Kas teile meeldib suudelda?
-
Külaline
Kas teile meeldib suudelda?
Kui te suudlete, siis kas see teile meeldib?
Ma olen suudelnud mõnega, aga ei tunne, et see meeldiks.
Pigem ei taha suudelda.
Või siis pole see õige, et suudleks tunnetega.
Pigem ei taha suudelda.
-
Külaline
Oma mehega meeldib küll suudelda, jah. Teistega mitte nii väga.Külaline kirjutas: ↑12 Aug 2024 00:19 Kui te suudlete, siis kas see teile meeldib?
Pigem ei taha suudelda.
-
Auh
Osad mehed ei oska suudelda, üritavad tore jõuga midagi teha. Kui suudlus on õrn ja sensuaalne, siis meeldib mulle väga.
-
Simon says:
- Kontakt:
-
Hänni
Ei meeldi suudelda, lausa nii tõsiselt ei meeldi, et pole
44 elatud aasta jooksul mitte kedagi suudelnud, mitte kunagi. Ebameeldiv,eemaletõukav, ebavajalik, võtke kuidas tahate.
44 elatud aasta jooksul mitte kedagi suudelnud, mitte kunagi. Ebameeldiv,eemaletõukav, ebavajalik, võtke kuidas tahate.
-
Külaline
-
Külaline
Seksinud siis ka ei ole või?Hänni kirjutas: ↑12 Aug 2024 11:29 Ei meeldi suudelda, lausa nii tõsiselt ei meeldi, et pole
-
Hänni
Loomulikult olen seksinud, ega selleks ei ole vaja suudlusi ju. Vahekorra ajal siis ilma suudlemiseta ei saa?
-
Külaline
Minu jaoks on suudlemine eelmängu osa, mis niisama kukun siis kütma või.Hänni kirjutas: ↑12 Aug 2024 12:07Loomulikult olen seksinud, ega selleks ei ole vaja suudlusi ju. Vahekorra ajal siis ilma suudlemiseta ei saa?
-
Külaline
Ma ei tea, kui mul oma mees oli, siis teistega ei suudelnud.Külaline kirjutas: ↑12 Aug 2024 00:38Oma mehega meeldib küll suudelda, jah. Teistega mitte nii väga.Külaline kirjutas: ↑12 Aug 2024 00:19 Kui te suudlete, siis kas see teile meeldib?
Pigem ei taha suudelda.
-
Külaline
Mina pakun, et sellele tüübile ei ole vaja vastata.Külaline kirjutas: ↑12 Aug 2024 16:55 Mina pakun, et John Holmes on Revolver.
-
Külaline
Kahjuks oskavad väga vähesed hästi suudelda. Olen elu jooksul suudelnud umbes 10 mehega ja vaid üks neist oli tõeliselt hea. Teiste puhul oli tunne, et pigem võiks suudlemata jätta.
-
Külaline
Ei tea, mul napib küllap kujutlusvõimet, aga tõesti ei saa aru, mismoodi üldse seksini jõuda, kui sellele suudlemist ei eelne. Vaatate niisama sügavalt silma ja siis viskate kohe pikali? Ma arvan, et iga mees üritab esimese asjana ikka naist suudelda, kui õhkkond intiimsemaks kisub.Hänni kirjutas: ↑12 Aug 2024 12:07Loomulikult olen seksinud, ega selleks ei ole vaja suudlusi ju. Vahekorra ajal siis ilma suudlemiseta ei saa?
-
Külaline
Külaline kirjutas: ↑12 Aug 2024 18:20Ei tea, mul napib küllap kujutlusvõimet, aga tõesti ei saa aru, mismoodi üldse seksini jõuda, kui sellele suudlemist ei eelne. Vaatate niisama sügavalt silma ja siis viskate kohe pikali? Ma arvan, et iga mees üritab esimese asjana ikka naist suudelda, kui õhkkond intiimsemaks kisub.
Ma just jäin sama asja mõtlema.
Kui partner suudleb hästi(minu jaoks), siis mulle täiega meeldib suudelda ja on üks eelmängu osa. Kui suudlus ei klapi, siis minu aruat ei saa üldse edasi ka seksini jõuda, sest minul isiklikult tekib blokk ette.
-
Külaline
Ma ka ei saa aru, kuidas saab nii olla, et inimesega suudelda ei meeldi, aga seksida meeldib. Kuidas saab vältida eluaeg suudlemist, sest nii vastik on. Kuida selline inimene saab seksida. Kas viskab kõhuli ja ütleb, et tee ära. Ma suudlemise järgi saangi aru, kas tahan selle inimesega seksida. Kui suudlemine on ebameeldiv või ei eruta mind, siis seksi selle inimesega ei tule.Ma just jäin sama asja mõtlema.
Kui partner suudleb hästi(minu jaoks), siis mulle täiega meeldib suudelda ja on üks eelmängu osa. Kui suudlus ei klapi, siis minu aruat ei saa üldse edasi ka seksini jõuda, sest minul isiklikult tekib blokk ette.
-
John Holmes
Olen olen;) Dr Watson pole minu kamraad. Pigem Ron JeremyKülaline kirjutas: ↑12 Aug 2024 16:55 Mina pakun, et John Holmes on Revolver.
-
Külaline
Ma olen sama mehega 15 a seksinud. Mingi suudlemine mind ei eruta, jah, lähmegi ilma selleta seksima. Silmavaatamine ongi tegelikult intiimsem.Külaline kirjutas: ↑12 Aug 2024 18:20Ei tea, mul napib küllap kujutlusvõimet, aga tõesti ei saa aru, mismoodi üldse seksini jõuda, kui sellele suudlemist ei eelne. Vaatate niisama sügavalt silma ja siis viskate kohe pikali? Ma arvan, et iga mees üritab esimese asjana ikka naist suudelda, kui õhkkond intiimsemaks kisub.
Samas tere ja headaega musi anname küll.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Nõiamoor ja 3 külalist