Uh, ei lugenud teemat ,sorri! Arvasin et teemaalgataja on naine.. :O Kuigi ega see mehe käitumisena ka okei pole, esimest ja kolmandast on väga kahju. Samas jälle on kahju ka mehest endast, kes ei saa olla koos naisega, keda armastab..Külaline kirjutas: ↑22 Aug 2024 12:42Ehk pead seda kolmandat naist, kelle vastu mehel tundeid pole, li.siks? Miks?Külaline kirjutas: ↑22 Aug 2024 12:33Kuidas on võimalik seksida inimesega, kelle vastu tundeid pole? Vanasti nimetati selliseid naisi teatava l-tähega algava sõnaga? Erandiks jah on juhus, kus on mingis mõttes pealesunnitud kooselu (elatakse koos laste või elukoha pärast nt ). Siis on jah reaalne, et tegelikult armastatakse kedagi, kellega kahjuks aga koos olla pole võimalik. Aga et seksida veel kolmandaga...no see on ju elukaaslase petmine ja üldse kuidas on võimalik seksida selle kolmandaga, kelle vastu tundeid pole..ei saa sellest kohe kuidagi hästi arvata.Külaline kirjutas: ↑20 Aug 2024 22:02 Elan ühega, armastan teist, seksin kolmandaga. Teisega abielluks südamest. Esimest praegu maha ei jätaks. Kolmas tahaks mind, kelle vastu mul tundeid pole. Teine ei taha mind, keda mina tahan päriselt südamest.
Selline lugu siis.
Elan ühega, armastan teist, seksin kolmandaga.
-
Külaline
-
Külaline
Tüüpiline ennast puntrasse elanud inimene. Lõpuks oled esimesest ja teisest nagunii ilma ja see kolmas ripub kaelas ja sul tuleb nägu teha, et ongi ok kõik, palju õnne.
-
Külaline
Muidu nõus sinu jutuga. Näib kuidas näib.Külaline kirjutas: ↑22 Aug 2024 11:15 Naine pole sisimas vallutaja. Naine võib olla meelitaja, aga vallutama peaks suhtes ikkagi mees. Vägistamine on teine äärmus, sellest pole keegi rääkinud. Flirt pole vägistamine.
Sul näib vastupidi olevat. Naised lohistagu ära, näidaku initsiatiivi, aga nagu näed, see teeb mõlemad õnnetuks, sest rollid on tagurpidi. Ära ole lohistatav, tee ise ettepanekuid ja näita initsiatiivi, vajadusel tee julgeid otsuseid.
Mulle on teise poolt ära öeldud. Pigem nägin temas vastumeelsust minu vastu.
Edasine minu poolt tunduks juba ahistamisena.
-
Külaline
Sa oled ju SUHTES, milliseid valikuid see teine siis pidi tegema? Ilmselt on ka LAPSED.Külaline kirjutas: ↑22 Aug 2024 15:10Muidu nõus sinu jutuga. Näib kuidas näib.Külaline kirjutas: ↑22 Aug 2024 11:15 Naine pole sisimas vallutaja. Naine võib olla meelitaja, aga vallutama peaks suhtes ikkagi mees. Vägistamine on teine äärmus, sellest pole keegi rääkinud. Flirt pole vägistamine.
Sul näib vastupidi olevat. Naised lohistagu ära, näidaku initsiatiivi, aga nagu näed, see teeb mõlemad õnnetuks, sest rollid on tagurpidi. Ära ole lohistatav, tee ise ettepanekuid ja näita initsiatiivi, vajadusel tee julgeid otsuseid.
Mulle on teise poolt ära öeldud. Pigem nägin temas vastumeelsust minu vastu.
Edasine minu poolt tunduks juba ahistamisena.
Mõistlik naine see teine, ütleks sellepeale.
-
Külaline
Soe soovitus: ära sellele kolmandale vähemalt last taha tee. Jääb elu ehk lõplikult puntrasse keeramata.
-
Külaline
Kõik üle ühe ongi ju palju. Ma ei elaks mingi suva mehega, kelle kõrvalt peab mingi kolmandaga üldse seksima. Ja elan sellega, keda ma armastan või olen üksi. Ma ei pea mingeid poolkõvu suhteid. Tundub, et seda sekspartnerit sa ka ei armasta ega ihalda, lihtsalt mingiks augutäiteks. Minu jaoks on selline elu alandav ja nõme.
-
Külaline
Selline elu ongi alandav ja nõme nii elu elajale, kui sellele esimesele ja kolmandale, keda mõlemat ära kasutatakse. Teine vähemalt on tark inimene ja ei topi ennast probleemirägastikku vabatahtlikult osaliseks. Niikuinii on sel teema tegijal ka lapsed selle esimesega, kellega siis "kangelaslikult" koos elatakse. Rumal lühinägelik mees, lõpuks vaata, et ükski naine või omad lapsed sellist tunda tahaksid.
-
Külaline
Ilmselt ongi see mees varsti kõigist ilma ja siis pole vaja arutada, et ma tahaks hoopis seda, aga olen sellega.Külaline kirjutas: ↑22 Aug 2024 17:00 Selline elu ongi alandav ja nõme nii elu elajale, kui sellele esimesele ja kolmandale, keda mõlemat ära kasutatakse. Teine vähemalt on tark inimene ja ei topi ennast probleemirägastikku vabatahtlikult osaliseks. Niikuinii on sel teema tegijal ka lapsed selle esimesega, kellega siis "kangelaslikult" koos elatakse. Rumal lühinägelik mees, lõpuks vaata, et ükski naine või omad lapsed sellist tunda tahaksid.
-
Külaline
See pole armastus, vaid armumine. Siin on vaks vahet.Külaline kirjutas: Elan ühega, armastan teist, seksin kolmandaga.
-
Külaline
Eks see selline vastutuse võtmise teema ole.Külaline kirjutas: ↑22 Aug 2024 11:15Sul näib vastupidi olevat. Naised lohistagu ära, näidaku initsiatiivi, aga nagu näed, see teeb mõlemad õnnetuks, sest rollid on tagurpidi. Ära ole lohistatav, tee ise ettepanekuid ja näita initsiatiivi, vajadusel tee julgeid otsuseid.Külaline kirjutas: ↑22 Aug 2024 01:04Ehk täpsustaksid mis tähendab julge mees?Külaline kirjutas: ↑21 Aug 2024 12:12 Argpüks, kes ei julge mees olla? Suss, kes ootab, et ta ära lohistatakse? Oh, rõõmu - üks roniski ise otsa.
Mees kes lohistab naise ära ja ronib vastu naise tahtmist peale? Või äkki naised sedasi soovivadki? Appi hurra vägistatakse!
Terves suhtes on mõlemad proaktiivsed, kumbagi pole tegelikult tarvis kuhugi lohistada. Süüdlased puuduvad
-
Külaline
Õige jutt, aga ta ei tee vist üldse midagi. Kas see teine oleks pidanud tulema su pereelu ära lõhkuma, selle eest vastutuse (pluss su suguvõsa ja pere hukkamõistu) enda kaela võtma ja sina oleks lihtsalt järgmisesse suhtesse lennelnud? Unistada võib, aga reaalses elus oleks sa oma armastatule päris suure patu hingele pannud. Pane end nüüd tema olukorda ja mõtle uuesti!Külaline kirjutas: ↑22 Aug 2024 20:57Eks see selline vastutuse võtmise teema ole.Külaline kirjutas: ↑22 Aug 2024 11:15Sul näib vastupidi olevat. Naised lohistagu ära, näidaku initsiatiivi, aga nagu näed, see teeb mõlemad õnnetuks, sest rollid on tagurpidi. Ära ole lohistatav, tee ise ettepanekuid ja näita initsiatiivi, vajadusel tee julgeid otsuseid.Külaline kirjutas: ↑22 Aug 2024 01:04
Ehk täpsustaksid mis tähendab julge mees?
Mees kes lohistab naise ära ja ronib vastu naise tahtmist peale? Või äkki naised sedasi soovivadki? Appi hurra vägistatakse!
Terves suhtes on mõlemad proaktiivsed, kumbagi pole tegelikult tarvis kuhugi lohistada. Süüdlased puuduvad![]()
-
Külaline
Oot, sa selle esimesega juba pole abielus või? Aga maha ka ei jätaks?Külaline kirjutas: ↑20 Aug 2024 22:02 Teisega abielluks südamest. Esimest praegu maha ei jätaks.
-
Külaline
See teine ei taha ju sind. Eks tal ole paremaid võtta. Mis siis ikka, ees ootab kurb intselipõlv.Külaline kirjutas: ↑20 Aug 2024 22:02 Elan ühega, armastan teist, seksin kolmandaga. Teisega abielluks südamest. Esimest praegu maha ei jätaks. Kolmas tahaks mind, kelle vastu mul tundeid pole. Teine ei taha mind, keda mina tahan päriselt südamest.
Selline lugu siis.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist