No nii tähtis ei ole, et oma laste ja kodu arvelt laenu võtaks. Ilmselt nii on jah. Ega ükski naine ka oma lapsi ei jätaks mingigi mehe pärast, oleme ausad.Külaline kirjutas: ↑13 Aug 2024 09:44Einoh, siin jutt jumala õige. Kui mehel on tunded naise vastu, siis ta tõepoolest võtab selle raha millegi arvelt, minemata ta ei jäta. Kui mees ütleb, et pole tundeid või ütleb, et pole raha - tahan küll teada ja kuulda, et teada - ma pole talle tähtis.Simon says: kirjutas: ↑13 Aug 2024 05:43Ta ei valeta. Ma lihtsalt tõlgin sulle mis ta ütleb. Kui mehel raha pole, siis ta just nii ütlebki et pole piisavalt tundeid. Sest kui tunded oleks, siis hangiks ju raha juurde kellegi või millegi arvelt.Külaline kirjutas: ↑13 Aug 2024 00:50
Mis puutub siia raha, kui mees on ise öelnud, et tal tundeid pole? Arvad, et valetab?
Raha piirab palju asju, aga naised ei taha seda teada ega veel vähem kuulda.
Kuidas mõista ?
-
Simon says:
- Kontakt:
-
Külaline
Aga kuna oled vaene töll siis sind ei tahtnud ei tema ega teised. Sinu asi ongi naisi kaugelt vaadata.Külaline kirjutas: ↑13 Aug 2024 10:18Jah nii on. Kui ma olin täiega armunud, siis nii oleksingi teinud, kui vaid see naine oleks midagi mult soovinud. Südamest oleks tahtnud teda naiseks ja abielluda. Ma kasvõi ainult vaataks teda praegugi.Külaline kirjutas: ↑13 Aug 2024 08:38 Saa aru, kui inimene tahab teist, siis sõidab ta ka keset ööd 500km, et teisega olla kasvõi pool tundi.
-
Külaline
Imelik see mingi rahajutt siin. Palju see kohtumine siis raha võtab, et sellepärast jääb kohtumata.
-
Külaline
Lihtne ju- mees soovibki seda, mis praegu on- regulaarne seks, mõnus koosolemine naise seltsis, midagi suhtelaadset, mis rahuldab lähedusvajaduse, ei tahagi midagi rohkemat. Kui sina loodad rohkemat- kooselu, abielu, peret jnejne, siis pole te hetkel samal lainel. Suhe on olnud mõlemal, lapsed on, ju ta ei taha suhet koos argipäevaga või elumuutust või jumal teab, mida kardab, igatahes midagi muuta ta ei taha. Loe tähelepanelikult- ta soovibki seda, mis hetkel on, rohkemat mitte.Külaline kirjutas: ↑12 Aug 2024 18:44 Kuidas saada aru mida mees täpselt soovib?
Kui sinu jaoks tunded tähendavad, et unistad rohkemast, tuleb inimesega rääkida ja kas selgub, et teil on ühised vaated ikkagi või siis mitte ja pead otsustama, kas rahuldud sellega mid on või mitte. Ja sellest lähtuvalt, mis edasi saab.
-
Külaline
See annab inimesest päris "hea" pildi, kes esimese asjana sellise teema juures rahale mõtleb
ju endal king pigistab sealt. Kuskil ega keegi pole öelnud, et kohtumised oleks kaugel või kallid. Vabalt võib asi olla ajas, AGA esmane on tahtmine- kui on tahtmine, siis leitaks nii raha kui aeg jms. Kui pole, siis leitakse vabandused. See mees on aus ja ei poe mingite väliste asjaolude taha, ütlebki nii nagu on- rohkemaks pole tahtmist. TA asi on, kas sellega olla rahul.
-
Külaline
Mõtlesin ka, et kui rott peab ise olema, et selline asi üldse pähe tuleks, et asi on raha taga.Külaline kirjutas: ↑13 Aug 2024 12:26 See annab inimesest päris "hea" pildi, kes esimese asjana sellise teema juures rahale mõtlebju endal king pigistab sealt. Kuskil ega keegi pole öelnud, et kohtumised oleks kaugel või kallid. Vabalt võib asi olla ajas, AGA esmane on tahtmine- kui on tahtmine, siis leitaks nii raha kui aeg jms. Kui pole, siis leitakse vabandused. See mees on aus ja ei poe mingite väliste asjaolude taha, ütlebki nii nagu on- rohkemaks pole tahtmist. TA asi on, kas sellega olla rahul.
-
Simon says:
- Kontakt:
Tihti siiski on. Perega inimesel on 100 eurot suur raha ja peab prioriteetidele mõtlema. Naiste jaoks vähem, sest mees peab ju vastavalt stereotüübile kõige eest maksma.Külaline kirjutas: ↑13 Aug 2024 12:31Mõtlesin ka, et kui rott peab ise olema, et selline asi üldse pähe tuleks, et asi on raha taga.Külaline kirjutas: ↑13 Aug 2024 12:26 See annab inimesest päris "hea" pildi, kes esimese asjana sellise teema juures rahale mõtlebju endal king pigistab sealt. Kuskil ega keegi pole öelnud, et kohtumised oleks kaugel või kallid. Vabalt võib asi olla ajas, AGA esmane on tahtmine- kui on tahtmine, siis leitaks nii raha kui aeg jms. Kui pole, siis leitakse vabandused. See mees on aus ja ei poe mingite väliste asjaolude taha, ütlebki nii nagu on- rohkemaks pole tahtmist. TA asi on, kas sellega olla rahul.
Aga jah, naised sellest teada ei taha.
-
Külaline
Sa oled nii armsa jutuga.Külaline kirjutas: ↑13 Aug 2024 11:12Aga kuna oled vaene töll siis sind ei tahtnud ei tema ega teised. Sinu asi ongi naisi kaugelt vaadata.Külaline kirjutas: ↑13 Aug 2024 10:18Jah nii on. Kui ma olin täiega armunud, siis nii oleksingi teinud, kui vaid see naine oleks midagi mult soovinud. Südamest oleks tahtnud teda naiseks ja abielluda. Ma kasvõi ainult vaataks teda praegugi.Külaline kirjutas: ↑13 Aug 2024 08:38 Saa aru, kui inimene tahab teist, siis sõidab ta ka keset ööd 500km, et teisega olla kasvõi pool tundi.
-
Külaline
Pigem ütleks, et selline mees peab ikka väga vaene olema, kelle jaoks on 100 eurot nii suur raha, et sellepärast jääb kohtumata.Tihti siiski on. Perega inimesel on 100 eurot suur raha ja peab prioriteetidele mõtlema. Naiste jaoks vähem, sest mees peab ju vastavalt stereotüübile kõige eest maksma.
-
Simon says:
- Kontakt:
No mis see mediaan on, 1200 kätte? Selle eest väga ei trallita, kui on peret ja majapidamine...Külaline kirjutas: ↑13 Aug 2024 13:12Pigem ütleks, et selline mees peab ikka väga vaene olema, kelle jaoks on 100 eurot nii suur raha, et sellepärast jääb kohtumata.Tihti siiski on. Perega inimesel on 100 eurot suur raha ja peab prioriteetidele mõtlema. Naiste jaoks vähem, sest mees peab ju vastavalt stereotüübile kõige eest maksma.
-
Külaline
Mis imetrallitamine see kuus korra kohtumine on? Teemaalgataja ju kirjutab, et mõlemad on vabad. Muide, kahekesi koos elades on kulud ühele tunduvalt madalamad.Simon says: kirjutas: ↑13 Aug 2024 13:40No mis see mediaan on, 1200 kätte? Selle eest väga ei trallita, kui on peret ja majapidamine...Külaline kirjutas: ↑13 Aug 2024 13:12Pigem ütleks, et selline mees peab ikka väga vaene olema, kelle jaoks on 100 eurot nii suur raha, et sellepärast jääb kohtumata.
-
Külaline
1277Simon says: kirjutas: ↑13 Aug 2024 13:40No mis see mediaan on, 1200 kätte? Selle eest väga ei trallita, kui on peret ja majapidamine...Külaline kirjutas: ↑13 Aug 2024 13:12Pigem ütleks, et selline mees peab ikka väga vaene olema, kelle jaoks on 100 eurot nii suur raha, et sellepärast jääb kohtumata.Tihti siiski on. Perega inimesel on 100 eurot suur raha ja peab prioriteetidele mõtlema. Naiste jaoks vähem, sest mees peab ju vastavalt stereotüübile kõige eest maksma.
-
Simon says:
- Kontakt:
No kus mina tean, ma räägin lihtsalt et selline võimalus on. Kõik ei ole jah oligarhid ja kui on veel lapsed, kelle eest hoolt kanda, majapidamine, pole need asjad lihtsad sugugi nagu linnakorteri üürilistel.Külaline kirjutas: ↑13 Aug 2024 14:06Mis imetrallitamine see kuus korra kohtumine on? Teemaalgataja ju kirjutab, et mõlemad on vabad. Muide, kahekesi koos elades on kulud ühele tunduvalt madalamad.Simon says: kirjutas: ↑13 Aug 2024 13:40No mis see mediaan on, 1200 kätte? Selle eest väga ei trallita, kui on peret ja majapidamine...Külaline kirjutas: ↑13 Aug 2024 13:12
Pigem ütleks, et selline mees peab ikka väga vaene olema, kelle jaoks on 100 eurot nii suur raha, et sellepärast jääb kohtumata.
-
Külaline
Jessas küll, lõpeta see napakas jaruamine. Saa üle on raha teemast. Teema pole praegu üldse selles, vaid selles, et mees ei viitsi/taha naisega suhelda ega isegi seksida tihedamini kui korra kuus.Simon says: kirjutas: ↑13 Aug 2024 14:20No kus mina tean, ma räägin lihtsalt et selline võimalus on. Kõik ei ole jah oligarhid ja kui on veel lapsed, kelle eest hoolt kanda, majapidamine, pole need asjad lihtsad sugugi nagu linnakorteri üürilistel.Külaline kirjutas: ↑13 Aug 2024 14:06Mis imetrallitamine see kuus korra kohtumine on? Teemaalgataja ju kirjutab, et mõlemad on vabad. Muide, kahekesi koos elades on kulud ühele tunduvalt madalamad.Simon says: kirjutas: ↑13 Aug 2024 13:40
No mis see mediaan on, 1200 kätte? Selle eest väga ei trallita, kui on peret ja majapidamine...
-
Külaline
Kas mees üldse kätte saab tekib küsimus?Külaline kirjutas: ↑13 Aug 2024 14:49 …mees ei viitsi/taha naisega suhelda ega isegi seksida tihedamini kui korra kuus.
-
Külaline
Olen TA
Meil on pikk vahemaa. Tema elab teisel pool Eesti otsas.
Meil ei olegi sellist igapäevasuhtlust. Kui juhtume samas kandis olema, siis saame kokku. Mõni kord paar korda kuus isegi.
Aga eks saan isegi aru, et see ilmselt selline mõnus koosveedetud aeg tema jaoks ilmselt ja suhte jaoks ma ehk siis polegi piisavalt hea.
Ei tea isegi miks selle teema siia tegin...
Ilmselt pean lihtsalt lõpetama selle kokkusaamise, sest mulle teeb see lihtsalt südamevalu. Ma ei taha olla lihtsalt " tühjade tundide ajaviide " .
Aga aitäh vastamast, kes vastasid !
Meil ei olegi sellist igapäevasuhtlust. Kui juhtume samas kandis olema, siis saame kokku. Mõni kord paar korda kuus isegi.
Aga eks saan isegi aru, et see ilmselt selline mõnus koosveedetud aeg tema jaoks ilmselt ja suhte jaoks ma ehk siis polegi piisavalt hea.
Ilmselt pean lihtsalt lõpetama selle kokkusaamise, sest mulle teeb see lihtsalt südamevalu. Ma ei taha olla lihtsalt " tühjade tundide ajaviide " .
Aga aitäh vastamast, kes vastasid !
-
Külaline
Ma soovitaks ka ära lõpetada, aga jää siis oma otsusele ka kindlaks. Mul on üks sõber, kellega vahel räägin. Rääkis ükskord, et tal on teises linnas mingi armuke, temast vanem, et noh, vahel käib seal, kuna kaugel, siis väga ei viitsi ka. Siis ükskord rääkis, et kujutad ette, see naine lõpetas suhtlemise ära. Ma küsisin, et mis tegid siis, ütles, et no okei, kui ei taha, siis ei taha. Aga pidevalt võttis hiljem ka seda naist jutuks, et noh, see ka mind enam ei taha, samas ühtki liigutust ka ei teinud, et teda siis tagasi võita. Naisel olid tunded, aga ta ei soovinud sellist poolkõva suhtlust. Aga selle minu tuttava puhul oligi asi selles, et ta on lihtsalt harjunud üksi, suht vana juba, ei viitsigi midagi liigutada ühegi naise pärast. Ega neid tundeid vanemast peast enam nii kergesti ei teki ka ja siis ongi mõni nii kohutavalt passiivne. Seksi nagu tahaks, aga pingutada ei tahaks. Kõige parem oleks, kui mõni naine tuleks koju kätte, siis saaks kuludeta seksida, diivani peal õlut juua ja olekski idüll. Pärast mingu oma koju, siis saab rahus edasi vedeleda.Külaline kirjutas: ↑13 Aug 2024 15:14 Olen TA
Aga aitäh vastamast, kes vastasid !![]()
-
Simon says:
- Kontakt:
Nojah, aga ega naine kah ju omalt poolt midagi radikaalset muuta ei soovi. Istub ja ootab ja unistab. Tehtagu ja oldagu.Külaline kirjutas: ↑13 Aug 2024 16:35Ma soovitaks ka ära lõpetada, aga jää siis oma otsusele ka kindlaks. Mul on üks sõber, kellega vahel räägin. Rääkis ükskord, et tal on teises linnas mingi armuke, temast vanem, et noh, vahel käib seal, kuna kaugel, siis väga ei viitsi ka. Siis ükskord rääkis, et kujutad ette, see naine lõpetas suhtlemise ära. Ma küsisin, et mis tegid siis, ütles, et no okei, kui ei taha, siis ei taha. Aga pidevalt võttis hiljem ka seda naist jutuks, et noh, see ka mind enam ei taha, samas ühtki liigutust ka ei teinud, et teda siis tagasi võita. Naisel olid tunded, aga ta ei soovinud sellist poolkõva suhtlust. Aga selle minu tuttava puhul oligi asi selles, et ta on lihtsalt harjunud üksi, suht vana juba, ei viitsigi midagi liigutada ühegi naise pärast. Ega neid tundeid vanemast peast enam nii kergesti ei teki ka ja siis ongi mõni nii kohutavalt passiivne. Seksi nagu tahaks, aga pingutada ei tahaks. Kõige parem oleks, kui mõni naine tuleks koju kätte, siis saaks kuludeta seksida, diivani peal õlut juua ja olekski idüll. Pärast mingu oma koju, siis saab rahus edasi vedeleda.Külaline kirjutas: ↑13 Aug 2024 15:14 Olen TA
Aga aitäh vastamast, kes vastasid !![]()
Järelikult siis niiväga vaja pole. Mis sihukese pärast rapsida, lõpuks jääd ise lolliks.
-
Külaline
Mis ta tegema peab siis, kui mees ütleb talle, et tundeid pole ja suhet ei soovi?Nojah, aga ega naine kah ju omalt poolt midagi radikaalset muuta ei soovi. Istub ja ootab ja unistab. Tehtagu ja oldagu.
Järelikult siis niiväga vaja pole. Mis sihukese pärast rapsida, lõpuks jääd ise lolliks.
-
Külaline
Mismoodi ma rohkem siis end peale pressin ?
Lunin kokkusaamisi ja kirjutan ja helistan pidevalt ? See ju tõukab teda veel rohkem minust eemale...
Olen pigem püüdnud tagasihoidlik olla. Ta teab mida ma tunnen. Olen end selgelt väljendanud. Alati on ta viisakaks jäänud ja aus olnud. Aga on raske mõista et koos olles on ta üliarmas ja teeb kõike seda mida võiks arvata tegevat inimesel kellel on tugevad tunded...
Aga jah. Ju siis tahab olla lihtsalt vaba ja elu nautida. Lasen tal lihtsalt minna....
Lunin kokkusaamisi ja kirjutan ja helistan pidevalt ? See ju tõukab teda veel rohkem minust eemale...
Olen pigem püüdnud tagasihoidlik olla. Ta teab mida ma tunnen. Olen end selgelt väljendanud. Alati on ta viisakaks jäänud ja aus olnud. Aga on raske mõista et koos olles on ta üliarmas ja teeb kõike seda mida võiks arvata tegevat inimesel kellel on tugevad tunded...
Aga jah. Ju siis tahab olla lihtsalt vaba ja elu nautida. Lasen tal lihtsalt minna....
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist