehega emme suhtleb.
Mees või asi.
[/quote]
Aga sa paku välja millest mul oleks temaga rääkida. Suhetest või
Lapsed räägivad ise. Irvitades.
Aga sul on tore sõnavara. Teemast teemasse tunneb su ära. Lisaks nagu valvepeni. Vana, nälginud ja tige. Nagu kuskil mingi teema on nii sina kohe platsis.Pane tossud jalga ja mine põleta mõned kalorid. Muidu varsti ei pea sul põlved sellele kerele vastu. Kurjus ka ehk lahtub väheke.
Mees või asi.
[/quote]
Aga sa paku välja millest mul oleks temaga rääkida. Suhetest või
Aga sul on tore sõnavara. Teemast teemasse tunneb su ära. Lisaks nagu valvepeni. Vana, nälginud ja tige. Nagu kuskil mingi teema on nii sina kohe platsis.Pane tossud jalga ja mine põleta mõned kalorid. Muidu varsti ei pea sul põlved sellele kerele vastu. Kurjus ka ehk lahtub väheke.
-
Külaline
Aga sa paku välja millest mul oleks temaga rääkida. Suhetest võiKülaline kirjutas: ↑26 Aug 2024 20:52 20 aastat elasid temaga, teil on ühised lapsed ja ta on võõras? Sinusugused kibestunud mehikesed, kel puudub igasugune intelligents, kes ei oska teise lapsevanemaga suhelda, kasvatavad oma lastest samasugused traumadega inimesed.
Mees või asi.
[/quote]
Normaalne tont. Ära muretse, ma näen nii hea välja, et sul ila tilguks.
-
Külaline
Paljud tibid teevad selle rahaks, mis on iseenesest ju üks prostitutsiooni vorme. Müüa ennast kui "kuulsa laulja/näitleja/pankuri eksi". Aga selline see tänapäeva elu kahjuks on- kõik on müüdav ja rahasse ümber arvestatav. Masendav.Külaline kirjutas: ↑25 Aug 2024 13:13Rikka mehe naisest võib ühel heal päeval saada rikka mehe poolt maha jäetud naine. Siis pead ikka ise eluga toime tulema.Külaline kirjutas: ↑25 Aug 2024 12:55 Enne rikka mehe naine kui töötada rabeleda pasa palga eest kuskil ja seda peale metsiku konkurentsi ja intervjuude läbimist. Alandav lausa
-
Külaline
Kuidas sina mehena tead mida keskealine naine arvab? Minu kokkupuude nendega on oluliselt tihedam kui sul, garanteeritudvaba mees kirjutas: ↑26 Aug 2024 17:15Häda ajab härja kaevu. Ja häda pärast käib ka ööklubi sitamaja nagu sa ilusti ropendades ütlesid. Sina noore naisena peaksid ehk teadma seda. Ja kuidas sina noore naisena tead mida keskealist naist huvitab. Mina seevastu tean. Minus räägivad kogemused.Külaline kirjutas: ↑26 Aug 2024 13:47Ma olen noor naine ja tunnen sulle kaasa. Sa arvad, et solvad keskealisi naisi kui sa nooremaid neile eelistad aga sa ei mõista, sellises vanuses naisi ei huvita mida suvaline mees arvab. Isegi mul noore naisena on selliseid mehi hale vaadata, keegi viimases hädas ja meeleheites sitases peldikus imeb, omavanused ei tahtnud 20-30 aastat tagasi, rääkimata praegu. Pole lapsi pole pere. No palju õnne, on alles saavutus.Külaline kirjutas: ↑26 Aug 2024 12:53
Justnimelt keegi teeb. Ei olegi vaja, et kõik teevad. Piisab ühest ja ühest korrast, et pinged maha saaks. Ja mis asi on normaalne. Kui on iluis noor tšikk siis igakell tema kui keskealine naine.
-
Külaline
[/quote]
Kuidas sina mehena tead mida keskealine naine arvab? Minu kokkupuude nendega on oluliselt tihedam kui sul, garanteeritud
. Mõni mees on ikka nagu “kuulsus” kujutab ette kuidas kõik ikka piidlevad, tahavad teda, mõtlevad temast. No nii hale lihtsalt
müts maha naise ees, kui niigi kaua koos oli laste saamiseks. Sellist mõttetoodangut ma ei tolereeriks lühisuhteski.
[/quote]
Lühisuhted on tulevik. Lühisuhted on turvalised. Lühisuhted on põnev. Lühisuhgetes sa ei pea teesklema ja mängima kedagi teist. Kui talle või sulle ei meeldi midagi siis aidaaa. Seksivärk tehtud ja mida siin teeselda ja mängida kedagi teist. Tegema nägu, et uihh ja aihhh mina küll sellie pole. Minu keelekasutus on poliitiliselt korrektne. Riides käin nagu temake tahab jne, jne.
Ja sa õpi lugema. 20 aastat ei tehtud lapsi. Laopsi kasvatati ligi 20 aastat. Lapsed tehti varem. Aga kus sinu lapsed on? Kas neid üldse kunagi tuleb? On neid üldse sul kellegiga teha?
Kuidas sina mehena tead mida keskealine naine arvab? Minu kokkupuude nendega on oluliselt tihedam kui sul, garanteeritud
[/quote]
Lühisuhted on tulevik. Lühisuhted on turvalised. Lühisuhted on põnev. Lühisuhgetes sa ei pea teesklema ja mängima kedagi teist. Kui talle või sulle ei meeldi midagi siis aidaaa. Seksivärk tehtud ja mida siin teeselda ja mängida kedagi teist. Tegema nägu, et uihh ja aihhh mina küll sellie pole. Minu keelekasutus on poliitiliselt korrektne. Riides käin nagu temake tahab jne, jne.
Ja sa õpi lugema. 20 aastat ei tehtud lapsi. Laopsi kasvatati ligi 20 aastat. Lapsed tehti varem. Aga kus sinu lapsed on? Kas neid üldse kunagi tuleb? On neid üldse sul kellegiga teha?
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist