Kas see siin on naistele suunatud foorum?

vana hea klassika
Mees

Kas see siin on naistele suunatud foorum?

Postitus Postitas Mees »

Ma mehena sportlikust huvist, et kas see siin on naistele suunatud foorum?
Naine

Postitus Postitas Naine »

Mees kirjutas: 07 Juun 2024 18:02 Ma mehena sportlikust huvist, et kas see siin on naistele suunatud foorum?
On eeldust arvata, et peamine kasutajaskond on vanast PK foorumist kus olid peaasjalikult naised. Siingi on rohkem teemasid mis huvitavad keskmist naist rohkem kui keskmist meest, kodu, lapsekasvatus, ilu ja tervis.
külaline

Postitus Postitas külaline »

Mees kirjutas: 07 Juun 2024 18:02 Ma mehena sportlikust huvist, et kas see siin on naistele suunatud foorum?
Ja ongi perekooli kolm meesterahvast siia kohale jõudnud.
Mees

Postitus Postitas Mees »

külaline kirjutas: 07 Juun 2024 18:04
Teile tehti ju ekstra elufoorum.com 😉
kaoline

Postitus Postitas kaoline »

Mees kirjutas: 07 Juun 2024 18:07
Kellele teile?
Mees

Postitus Postitas Mees »

kaoline kirjutas: 07 Juun 2024 18:09

Kellele teile?
Perekooli rahvale.
Mu küsimus tuli teisest teemast, kus öeldi, et see siin on naistele suunatud foorum.
Tutiga Täi
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Tutiga Täi »

Aga on sel vahet? Iluteemad sind võibolla ei kõneta, aga hobi- ja ajaviiterubriigis on, ma eeldan, kõik teemad teretulnud. Kui pregugi siin olemasolevate teemade hulgas ringi vaadata, siis ei ole vist ühtegi sellist, kus mees kaasa ei võiks rääkida.
külaline

Postitus Postitas külaline »

Issand, kui tüütud need eitmehed on. Tõutäkk, Revolver ja Sportlik Huvi. Venivad nagu tatt igale poole kaasa, nagu mingid nätsud talla all. Kas meestel ei ole tõesti elus mingit normaalset väljundit kui mingites lobafoorumites istuda ja ärbelda?
Juustup

Postitus Postitas Juustup »

Mina eeldaksin, et FOORUM kus arutleda on kõigile, olenemata soost või vanusest, suunatud ja lubatud.

Tule ja jutusta kaasa ja ära seda kiusu tähele pane, eks need keskeakriisis mammid ikka kisklevad ja norivad tüli.
Barbara
Teerajaja

Postitus Postitas Barbara »

Mitte keegi ei keela teha üldhuvitavaid, meestele huvitavaid, naistele huvitavaid ja kenasid teemasid meestel meestele, naistele ja kõigile. Millest selline küsimus? Ajaviide pole ainult naiste teema, eraelu jms ka mitte. Löö kaasa ja ole tore!
Barbara
Teerajaja

Postitus Postitas Barbara »

Juustup kirjutas: 07 Juun 2024 18:33 Tule ja jutusta kaasa ja ära seda kiusu tähele pane, eks need keskeakriisis mammid ikka kisklevad ja norivad tüli.
Khm... kes siin praegu norib?
Mees

Postitus Postitas Mees »

Tutiga Täi kirjutas: 07 Juun 2024 18:30
Aga on sel vahet? Iluteemad sind võibolla ei kõneta, aga hobi- ja ajaviiterubriigis on, ma eeldan, kõik teemad teretulnud. Kui pregugi siin olemasolevate teemade hulgas ringi vaadata, siis ei ole vist ühtegi sellist, kus mees kaasa ei võiks rääkida.
Seda minagi. Ja ma olengi kaasa rääkinud ja te pole arugi saanud, et see mina olen. Nii siin kui PK-s.
Maasikas
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Maasikas »

Mees kirjutas: 07 Juun 2024 18:16
Kellele teile?
Perekooli rahvale.
Mu küsimus tuli teisest teemast, kus öeldi, et see siin on naistele suunatud foorum.
Mine ise sinna siis, ise oled ka ju see "Perekooli rahvas".
Küaline

Postitus Postitas Küaline »

Mehed võivad muidugi siin istuda, miks mitte, lihtsalt need kolm Perekooli meest (Tõutäkk, Revolver, Sportlik Huvi) on ju kõik tiba imelikud ja plaat on üks ja sama kogu aeg.
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Maasikas kirjutas: 07 Juun 2024 18:41
Mees kirjutas: 07 Juun 2024 18:16

Kellele teile?
Perekooli rahvale.
Mine ise sinna siis, ise oled ka ju see "Perekooli rahvas".
Päris hea, kuidas sellest teisest foorumist on saanud sõimusõna. Enam ei saadeta üksteist kanni, vaid elufoorumisse :D
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Maasikas kirjutas: 07 Juun 2024 18:41 Mine ise sinna siis, ise oled ka ju see "Perekooli rahvas".
Ma tahan teiega olla. Olete armsaks saanud ;)
Ma olen omale vastuse saanud.
TurvaSiil
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas TurvaSiil »

Ärge nüüd kakelge, see foorum on siin kõigile, vahet pole, kes sa oled :D
Juustup

Barbara kirjutas: 07 Juun 2024 18:39
Juustup kirjutas: 07 Juun 2024 18:33 Tule ja jutusta kaasa ja ära seda kiusu tähele pane, eks need keskeakriisis mammid ikka kisklevad ja norivad tüli.
Khm... kes siin praegu norib?
Ma ei tahtnud norida vaid pigem olen ma just rõhutanud, et mida rohkem erinevat rahvast siia tuleb seda toredam meil kõigil on :) erimeelsused on täiesti normaalne nähtus. Mõtle kui jube kui me kõik ühesugused oleksime.. ja mida rohkem meesterahvaid punti tuleb seda ägedam! Nende arvamusi on ju ka huvitav lugeda
Külaliine

Postitus Postitas Külaliine »

Juustup kirjutas: 07 Juun 2024 19:30 ja mida rohkem meesterahvaid punti tuleb seda ägedam! Nende arvamusi on ju ka huvitav lugeda
Kui on huvitavad arvamused, siis kindlasti. Mõnel mehel on aga selle huvitavusega väga kehvasti, plaadil on juba augud sees, mida ketrab.
Juustup

Külaliine kirjutas: 07 Juun 2024 19:41
Juustup kirjutas: 07 Juun 2024 19:30 ja mida rohkem meesterahvaid punti tuleb seda ägedam! Nende arvamusi on ju ka huvitav lugeda
Kui on huvitavad arvamused, siis kindlasti. Mõnel mehel on aga selle huvitavusega väga kehvasti, plaadil on juba augud sees, mida ketrab.
Aga las siis ketrab. Eks me kõik kordame end vahepeal. Las need inimesed ka omal moel lõbutsevad ja/või elavad end välja. Alati on ju võimalik nende postitusi või kommentaare ignoreerida kui miski/keegi on asümpaatne.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Baidu [Spider], Bing [Bot], Google [Bot], Kirile ja 8 külalist