Elan ühega, armastan teist, seksin kolmandaga.
-
Külaline
Elan ühega, armastan teist, seksin kolmandaga.
Elan ühega, armastan teist, seksin kolmandaga. Teisega abielluks südamest. Esimest praegu maha ei jätaks. Kolmas tahaks mind, kelle vastu mul tundeid pole. Teine ei taha mind, keda mina tahan päriselt südamest.
Selline lugu siis.
Selline lugu siis.
-
Nisu Kuuno
Sa tundud kena naine olevat, kui valik nii suur onKülaline kirjutas: ↑20 Aug 2024 22:02 Elan ühega, armastan teist, seksin kolmandaga. Teisega abielluks südamest. Esimest praegu maha ei jätaks. Kolmas tahaks mind, kelle vastu mul tundeid pole. Teine ei taha mind, keda mina tahan päriselt südamest.
Selline lugu siis.
-
Külaline
Eks pead elus otsuseid vastu võtma ja selle teisega siis südamest südamesse rääkima. Aga vaevalt, et ta sind usub, kui sa esimest maha ei suuda jätta. Kolmandaga lõpeta ära, sa teed talle lihtsalt haiget.
Mida ütles kalossidega Karl Kalkun? "Keeruliseks ära sina ise oma elu ela." Aga mõni ei saa ka teisiti, sest muidu on igav.
-
Külaline
Lahedad fantaasiad sul, lase edasi! Millisel rohkem rikkust ka on?
-
Külaline
See pole mingi naine, see on see mees, kes siin pidevalt töllerdab.Nisu Kuuno kirjutas: ↑20 Aug 2024 22:35Sa tundud kena naine olevat, kui valik nii suur onKülaline kirjutas: ↑20 Aug 2024 22:02 Elan ühega, armastan teist, seksin kolmandaga. Teisega abielluks südamest. Esimest praegu maha ei jätaks. Kolmas tahaks mind, kelle vastu mul tundeid pole. Teine ei taha mind, keda mina tahan päriselt südamest.
Selline lugu siis.![]()
-
Külaline
Ehk siis, unistad kellesti keda kätte ei saa ja kes sind ei taha, elad puhtalt mugavuset lohutusauhinnaga ja seksid millegipärast hoopis sellega, keda isegi ei taha... Miks sa end karistad? Masohhist?
-
Külaline
Argpüks, kes ei julge mees olla? Suss, kes ootab, et ta ära lohistatakse? Oh, rõõmu - üks roniski ise otsa.Külaline kirjutas: ↑21 Aug 2024 12:08 Ehk siis, unistad kellesti keda kätte ei saa ja kes sind ei taha, elad puhtalt mugavuset lohutusauhinnaga ja seksid millegipärast hoopis sellega, keda isegi ei taha... Miks sa end karistad? Masohhist?
-
Külaline
No just, mingit eneseväärikust pole ollagi...Külaline kirjutas: ↑21 Aug 2024 12:12 Argpüks, kes ei julge mees olla? Suss, kes ootab, et ta ära lohistatakse? Oh, rõõmu - üks roniski ise otsa.
-
Külaline
Mingid teismelised siin veel koolivaheajast viimast võtmas ja teemade kallal lollitamas?
-
Külaline
Teismelistel parematki teha. Mingi hädine meesterahvas arvab, et see tõstab tema väärtust, kui tal nii palju naisi on. Ise aru ei saa, et vastupidi on.Külaline kirjutas: ↑21 Aug 2024 14:32 Mingid teismelised siin veel koolivaheajast viimast võtmas ja teemade kallal lollitamas?
-
Külaline
Teisest saan ma aru. Aga milleks sulle see kolmas? Ela ja seksi esimesega ja unista teisest. Kohe hulga lihtsam.Külaline kirjutas: ↑20 Aug 2024 22:02 Elan ühega, armastan teist, seksin kolmandaga. Teisega abielluks südamest. Esimest praegu maha ei jätaks. Kolmas tahaks mind, kelle vastu mul tundeid pole. Teine ei taha mind, keda mina tahan päriselt südamest.
Selline lugu siis.
