Kas teile meeldib suudelda?

seks, suhted ja pereteemad
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 12 Aug 2024 21:07
Külaline kirjutas: 12 Aug 2024 18:20
Hänni kirjutas: 12 Aug 2024 12:07

Loomulikult olen seksinud, ega selleks ei ole vaja suudlusi ju. Vahekorra ajal siis ilma suudlemiseta ei saa?
Ei tea, mul napib küllap kujutlusvõimet, aga tõesti ei saa aru, mismoodi üldse seksini jõuda, kui sellele suudlemist ei eelne. Vaatate niisama sügavalt silma ja siis viskate kohe pikali? Ma arvan, et iga mees üritab esimese asjana ikka naist suudelda, kui õhkkond intiimsemaks kisub.
Ma olen sama mehega 15 a seksinud. Mingi suudlemine mind ei eruta, jah, lähmegi ilma selleta seksima. Silmavaatamine ongi tegelikult intiimsem.
Samas tere ja headaega musi anname küll.
Ma olen kuulnud jah, et prostituudid ja kaua abielus olnud paarid enam ei suudle, mis sellega ikka jamada, hops sisse ja välja, asi tehtud ja saab edasi toimetada. Päris hästi, et ma oma mehega nii kaugel veel pole.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Aug 2024 21:35
Külaline kirjutas: 12 Aug 2024 21:07
Ei tea, mul napib küllap kujutlusvõimet, aga tõesti ei saa aru, mismoodi üldse seksini jõuda, kui sellele suudlemist ei eelne. Vaatate niisama sügavalt silma ja siis viskate kohe pikali? Ma arvan, et iga mees üritab esimese asjana ikka naist suudelda, kui õhkkond intiimsemaks kisub.
Ma olen sama mehega 15 a seksinud. Mingi suudlemine mind ei eruta, jah, lähmegi ilma selleta seksima. Silmavaatamine ongi tegelikult intiimsem.
Samas tere ja headaega musi anname küll.
Ma olen kuulnud jah, et prostituudid ja kaua abielus olnud paarid enam ei suudle, mis sellega ikka jamada, hops sisse ja välja, asi tehtud ja saab edasi toimetada. Päris hästi, et ma oma mehega nii kaugel veel pole.
Jajah, kuldne kuu selgas ja kõik muu. Me seksime peaaegu iga päev, see on siiani hea ja mõnus. Miks mingi muu jamaga tegeleda? Milleks see eelmäng vajalik on, mees muidu ei eruta?
Külaline

Pole elus meeldinud suudelda. Nii palju muid võimalusi on ju eelmänguks! Kes siin imestab, kuidas ilma üldse seksini jõuab, need ei tea vist eelmängudest eriti palju. No ei pea suid kokku panema, et erutav oleks. Suudlemine on jah see kõige tuntum alustamise moodus, aga no igaühel lihtsalt pole ei huultes ega suus neid erutavaid retseptoreid.
Külaline

Milleks see eelmäng vajalik on, mees muidu ei eruta?
No see on küll tõesti kõige jaburam küsimus üldse, mida ma elus olen kuulnud. Pole tõesti ilma eelmänguta seksi harrastanud ja ei soovi ka. Ma soovin nautida oma armastatud mehega koos rohkem aega, kui ainult nühkimise peale kulub. Kujutad ette, me suudleme seksi ajal ka. Ma tõesti loodan, et ma nii kaugele elus ei jõua, et lükatakse supitegemise ajal tagant sisse ja korras.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Aug 2024 23:45
No see on küll tõesti kõige jaburam küsimus üldse, mida ma elus olen kuulnud. Pole tõesti ilma eelmänguta seksi harrastanud ja ei soovi ka. Ma soovin nautida oma armastatud mehega koos rohkem aega, kui ainult nühkimise peale kulub. Kujutad ette, me suudleme seksi ajal ka. Ma tõesti loodan, et ma nii kaugele elus ei jõua, et lükatakse supitegemise ajal tagant sisse ja korras.
No nii see ei pea küll olema ainult selle pärast, et suudelda ei meeldi. On palju muid võimalusi kah.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Aug 2024 23:45
Ilmselgelt pole sa saanud ei üht ega teist. Kõlad nagu süütu tüdruk, kes natuke fantaseerib.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Aug 2024 21:35 Ma olen kuulnud jah, et prostituudid ja kaua abielus olnud paarid enam ei suudle, mis sellega ikka jamada, hops sisse ja välja, asi tehtud ja saab edasi toimetada. Päris hästi, et ma oma mehega nii kaugel veel pole.
See on veel hästi kui sisse ja välja tehakse ilma suudlemiseta. Järgmine tase on kui sisse ja välja ka enam ei tehta.
Külaline

Ma TA. Loen, et on teisigi kellele ei meeldi suudlemine.
Suudlen kuna seda tehakse ja teisele see vist meeldib.
Aga kui suudlete, siis kas teil on tunded ka teise vastu?
Et kui suudelda inimesega kelle vastu on tunded, siis meeldib suudelda ja kui ei meeldi suudelda, siis kas pole selliseid tundeid päris tundeid nagu võiks olla.
Külaline

Postitus on kustutatud

Su ropud ja labased kommentaarid ei ole naljakad, need ei meeldi kellelegi. Kui midagi öelda pole, jäta kirjutamata, ära reosta foorumit.
John Holmes

Postitus Postitas John Holmes »

Küta aga. Ikka olen rahul. Koerapoos välistab suudlemise ja mõnele naisele see meeldib
Külaline

Meeldib, aga mitte igaüht ja iga kord. Sellest, kes seda naudib ja kes mitte saab alati aru. Mulle meeldiva inimesega, kes naudib suudlusi ja oskab seda teha - ei pea mingeid suuri "tundeid" olema, niisama on ka meeldiv, erutav ja seksikas. Kes ikka ei oska, või on mõni muu viga (hamba või hingeõhu probleemid vms) nende vastu kaovad viimasedki tunded, isegi kui need enne olemas olid. Seega, kui sulle ei meeldi - ära suudle, teine pool saab sellest nagunii aru...
Kukesupp
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Kukesupp »

Külaline kirjutas: 12 Aug 2024 18:34
Hänni kirjutas: 12 Aug 2024 12:07

Loomulikult olen seksinud, ega selleks ei ole vaja suudlusi ju. Vahekorra ajal siis ilma suudlemiseta ei saa?

Ma just jäin sama asja mõtlema.

Kui partner suudleb hästi(minu jaoks), siis mulle täiega meeldib suudelda ja on üks eelmängu osa. Kui suudlus ei klapi, siis minu aruat ei saa üldse edasi ka seksini jõuda, sest minul isiklikult tekib blokk ette.
Samad mõtted. Kui suudlus on halb, paljud ei oska, ilastavad niisama kuidagi, või mingid muud häirivad asjaolud, siis ei liigu asi seksini kindlasti.
Simon says:
Kontakt:

Postitus Postitas Simon says: »

Paljud ei oska korralikult suhugi võtta rääkimata suudlemisest.
Külaline

Simon says: kirjutas: 24 Aug 2024 08:58 Paljud ei oska korralikult suhugi võtta rääkimata suudlemisest.
Kuidas endal selle esimesega on?
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 3 külalist