Mina küll mitte. Sina oled küll kahtlane.
Milline on ILUS ja KOLE pediküür?
-
Külaline
Ta sai vist korraliku šoki ja ei oska enam adekvaatselt reageerida.
-
Külaline
Olümpiat oled vaadanud? Suurtel staaridel on kulliküüsi ikka palju nähaKülaline kirjutas: ↑02 Aug 2024 20:38Kus sa maalitud kulliküüsi ja volüümripsmeid näed? See jäi aastasse 2010. Kivid meeldivad. Maalingutega küüned ei meeldi nagu 2010 aastak olid, uue aja kunst küüntel on ilusKülaline kirjutas: ↑02 Aug 2024 18:53Selliseid on netis näha jah. No ikka jään enda juurde, et kole. Täpselt sama tase maalitud kulliküünte, volüümripsmete ja muu odavaks tegeva pahnaga.Külaline kirjutas: ↑02 Aug 2024 18:43
Ei viitsi. Väikesed kivid, kärbsesita suurused suure varbaküüne küünenaha juures reas
-
Külaline
Igasugused kivikesed, sädelused jms on ka minumeelest nii eilne päev + näeb odav välja. Lühike küüs loomuliku kujuga ja ühevärviline (mitte neoon) on kena.
-
Külaline
Sa ise oled ilmselgelt eilne päev. Maalingud ja kunstripsmed on tõesti okse. Ilusa kujuga varbad niing maitsekas kivi väga super. Mingi paksu jala rasvaste varvaste peal misiganes nähtavus on kole.Külaline kirjutas: ↑09 Aug 2024 22:23 Igasugused kivikesed, sädelused jms on ka minumeelest nii eilne päev + näeb odav välja. Lühike küüs loomuliku kujuga ja ühevärviline (mitte neoon) on kena.
Olin trennis. Poleks iial märganud üht koledat naist, aga ta oli endale ripsmed ette pannud. Palun. Kui olete kole, olete lisadega veel koledam.
-
Külaline
Ma saan aru, et sul on kivikesed varbaküüntel ning sa pead neid nüüd iga hinna eest kiitma aga näed ju isegi, et valdava osa siin vastanud inimeste jaoks on need maitselagedad, veena palju soovid. Jah, kunstripsmed on samuti inetud, samamoodi nagu igasugused kivikesed.Külaline kirjutas: ↑10 Aug 2024 00:06Sa ise oled ilmselgelt eilne päev. Maalingud ja kunstripsmed on tõesti okse. Ilusa kujuga varbad niing maitsekas kivi väga super. Mingi paksu jala rasvaste varvaste peal misiganes nähtavus on kole.Külaline kirjutas: ↑09 Aug 2024 22:23 Igasugused kivikesed, sädelused jms on ka minumeelest nii eilne päev + näeb odav välja. Lühike küüs loomuliku kujuga ja ühevärviline (mitte neoon) on kena.
Olin trennis. Poleks iial märganud üht koledat naist, aga ta oli endale ripsmed ette pannud. Palun. Kui olete kole, olete lisadega veel koledam.
Kivikesed küüntel. Tänu sellise maitsega naistele jäämegi ida-eurooplasteks
-
Külaline
Kahe-kolme mammi arvamus pole mingi valdav osa.Külaline kirjutas: ↑10 Aug 2024 07:59Ma saan aru, et sul on kivikesed varbaküüntel ning sa pead neid nüüd iga hinna eest kiitma aga näed ju isegi, et valdava osa siin vastanud inimeste jaoks on need maitselagedad, veena palju soovid. Jah, kunstripsmed on samuti inetud, samamoodi nagu igasugused kivikesed.Külaline kirjutas: ↑10 Aug 2024 00:06Sa ise oled ilmselgelt eilne päev. Maalingud ja kunstripsmed on tõesti okse. Ilusa kujuga varbad niing maitsekas kivi väga super. Mingi paksu jala rasvaste varvaste peal misiganes nähtavus on kole.Külaline kirjutas: ↑09 Aug 2024 22:23 Igasugused kivikesed, sädelused jms on ka minumeelest nii eilne päev + näeb odav välja. Lühike küüs loomuliku kujuga ja ühevärviline (mitte neoon) on kena.
-
Külaline
No ikka lehekülgede viisi ju sama arvamus. TA on küsinud milline on vastajate arvates kole/ilus ja sa lihtsalt meeleheitlikult vaidled teiste arvamusele vastu, miks? Kleebi oma kivikesi rahuliku südamega edasi kui ise nendega rahul oled.Külaline kirjutas: ↑10 Aug 2024 11:53Kahe-kolme mammi arvamus pole mingi valdav osa.Külaline kirjutas: ↑10 Aug 2024 07:59Ma saan aru, et sul on kivikesed varbaküüntel ning sa pead neid nüüd iga hinna eest kiitma aga näed ju isegi, et valdava osa siin vastanud inimeste jaoks on need maitselagedad, veena palju soovid. Jah, kunstripsmed on samuti inetud, samamoodi nagu igasugused kivikesed.Külaline kirjutas: ↑10 Aug 2024 00:06
Sa ise oled ilmselgelt eilne päev. Maalingud ja kunstripsmed on tõesti okse. Ilusa kujuga varbad niing maitsekas kivi väga super. Mingi paksu jala rasvaste varvaste peal misiganes nähtavus on kole.
Teiste kohta öelda ei oska aga mina olen 20ndate lõpus seega mammiks ilmselt ei kvalifitseeru, kui sa just teismeline pole.
-
Külaline
2-3 inimest on öelnud, et ei meeldi, lehekülgede kaupa jorisevad.Külaline kirjutas: ↑10 Aug 2024 12:48No ikka lehekülgede viisi ju sama arvamus. TA on küsinud milline on vastajate arvates kole/ilus ja sa lihtsalt meeleheitlikult vaidled teiste arvamusele vastu, miks? Kleebi oma kivikesi rahuliku südamega edasi kui ise nendega rahul oled.Külaline kirjutas: ↑10 Aug 2024 11:53Kahe-kolme mammi arvamus pole mingi valdav osa.Külaline kirjutas: ↑10 Aug 2024 07:59
Ma saan aru, et sul on kivikesed varbaküüntel ning sa pead neid nüüd iga hinna eest kiitma aga näed ju isegi, et valdava osa siin vastanud inimeste jaoks on need maitselagedad, veena palju soovid. Jah, kunstripsmed on samuti inetud, samamoodi nagu igasugused kivikesed.
Teiste kohta öelda ei oska aga mina olen 20ndate lõpus seega mammiks ilmselt ei kvalifitseeru, kui sa just teismeline pole.
-
Külaline
Paljudel on targemat teha, kui oma eelistust kurgust alla suruda neil, kes jäävad ilmselgelt eriarvamusele. Isiklikult on üsna suva ka, mida võõras inimene oma välimusega teeb, minule ei peagi see meeldima.
Ilusad on puhtad ja terved jalad, hele, nt roosakas-kreemikas küünelakk meeldib ka. Ja teiste puhul muidugi ei häiri kuidagi, aga ise ei paneks, sest pean natuke totraks ja naljakaks igasuguseid maalinguid ja kivikesi nii varvastel, küüntel kui mujal.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: silli ja 7 külalist