-
Külaline
Kolmas on ainuke kellega seksin.Külaline kirjutas: ↑21 Aug 2024 22:59Aga milleks sulle see kolmas?
Tore oleks, kui oleks kolm ühes.
-
Külaline
Kui palju on palju?Külaline kirjutas: ↑21 Aug 2024 22:31 Mingi hädine meesterahvas arvab, et see tõstab tema väärtust, kui tal nii palju naisi on. Ise aru ei saa, et vastupidi on.
Minu number on 2.
Mis sinu number on?
-
Külaline
Ehk täpsustaksid mis tähendab julge mees?Külaline kirjutas: ↑21 Aug 2024 12:12 Argpüks, kes ei julge mees olla? Suss, kes ootab, et ta ära lohistatakse? Oh, rõõmu - üks roniski ise otsa.
Mees kes lohistab naise ära ja ronib vastu naise tahtmist peale? Või äkki naised sedasi soovivadki? Appi hurra vägistatakse!
-
Külaline
Naine pole sisimas vallutaja. Naine võib olla meelitaja, aga vallutama peaks suhtes ikkagi mees. Vägistamine on teine äärmus, sellest pole keegi rääkinud. Flirt pole vägistamine.Külaline kirjutas: ↑22 Aug 2024 01:04Ehk täpsustaksid mis tähendab julge mees?Külaline kirjutas: ↑21 Aug 2024 12:12 Argpüks, kes ei julge mees olla? Suss, kes ootab, et ta ära lohistatakse? Oh, rõõmu - üks roniski ise otsa.
Mees kes lohistab naise ära ja ronib vastu naise tahtmist peale? Või äkki naised sedasi soovivadki? Appi hurra vägistatakse!
Sul näib vastupidi olevat. Naised lohistagu ära, näidaku initsiatiivi, aga nagu näed, see teeb mõlemad õnnetuks, sest rollid on tagurpidi. Ära ole lohistatav, tee ise ettepanekuid ja näita initsiatiivi, vajadusel tee julgeid otsuseid.
-
Külaline
Kuidas on võimalik seksida inimesega, kelle vastu tundeid pole? Vanasti nimetati selliseid naisi teatava l-tähega algava sõnaga? Erandiks jah on juhus, kus on mingis mõttes pealesunnitud kooselu (elatakse koos laste või elukoha pärast nt ). Siis on jah reaalne, et tegelikult armastatakse kedagi, kellega kahjuks aga koos olla pole võimalik. Aga et seksida veel kolmandaga...no see on ju elukaaslase petmine ja üldse kuidas on võimalik seksida selle kolmandaga, kelle vastu tundeid pole..ei saa sellest kohe kuidagi hästi arvata.Külaline kirjutas: ↑20 Aug 2024 22:02 Elan ühega, armastan teist, seksin kolmandaga. Teisega abielluks südamest. Esimest praegu maha ei jätaks. Kolmas tahaks mind, kelle vastu mul tundeid pole. Teine ei taha mind, keda mina tahan päriselt südamest.
Selline lugu siis.
-
Külaline
Ehk pead seda kolmandat naist, kelle vastu mehel tundeid pole, li.siks? Miks?Külaline kirjutas: ↑22 Aug 2024 12:33Kuidas on võimalik seksida inimesega, kelle vastu tundeid pole? Vanasti nimetati selliseid naisi teatava l-tähega algava sõnaga? Erandiks jah on juhus, kus on mingis mõttes pealesunnitud kooselu (elatakse koos laste või elukoha pärast nt ). Siis on jah reaalne, et tegelikult armastatakse kedagi, kellega kahjuks aga koos olla pole võimalik. Aga et seksida veel kolmandaga...no see on ju elukaaslase petmine ja üldse kuidas on võimalik seksida selle kolmandaga, kelle vastu tundeid pole..ei saa sellest kohe kuidagi hästi arvata.Külaline kirjutas: ↑20 Aug 2024 22:02 Elan ühega, armastan teist, seksin kolmandaga. Teisega abielluks südamest. Esimest praegu maha ei jätaks. Kolmas tahaks mind, kelle vastu mul tundeid pole. Teine ei taha mind, keda mina tahan päriselt südamest.
Selline lugu siis.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist