Kuidas mõista ?
-
Külaline
Kuidas mõista ?
Kuidas saada aru mida mees täpselt soovib?
Olen aeg ajalt kohtunud ühe meesterahvaga kes mulle väga väga meeldib. Tean teda juba põhikoolist alates. Olen päris hästi kursis tema eluga. Kasvasime üles samas piirkonnas.
Mõlemad oleme vabad. Mõlemal meil on ka lapsed. Mõlemad oleme kolmekümnendates. Saame kokku kuus korra ja see päev/öö on alati väga ilusad. Näitab välja igati kuidas talle meeldin. Kallistab, musitab. On täielik " takjas " .
Aga on üks suur " Aga " ...
Nimelt, ei soovi ta suhtesse astuda kuna tunded ei olevat nii tugevad. Mina aga olen kõrvuni armunud... Ja süda nii valutab.
Kuidas mõista seda, et mees tunneteta suudab olla nii romantiline ja armas? Mina aga ei suuda enam nii..
Kas Kõik või mitte midagi...
Ometi ei suuda ma nendele kohtumistele kunagi " ei " öelda. Ja nii ma piinan ennast....
Mehed rääkige! Mis mehe peas toimub?
Olen aeg ajalt kohtunud ühe meesterahvaga kes mulle väga väga meeldib. Tean teda juba põhikoolist alates. Olen päris hästi kursis tema eluga. Kasvasime üles samas piirkonnas.
Mõlemad oleme vabad. Mõlemal meil on ka lapsed. Mõlemad oleme kolmekümnendates. Saame kokku kuus korra ja see päev/öö on alati väga ilusad. Näitab välja igati kuidas talle meeldin. Kallistab, musitab. On täielik " takjas " .
Nimelt, ei soovi ta suhtesse astuda kuna tunded ei olevat nii tugevad. Mina aga olen kõrvuni armunud... Ja süda nii valutab.
Kuidas mõista seda, et mees tunneteta suudab olla nii romantiline ja armas? Mina aga ei suuda enam nii..
Ometi ei suuda ma nendele kohtumistele kunagi " ei " öelda. Ja nii ma piinan ennast....
-
Lepatriinu
- Teerajaja
- Kontakt:
Ma olen küll naine, aga näen asja nii, et mees on oma tahtmist selgelt väljendanud. Ta tahab kord kuus kohtuda ja seksida. Suhet ta ei soovi, sest tal ei ole selliseid tundeid. Sinu info põhjal pole põhjust arvata, et see olukord muutuks. Suur pluss on tegelikult, et mees on aus ja ei anna mingeid valelootusi.Külaline kirjutas: ↑12 Aug 2024 18:44 Kuidas saada aru mida mees täpselt soovib?
Kui selline suhtlus sulle haiget teeb, on mõistlik see lõpetada.
-
Külaline
Ma oleks nagu täpselt sama lugu juba lugenud. Ikka ei saanud targemaks ja lased edasi, kuigi suurem osa vastas, et kui selline suhe sobib, siis lase edasi, aga üldiselt liigu edasi, sest midagi siit ei tule.
-
Külaline
Aus mees tõepoolest, see on kiiduväärt. Ütleb ära, et siit ei tule midagi ja pole mõtet lootmagi hakata. Kõigil ei ole vaja tundeid selleks, et lähedust nautida. Kui sa oled teistsugune ja seetõttu piinled, siis ei ole tark tegu hoida läbikäimist inimesega, kellega ühist tulevikku nagunii pole. Kui ei suuda samamoodi vabalt võtta, siis kahjustad sellega ainult iseennast.
-
Külaline
Ja lisaks siia lõppu veel, et fuckbuddy'ndus ei ole igaühele.Külaline kirjutas: ↑12 Aug 2024 19:19 Aus mees tõepoolest, see on kiiduväärt. Ütleb ära, et siit ei tule midagi ja pole mõtet lootmagi hakata. Kõigil ei ole vaja tundeid selleks, et lähedust nautida. Kui sa oled teistsugune ja seetõttu piinled, siis ei ole tark tegu hoida läbikäimist inimesega, kellega ühist tulevikku nagunii pole. Kui ei suuda samamoodi vabalt võtta, siis kahjustad sellega ainult iseennast.
-
Külaline
-
Külaline
Aga mees ise ju rääkis, mis ta peas toimub. Tahab kord kuus seksida, suhet ei taha, tundeid pole.Mehed rääkige! Mis mehe peas toimub?
-
Külaline
-
Külaline
Tunnete üksteist lapsepõlvest, mõlemal on olnud pikemad suhted vahepeal (kummalgi lapsed), kohtute vaid üks! kord kuus ja mees on ka öelnud, et tal suuri tundeid pole - no mis seal mõista on? Sa meeldid talle küll ja võibolla ka väga seksi pärast, et sinuga õhtuid/öid veeta, aga muud ta tõesti ei soovigi. Üht ägedat ööd aeg-ajalt.Külaline kirjutas: ↑12 Aug 2024 18:44 Kuidas saada aru mida mees täpselt soovib?
-
Simon says:
- Kontakt:
Kui kaugel kohas elab, siis äkki pole rohkem raha et kogu aeg külas käia? Eks kõik ju maksab ja lastele läheb palju ja kesteab mis kõik veel. Vastutustundlikud mehed teevad tihti plaanid raha järgi ja praegu rohkem pole ning naised teadagi võõra pere lastele raisata ei taha.
-
Külaline
Mis puutub siia raha, kui mees on ise öelnud, et tal tundeid pole? Arvad, et valetab?Simon says: kirjutas: ↑13 Aug 2024 00:03 Kui kaugel kohas elab, siis äkki pole rohkem raha et kogu aeg külas käia? Eks kõik ju maksab ja lastele läheb palju ja kesteab mis kõik veel. Vastutustundlikud mehed teevad tihti plaanid raha järgi ja praegu rohkem pole ning naised teadagi võõra pere lastele raisata ei taha.
-
trameivoi
Mehel on oma maja. See nõuab ülalpidamist. Mehel on lapsed kes vajavad isa. Mehel on töö ja hobid mis võtavad aega. Mehel on kogemus suhtest või abielust. Ta lihtsalt ei suuda tormata uude suhtesse pea ees. Ta vajab lihtsalt aega. Harjumist. Mis te arvate, et korralikud mhed tomavad pea ees suhtesse ja unustavad oma elu. Eriti kui on pikk suhe mis lõppes kuna abikaasa kõndis uue suure armastuse juurde. Vüi lihtsalk valib. On õppinud keskelistelt naistelt. Kepi aga hoia tagauks valla,
-
Simon says:
- Kontakt:
Ta ei valeta. Ma lihtsalt tõlgin sulle mis ta ütleb. Kui mehel raha pole, siis ta just nii ütlebki et pole piisavalt tundeid. Sest kui tunded oleks, siis hangiks ju raha juurde kellegi või millegi arvelt.Külaline kirjutas: ↑13 Aug 2024 00:50Mis puutub siia raha, kui mees on ise öelnud, et tal tundeid pole? Arvad, et valetab?Simon says: kirjutas: ↑13 Aug 2024 00:03 Kui kaugel kohas elab, siis äkki pole rohkem raha et kogu aeg külas käia? Eks kõik ju maksab ja lastele läheb palju ja kesteab mis kõik veel. Vastutustundlikud mehed teevad tihti plaanid raha järgi ja praegu rohkem pole ning naised teadagi võõra pere lastele raisata ei taha.
Raha piirab palju asju, aga naised ei taha seda teada ega veel vähem kuulda.
-
Külaline
Sa ei saa enda järgi võtta, kõik mehed ei ole sellised susserdised. Kui mehel pole raha siis nii ta ütlebki, mitte ei hakka tunnete puudumisest rääkima. Need on kaks väga erinevat teemat ja reeglina on mehed just otsekohesed.Simon says: kirjutas: ↑13 Aug 2024 05:43Ta ei valeta. Ma lihtsalt tõlgin sulle mis ta ütleb. Kui mehel raha pole, siis ta just nii ütlebki et pole piisavalt tundeid. Sest kui tunded oleks, siis hangiks ju raha juurde kellegi või millegi arvelt.Külaline kirjutas: ↑13 Aug 2024 00:50Mis puutub siia raha, kui mees on ise öelnud, et tal tundeid pole? Arvad, et valetab?Simon says: kirjutas: ↑13 Aug 2024 00:03 Kui kaugel kohas elab, siis äkki pole rohkem raha et kogu aeg külas käia? Eks kõik ju maksab ja lastele läheb palju ja kesteab mis kõik veel. Vastutustundlikud mehed teevad tihti plaanid raha järgi ja praegu rohkem pole ning naised teadagi võõra pere lastele raisata ei taha.
-
Külaline
Ütlen ausalt, mees ei soovi suurt mitte midagi, peale selle, et sa teda aegajalt lõbustaksid. Saa aru, kui inimene tahab teist, siis sõidab ta ka keset ööd 500km, et teisega olla kasvõi pool tundi. Mees, kes ei taha sinuga isegi kohtuda tihedamini kui kord kuus, peab kindlasti ka teis või teisi naisi.Külaline kirjutas: ↑12 Aug 2024 18:44 Kuidas saada aru mida mees täpselt soovib?
-
Simon says:
- Kontakt:
Ma räägin mis ma näinud olen. Mehed on teiste meestega teatud asjades palju otsekohesemad, neil on omad kompleksid.Külaline kirjutas: ↑13 Aug 2024 08:35Sa ei saa enda järgi võtta, kõik mehed ei ole sellised susserdised. Kui mehel pole raha siis nii ta ütlebki, mitte ei hakka tunnete puudumisest rääkima. Need on kaks väga erinevat teemat ja reeglina on mehed just otsekohesed.Simon says: kirjutas: ↑13 Aug 2024 05:43Ta ei valeta. Ma lihtsalt tõlgin sulle mis ta ütleb. Kui mehel raha pole, siis ta just nii ütlebki et pole piisavalt tundeid. Sest kui tunded oleks, siis hangiks ju raha juurde kellegi või millegi arvelt.Külaline kirjutas: ↑13 Aug 2024 00:50
Mis puutub siia raha, kui mees on ise öelnud, et tal tundeid pole? Arvad, et valetab?
Aga jah, naised ei taha seda teada ega kuulda. Seda ma tean ka.
-
Külaline
Suhteid on erinevaid ja tundeid on erinevaid. Kas sinu jaoks tähendab suhtes olemine kohe kokku kolimist ja perekonna mängimist?
Nii sul kui temal on seljataga untsu läinud suhe. Ehk on mees lihtsalt ettevaatlik.
Miks sa ei võiks lihtsalt nautida seda suhet ja koosolemist? Võta vabamalt ja ära loo endale suuri ootusi. Teil on ju koos hea olla.
Nii sul kui temal on seljataga untsu läinud suhe. Ehk on mees lihtsalt ettevaatlik.
Miks sa ei võiks lihtsalt nautida seda suhet ja koosolemist? Võta vabamalt ja ära loo endale suuri ootusi. Teil on ju koos hea olla.
-
Külaline
Mis siin mõelda või tõlkida on? Ta ütles sulle ausalt ära kus täpselt tema omadega on - ta ei taha suhet ja sellisest suhtlusest, nagu teil praegu on, talle hetkel piisab. Nüüd on sinu asi mõelda, kas ja kuidas sina ise sellega oled valmis toime tulema. Kui see sulle enam ei sobi, ütle talle ka see sama ausalt välja. Räägi inimesega. Alles siis otsusta, kas lasete samamoodi edasi või pead enda säästmiseks lahkuma.
-
Külaline
Einoh, siin jutt jumala õige. Kui mehel on tunded naise vastu, siis ta tõepoolest võtab selle raha millegi arvelt, minemata ta ei jäta. Kui mees ütleb, et pole tundeid või ütleb, et pole raha - tahan küll teada ja kuulda, et teada - ma pole talle tähtis.Simon says: kirjutas: ↑13 Aug 2024 05:43Ta ei valeta. Ma lihtsalt tõlgin sulle mis ta ütleb. Kui mehel raha pole, siis ta just nii ütlebki et pole piisavalt tundeid. Sest kui tunded oleks, siis hangiks ju raha juurde kellegi või millegi arvelt.Külaline kirjutas: ↑13 Aug 2024 00:50Mis puutub siia raha, kui mees on ise öelnud, et tal tundeid pole? Arvad, et valetab?Simon says: kirjutas: ↑13 Aug 2024 00:03 Kui kaugel kohas elab, siis äkki pole rohkem raha et kogu aeg külas käia? Eks kõik ju maksab ja lastele läheb palju ja kesteab mis kõik veel. Vastutustundlikud mehed teevad tihti plaanid raha järgi ja praegu rohkem pole ning naised teadagi võõra pere lastele raisata ei taha.
-
Külaline
Jah nii on. Kui ma olin täiega armunud, siis nii oleksingi teinud, kui vaid see naine oleks midagi mult soovinud. Südamest oleks tahtnud teda naiseks ja abielluda. Ma kasvõi ainult vaataks teda praegugi.Külaline kirjutas: ↑13 Aug 2024 08:38 Saa aru, kui inimene tahab teist, siis sõidab ta ka keset ööd 500km, et teisega olla kasvõi pool tundi.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 22 külalist