Kas see siin on naistele suunatud foorum?

vana hea klassika
Veel 1 naine

Postitus Postitas Veel 1 naine »

Minu meelest võiks siin rohkem mehi olla, lihtsalt mitmekesisuse mõttes. Võibolla perekooli-nimeline foorum polnud meeste jaoks eriti kutsuv, praegune on selles mõttes kindlasti neutraalsem. Nii et loodetavasti jõuab neid siia rohkem kui enne :).
Barbara
Teerajaja

Postitus Postitas Barbara »

külaline kirjutas: 07 Juun 2024 18:31 Kas meestel ei ole tõesti elus mingit normaalset väljundit kui mingites lobafoorumites istuda ja ärbelda?
Kui juba niiviisi küsida, siis tuleb vastu küsida, kas MEIL pole paremat teha? :) Ju vist mitte! Mis neilgi siis... Aga miks nad just naiste sabas käivad ja meeste seltskonda ei otsi?
Viimati muutis Barbara, 07 Juun 2024 20:56, muudetud 1 kord kokku.
Kanapasteet

Postitus Postitas Kanapasteet »

Barbara kirjutas: 07 Juun 2024 20:08
külaline kirjutas: 07 Juun 2024 18:31 Kas meestel ei ole tõesti elus mingit normaalset väljundit kui mingites lobafoorumites istuda ja ärbelda?
Kui juba niiviisi küsida, siis tuleb vastu küsida, kas MEIL pole paremat teha? :) Ju vist mitte! Mis neilgi siis... Aga miks nad just naiste sabas käivad ja meeste selstkonda ei otsi?
Mehed ei võta selliseid omaks. Jääbki üle naistele pinda käia ja isatseda.
Maasikas
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Maasikas »

Kanapasteet kirjutas: 07 Juun 2024 20:25
Barbara kirjutas: 07 Juun 2024 20:08
Kui juba niiviisi küsida, siis tuleb vastu küsida, kas MEIL pole paremat teha? :) Ju vist mitte! Mis neilgi siis... Aga miks nad just naiste sabas käivad ja meeste selstkonda ei otsi?
Mehed ei võta selliseid omaks. Jääbki üle naistele pinda käia ja isatseda.
Minul pole meeste vastu midagi, tore, kui nad niisama arutleks. Aga üks asi on see pidev ühesuguse plaadi ketramine, mis Perekooli mõnel püsikundedel tavaks oli ja teine asi on see, et hakatakse käituma nagu mingi kukk kanakarjas stiilis: minu arvamus on mingi suur autoriteet ja palju olulisem kui naiste oma, sest mina olen mees. Siis kuidagi tekib tunne, et sellel inimesel päriselus autoriteeti pole ja siis proovib seda kuskilt naistefoorumist otsida. Perekoolis oli, et mõni kirjutas arvamuse ja siis alla, et mees. See pidi siis automaatselt suurt autoriteeti näitama või ma ei tea, miks selline asi vajalik oli. Olgu lihtsalt tavalised foorumikülastajad oma arvamusega, siis on okei, aga vähemalt Perekooli äraeksinud mehed seda küll ei suutnud, hakkasid seda väga rõhutama, et olen mees, kuigi teema seisukohalt ei olnud see kuidagi oluline.
Barbara
Teerajaja

Ja jäta palun see "sportlikust huvist" nüüd siin pidevalt käiamata. Keegi ei usu nagunii, et sa sellepärast mingi eriti sportlik oled! :D
Viimati muutis Barbara, 08 Juun 2024 10:55, muudetud 1 kord kokku.
käokell

Postitus Postitas käokell »

Mehelikud mehed on väga teretulnud.
SooleMio
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas SooleMio »

Minu arvates samuti võiks siin rohkem mehi käia, mitte ainult kolm. Mehelikke mehi.
Revolver tundub vahepeal täitsa mõistusega inimene, tema arutlused selged ja loogilised lugeda, aga siis ta parandab selle vea mõnes suhteteemas kohe ära. Rumal ta kindlasti pole, lihtsalt naisi vihkab, nartsissismi paistab ka. Vähemalt mulle nii tundub.
Kui ta üldse on mees.
Juustup

Postitus Postitas Juustup »

SooleMio kirjutas: 07 Juun 2024 21:09 Minu arvates samuti võiks siin rohkem mehi käia, mitte ainult kolm. Mehelikke mehi.
Revolver tundub vahepeal täitsa mõistusega inimene, tema arutlused selged ja loogilised lugeda, aga siis ta parandab selle vea mõnes suhteteemas kohe ära. Rumal ta kindlasti pole, lihtsalt naisi vihkab, nartsissismi paistab ka. Vähemalt mulle nii tundub.
Kui ta üldse on mees.
Me keegi ei tea üksteisest midagi, võime vaid oletada. Laias laastus on ju tore kui on erinevaid inimesi ja arvamusi, muidu foorum ju lihtsalt häägub..
SooleMio
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas SooleMio »

Juustup kirjutas: 07 Juun 2024 21:16
SooleMio kirjutas: 07 Juun 2024 21:09 Minu arvates samuti võiks siin rohkem mehi käia, mitte ainult kolm. Mehelikke mehi.
Kui ta üldse on mees.
Me keegi ei tea üksteisest midagi, võime vaid oletada. Laias laastus on ju tore kui on erinevaid inimesi ja arvamusi, muidu foorum ju lihtsalt häägub..
Jah, annan endale täiesti aru, et oletamisega võib väga puusse panna. Kui nüüd mõelda, siis on meil kõigil päriseluski vaid käputäis inimesi, kes meid erinevast küljest tunnevad ja kujunemise lugu teavad. Foorumi piiluaken kellegi olemusse on veel eriti ahtake.
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Näed, pereelus ainult teemad meestest ongi- paks mees, lühike mees, rikas mees, vaene mees... Ole aga mees ja arutle, palju jõuad! :D Eks nad "elavdamise" teemad paistavad olevat küll, aga see ei loe.
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Juun 2024 09:58 Näed, pereelus ainult teemad meestest ongi- paks mees, lühike mees, rikas mees, vaene mees... Ole aga mees ja arutle, palju jõuad! :D Eks nad "elavdamise" teemad paistavad olevat küll, aga see ei loe.
Küsimus selles, et ühes teemas öeldi, et see on naistele suunatud foorum, mida mees siin üldse teeb. See oli öeldud kasutaja Revolver kohta. Sellest ka selle teema küsimus.
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Juun 2024 10:19 Küsimus selles, et ühes teemas öeldi, et see on naistele suunatud foorum, mida mees siin üldse teeb. See oli öeldud kasutaja Revolver kohta. Sellest ka selle teema küsimus.
Revolvrit ei taha siia keegi, võiks puu taha minnagi ja üksi uriseda. Või su meelest on tema jutt tore? Normaalse mehe hõlma ei hakka keegi, seega on lihtne- aja normaalset juttu ja oled siia vägagi oodatud. Ei halvusta naisi, ei ole "mina ja maailm/ minu arvamus ja vale arvamus" suhtumisega ja kõik on huvitava vestluskaaslase üle õnnelikud.
Barbara
Teerajaja

Külaline kirjutas: 08 Juun 2024 10:19 Küsimus selles, et ühes teemas öeldi, et see on naistele suunatud foorum, mida mees siin üldse teeb. See oli öeldud kasutaja Revolver kohta. Sellest ka selle teema küsimus.
Kui Revolver ennast naisena esitleks (mida ta üritaski, "kuulikindel blondiin"- värvib juukseid või?? ta vist ei tea, kes on blondiin :) ), saaks ta samasuguse jutu peale samasuguse reaktsiooni, seega pole mingit vahet soos iseenesest.
Külaline

Revolver kirjutas: 08 Juun 2024 11:35
külaline kirjutas: 07 Juun 2024 18:31 Issand, kui tüütud need eitmehed on. Tõutäkk, Revolver ja Sportlik Huvi. Venivad nagu tatt igale poole kaasa, nagu mingid nätsud talla all. Kas meestel ei ole tõesti elus mingit normaalset väljundit kui mingites lobafoorumites istuda ja ärbelda?
Eks naised häbenevad seda kui mehed näevad kui labased suudavad naised olla. Seepärast ei tohigi mehi olla, siis naised saavad oma vahel kätsida nii et karvad lendavad. Mida rohkem mehi siia tuleb, seda viisakamaks muutub foorum.
Ei habene absull. Nagu irl tahaks siingi onuheinodest distantseeruda. Mingi suvalise onkeli arvamusest anonyymses foorumis on mul rohkem pohlad kui on eestimaa metsades.
Külaline

Revolver kirjutas: 08 Juun 2024 11:48 Sa oled 20 aastane neiuke, kes siis üritab siin "kõva meest" mängida oma onklite ja onu heinodega? Siis oled selgeltnägija ja näed läbi arvutiekraani millised on inimesed? :lol: Paned kohe nende iseloomud paika 100% täpsusega. Kindlasti oskad ka tulevikku ennustada?
Jah
Jah
Jah

correct on all 3 counts, onnitlused.
külaline

Postitus Postitas külaline »

Juustup kirjutas: 07 Juun 2024 19:30
Barbara kirjutas: 07 Juun 2024 18:39
Juustup kirjutas: 07 Juun 2024 18:33 Tule ja jutusta kaasa ja ära seda kiusu tähele pane, eks need keskeakriisis mammid ikka kisklevad ja norivad tüli.
Khm... kes siin praegu norib?
Ma ei tahtnud norida vaid pigem olen ma just rõhutanud, et mida rohkem erinevat rahvast siia tuleb seda toredam meil kõigil on :) erimeelsused on täiesti normaalne nähtus. Mõtle kui jube kui me kõik ühesugused oleksime.. ja mida rohkem meesterahvaid punti tuleb seda ägedam! Nende arvamusi on ju ka huvitav lugeda
See ei ole siis norimine, kui nimetad suvalisi külalisi, kelle arvamus sulle ei meeldi, keskeakriisis mammideks?? :P :o :shock:
Juustup

Postitus Postitas Juustup »

külaline kirjutas: 08 Juun 2024 12:08
Juustup kirjutas: 07 Juun 2024 19:30
Barbara kirjutas: 07 Juun 2024 18:39

Khm... kes siin praegu norib?
Ma ei tahtnud norida vaid pigem olen ma just rõhutanud, et mida rohkem erinevat rahvast siia tuleb seda toredam meil kõigil on :) erimeelsused on täiesti normaalne nähtus. Mõtle kui jube kui me kõik ühesugused oleksime.. ja mida rohkem meesterahvaid punti tuleb seda ägedam! Nende arvamusi on ju ka huvitav lugeda
See ei ole siis norimine, kui nimetad suvalisi külalisi, kelle arvamus sulle ei meeldi, keskeakriisis mammideks?? :P :o :shock:
Norimine see ei ole, see on üldistav hinnang ja nö "kompliment" vastu neile, kes end puudutatuna tunnevad. Keskealised mammid võivad ka väga toredad ja huvitavad vestluskaaslased olla. Foorumi mastaabis oleks muidugi kena kui sellest mingit pensionäride päevakodu mitte teha ja lasta kõigil- olenemata soost, vanusest, poliitilistest eelistustes jne lihtsalt olla ja jutustada. Miks meil ei võiks koos tore olla?
Külaline

Revolver kirjutas: 08 Juun 2024 11:35 Mida rohkem mehi siia tuleb, seda viisakamaks muutub foorum.
VIISAKAID mehi! Mehiseid ja härrasmehelikke mehi, kelle peale ei pea vihastama! Oled selline või?
Külaline

Juustup kirjutas: 08 Juun 2024 14:54 Miks meil ei võiks koos tore olla?
Siis alusta sellest, et ise oled tore ja ei pillu õhku nõmedaid üldistusi ja "komplimente", eksole. Ma olen sust suure tõenäosusega noorem ja paremas vormis, ei isuta, et foorumlasi keskeakriisis mammideks ristitakse koguhulgana. Ole ise viisakas ja heatahtlik, siis ei hammustata vastu ka.
Egalitaar
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Egalitaar »

Perekool ei olnud otseselt naistele suunatud, kuid tugeva kallutatusega. Loodan, et Arutelu puhul on sooline tasakaal võrdsem.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot], Semrush [Bot] ja 5 külalist